Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    salam kippers!aq nk ajk lepk...aq bdk bru tringin nk gather ngn bdk2 kips!

    Share

    mock

    salam kippers!aq nk ajk lepk...aq bdk bru tringin nk gather ngn bdk2 kips!

    Post by mock on Sat Jan 01, 2011 8:43 pm

    bile2 ley lepk area s.alam-klang roger r mse n tmpt....

    alldisc

    Re: salam kippers!aq nk ajk lepk...aq bdk bru tringin nk gather ngn bdk2 kips!

    Post by alldisc on Sat Jan 01, 2011 10:03 pm

    mesej sukar dibaca.

    assalamualaikum. sila gunakan bahasa malaysia betul. keyboard ko rosak atau ko ni memang dari keluarga pemalas??

    jangan melenting. terima teguran dengan lapang dada. penggunaan huruf dalam forum internet tak terhad dan tidak dicaj. taiplah penuh2 ye.. macam kita jawap peperiksaan.

    welkam to kips family. aku dok klang. nak jumpa boleh, tapi harap ko tak cakap dalam bahasa short cut. aku yang bangang ni mmg tak faham.... ha ha ha!


    mock

    pembetulan...aku budak baru teringin nak lepak with other kippers so ceritanya nak ajak lepak la..

    Post by mock on Sat Jan 01, 2011 10:34 pm

    bila-bila boleh lepak inform tempat dan masa..dapat lepak area shah alam-klang ok gak..

    mock

    maaf..

    Post by mock on Sat Jan 01, 2011 10:36 pm

    maaf la ye aku dah terbiasa sangat guna short-form ni..

    mock

    Re: salam kippers!aq nk ajk lepk...aq bdk bru tringin nk gather ngn bdk2 kips!

    Post by mock on Sat Jan 01, 2011 10:40 pm

    dok klang kat mana bro?

    asrolsani

    Re: salam kippers!aq nk ajk lepk...aq bdk bru tringin nk gather ngn bdk2 kips!

    Post by asrolsani on Mon Jan 03, 2011 10:01 pm

    selamat datang bro...
    kat sini budak sekolah ada, bapak budak pon ada.. jadi tulis dengan penuh.. nak shortcut sikit2 tu bole paham lagi... tp kalau shortcut cam budak skrg.. penat le nak cari kamus...
    aku dok PD... biasa join TTS dgn budak2 putrajaya

    mamat

    Re: salam kippers!aq nk ajk lepk...aq bdk bru tringin nk gather ngn bdk2 kips!

    Post by mamat on Tue Jan 04, 2011 2:00 am

    mock wrote:maaf la ye aku dah terbiasa sangat guna short-form ni..


    kita serupa..kah3 Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    mock

    Re: salam kippers!aq nk ajk lepk...aq bdk bru tringin nk gather ngn bdk2 kips!

    Post by mock on Wed Jan 05, 2011 2:05 am

    salam kippers especially kippers selangor!bile2 lagi ade TTS roger la awl2 aku pun nak join gak....haha!biasa la budak baru macam aku ni memang agak truja sket nak lepak ngan kerabat kips die!haha..kips aku dah nak dekat 2tahun dah tapi baru nak join club bab dah bosan rider sorang2..haha!

    Sponsored content

    Re: salam kippers!aq nk ajk lepk...aq bdk bru tringin nk gather ngn bdk2 kips!

    Post by Sponsored content Today at 9:07 am


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 9:07 am