Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    kips jelajah timor pada 3,4 dan 5 jun 2011

    Share

    MBN 2254

    Re: kips jelajah timor pada 3,4 dan 5 jun 2011

    Post by MBN 2254 on Wed Feb 09, 2011 9:57 am

    mohon maaf kepada penganjur ride (bro Edd)

    saya tak dapat join kerana perubahan tarikh kenduri kawin adik lelaki saya
    dari 2 Jun 2011 kepada 4 jun 2011 telah disahkan kelmarin oleh keluarga saya.

    enjoy your ride kengkawan semua...

    p/s: NAMPAKNYE MELEPAS NAK LENGKAPKAN JELAJAH KE SELURUH NEGERI DI SEMENANJUNG Sad
    harap2 ade la 2nd RIDE ke Pantai Timor lagi lepas nie

    kanuar.saidin

    * kips jelajah timor pada 3,4 dan 5 jun 2011

    Post by kanuar.saidin on Wed Feb 09, 2011 12:46 pm

    Menarik juga nih..... boleh join sekali tak.....

    Idris Bin Mat Seman

    kips jelajah timor pada 3,4 dan 5 jun 2011

    Post by Idris Bin Mat Seman on Fri Feb 11, 2011 8:59 pm


    syabas kepada peminat2 yg nak berkonvoi ke timor.msh ada 4 bln lbh lagi.
    harap persiapkan motor anda dan duit poket.pakai safety d wajbkan spt
    helmet fullface,glove,jacket dan boot.utara,central dan selatan rv kita
    d genting sempah jam 9 mlm 3 jun 2011.mana2 kipper yg lain,tgu d perjalanan
    menghala ke kuantan.dptkan no tipon aku untuk sebarang pertanyaan.
    sekian.

    mal 5190

    Re: kips jelajah timor pada 3,4 dan 5 jun 2011

    Post by mal 5190 on Sat Feb 12, 2011 12:39 am

    yeahhh! jom jom kite ke pantai timur.. cheers cheers cheers

    Skillo

    Re: kips jelajah timor pada 3,4 dan 5 jun 2011

    Post by Skillo on Mon Feb 14, 2011 11:16 am

    mcm best je.. g balik hari bukit kayu hitam sharian dah pernah rasa.. ke timur blom lg.. nak confirm srkang tak boleh lak..tgk duit dulu.. byk blanje gak tu 500.. haiyaa.. ++++ service..tayar lagi.. hohoho xkan kai IRC..kruang2 duro tu kt grik-jeli

    ranjau_berduri

    Re: kips jelajah timor pada 3,4 dan 5 jun 2011

    Post by ranjau_berduri on Sun Feb 20, 2011 3:00 pm

    kalo nek Fzi leh pollow x??


    _________________
    xpuas hati, kasik banned ajer...

    Idris Bin Mat Seman

    kips jelajah timor pada 3,4 dan 5 jun 2011

    Post by Idris Bin Mat Seman on Tue Feb 22, 2011 11:08 am


    perjalanan jauh yg mengaksikkan.anda suka cabaran????jom ke timor.
    pergerakan malam yg menyeronokkan.wauuuuuuuu

    tokkiburn

    Re: kips jelajah timor pada 3,4 dan 5 jun 2011

    Post by tokkiburn on Mon Feb 28, 2011 10:11 am

    kalau motor TOK top.tip.top.tip.top nak ger ikut. Best ni... Lama tak jln jauh2

    @zri

    Re: kips jelajah timor pada 3,4 dan 5 jun 2011

    Post by @zri on Mon Feb 28, 2011 3:18 pm

    salam bro edd..ltk saya dlm kategori kompom last mnit..kalo tkda aral melintang sy join..
    70% join ni..

    kurt2812

    Re: kips jelajah timor pada 3,4 dan 5 jun 2011

    Post by kurt2812 on Wed Mar 02, 2011 11:38 pm

    insya"allah klo ada cuti sy follow dr kelantan-jeli-gerik-k.kangsar -kl..klo x dpt cuti..sy cuma sambut kippers di KB je..klo masih blom ada tempat penginapan di kb..sy bleh uruskan..sy masih di KB lg tarikh tu..kontrak kerja di KB di lanjutkan ke blan 6..

    Idris Bin Mat Seman

    kips jelajah timor pada 3,4 dan 5 jun 2011

    Post by Idris Bin Mat Seman on Fri Mar 04, 2011 1:26 pm


    salam semua.sebelum ride jelajah timur bermula jun ini,aku bg pehak penganjur
    akan mengadakan ride jelajah batu pahat/jb pada 1 hb april ni.serba rengkas,
    1 hb malam jam 9 gerak terus menuju selatan.tido d pagoh inn,free.2 hb pagi
    menuju parit sulong-bla2-benut-s.renggam menuju h/way selatan terus jb.malam
    ramah mesra dgn kippers jb dan ke jln susur.3 hb cau blk kl.ini jugak sebagai
    persiapan menguji ketahanan mental dan jentera anda sebelum ride pantai timur.
    terbuka pada sapa2 yg teringin rasa nk join.jgn malu jgn segan,aku senang bercampur
    dgn sesiapa saja.tepuk poket tny duit,terajang moto tny dia,adakah moto aku sihat.
    letak v-power terus gerak.ada berani bro.
    sekian,cau dulu.

    haq

    Re: kips jelajah timor pada 3,4 dan 5 jun 2011

    Post by haq on Sun Apr 03, 2011 6:59 pm

    insyaallah,kalu kawe ado d kb masa 2,buleh la jumpa gue2 sekalie:D

    AsTaLaVisTa

    Re: kips jelajah timor pada 3,4 dan 5 jun 2011

    Post by AsTaLaVisTa on Mon Apr 11, 2011 1:20 pm

    Klau x der aral.....Aku sambut kat Kuala Terengganu....Slamat datang weeehhhh...Teganu Kite....Tokkiburn lak samer-samer la kiter jadik pemandu pelancong...Jangan wat2 x ngaku plak awok tu anak jati terengganu...Kang amber report sama Dato Rohim....Raya dopleh balik kapung Banggol Peradong....Kena blacklist.... Klau ader rezeki moto siap restore....Aku mintak izin pollow sampai KB....lebih dari tuh paham2 je la...nanti mem bising... Twisted Evil Twisted Evil Embarassed


    Last edited by AsTaLaVisTa on Mon Apr 11, 2011 10:59 pm; edited 1 time in total

    syamjmc2274

    Re: kips jelajah timor pada 3,4 dan 5 jun 2011

    Post by syamjmc2274 on Mon Apr 11, 2011 10:29 pm

    AsTaLaVisTa wrote:Klau x der aral.....Aku sambut kat Kuala Terengganu....Slamat datang weeehhhh...Teganu Kite....Tokkiburn lak samer-samer la kiter jadik pemandu pelancong...Jangan wat2 x ngaku plak awok tu anak jati terengganu...Kang amber report sama Dato Rohim....Raya dopleh balik kapung Banggol Peradong....Kena blacklist.... Klau ader rezeki moto siap restore....Aku mintak izin pollow sampai KB....lebih dari tuh paham2 je la...nanti mem bising...

    Assalam,,,,ambe pung duk trg gok.Kg Kepong.Macang nok ikut tp.....Kite merancang Tuhan menentukan.

    AsTaLaVisTa

    Re: kips jelajah timor pada 3,4 dan 5 jun 2011

    Post by AsTaLaVisTa on Mon Apr 11, 2011 10:50 pm

    syamjmc2274 wrote:
    AsTaLaVisTa wrote:Klau x der aral.....Aku sambut kat Kuala Terengganu....Slamat datang weeehhhh...Teganu Kite....Tokkiburn lak samer-samer la kiter jadik pemandu pelancong...Jangan wat2 x ngaku plak awok tu anak jati terengganu...Kang amber report sama Dato Rohim....Raya dopleh balik kapung Banggol Peradong....Kena blacklist.... Klau ader rezeki moto siap restore....Aku mintak izin pollow sampai KB....lebih dari tuh paham2 je la...nanti mem bising...

    Assalam,,,,ambe pung duk trg gok.Kg Kepong.Macang nok ikut tp.....Kite merancang Tuhan menentukan.

    Owos....Ader lagi kroni2 KIPS teganu dalam forum nih rupernyer.....Ingat Aku, Faiz_KRR, dihzsr, Tokkiburn, Mzaidi jer kroni teganu....Dop Kepung..?.. Dop jauh aner pung...Aku dok Tepoh....Panjang umur murah rezeki....Leh jupe mase ride pantai timur kekgi.... Twisted Evil Twisted Evil Laughing

    ranjau_berduri

    Re: kips jelajah timor pada 3,4 dan 5 jun 2011

    Post by ranjau_berduri on Tue Apr 12, 2011 1:00 am

    AsTaLaVisTa wrote:
    Owos....Ader lagi kroni2 KIPS teganu dalam forum nih rupernyer.....Ingat Aku, Faiz_KRR, dihzsr, Tokkiburn, Mzaidi jer kroni teganu....Dop Kepung..?.. Dop jauh aner pung...Aku dok Tepoh....Panjang umur murah rezeki....Leh jupe mase ride pantai timur kekgi.... Twisted Evil Twisted Evil Laughing
    dok ingat ke aq.......... Sad Sad Sad Sad


    _________________
    xpuas hati, kasik banned ajer...

    AsTaLaVisTa

    Re: kips jelajah timor pada 3,4 dan 5 jun 2011

    Post by AsTaLaVisTa on Tue Apr 12, 2011 11:38 am

    ranjau_berduri wrote:
    AsTaLaVisTa wrote:
    Owos....Ader lagi kroni2 KIPS teganu dalam forum nih rupernyer.....Ingat Aku, Faiz_KRR, dihzsr, Tokkiburn, Mzaidi jer kroni teganu....Dop Kepung..?.. Dop jauh aner pung...Aku dok Tepoh....Panjang umur murah rezeki....Leh jupe mase ride pantai timur kekgi.... Twisted Evil Twisted Evil Laughing
    dok ingat ke aq.......... Sad Sad Sad Sad

    Mung orang ganu ker...ker....ker.....? Dop agi ork..... Laughing Laughing Laughing Dah register blom ngan Penghulu buluh shop......Klau blom.......No...No...No....Nasi minyak ayam golek dulu Evil or Very Mad Evil or Very Mad Twisted Evil Twisted Evil

    Sponsored content

    Re: kips jelajah timor pada 3,4 dan 5 jun 2011

    Post by Sponsored content Today at 6:11 pm


      Current date/time is Tue Dec 06, 2016 6:11 pm