Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    TTS AWAN BESAR -satay time

    Share

    carlnain

    TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by carlnain on Mon May 18, 2009 10:31 am

    sorry la beb quality photo mcm harem ckit ,
    aku lupo nak adjust flash n quality photo ....





    Fret n new member dari seremban , ckp ohang putih member2 kui...kui...kui...



    tayang baju kips club , awin aku dah bayor ekk.....



    Inglish class 1001...



    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by carlnain on Mon May 18, 2009 10:40 am

    Barisan Kipers malam tu.....





    parking motot x ada terpaksa port parking keta....



    epp....bang lawa signal...hehehehehe



    Motot oren belakang sekali champion punya , tarak jual punya...



    ehhh....ada 2 helmet lak , nak kemana 2 bang ??? hehehehehe....


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by carlnain on Mon May 18, 2009 10:48 am





    Billy and wadin....


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by carlnain on Mon May 18, 2009 10:52 am





    Modification with billy and fret , perghh.....mau bikin lajus motot diorg ni


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by carlnain on Mon May 18, 2009 10:55 am

    Gentelmen Laughing Laughing start your engine....







    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    evilme

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by evilme on Mon May 18, 2009 12:23 pm

    gambar memang mcm haram.. lubang idung pun tak namapk Suspect

    carlnain

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by carlnain on Mon May 18, 2009 12:25 pm

    evilme wrote:gambar memang mcm haram.. lubang idung pun tak namapk Suspect

    kui...kui....kui..... bounce bounce bounce


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by carlnain on Mon May 18, 2009 12:28 pm

    Bro killerbetz...

    sorry bro x singgah tpt ko smlm , mem aku ckp
    kitaorg x lalu c2 ....mem ckp kalo g P.D baru masyuk
    tpt ko .

    deen325

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by deen325 on Mon May 18, 2009 12:50 pm

    carlnain wrote:
    evilme wrote:gambar memang mcm haram.. lubang idung pun tak namapk Suspect

    kui...kui....kui..... bounce bounce bounce

    alamak.. sayang lah carl..
    aku ingat nak tgk moto yg baru cuci n polish tu..
    yg warna biru tu... heheh
    tapi tak berapa clear lah pulakk..

    wadin

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by wadin on Mon May 18, 2009 12:56 pm

    salamm...
    dua kips gang kita dari seremban turun beb...aku respect kat diaorg Laughing Laughing ... Lawa lawa motor diaorg.
    mungkin kita turun seremban ramai ramai pulak..
    Puas makan satay Smile
    selamat

    deen325

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by deen325 on Mon May 18, 2009 1:00 pm

    wadin wrote:salamm...
    dua kips gang kita dari seremban turun beb...aku respect kat diaorg Laughing Laughing ... Lawa lawa motor diaorg.
    mungkin kita turun seremban ramai ramai pulak..
    Puas makan satay Smile
    selamat

    insyallah...
    mungkin kita bole minta ahli2 club kips
    yg berada di sebelah seremban memberikan cadangan..
    utuk TTS akan datang di belah seremban lak ker...
    atau tempat2 yang berdekatan dengannya...

    carlnain

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by carlnain on Mon May 18, 2009 1:11 pm

    deen325 wrote:
    wadin wrote:salamm...
    dua kips gang kita dari seremban turun beb...aku respect kat diaorg Laughing Laughing ... Lawa lawa motor diaorg.
    mungkin kita turun seremban ramai ramai pulak..
    Puas makan satay Smile
    selamat

    insyallah...
    mungkin kita bole minta ahli2 club kips
    yg berada di sebelah seremban memberikan cadangan..
    utuk TTS akan datang di belah seremban lak ker...

    atau tempat2 yang berdekatan dengannya...

    aku sokong sangat 2 , bukan apa diorg bleh dtg walupon jauh n ujan
    mlm 2 . kenapa kita x leh plak ???
    semangat nak berkawan cam ni aku
    respect sgt....thanks 2 bro aja bounce bounce
    tunjuk jalan kat member2 dari seremban...

    Bro Killerbeatz ....
    pukoi canang kat seremban tpt mana yg baguih2.....
    aku pasti 2run .......anyway register2la no member hang
    yg mlm 2 sekali . aku lupo angkat no phone dia...

    cheers cheers cheers


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    killerbeazt

    thks to bro semua..

    Post by killerbeazt on Mon May 18, 2009 1:38 pm

    salamz bro..thnks r coz bgi aku n member aku to pluang utk mengenali klik kawa nie..coz aku nie tak ramai member2 yg pakai kawasaki..so trima kasih byk2 yea..pe2 pun mlm to meriah r gak walupun tak ramai..tapi rasa gak terpencil aku nie coz korang semua pakai double r..yer la aku nie mtr lama tak ter mampu rasanyer nak kejor atas hgway to..hiihi..n mtr lu org semua lawa2 la bro..if nak trn seremban nanti kte deal masa n time aku akan cari tempat yg beshnyer utk bro2semua..kite p pd pekena ikan bakar..apa macm..

    killerbeazt

    thanks bro wadin

    Post by killerbeazt on Mon May 18, 2009 1:41 pm

    wadin wrote:salamm...
    dua kips gang kita dari seremban turun beb...aku respect kat diaorg Laughing Laughing ... Lawa lawa motor diaorg.
    mungkin kita turun seremban ramai ramai pulak..
    Puas makan satay Smile
    selamat
    jgn la mcm to bro..mtr kiterorg biasa jer..yg pentg sport rim mtr bro to..bleh tak pinjam..hihihi jgn marah yer bro2...aper2 pun aku respect la kat bro coz berjaya meperthnkan kips bro to..lama tol bro pakai kips kan..salut lu bro..

    carlnain

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by carlnain on Mon May 18, 2009 1:44 pm

    killerbeazt wrote:salamz bro..thnks r coz bgi aku n member aku to pluang utk mengenali klik kawa nie..coz aku nie tak ramai member2 yg pakai kawasaki..so trima kasih byk2 yea..pe2 pun mlm to meriah r gak walupun tak ramai..tapi rasa gak terpencil aku nie coz korang semua pakai double r..yer la aku nie mtr lama tak ter mampu rasanyer nak kejor atas hgway to..hiihi..n mtr lu org semua lawa2 la bro..if nak trn seremban nanti kte deal masa n time aku akan cari tempat yg beshnyer utk bro2semua..kite p pd pekena ikan bakar..apa macm..

    x ada darjat kat cni bro , ko n aku sama je ...moto baru n lama
    x kisah janji kips ....hang nak buat cadangan kat thread event n axtvt....

    momod ckp ok , tolak tongkat mkn ikan bakar la kita....
    cheers cheers cheers


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    killerbeazt

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by killerbeazt on Mon May 18, 2009 1:48 pm

    carlnain wrote:
    killerbeazt wrote:salamz bro..thnks r coz bgi aku n member aku to pluang utk mengenali klik kawa nie..coz aku nie tak ramai member2 yg pakai kawasaki..so trima kasih byk2 yea..pe2 pun mlm to meriah r gak walupun tak ramai..tapi rasa gak terpencil aku nie coz korang semua pakai double r..yer la aku nie mtr lama tak ter mampu rasanyer nak kejor atas hgway to..hiihi..n mtr lu org semua lawa2 la bro..if nak trn seremban nanti kte deal masa n time aku akan cari tempat yg beshnyer utk bro2semua..kite p pd pekena ikan bakar..apa macm..

    x ada darjat kat cni bro , ko n aku sama je ...moto baru n lama
    x kisah janji kips ....hang nak buat cadangan kat thread event n axtvt....

    momod ckp ok , tolak tongkat mkn ikan bakar la kita....
    cheers cheers cheers
    orait bro..aku akn usulkanyer..thnks k..

    carlnain

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by carlnain on Mon May 18, 2009 3:18 pm

    deen325 wrote:
    carlnain wrote:
    evilme wrote:gambar memang mcm haram.. lubang idung pun tak namapk Suspect

    kui...kui....kui..... bounce bounce bounce

    alamak.. sayang lah carl..
    aku ingat nak tgk moto yg baru cuci n polish tu..
    yg warna biru tu... heheh
    tapi tak berapa clear lah pulakk..

    iye ke ??? bukan ko je bro aku ngan fret pon siap
    basuh , cantik2 sebelum kuar tu ... nanti aku pastikan camera yg ok
    nak ambil gambaq.... What a Face What a Face What a Face


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    serangga jalanan

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by serangga jalanan on Mon May 18, 2009 3:32 pm

    wei...apasal moto aku same colour ngn motowadin plk tu?ape jenama camera la k lol! o gune...

    carlnain

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by carlnain on Mon May 18, 2009 3:38 pm

    mrfooart wrote:wei...apasal moto aku same colour ngn motowadin plk tu?ape jenama camera la k lol! o gune...

    woit.....nikon 2 tapi aku x biasa guna camera ni...hehehehehe

    kalo x jaga motot ko ckit hari jadi color wadin kui...kui...kui....


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    kipas

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by kipas on Mon May 18, 2009 3:44 pm

    carlnain wrote:
    mrfooart wrote:wei...apasal moto aku same colour ngn motowadin plk tu?ape jenama camera la k lol! o gune...

    woit.....nikon 2 tapi aku x biasa guna camera ni...hehehehehe

    kalo x jaga motot ko ckit hari jadi color wadin kui...kui...kui....
    korg jgn kutuk wadin tuh...nanti dier beli kips baru cam korg gak baru korg tau...

    carlnain

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by carlnain on Mon May 18, 2009 3:46 pm

    kipas wrote:
    carlnain wrote:
    mrfooart wrote:wei...apasal moto aku same colour ngn motowadin plk tu?ape jenama camera la k lol! o gune...

    woit.....nikon 2 tapi aku x biasa guna camera ni...hehehehehe

    kalo x jaga motot ko ckit hari jadi color wadin kui...kui...kui....
    korg jgn kutuk wadin tuh...nanti dier beli kips baru cam korg gak baru korg tau...

    beli jgn x beli wadin , test ride dah pernah dah ....
    member metro pon kasi full support e2 hari ...hehehehe


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    deen325

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by deen325 on Mon May 18, 2009 3:57 pm

    carlnain wrote:
    kipas wrote:
    carlnain wrote:
    mrfooart wrote:wei...apasal moto aku same colour ngn motowadin plk tu?ape jenama camera la k lol! o gune...

    woit.....nikon 2 tapi aku x biasa guna camera ni...hehehehehe

    kalo x jaga motot ko ckit hari jadi color wadin kui...kui...kui....
    korg jgn kutuk wadin tuh...nanti dier beli kips baru cam korg gak baru korg tau...

    beli jgn x beli wadin , test ride dah pernah dah ....
    member metro pon kasi full support e2 hari ...hehehehe

    wadin dah booking tau..
    aku dengar dia kata nak colour special..
    colour pink lagi..?? tul ker wadin???

    kipas

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by kipas on Mon May 18, 2009 4:10 pm

    deen325 wrote:
    carlnain wrote:
    kipas wrote:
    carlnain wrote:
    mrfooart wrote:wei...apasal moto aku same colour ngn motowadin plk tu?ape jenama camera la k lol! o gune...

    woit.....nikon 2 tapi aku x biasa guna camera ni...hehehehehe

    kalo x jaga motot ko ckit hari jadi color wadin kui...kui...kui....
    korg jgn kutuk wadin tuh...nanti dier beli kips baru cam korg gak baru korg tau...

    beli jgn x beli wadin , test ride dah pernah dah ....
    member metro pon kasi full support e2 hari ...hehehehe

    wadin dah booking tau..
    aku dengar dia kata nak colour special..
    colour pink lagi..?? tul ker wadin???
    pink???pink panter???

    Azroy

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by Azroy on Mon May 18, 2009 4:41 pm

    wadin wrote:salamm...
    dua kips gang kita dari seremban turun beb...aku respect kat diaorg Laughing Laughing ... Lawa lawa motor diaorg.
    mungkin kita turun seremban ramai ramai pulak..
    Puas makan satay Smile
    selamat

    Ampangan bro.. ampangan.. jangan lupa Ampangan!!! hehehe

    kipas

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by kipas on Mon May 18, 2009 4:48 pm

    Azroy wrote:
    wadin wrote:salamm...
    dua kips gang kita dari seremban turun beb...aku respect kat diaorg Laughing Laughing ... Lawa lawa motor diaorg.
    mungkin kita turun seremban ramai ramai pulak..
    Puas makan satay Smile
    selamat

    Ampangan bro.. ampangan.. jangan lupa Ampangan!!! hehehe
    lepas tuh balik lalu pantai terus ke klawang

    Sponsored content

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by Sponsored content Today at 6:48 pm


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 6:48 pm