Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Tshirt baru kips

    Share

    alldisc

    Tshirt baru kips

    Post by alldisc on Fri Jan 14, 2011 5:41 pm

    T-shirt khas edisi KRC akan dicetak dan terhad pada 50 helai sahaja.



    design adalah seperti diilhamkan oleh Encik Paeach, mungkin tambah gambar Ninja Concept di belakang. bagi baju kolar berzip, kolar tidak begitu tinggi dan di bahagian zip berwarna merah manakala bagi kolar berbutang, ada belang menegak warna putih 3 segi di bahu kiri dan kanan.

    3 jenis baju disediakan dengan 3 jenis harga berbeza dan 3 saiz berbeza tanpa berbeza harga. deyy berapa banyak beza daa...

    Sekiranya nak nama disulamkan, boleh tambah RM5 (nama RM3, blok RM30 dikongsi beramai-ramai).

    Untung aku tak amik, designer paeach pun tak amik untung, memandangkan kelab kita ni non-profit organization. aku cuma amik duit minyak sket... dan duit air liur aku nak explain dgn minah designer ni yang tak faham-fahamm...

    Stok yang ada, sila letak nama

    1. Baju kolar bulat. RM23.00 (tshirt kosong RM11.00 aje)
    saiz L = 5 helai - SOLD OUT!
    XL = 5 helai
    XXl = 5 helai

    2. Baju kolar zip. RM34.00 (tshirt kosong RM19.80)
    saiz L = 5 helai - SOLD OUT!
    XL = 5 helai
    XXL = 5 helai

    3. Baju kolar berbutang. RM35.00 (tshirt kosong RM21.00)
    L = 10 helai
    XL = 5 helai
    XXL = 5 helai

    tarikh siap 10 hari dari sekarang. COD KL saja. atau di TTS yang sewaktu dengannya.

    ~alldisc~

    p/s bagi yg tak dapat tshirt, aie kempo akan print shirt yg lebih ranggi sebanyak 1,000 helai. sila rujuk di FB.

    NOTA TAMBAHAN
    1. Kain jenis quick-dry. kain ni rasa ringan bila dipakai, tak renyuk dan cepat kering bila basah/berpeluh.

    2. jika project berjaya, aku buat paddock shirt pulak. Sasaran harga cuma RM60 berbeza RM80 yang dibuat seorang hamba Allah tahun lepas. tshirt cukup ye, jgn mintak underwear berlogo KIPS. kedai tak buat.

    3. bagi peminat tshirt kips di luar KL, jika serius kita pertimbangkan utk pos.
    Pos Malaysia sudah bersetuju menjadi penghantar rasmi cuma katanya jangan lupa bayar.

    4. jgn lupa beritahu sekiranya mahukan nama di print sekali.

    sms pada seorang alldisc 019.225.o74o

    cepat! jangan kita cemburu bila jiran kita yang pakai dahulu!!!


    Last edited by alldisc on Mon Jan 24, 2011 4:07 pm; edited 11 times in total

    alldisc

    Re: Tshirt baru kips

    Post by alldisc on Fri Jan 14, 2011 7:36 pm

    Senarai Peminat T-shirt, deskripsi dan status bayaran

    Kolar Bulat
    saiz L
    1 greatteacherjeff - print "GTJeff" 28.00
    2 faiz krz - print "faiz" 28.00
    3 teopack - print "Toepack_jr" 28.00
    4 mambang 23.00
    5 Paeach - print "PaeacH" 28.00

    saiz XL
    1 Lunacy - print "HiDeTo(atas)SaKaMoTO (bawah) 28.00
    2 Sinclair - print "Encik Ahmad" 28.00 PAID

    saiz XXL
    1 zampd - print "ZamPD" 28.00 PAID

    Kolar Zip
    saiz L
    1 Syawal - print "syawal" 39.00
    2 Nekman - print "Nekman" 39.00
    3 teodolit - print "PUTRA" 39.00
    4 ibnu paid 34.00
    5 ibnu paid 34.00

    saiz XXL

    1 Skillo - print "Skillo" 39.00
    2 zampd - print "ZamPD" 39.00 PAID

    Kolar Butang
    saiz L
    1 asrolsani - print "asrolsani" 40.00 PAID
    2 aida - print "aida" 40.00 PAID
    3 pak utih - print "Pak_Utih" 40.00
    4 Dart - print 'Dart" 40.00
    5 alha_98320 35.00
    6 bravekids - print "Bravekids" 40.00
    7 alldisc - print "alldisc" 40.00

    saiz XL
    1 Anuar - print "ANUAR" 40.00

    saiz XXL
    1 zampd - print "ZamPD" 40.00 PAID


    Last edited by alldisc on Mon Jan 24, 2011 4:05 pm; edited 3 times in total

    paeach

    Re: Tshirt baru kips

    Post by paeach on Fri Jan 14, 2011 7:51 pm

    alldisc wrote:

    sesuai kah gambar ini kat tshirt? kalau sempat, akan ditepek sekali di belakang.


    untuk tontonan umum design baju tu..

    shawal

    Re: Tshirt baru kips

    Post by shawal on Fri Jan 14, 2011 9:21 pm

    nak bayar kat sape??? nak baju kolar zip, size L....

    Guest
    Guest

    Re: Tshirt baru kips

    Post by Guest on Sat Jan 15, 2011 2:11 am

    aku nak, baju pilihan nombor yg pertama, kolar bulat, 1 helai. size XL.

    dart_haitaara

    Re: Tshirt baru kips

    Post by dart_haitaara on Sat Jan 15, 2011 3:33 am

    xkan kl ja kot?? nak juga

    greateacherjeff

    Re: Tshirt baru kips

    Post by greateacherjeff on Sat Jan 15, 2011 8:45 am

    Cikgu nak Very Happy kolar bulat~ size L satu helai Cool dgn nama "GTJeff"


    Last edited by greateacherjeff on Sat Jan 15, 2011 9:44 am; edited 1 time in total

    LuNaCy

    Re: Tshirt baru kips

    Post by LuNaCy on Sat Jan 15, 2011 9:41 am

    Sy nk kolar bulat size XL satu helai.. + nama... pembayaran camne..

    alldisc

    Re: Tshirt baru kips

    Post by alldisc on Sat Jan 15, 2011 9:55 am

    Update :-

    NOTA TAMBAHAN
    1. Kain jenis quick-dry. kain ni rasa ringan bila dipakai, tak renyuk dan cepat kering bila basah/berpeluh.

    2. jika project berjaya, aku buat paddock shirt pulak. Sasaran harga cuma RM60 berbeza RM80 yang dibuat seorang hamba Allah tahun lepas. tshirt cukup ye, jgn mintak underwear berlogo KIPS. kedai tak buat.

    3. bagi peminat tshirt kips di luar KL, jika serius kita pertimbangkan utk pos.
    Pos Malaysia sudah bersetuju menjadi penghantar rasmi cuma katanya jangan lupa bayar.

    4. jgn lupa beritahu sekiranya mahukan nama di print sekali.

    sms pada seorang alldisc 019.225.o74o

    senarai peminat
    1. syawal
    2. sinclair
    3. dart
    4. cikgu jeff - dengan nama
    5. Lunacy

    nekman

    Re: Tshirt baru kips

    Post by nekman on Sat Jan 15, 2011 10:06 am

    Sy nak no.2 saiz L.... "nekman"...

    alldisc

    Re: Tshirt baru kips

    Post by alldisc on Sat Jan 15, 2011 10:09 am

    roger. sifu JB kena bayar lebih sket ye... he he up RM200.

    p/s aku nak beli blok... ha ha ha

    asrolsani

    Re: Tshirt baru kips

    Post by asrolsani on Sat Jan 15, 2011 12:50 pm

    aku nak
    Jenis: Baju kolar berbutang + nama
    Qty: 2 helai
    Saiz: L
    nama baju 1: asrolsani
    nama baju 2: aida
    jumlah: RM80 kan?
    Bayar kat saper?
    No akaun?

    p.s: aku order kat aie... harga pon tak tau! Evil or Very Mad

    zampd

    Re: Tshirt baru kips

    Post by zampd on Sat Jan 15, 2011 1:54 pm

    aku nak baju kolar bulat dan baju kolar berbutang sekali........letak sekali nama anna raffali.........eh silap, boh nama ZamPD.......tolong sms kat aku berapa hengget dan no akaun sekali, payment aku buat setelah mendapat jumlah dan no akaun tu...........eh, lupa lak, saiz XXL ler dan kedua2nya boh nama sekali ...........hehehehe

    teodolit @ ishak

    Re: Tshirt baru kips

    Post by teodolit @ ishak on Sat Jan 15, 2011 2:44 pm

    aku nak order (1) sehelai..
    baju koler berzip..
    letak nama PUTRA

    tolong bagi detail untuk pembayaran memandangkan aku diluar kawasan liputan..


    faiz_krz

    Re: Tshirt baru kips

    Post by faiz_krz on Sat Jan 15, 2011 3:18 pm

    mahu size L kolar bulat 1
    nama : faiz

    Pak_Utih

    Re: Tshirt baru kips

    Post by Pak_Utih on Sat Jan 15, 2011 4:25 pm

    Baju kolar berbutang dan Kolar bulat, saiz L & satu unit serba satu... Very Happy
    Nama: Sufian@Putrajaya
    No: 017-9188843

    shawal

    Re: Tshirt baru kips

    Post by shawal on Sat Jan 15, 2011 4:49 pm

    nak bayar kat sape??? nak baju kolar zip, size L....
    name SHAWAL......

    nak order kat cni je ke or kena call sape2???


    alldisc

    Re: Tshirt baru kips

    Post by alldisc on Sat Jan 15, 2011 5:08 pm

    update

    1. asrolsani
    2. aida
    3. zamPD x 2 helai
    4. pak utih x 2 helai
    5. faizkrr
    6. teodolit

    segala permintaan aku rekod dalam fail excel, pastikan nama dieja dengan betul termasuk huruf besar dan huruf kecil. aku ikut exactly seperi yang dieja. contoh ---> ZamPD
    segala perubahan beritahu segera. TQ arigato.

    bro teodolit, sila konpem saiz. TQ

    bro syawal, order kat sini aje. aku dah masuk dalam list. payment, boleh aje jumpa aku. sms pun boleh. jumpa time TT pun ok.

    pak utih, semalam kitorang baru lepak kat mamak kembar precint 9 sampai kul 2.30am. mambang dgn sinclair sampai lebam2 mata. kalau takpe, len kali leh lepak lagi.

    to all, tq for support. aku buat ni ikhlas sbb
    1. seronok tengok kwn2 syok dapat baju raya.
    2. aktifkan forum kips yang byk beralih ke FB. ramai yg dah lupa, kita semua berkenal di forum kips.

    bayaran.... Cash On Delivery.

    saper nak bayar awal boleh jugak.

    samada maybank, public bank, hong leong atau hsbc. nanti aku list no akaun.

    mambang

    Re: Tshirt baru kips

    Post by mambang on Sat Jan 15, 2011 5:25 pm

    aku nak sehelai saiz L kolar bulat....cod depan pintu rumah aku...satu soalan mana contoh design...?

    nekman

    Re: Tshirt baru kips

    Post by nekman on Sat Jan 15, 2011 5:32 pm

    Bro alldisc yang order faiz krz, bukan faiz krr...
    Nama sy letak Nekman
    Tq..
    P/s: block rega budak tadika da terjual..

    asrolsani

    Re: Tshirt baru kips

    Post by asrolsani on Sat Jan 15, 2011 6:18 pm

    alldisc wrote:

    to all, tq for support. aku buat ni ikhlas sbb
    1. seronok tengok kwn2 syok dapat baju raya.
    2. aktifkan forum kips yang byk beralih ke FB. ramai yg dah lupa, kita semua berkenal di forum kips.

    bayaran.... Cash On Delivery.

    saper nak bayar awal boleh jugak.

    samada maybank, public bank, hong leong atau hsbc. nanti aku list no akaun.

    raya apa nih? raya cina ke?
    aku cadangkan sapa2 yg tempah sulam nama, bayar dulu.. yg tak sulam nama dibolehkan COD..

    alldisc

    Re: Tshirt baru kips

    Post by alldisc on Sat Jan 15, 2011 6:27 pm

    update

    1. mambang

    nekman, tq sbb betulkan.

    faiz krz, sori sbb tersalah. hamba betulkan dalam fail excel.

    asrol, raya aidilfitri boleh pakai baju ni reramai konvoi ke rumah kwn2..

    alep

    Re: Tshirt baru kips

    Post by alep on Sat Jan 15, 2011 7:37 pm

    hamba berminat tapi di mana gambir sekali dgn baju?

    Skillo

    Re: Tshirt baru kips

    Post by Skillo on Sat Jan 15, 2011 7:58 pm

    Salam bro.. nak wat tempahan..
    Baju kolar zip = 1 helai
    Size = XXL
    Nama = Skillo

    den area kt PJ.. nak bayar cam ne?

    dart_haitaara

    Re: Tshirt baru kips

    Post by dart_haitaara on Sat Jan 15, 2011 8:34 pm

    alldisc wrote:T-shirt khas edisi KRC akan dicetak dan terhad pada 50 helai sahaja.

    design adalah seperti diilhamkan oleh Encik Paeach, mungkin tambah gambar Ninja Concept di belakang.

    3 jenis baju disediakan dengan 3 jenis harga berbeza dan 3 saiz berbeza tanpa berbeza harga. deyy berapa banyak beza daa...

    Sekiranya nak nama disulamkan, boleh tambah RM5 (nama RM3, blok RM30 dikongsi beramai-ramai).

    Untung aku tak amik, designer paeach pun tak amik untung, memandangkan kelab kita ni non-profit organization. aku cuma amik duit minyak sket... dan duit air liur aku nak explain dgn minah designer ni yang tak faham-fahamm...

    Stok yang ada, sila letak nama

    1. Baju kolar bulat. RM23.00 (tshirt kosong RM11.00 aje)
    saiz L = 5 helai
    XL = 5 helai
    XXl = 5 helai

    2. Baju kolar zip. RM34.00 (tshirt kosong RM19.80)
    L = 5 helai
    XL = 5 helai
    XXL = 5 helai

    3. Baju kolar berbutang. RM35.00 (tshirt kosong RM21.00)
    L = 10 helai
    XL = 5 helai
    XXL = 5 helai

    tarikh siap 10 hari dari sekarang. COD KL saja. atau di TTS yang sewaktu dengannya.

    ~alldisc~

    p/s bagi yg tak dapat tshirt, aie kempo akan print shirt yg lebih ranggi sebanyak 1,000 helai. sila rujuk di FB.

    NOTA TAMBAHAN
    1. Kain jenis quick-dry. kain ni rasa ringan bila dipakai, tak renyuk dan cepat kering bila basah/berpeluh.

    2. jika project berjaya, aku buat paddock shirt pulak. Sasaran harga cuma RM60 berbeza RM80 yang dibuat seorang hamba Allah tahun lepas. tshirt cukup ye, jgn mintak underwear berlogo KIPS. kedai tak buat.

    3. bagi peminat tshirt kips di luar KL, jika serius kita pertimbangkan utk pos.
    Pos Malaysia sudah bersetuju menjadi penghantar rasmi cuma katanya jangan lupa bayar.

    4. jgn lupa beritahu sekiranya mahukan nama di print sekali.

    sms pada seorang alldisc 019.225.o74o

    senarai peminat
    1. syawal
    2. sinclair
    3. dart
    4. cikgu jeff (print GTJeff)
    5. lunacy (print HiDeTo(atas)SaKaMoTO (bawah))
    6. nekman (print nekman)
    7. asrolsani (print asrolsani)
    8. aida (print aida)
    9. zamPD x 2 helai (print ZamPD)
    10. pak utih x 2 helai
    11. faizkrr (print faiz)
    12. teodolit (print PUTRA)

    baju kolar berbutang saiz L
    sekali boh nama = Dart
    nati inform kt dart tentang no akaun, and anything...

    Sponsored content

    Re: Tshirt baru kips

    Post by Sponsored content Today at 9:56 am


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 9:56 am