Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    TTS BBQ QUEENSBAY TAHUN BARU 2011 KIPS UTARA .

    Share

    adzhar

    TTS BBQ QUEENSBAY TAHUN BARU 2011 KIPS UTARA .

    Post by adzhar on Sun Jan 02, 2011 6:14 pm


    Bismillahhirrohman nir rohim ,

    Salam Kippers Semua ! Smile

    Pada 31/12/2010 Jumaat bermula jam 8.00 malam , KIPS Utara telah menganjurkan

    TTs BBQ Tahun Baru 2011 di Pantai Seagate, Queensbay,Penang . Jemputan telah di

    buat kepada warga Kippers semua !.40 biji kippers kompom nak joint ! cheers

    Bayaran rm 10.00 dikenakan pada peserta .


















    adzhar

    Re: TTS BBQ QUEENSBAY TAHUN BARU 2011 KIPS UTARA .

    Post by adzhar on Sun Jan 02, 2011 7:35 pm


































    adzhar

    Re: TTS BBQ QUEENSBAY TAHUN BARU 2011 KIPS UTARA .

    Post by adzhar on Sun Jan 02, 2011 8:07 pm


    Sementara menunggu jam 12.00 tgh malam KIPS Utara telah menyediakan aturcara games

    untuk Kippers yg mana pemilihan adalah berdasarkan cabutan undian nama .

    Antara permainan games yg diatur :-

    1) Berlari ke pantai ambil pasir & bubuh dalam cawan.

    2) GOYANG INUL bola pingpong - berlangsung secara kalah mati (juara one penang ).

    3) Tiup tepong dalam pinggan - acara untuk anak2 dan ibu2 ( Depa pun nak enjoy gak ).

    4) Pimpin telor dahi ke dahi sambil berjalan ke garisan .

    5) Memasukan rokok dalam botol & goyang sampai putus.

    6) Potong Kek Hari Jadi Cikgu Suhaimi Sobri.

    7) Pusing2 & Meleper di Balik Pulau Jam 1.00 PAGI , di ketuai oleh Sifo Yan Bukit

    Minyak , Roket Aidil , Sukri TZM & Khalil Kamikaze Raja Bukit Jambol .

    Cool Acara tamat jam 3.00 pagi di Padang Kota Lama . lol!









    Acara games bermula.





    Juara GOYANG INUL - ONE PENANG dgn aksi yg mengiorkan.





    Acara pimpin telur dahi ke dahi ke garisan.



    Pasangan kips yg ideal... cayalah sparck...nik...! I love you I love you I love you


    adzhar

    Re: TTS BBQ QUEENSBAY TAHUN BARU 2011 KIPS UTARA .

    Post by adzhar on Sun Jan 02, 2011 8:17 pm





    Wah...bro ED dapat ketam pulak kat pantai ni...ni mesti...!!



    Alamak...!...terjatuh pulak telur.



    Romeo and juliet kippers.



    Tengah buat ape tu bro...nk melepas ke??








    adzhar

    Re: TTS BBQ QUEENSBAY TAHUN BARU 2011 KIPS UTARA .

    Post by adzhar on Sun Jan 02, 2011 8:43 pm





    Generasi kedua kippers.





    Tepat 12.00 tgh malam...bermula tembakkan bunga api.





    Goyang abe...goyang...goyang sampai bola habis! bounce bounce bounce



    Mcm ni lah INUL goyang bro...!





    Slow2 sikit tiup tu nanti habis muka abah yg hansem ni...!



    Hadiah di sampaikan oleh YB - KEPALA BATAS.



    Selamat Hari Jadi Cikgu ! flower flower flower



    Pemenang acara kaum ibu.





    Berbincang aktiviti ride yg akan datang dengan kippers yg hadir.





    1.00 pagi kippers bersedia untuk ke balik pulau meleper.


    adzhar

    Re: TTS BBQ QUEENSBAY TAHUN BARU 2011 KIPS UTARA .

    Post by adzhar on Sun Jan 02, 2011 8:47 pm



    Aduhai mana lah tuan aku x balik2 lagi...klu dah pergi bbq tu bg la aku makan dulu...

    perut dah lapar ni...! harap2 dapat la makan belen2 ayam bbq - kucing lan lit lau. Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

    zalie78

    Re: TTS BBQ QUEENSBAY TAHUN BARU 2011 KIPS UTARA .

    Post by zalie78 on Mon Jan 03, 2011 8:46 am

    fuh terbaik beb....terliur aku tgk ayam tu...sodap.....

    1 penang

    Re: TTS BBQ QUEENSBAY TAHUN BARU 2011 KIPS UTARA .

    Post by 1 penang on Mon Jan 03, 2011 10:17 am

    PERRGGGHH!!!..memang terbaik lah..kalau selalu macam ni kan best....apa2 pun saya ucapkan tahniah kepada kippers yang sudi datang untuk memeriahkan majlis pada malam itu terutama sekali kepada geng2 TG.MALIM....kepada cikgu Suhaimi Sobri "SELAMAT HARI LAHIR"...Pada malam itu juga salah seorang kawan kita iaitu Shukri (TZM) telah terjatuh di selekoh akhir ke empangan T.Bahang,beliau hanya mengalami kecederaan kecil pada lutut........Apa2 pun saya harap acara seperti ini akan menjadi acara tahunan...Terima Kasih dan syabas jugak kepada Lan Liq Law & keluarga kerana sudi menyediakan segala kelengkapan dan juadah untuk kippers2 semua....

    ard

    Re: TTS BBQ QUEENSBAY TAHUN BARU 2011 KIPS UTARA .

    Post by ard on Mon Jan 03, 2011 11:35 am

    Mmg best mlm tu......smua kekawan sporting temasuk kaum ibu malam tu.........
    sy terpaksa gerak awal blik ke t.malim mlm tu....
    rugi xleh lepak lama.....mmg berhajat nk round island mlm tu....
    maybe next time......
    tqvm pd bro Lan selaku tuan rumah mlm tu....
    ayam panggang mmg sodappp...

    shamsudin

    Re: TTS BBQ QUEENSBAY TAHUN BARU 2011 KIPS UTARA .

    Post by shamsudin on Mon Jan 03, 2011 12:50 pm

    perghhh tahniah kpda geng2 penganjur dan yang hadir. maaflah malam tue sya xdpt join coz der meeting ngn menteri pasolA... HUHUHHUU Very Happy

    adzhar

    Re: TTS BBQ QUEENSBAY TAHUN BARU 2011 KIPS UTARA .

    Post by adzhar on Mon Jan 03, 2011 5:18 pm


    Salam kippers ! afro

    Ini ada sedikit gambar yg aku dapat dari kippers yg ikut pi meleper di Balik Pulau .











    Motor Sukri TZM yg terjatuh semasa mengambil corner di selekoh balik pulau.



    Pemandangan waktu jam 1.30 pagi di puncak balik pulau.







    Pemandangan di damm balik pulau...barisan pendekar2 kippers yg ikut

    meleper...! hehehe...!












    zackgurun

    Re: TTS BBQ QUEENSBAY TAHUN BARU 2011 KIPS UTARA .

    Post by zackgurun on Tue Jan 04, 2011 12:04 am

    Cool sunny Twisted Evil afro

    mmg terbaikkkkkkkk, hahahahahaha

    obie

    Re: TTS BBQ QUEENSBAY TAHUN BARU 2011 KIPS UTARA .

    Post by obie on Tue Jan 04, 2011 2:35 am

    best gak rupenye..rugi x dapat ikut xtiviti dpd awl...kpada kippers..minx maap la lewt ari tu kerana perkara x dpat dielakkan..insyaAllah,bertemu di Klah plak 29hb januari ni...
    biarkan kenangan lalu terus bergolek (let the good times roll)..

    sparck

    Re: TTS BBQ QUEENSBAY TAHUN BARU 2011 KIPS UTARA .

    Post by sparck on Wed Jan 05, 2011 12:45 am

    memang cunnn lahhhhh...

    mamat

    Re: TTS BBQ QUEENSBAY TAHUN BARU 2011 KIPS UTARA .

    Post by mamat on Wed Jan 05, 2011 1:00 am

    HUHU,,,,,TERBAIK LA KIPPER UTARA...TAHNIAH! afro

    kawesakai_penang

    Re: TTS BBQ QUEENSBAY TAHUN BARU 2011 KIPS UTARA .

    Post by kawesakai_penang on Wed Jan 05, 2011 1:17 pm

    cantik tertarik mmg da boom............

    best sgt2 walaupon x ikut meleper blik pulau.....

    ayam panggang sgt sedap.....

    nti kita buat lg ye..... cheers

    NinjaGreen

    Re: TTS BBQ QUEENSBAY TAHUN BARU 2011 KIPS UTARA .

    Post by NinjaGreen on Wed Jan 05, 2011 1:54 pm

    the best TTS sepanjang aku ikut group nie...next time wat lagi moga lbh ramai yg join..hehe

    dart_haitaara

    Re: TTS BBQ QUEENSBAY TAHUN BARU 2011 KIPS UTARA .

    Post by dart_haitaara on Fri Jan 07, 2011 4:37 am

    rugi xdapat ikut layan kona.. tp apa pun kita boleh adakan acara ni tiap tahun... memang terbaik wok

    NinjaGreen

    Re: TTS BBQ QUEENSBAY TAHUN BARU 2011 KIPS UTARA .

    Post by NinjaGreen on Fri Jan 07, 2011 5:25 pm

    itu la den dah kato noik motot ko tak nak kiro berkoras gak nak noik keto..but dont worry 29 nie ada konvoi pie sungai kelah harap bro join la ekk Very Happy

    dart_haitaara

    Re: TTS BBQ QUEENSBAY TAHUN BARU 2011 KIPS UTARA .

    Post by dart_haitaara on Sat Jan 08, 2011 1:33 pm

    insya Allah klu xdak arah melintang wa mesti ikut mehh

    matbert

    Re: TTS BBQ QUEENSBAY TAHUN BARU 2011 KIPS UTARA .

    Post by matbert on Sun Jan 09, 2011 12:10 pm

    waaa...best la haritue...tpi saya pula tak dapat hadirkan diri plak...tpi pe2 pun kita jumpa kat sg kloh sungkai plak k

    dart_haitaara

    Re: TTS BBQ QUEENSBAY TAHUN BARU 2011 KIPS UTARA .

    Post by dart_haitaara on Tue Jan 18, 2011 8:43 pm

    yeahhh cheers kita jmpa di sg klah pada 29/1/11 nehh lol!

    sood_penang

    Re: TTS BBQ QUEENSBAY TAHUN BARU 2011 KIPS UTARA .

    Post by sood_penang on Thu Jan 20, 2011 4:09 pm

    adus... panash!!!panash!!! duk dengar ride sg kelah nie..
    aq x ley ikot.... arghhttt..
    tp apa pun mlm 2 mmng terbaik..
    tahniah lah pada owang2 kuat kiper utara kita nieyh

    dart_haitaara

    Re: TTS BBQ QUEENSBAY TAHUN BARU 2011 KIPS UTARA .

    Post by dart_haitaara on Fri Jan 21, 2011 6:17 pm

    sood_penang wrote:adus... panash!!!panash!!! duk dengar ride sg kelah nie..
    aq x ley ikot.... arghhttt..
    tp apa pun mlm 2 mmng terbaik..
    tahniah lah pada owang2 kuat kiper utara kita nieyh

    relaks bro... kasi sembuh btul2 dulu??? skang amacam?? ada kt umah ka hospital

    NinjaGreen

    Re: TTS BBQ QUEENSBAY TAHUN BARU 2011 KIPS UTARA .

    Post by NinjaGreen on Fri Jan 21, 2011 10:00 pm

    sbr2..umur mu masih panjang inshallah ada peluang leh join lagi maybe pasni bro sood akan pakai 250 plak ker pas dpt duit insurans hehehe

    Sponsored content

    Re: TTS BBQ QUEENSBAY TAHUN BARU 2011 KIPS UTARA .

    Post by Sponsored content Today at 6:47 pm


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 6:47 pm