Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    TTS AWAN BESAR -satay time

    Share

    Azroy

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by Azroy on Mon May 18, 2009 4:49 pm

    kipas wrote:
    Azroy wrote:
    wadin wrote:salamm...
    dua kips gang kita dari seremban turun beb...aku respect kat diaorg Laughing Laughing ... Lawa lawa motor diaorg.
    mungkin kita turun seremban ramai ramai pulak..
    Puas makan satay Smile
    selamat

    Ampangan bro.. ampangan.. jangan lupa Ampangan!!! hehehe
    lepas tuh balik lalu pantai terus ke klawang

    kalau korang g ampangan, aku kompom ikut.. teman rindu bebeno dgn nasi lemak ampangan tu ha.. alien alien alien

    carlnain

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by carlnain on Mon May 18, 2009 5:20 pm

    Azroy wrote:
    kipas wrote:
    Azroy wrote:
    wadin wrote:salamm...
    dua kips gang kita dari seremban turun beb...aku respect kat diaorg Laughing Laughing ... Lawa lawa motor diaorg.
    mungkin kita turun seremban ramai ramai pulak..
    Puas makan satay Smile
    selamat

    Ampangan bro.. ampangan.. jangan lupa Ampangan!!! hehehe
    lepas tuh balik lalu pantai terus ke klawang

    kalau korang g ampangan, aku kompom ikut.. teman rindu bebeno dgn nasi lemak ampangan tu ha.. alien alien alien

    pukoi canag bro TTS minggu ni kat seremban ..
    bleh jmp klik2 seremban , kalo ohang seremban x 2run x tau
    mau ckp apa la..... Suspect Suspect


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    Azroy

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by Azroy on Mon May 18, 2009 5:36 pm

    carlnain wrote:
    Azroy wrote:
    kipas wrote:
    Azroy wrote:
    wadin wrote:salamm...
    dua kips gang kita dari seremban turun beb...aku respect kat diaorg Laughing Laughing ... Lawa lawa motor diaorg.
    mungkin kita turun seremban ramai ramai pulak..
    Puas makan satay Smile
    selamat

    Ampangan bro.. ampangan.. jangan lupa Ampangan!!! hehehe
    lepas tuh balik lalu pantai terus ke klawang

    kalau korang g ampangan, aku kompom ikut.. teman rindu bebeno dgn nasi lemak ampangan tu ha.. alien alien alien

    pukoi canag bro TTS minggu ni kat seremban ..
    bleh jmp klik2 seremban , kalo ohang seremban x 2run x tau
    mau ckp apa la..... Suspect Suspect

    minggu ni tak boleh p seremban.. tgh nyawa2 ikan ni.. cukup bulan boleh la..

    carlnain

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by carlnain on Mon May 18, 2009 5:41 pm

    Azroy wrote:
    carlnain wrote:
    Azroy wrote:
    kipas wrote:
    Azroy wrote:
    wadin wrote:salamm...
    dua kips gang kita dari seremban turun beb...aku respect kat diaorg Laughing Laughing ... Lawa lawa motor diaorg.
    mungkin kita turun seremban ramai ramai pulak..
    Puas makan satay Smile
    selamat

    Ampangan bro.. ampangan.. jangan lupa Ampangan!!! hehehe
    lepas tuh balik lalu pantai terus ke klawang

    kalau korang g ampangan, aku kompom ikut.. teman rindu bebeno dgn nasi lemak ampangan tu ha.. alien alien alien

    pukoi canag bro TTS minggu ni kat seremban ..
    bleh jmp klik2 seremban , kalo ohang seremban x 2run x tau
    mau ckp apa la..... Suspect Suspect

    minggu ni tak boleh p seremban.. tgh nyawa2 ikan ni.. cukup bulan boleh la..

    cukup bulan ok gak , baik g PD terus ari ahad ...
    kalo conpem aku cancel konboi ride 2 lipur lentang ujung bulan ni (terlepas
    nak mkn patin termerloh Razz Razz Razz Razz ).
    bukan apa sekali sebulan jln jauh2 syok woo.....(time gajila Embarassed Embarassed )


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    Azroy

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by Azroy on Mon May 18, 2009 5:52 pm

    aik?? ko dah buat keputusan nak g sane ke? kenape tak cakap awal2? ko g la dulu makan ikan patin ko tu.. lepas ko makan ikan patin tu kita cari tarikh lain utk makan nasi lemak ampangan plk..

    carlnain

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by carlnain on Mon May 18, 2009 6:05 pm

    Azroy wrote:aik?? ko dah buat keputusan nak g sane ke? kenape tak cakap awal2? ko g la dulu makan ikan patin ko tu.. lepas ko makan ikan patin tu kita cari tarikh lain utk makan nasi lemak ampangan plk..

    la dah lama aku ckp , click cni bro :
    http://kips.forumotions.net/events-activities-f2/hutan-lipur-lentang-ride-t70-60.htm

    aku mau ride ke hutan Lipor ujung bulan ni (bw fret jln2 luar k.L), most of the member
    x ikot kot(x paksa mau ikot tarak hal) . so aku g sendirik2 ngan dia n sesiapa yg ada
    je la .....Patin ....tunggu.....aku......datang..... Laughing Laughing

    tarak hal janji dpt jln2 luar k,l sekali sebulan or 2 kali sebulan...


    Last edited by carlnain on Mon May 18, 2009 6:08 pm; edited 1 time in total


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    Azroy

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by Azroy on Mon May 18, 2009 6:08 pm

    carlnain wrote:
    Azroy wrote:aik?? ko dah buat keputusan nak g sane ke? kenape tak cakap awal2? ko g la dulu makan ikan patin ko tu.. lepas ko makan ikan patin tu kita cari tarikh lain utk makan nasi lemak ampangan plk..

    la dah lama aku ckp , click cni bro :
    http://kips.forumotions.net/events-activities-f2/hutan-lipur-lentang-ride-t70-60.htm

    aku mau ride ke hutan Lipor ujung bulan ni (bw fret jln2 luar k.L), most of the member
    x ikot kot(x paksa mau ikot tarak hal) . so aku g sendirik2 ngan dia n sesiapa yg ada
    je la .....Patin ....tunggu.....aku......datang..... Laughing Laughing

    woh.. sori.. tak terperasan.. ko g la tangkap patin tu dulu.. aku tak pandai berenang.. hahahaha.. lain kali la g makan nasi lemak ampangan..

    Amir

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by Amir on Mon May 18, 2009 8:35 pm

    kipas wrote:
    deen325 wrote:
    carlnain wrote:
    kipas wrote:
    carlnain wrote:
    mrfooart wrote:wei...apasal moto aku same colour ngn motowadin plk tu?ape jenama camera la k lol! o gune...

    woit.....nikon 2 tapi aku x biasa guna camera ni...hehehehehe

    kalo x jaga motot ko ckit hari jadi color wadin kui...kui...kui....
    korg jgn kutuk wadin tuh...nanti dier beli kips baru cam korg gak baru korg tau...

    beli jgn x beli wadin , test ride dah pernah dah ....
    member metro pon kasi full support e2 hari ...hehehehe

    wadin dah booking tau..
    aku dengar dia kata nak colour special..
    colour pink lagi..?? tul ker wadin???
    pink???pink panter???

    bukan pink lew... tp kaler oren-itam cam zx10. huhu...

    cdan

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by cdan on Mon May 18, 2009 11:17 pm

    Amir wrote:
    kipas wrote:
    deen325 wrote:
    carlnain wrote:
    kipas wrote:
    carlnain wrote:
    mrfooart wrote:wei...apasal moto aku same colour ngn motowadin plk tu?ape jenama camera la k lol! o gune...

    woit.....nikon 2 tapi aku x biasa guna camera ni...hehehehehe

    kalo x jaga motot ko ckit hari jadi color wadin kui...kui...kui....
    korg jgn kutuk wadin tuh...nanti dier beli kips baru cam korg gak baru korg tau...

    beli jgn x beli wadin , test ride dah pernah dah ....
    member metro pon kasi full support e2 hari ...hehehehe

    wadin dah booking tau..
    aku dengar dia kata nak colour special..
    colour pink lagi..?? tul ker wadin???
    pink???pink panter???

    bukan pink lew... tp kaler oren-itam cam zx10. huhu...

    bukan la merah keorenan... tuh wat moto dier tuh spesel... susah ooo nak jumpa... thailand ngan indon pown takleh wat kaler tuh.... sorry wadin....

    aJa

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by aJa on Tue May 19, 2009 9:02 pm

    Azroy wrote:
    carlnain wrote:
    Azroy wrote:aik?? ko dah buat keputusan nak g sane ke? kenape tak cakap awal2? ko g la dulu makan ikan patin ko tu.. lepas ko makan ikan patin tu kita cari tarikh lain utk makan nasi lemak ampangan plk..

    la dah lama aku ckp , click cni bro :
    http://kips.forumotions.net/events-activities-f2/hutan-lipur-lentang-ride-t70-60.htm

    aku mau ride ke hutan Lipor ujung bulan ni (bw fret jln2 luar k.L), most of the member
    x ikot kot(x paksa mau ikot tarak hal) . so aku g sendirik2 ngan dia n sesiapa yg ada
    je la .....Patin ....tunggu.....aku......datang..... Laughing Laughing

    woh.. sori.. tak terperasan.. ko g la tangkap patin tu dulu.. aku tak pandai berenang.. hahahaha.. lain kali la g makan nasi lemak ampangan..

    atok gian nasik lemak ampangan!!!!
    heheheheheee..

    dol

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by dol on Tue May 19, 2009 11:12 pm

    hahahahhahahah............

    wadin

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by wadin on Fri May 29, 2009 5:26 pm

    salam...
    tts seremban boleh buat tapi buat hujung bulan lahhh...BIg Tts lah...
    kena set betoi betoi ...

    deen325

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by deen325 on Sun May 31, 2009 11:06 pm

    wadin wrote:salam...
    tts seremban boleh buat tapi buat hujung bulan lahhh...BIg Tts lah...
    kena set betoi betoi ...

    bila lak tu?? mgu dpn lak ker??

    Guest
    Guest

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by Guest on Sun May 31, 2009 11:13 pm

    kalo la korg nak wat tts kat area aku, aku suggest gi makan kat Satay Hut Tanjung Karang, makan dia punya satay besar saiz ibu jari. huhu.. sedap.. saper2 yg perut kecik2 ni, makan 4 batang pun da kenyang, yg besar2 aper tah lg kan? Very Happy satay dia rm1.10 utk yg besar, rm0.80 utk yg kecik, tp berbaloi aa makan kalo pekena skali ABC dia.. huhu Very Happy

    deen325

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by deen325 on Sun May 31, 2009 11:20 pm

    sinclair wrote:kalo la korg nak wat tts kat area aku, aku suggest gi makan kat Satay Hut Tanjung Karang, makan dia punya satay besar saiz ibu jari. huhu.. sedap.. saper2 yg perut kecik2 ni, makan 4 batang pun da kenyang, yg besar2 aper tah lg kan? Very Happy satay dia rm1.10 utk yg besar, rm0.80 utk yg kecik, tp berbaloi aa makan kalo pekena skali ABC dia.. huhu Very Happy

    puhh satay apo sampai 80sen..tu??mahal nyerrr..
    kat kajang pun baru 60sen ajer..??

    Guest
    Guest

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by Guest on Sun May 31, 2009 11:24 pm

    deen325 wrote:
    sinclair wrote:kalo la korg nak wat tts kat area aku, aku suggest gi makan kat Satay Hut Tanjung Karang, makan dia punya satay besar saiz ibu jari. huhu.. sedap.. saper2 yg perut kecik2 ni, makan 4 batang pun da kenyang, yg besar2 aper tah lg kan? Very Happy satay dia rm1.10 utk yg besar, rm0.80 utk yg kecik, tp berbaloi aa makan kalo pekena skali ABC dia.. huhu Very Happy

    puhh satay apo sampai 80sen..tu??mahal nyerrr..
    kat kajang pun baru 60sen ajer..??
    satay empuk lg berisi Very Happy

    deen325

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by deen325 on Sun May 31, 2009 11:27 pm

    sinclair wrote:
    deen325 wrote:
    sinclair wrote:kalo la korg nak wat tts kat area aku, aku suggest gi makan kat Satay Hut Tanjung Karang, makan dia punya satay besar saiz ibu jari. huhu.. sedap.. saper2 yg perut kecik2 ni, makan 4 batang pun da kenyang, yg besar2 aper tah lg kan? Very Happy satay dia rm1.10 utk yg besar, rm0.80 utk yg kecik, tp berbaloi aa makan kalo pekena skali ABC dia.. huhu Very Happy

    puhh satay apo sampai 80sen..tu??mahal nyerrr..
    kat kajang pun baru 60sen ajer..??
    satay empuk lg berisi Very Happy

    hehehe.. bole sangat..
    setlah date yg sesuai..

    Guest
    Guest

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by Guest on Sun May 31, 2009 11:35 pm

    deen325 wrote:
    sinclair wrote:
    deen325 wrote:
    sinclair wrote:kalo la korg nak wat tts kat area aku, aku suggest gi makan kat Satay Hut Tanjung Karang, makan dia punya satay besar saiz ibu jari. huhu.. sedap.. saper2 yg perut kecik2 ni, makan 4 batang pun da kenyang, yg besar2 aper tah lg kan? Very Happy satay dia rm1.10 utk yg besar, rm0.80 utk yg kecik, tp berbaloi aa makan kalo pekena skali ABC dia.. huhu Very Happy

    puhh satay apo sampai 80sen..tu??mahal nyerrr..
    kat kajang pun baru 60sen ajer..??
    satay empuk lg berisi Very Happy

    hehehe.. bole sangat..
    setlah date yg sesuai..

    haha, buleh2.. nnt aku rancang date yg sesuai Very Happy

    deen325

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by deen325 on Sun May 31, 2009 11:52 pm

    sinclair wrote:
    deen325 wrote:
    sinclair wrote:
    deen325 wrote:
    sinclair wrote:kalo la korg nak wat tts kat area aku, aku suggest gi makan kat Satay Hut Tanjung Karang, makan dia punya satay besar saiz ibu jari. huhu.. sedap.. saper2 yg perut kecik2 ni, makan 4 batang pun da kenyang, yg besar2 aper tah lg kan? Very Happy satay dia rm1.10 utk yg besar, rm0.80 utk yg kecik, tp berbaloi aa makan kalo pekena skali ABC dia.. huhu Very Happy

    puhh satay apo sampai 80sen..tu??mahal nyerrr..
    kat kajang pun baru 60sen ajer..??
    satay empuk lg berisi Very Happy

    hehehe.. bole sangat..
    setlah date yg sesuai..

    haha, buleh2.. nnt aku rancang date yg sesuai Very Happy
    kamu cari date yg sesuai.. pas tu bincang ngan awin or azzo or azroy..
    baru pm kat forum..

    Guest
    Guest

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by Guest on Mon Jun 01, 2009 12:33 am

    deen325 wrote:
    sinclair wrote:
    deen325 wrote:
    sinclair wrote:
    deen325 wrote:
    sinclair wrote:kalo la korg nak wat tts kat area aku, aku suggest gi makan kat Satay Hut Tanjung Karang, makan dia punya satay besar saiz ibu jari. huhu.. sedap.. saper2 yg perut kecik2 ni, makan 4 batang pun da kenyang, yg besar2 aper tah lg kan? Very Happy satay dia rm1.10 utk yg besar, rm0.80 utk yg kecik, tp berbaloi aa makan kalo pekena skali ABC dia.. huhu Very Happy

    puhh satay apo sampai 80sen..tu??mahal nyerrr..
    kat kajang pun baru 60sen ajer..??
    satay empuk lg berisi Very Happy

    hehehe.. bole sangat..
    setlah date yg sesuai..

    haha, buleh2.. nnt aku rancang date yg sesuai Very Happy
    kamu cari date yg sesuai.. pas tu bincang ngan awin or azzo or azroy..
    baru pm kat forum..
    wokeh Very Happy

    kipas

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by kipas on Mon Jun 01, 2009 11:02 am

    sinclair wrote:kalo la korg nak wat tts kat area aku, aku suggest gi makan kat Satay Hut Tanjung Karang, makan dia punya satay besar saiz ibu jari. huhu.. sedap.. saper2 yg perut kecik2 ni, makan 4 batang pun da kenyang, yg besar2 aper tah lg kan? Very Happy satay dia rm1.10 utk yg besar, rm0.80 utk yg kecik, tp berbaloi aa makan kalo pekena skali ABC dia.. huhu Very Happy
    kat maner nih bro...kg aku kat tg karang gak...kat area sepital ker???

    wadin

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by wadin on Mon Jun 01, 2009 11:08 am

    kipas wrote:
    sinclair wrote:kalo la korg nak wat tts kat area aku, aku suggest gi makan kat Satay Hut Tanjung Karang, makan dia punya satay besar saiz ibu jari. huhu.. sedap.. saper2 yg perut kecik2 ni, makan 4 batang pun da kenyang, yg besar2 aper tah lg kan? Very Happy satay dia rm1.10 utk yg besar, rm0.80 utk yg kecik, tp berbaloi aa makan kalo pekena skali ABC dia.. huhu Very Happy
    kat maner nih bro...kg aku kat tg karang gak...kat area sepital ker???


    salam...
    member aku ada cite pasal satay ni....kau set satu kita gi sana beb....
    makan satay Gajah Laughing ...
    dekat pekan tanjung karang ke?

    Guest
    Guest

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by Guest on Mon Jun 01, 2009 1:52 pm

    Satay Hut tu kat area pekan tg karang, dekat area jalan masuk pekan tg karang dari arah kuala selangor.

    deen325

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by deen325 on Mon Jun 01, 2009 2:07 pm

    sinclair wrote:Satay Hut tu kat area pekan tg karang, dekat area jalan masuk pekan tg karang dari arah kuala selangor.

    agak2 perjalanan dari kl ni berapa minit yerk??

    kipas

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by kipas on Mon Jun 01, 2009 2:32 pm

    sinclair wrote:Satay Hut tu kat area pekan tg karang, dekat area jalan masuk pekan tg karang dari arah kuala selangor.
    belah kanan ke belah kiri???kalo kiri area masjid...belah kanan area sek???mana satu???

    Sponsored content

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by Sponsored content Today at 9:03 am


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 9:03 am