Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Tshirt baru kips

    Share

    epul ktn

    Re: Tshirt baru kips

    Post by epul ktn on Tue Feb 08, 2011 3:44 pm

    asrolsani wrote:aku ngan bini aku dah pakai baju tu semalam...
    kain ok
    quality printing ok
    semua ok
    yg tak oknya... apahal korang tak beli baju yg ok nih??? ada 18 helai lagi tu...
    tolongler beli weiii...
    bro alldisc, 10% What a Face

    betol3x,,,
    t-shirt terbaek nie...thanks bro alldisc,,,

    teodolit @ ishak

    Re: Tshirt baru kips

    Post by teodolit @ ishak on Wed Mar 09, 2011 9:43 pm

    alldisc..
    baju aku tlg pos ek memandangkan ride melaka di postpone..
    pm aku kos pos nnt aku pm adress..

    kerusi_malas

    Re: Tshirt baru kips

    Post by kerusi_malas on Thu Mar 10, 2011 6:34 pm

    askum.. baju koler berbutang tu ada lagi ke tak?? kalau ada saya berminat hendak memilikinya...

    sood_penang

    Re: Tshirt baru kips

    Post by sood_penang on Fri Mar 11, 2011 12:50 am

    ala...
    aq terlambat lah baca threat nie..
    saiz L dah setel.. bro alldisc kalau ada lagi belen2 baju 2..
    gtau lah saya... nk jugak selai

    alldisc

    Re: Tshirt baru kips

    Post by alldisc on Fri Mar 11, 2011 8:59 am

    kerusi_malas wrote:askum.. baju koler berbutang tu ada lagi ke tak?? kalau ada saya berminat hendak memilikinya...

    XL dan XXL saja. stok sgt terhad.

    so'od, tu laa.... kalau aktif dah lama dapat baju. ha ha ha tapi kalau nak jugak, beli saiz XL atau XXL dan kecikkan.

    mohdhadis

    Re: Tshirt baru kips

    Post by mohdhadis on Fri Mar 11, 2011 1:57 pm

    aku nak ugak..saiz M x da ke bro?

    seth_KCX

    Re: Tshirt baru kips

    Post by seth_KCX on Fri Jul 20, 2012 8:17 pm

    Assalamualaikum to all bro2, otai2, taiko2 semua... adik2 newb nak cadangkan kan wat baju baru sempena raya nie.. cheers cheers cheers cheers huhuhuhuhu...... design nie ok tak?? tema "tiada lama, tiada yg baru"...kekeke What a Face What a Face ...........kalau tak ok abaikan je lah.. lol! lol!
    Uploaded with ImageShack.us

    tem.purung

    Re: Tshirt baru kips

    Post by tem.purung on Sat Jul 21, 2012 2:59 am

    seth_KCX wrote:Assalamualaikum to all bro2, otai2, taiko2 semua... adik2 newb nak cadangkan kan wat baju baru sempena raya nie.. cheers cheers cheers cheers huhuhuhuhu...... design nie ok tak?? tema "tiada lama, tiada yg baru"...kekeke What a Face What a Face ...........kalau tak ok abaikan je lah.. lol! lol!
    Uploaded with ImageShack.us
    gua nak satu!!!

    khor

    Re: Tshirt baru kips

    Post by khor on Sat Jul 21, 2012 9:08 am

    sui sui... gua mau satu Laughing brp luit?? Rolling Eyes

    GhostRideR

    Re: Tshirt baru kips

    Post by GhostRideR on Sat Jul 21, 2012 3:41 pm

    Suspect ada design lain tak.. depan t shirt ni nampak cam heavy sangat design nya kalo boleh simple kan.. kalo design belakang t shirt tu ok .. saya sokong... nama kawasaki depan tu boh belakang t shirt tu.. pendapat 00000000.1 sen saya.. Idea

    skopi

    Re: Tshirt baru kips

    Post by skopi on Thu Jul 26, 2012 11:30 am

    GhostRideR wrote: Suspect ada design lain tak.. depan t shirt ni nampak cam heavy sangat design nya kalo boleh simple kan.. kalo design belakang t shirt tu ok .. saya sokong... nama kawasaki depan tu boh belakang t shirt tu.. pendapat 00000000.1 sen saya.. Idea
    setuju bro... lg satu perkataan logo 'RR' rsnya x sesuai sbb kips byk siri bkn 'RR' shj. (syor masukkan nama blog, kawasakikips, graf moto & ninja dh cukup cun)

    casterside

    Re: Tshirt baru kips

    Post by casterside on Thu Jul 26, 2012 11:44 am

    mcm kenal gambar kips putih yg belah kanan tu..sejibik..

    bluekawakips

    Re: Tshirt baru kips

    Post by bluekawakips on Wed Aug 01, 2012 6:03 pm

    baju x de saiz M kee broo?sy nie kecikk jee..haha

    letak satu no phone bro..senang urusan..

    mamshak36

    Re: Tshirt baru kips

    Post by mamshak36 on Sun Oct 07, 2012 7:43 am

    Salam.. Ada lagi Ka t-shirt kips ni

    bexkr150

    Re: Tshirt baru kips

    Post by bexkr150 on Thu Nov 01, 2012 1:44 pm

    salam ade lg ke T-shirt ni...? klu ade nk satu...

    kodng

    Re: Tshirt baru kips

    Post by kodng on Thu Dec 27, 2012 12:22 am

    dah lamo dah kot thread ni, tuan tanah sonyap jo

    Tomi Kaira

    Re: Tshirt baru kips

    Post by Tomi Kaira on Tue Jan 01, 2013 9:04 pm

    yelah....dah takda baju dh ke untuk tahun ni?? klu ada, sini pun berkenan jgk nak beli...

    Sponsored content

    Re: Tshirt baru kips

    Post by Sponsored content Today at 4:10 pm


      Current date/time is Tue Dec 06, 2016 4:10 pm