Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    TTS AWAN BESAR -satay time

    Share

    kipas

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by kipas on Mon Jun 01, 2009 2:33 pm

    deen325 wrote:
    sinclair wrote:Satay Hut tu kat area pekan tg karang, dekat area jalan masuk pekan tg karang dari arah kuala selangor.

    agak2 perjalanan dari kl ni berapa minit yerk??
    dr kota damansara menten 120kmh...bleh dpt 1 jam...

    Guest
    Guest

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by Guest on Mon Jun 01, 2009 2:36 pm

    kipas wrote:
    sinclair wrote:Satay Hut tu kat area pekan tg karang, dekat area jalan masuk pekan tg karang dari arah kuala selangor.
    belah kanan ke belah kiri???kalo kiri area masjid...belah kanan area sek???mana satu???

    kat petrol pump lame yg da tukar jadi restoran tu, kalu dtg dr arah kuala selangor, kedai tu kat sebelah kanan.

    carlnain

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by carlnain on Mon Jun 01, 2009 3:06 pm

    sinclair wrote:
    kipas wrote:
    sinclair wrote:Satay Hut tu kat area pekan tg karang, dekat area jalan masuk pekan tg karang dari arah kuala selangor.
    belah kanan ke belah kiri???kalo kiri area masjid...belah kanan area sek???mana satu???

    kat petrol pump lame yg da tukar jadi restoran tu, kalu dtg dr arah kuala selangor, kedai tu kat sebelah kanan.

    pukoi canang TTS kat sana la plak ....


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    Guest
    Guest

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by Guest on Mon Jun 01, 2009 3:58 pm

    carlnain wrote:
    sinclair wrote:
    kipas wrote:
    sinclair wrote:Satay Hut tu kat area pekan tg karang, dekat area jalan masuk pekan tg karang dari arah kuala selangor.
    belah kanan ke belah kiri???kalo kiri area masjid...belah kanan area sek???mana satu???

    kat petrol pump lame yg da tukar jadi restoran tu, kalu dtg dr arah kuala selangor, kedai tu kat sebelah kanan.

    pukoi canang TTS kat sana la plak ....
    huhu, tu nnt sku bincang ngan para mod. Smile

    Amir

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by Amir on Mon Jun 01, 2009 6:06 pm

    sinclair wrote:
    carlnain wrote:
    sinclair wrote:
    kipas wrote:
    sinclair wrote:Satay Hut tu kat area pekan tg karang, dekat area jalan masuk pekan tg karang dari arah kuala selangor.
    belah kanan ke belah kiri???kalo kiri area masjid...belah kanan area sek???mana satu???

    kat petrol pump lame yg da tukar jadi restoran tu, kalu dtg dr arah kuala selangor, kedai tu kat sebelah kanan.

    pukoi canang TTS kat sana la plak ....
    huhu, tu nnt sku bincang ngan para mod. Smile

    dr seremban brape KM?

    Guest
    Guest

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by Guest on Mon Jun 01, 2009 7:33 pm

    Amir wrote:
    sinclair wrote:
    carlnain wrote:
    sinclair wrote:
    kipas wrote:
    sinclair wrote:Satay Hut tu kat area pekan tg karang, dekat area jalan masuk pekan tg karang dari arah kuala selangor.
    belah kanan ke belah kiri???kalo kiri area masjid...belah kanan area sek???mana satu???

    kat petrol pump lame yg da tukar jadi restoran tu, kalu dtg dr arah kuala selangor, kedai tu kat sebelah kanan.

    pukoi canang TTS kat sana la plak ....
    huhu, tu nnt sku bincang ngan para mod. Smile

    dr seremban brape KM?
    nnt check guna google map.

    da dpt, 140km dr seremban, ader berani? huhuhu... 2 jam perjalanan.

    deen325

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by deen325 on Mon Jun 01, 2009 11:04 pm

    sinclair wrote:
    Amir wrote:
    sinclair wrote:
    carlnain wrote:
    sinclair wrote:
    kipas wrote:
    sinclair wrote:Satay Hut tu kat area pekan tg karang, dekat area jalan masuk pekan tg karang dari arah kuala selangor.
    belah kanan ke belah kiri???kalo kiri area masjid...belah kanan area sek???mana satu???

    kat petrol pump lame yg da tukar jadi restoran tu, kalu dtg dr arah kuala selangor, kedai tu kat sebelah kanan.

    pukoi canang TTS kat sana la plak ....
    huhu, tu nnt sku bincang ngan para mod. Smile

    dr seremban brape KM?
    nnt check guna google map.

    da dpt, 140km dr seremban, ader berani? huhuhu... 2 jam perjalanan.
    biar tul???
    dari kajang gi seremban pun dah dekat 60km..
    kajang kl pun dah dekat 40km..

    maknanya dari kl - tg karang 40km..
    leh tahan gak tu... jauhnya..
    kena fikir2 kan ni...

    carlnain

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by carlnain on Tue Jun 02, 2009 10:17 am

    ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
    apa ada hal bro , motot ni d design tuk long distance Twisted Evil Twisted Evil
    condipen je ride jln jauh . cheers cheers cheers


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    Guest
    Guest

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by Guest on Tue Jun 02, 2009 12:44 pm

    carlnain wrote:^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
    apa ada hal bro , motot ni d design tuk long distance Twisted Evil Twisted Evil
    condipen je ride jln jauh . cheers cheers cheers
    moto mmg design utk long distance, tp rider berape lame leh tahan? Razz
    2 jam ok lg, aku dulu dr KL-Kedah, berhenti pun kejap2 jer..
    sakit tulang belakang.. huhu..

    deen325

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by deen325 on Tue Jun 02, 2009 12:56 pm

    carlnain wrote:^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
    apa ada hal bro , motot ni d design tuk long distance Twisted Evil Twisted Evil
    condipen je ride jln jauh . cheers cheers cheers

    memang lah tak kesah 2jam..
    the masalahnya..
    klu aku keluar umah kul 9pm.. campur terpusing2 cari lokasi..
    katalah 2.30jam..
    mau sampai kul 11.30pm..
    order belum dpt dah kul 12mlm..
    mau balik kul berapa bro..
    kang wife kunci pintu tak mau buka ... kang.. hehehe

    deen325

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by deen325 on Tue Jun 02, 2009 12:58 pm

    sinclair wrote:
    carlnain wrote:^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
    apa ada hal bro , motot ni d design tuk long distance Twisted Evil Twisted Evil
    condipen je ride jln jauh . cheers cheers cheers
    moto mmg design utk long distance, tp rider berape lame leh tahan? Razz
    2 jam ok lg, aku dulu dr KL-Kedah, berhenti pun kejap2 jer..
    sakit tulang belakang.. huhu..

    ha ni lagi satu alasan yg kukuh..
    klu ride 2jam terus-menerus mau sakit pingang den...
    den dah tuo lah... pingang dah uzur.. hehehe

    kipas

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by kipas on Tue Jun 02, 2009 1:01 pm

    deen325 wrote:
    carlnain wrote:^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
    apa ada hal bro , motot ni d design tuk long distance Twisted Evil Twisted Evil
    condipen je ride jln jauh . cheers cheers cheers

    memang lah tak kesah 2jam..
    the masalahnya..
    klu aku keluar umah kul 9pm.. campur terpusing2 cari lokasi..
    katalah 2.30jam..
    mau sampai kul 11.30pm..
    order belum dpt dah kul 12mlm..
    mau balik kul berapa bro..
    kang wife kunci pintu tak mau buka ... kang.. hehehe
    tu pasal kena gerak awal2...sharp je kol 8 kuar...sblm kuar tuh kena usha dulu jln mana nak lalu...usha kat mane tempat nyer...baru sharp kol 10 sampai...pas tuh kol 12 balik ar...jd paling kurg 2 jam kat lokasi...

    deen325

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by deen325 on Tue Jun 02, 2009 1:36 pm

    kipas wrote:
    deen325 wrote:
    carlnain wrote:^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
    apa ada hal bro , motot ni d design tuk long distance Twisted Evil Twisted Evil
    condipen je ride jln jauh . cheers cheers cheers

    memang lah tak kesah 2jam..
    the masalahnya..
    klu aku keluar umah kul 9pm.. campur terpusing2 cari lokasi..
    katalah 2.30jam..
    mau sampai kul 11.30pm..
    order belum dpt dah kul 12mlm..
    mau balik kul berapa bro..
    kang wife kunci pintu tak mau buka ... kang.. hehehe
    tu pasal kena gerak awal2...sharp je kol 8 kuar...sblm kuar tuh kena usha dulu jln mana nak lalu...usha kat mane tempat nyer...baru sharp kol 10 sampai...pas tuh kol 12 balik ar...jd paling kurg 2 jam kat lokasi...

    tak leh bro..
    abg nak kena laung azan isya dulu kat surau..
    lepas isya baru leh keluar..


    Last edited by deen325 on Tue Jun 02, 2009 1:41 pm; edited 1 time in total

    kipas

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by kipas on Tue Jun 02, 2009 1:38 pm

    deen325 wrote:
    kipas wrote:
    deen325 wrote:
    carlnain wrote:^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
    apa ada hal bro , motot ni d design tuk long distance Twisted Evil Twisted Evil
    condipen je ride jln jauh . cheers cheers cheers

    memang lah tak kesah 2jam..
    the masalahnya..
    klu aku keluar umah kul 9pm.. campur terpusing2 cari lokasi..
    katalah 2.30jam..
    mau sampai kul 11.30pm..
    order belum dpt dah kul 12mlm..
    mau balik kul berapa bro..
    kang wife kunci pintu tak mau buka ... kang.. hehehe
    tu pasal kena gerak awal2...sharp je kol 8 kuar...sblm kuar tuh kena usha dulu jln mana nak lalu...usha kat mane tempat nyer...baru sharp kol 10 sampai...pas tuh kol 12 balik ar...jd paling kurg 2 jam kat lokasi...

    tak leh bro..
    abg nak kena laung azan isya dulu kat surau..
    lepas isya bari leh keluar..
    tak sangka...bilal layan kips...huhuhuhu...

    deen325

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by deen325 on Tue Jun 02, 2009 1:42 pm

    kipas wrote:
    deen325 wrote:
    kipas wrote:
    deen325 wrote:
    carlnain wrote:^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
    apa ada hal bro , motot ni d design tuk long distance Twisted Evil Twisted Evil
    condipen je ride jln jauh . cheers cheers cheers

    memang lah tak kesah 2jam..
    the masalahnya..
    klu aku keluar umah kul 9pm.. campur terpusing2 cari lokasi..
    katalah 2.30jam..
    mau sampai kul 11.30pm..
    order belum dpt dah kul 12mlm..
    mau balik kul berapa bro..
    kang wife kunci pintu tak mau buka ... kang.. hehehe
    tu pasal kena gerak awal2...sharp je kol 8 kuar...sblm kuar tuh kena usha dulu jln mana nak lalu...usha kat mane tempat nyer...baru sharp kol 10 sampai...pas tuh kol 12 balik ar...jd paling kurg 2 jam kat lokasi...

    tak leh bro..
    abg nak kena laung azan isya dulu kat surau..
    lepas isya bari leh keluar..
    tak sangka...bilal layan kips...huhuhuhu...
    kita kena seiringan dunia n akhirat bro..
    asal jgn buat yg di larang allah.. amin..

    Amir

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by Amir on Tue Jun 02, 2009 2:15 pm

    sinclair wrote:
    Amir wrote:
    sinclair wrote:
    carlnain wrote:
    sinclair wrote:
    kipas wrote:
    sinclair wrote:Satay Hut tu kat area pekan tg karang, dekat area jalan masuk pekan tg karang dari arah kuala selangor.
    belah kanan ke belah kiri???kalo kiri area masjid...belah kanan area sek???mana satu???

    kat petrol pump lame yg da tukar jadi restoran tu, kalu dtg dr arah kuala selangor, kedai tu kat sebelah kanan.

    pukoi canang TTS kat sana la plak ....
    huhu, tu nnt sku bincang ngan para mod. Smile

    dr seremban brape KM?
    nnt check guna google map.

    da dpt, 140km dr seremban, ader berani? huhuhu... 2 jam perjalanan.

    140km ekh, xder bran a... cost tinggi.

    kipas

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by kipas on Tue Jun 02, 2009 2:49 pm

    Amir wrote:
    sinclair wrote:
    Amir wrote:
    sinclair wrote:
    carlnain wrote:
    sinclair wrote:
    kipas wrote:
    sinclair wrote:Satay Hut tu kat area pekan tg karang, dekat area jalan masuk pekan tg karang dari arah kuala selangor.
    belah kanan ke belah kiri???kalo kiri area masjid...belah kanan area sek???mana satu???

    kat petrol pump lame yg da tukar jadi restoran tu, kalu dtg dr arah kuala selangor, kedai tu kat sebelah kanan.

    pukoi canang TTS kat sana la plak ....
    huhu, tu nnt sku bincang ngan para mod. Smile

    dr seremban brape KM?
    nnt check guna google map.

    da dpt, 140km dr seremban, ader berani? huhuhu... 2 jam perjalanan.

    140km ekh, xder bran a... cost tinggi.
    tak pe...lain hari kiter buat kat tmpt bro...suggestion bro amat dihargai...

    deen325

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by deen325 on Wed Jun 03, 2009 10:26 pm

    kipas wrote:
    Amir wrote:
    sinclair wrote:
    Amir wrote:
    sinclair wrote:
    carlnain wrote:
    sinclair wrote:
    kipas wrote:
    sinclair wrote:Satay Hut tu kat area pekan tg karang, dekat area jalan masuk pekan tg karang dari arah kuala selangor.
    belah kanan ke belah kiri???kalo kiri area masjid...belah kanan area sek???mana satu???

    kat petrol pump lame yg da tukar jadi restoran tu, kalu dtg dr arah kuala selangor, kedai tu kat sebelah kanan.

    pukoi canang TTS kat sana la plak ....
    huhu, tu nnt sku bincang ngan para mod. Smile

    dr seremban brape KM?
    nnt check guna google map.

    da dpt, 140km dr seremban, ader berani? huhuhu... 2 jam perjalanan.

    140km ekh, xder bran a... cost tinggi.
    tak pe...lain hari kiter buat kat tmpt bro...suggestion bro amat dihargai...

    tul tu...
    tapi biar kena pada masa yg sesuai...

    Sponsored content

    Re: TTS AWAN BESAR -satay time

    Post by Sponsored content Today at 6:04 am


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 6:04 am