Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Tshirt baru kips

    Share

    teodolit @ ishak

    Re: Tshirt baru kips

    Post by teodolit @ ishak on Sat Jan 15, 2011 9:18 pm

    alldisc wrote:update
    bro teodolit, sila konpem saiz. TQ
    nanti aku list no akaun.

    sorry.. lupa plak..
    Baju koler berzip sehelai taruk nama PUTRA
    saiz L..

    baju koler berzip =rm34.00
    tambah nama=rm5.00
    jumlah = rm39.00
    bagi no akaun.nanti aku bank in..
    dah siap nanti bagi mambang simpankan dulu.
    aku 25hb nanti gi sana.. TTS kat Presint 9 sampai lebam.. hehehe

    alldisc

    Re: Tshirt baru kips

    Post by alldisc on Sat Jan 15, 2011 9:34 pm

    alep, gambar baju ada di post no.3 dari paeach. nt aku tepak kat atas.

    updated for skillo, dart dan teodolit.

    alldisc

    Re: Tshirt baru kips

    Post by alldisc on Sat Jan 15, 2011 10:10 pm

    thank you for the support, 19 baju terjual dalam masa 24 jam. baki 31 helai masih ada terutama saiz XL dan XXL.

    ahad aku maybe tak update apa2 sbb nak bela anak2 dan hamster. isnin aku update lagi. TQ

    zalie78

    Re: Tshirt baru kips

    Post by zalie78 on Sat Jan 15, 2011 10:11 pm

    aku nak selai bro size xxxl kolar bulat, duit nanti aku tranfer....

    Pak_Utih

    Re: Tshirt baru kips

    Post by Pak_Utih on Sat Jan 15, 2011 10:29 pm

    alldisc wrote:


    pak utih, semalam kitorang baru lepak kat mamak kembar precint 9 sampai kul 2.30am. mambang dgn sinclair sampai lebam2 mata. kalau takpe, len kali leh lepak lagi.

    Alamak, rugi nya Shocked . Laen kali bole la Pak Utih ikut, Utih dok kat P17. Apa2 hello la...baru lagi dok sini...

    paeach

    Re: Tshirt baru kips

    Post by paeach on Sat Jan 15, 2011 11:52 pm

    update den punya ye bro alldisc..

    tshirt : kolar bulat
    size : L
    letak nama : PaeacH

    cheers

    ibnu paid

    Re: Tshirt baru kips

    Post by ibnu paid on Sun Jan 16, 2011 12:36 am

    Salam bro.. nak wat tempahan..
    Baju kolar zip = 2 helai
    Size = L
    Contact No. 013-4649528...
    total rm 68.00 kan, kan, kan....ha3x..x perlu sulam nama..

    teman duk area gombak, cmne nk bt bayaran??
    x sabo k pki bju... bounce bounce bounce bounce bounce

    mambang

    Re: Tshirt baru kips

    Post by mambang on Sun Jan 16, 2011 1:10 am

    Tuan tanah...aku nak sehelai kolar bulat t-shirt warna hitam..nama x mau letak...saiz L...lagi sekali saiz L..sekian

    paeach

    Re: Tshirt baru kips

    Post by paeach on Sun Jan 16, 2011 3:38 am

    update sample 3 jenis baju..


    kolar bulat :




    berkolar :




    kolar berzip :

    r0cket_terbang

    Re: Tshirt baru kips

    Post by r0cket_terbang on Sun Jan 16, 2011 1:04 pm

    erm... xda saiz kcik lg kewp??? saiz L bpe bsr erk???

    shawal

    Re: Tshirt baru kips

    Post by shawal on Sun Jan 16, 2011 4:22 pm

    ok... thanx bro alldisc... pape, update k??? btw, name yg nak sulam 2....

    name : shawal

    tetibe rase nak huruf kecik plak... sbb aku kecik je orgnyer... Very Happy

    iz 88

    Re: Tshirt baru kips

    Post by iz 88 on Mon Jan 17, 2011 3:03 am

    alamak saiz beso2 jer yg tgl...tok org yg bdn kecik2 melepas ar gamaknyer Sad Sad

    alha_98320

    Re: Tshirt baru kips

    Post by alha_98320 on Mon Jan 17, 2011 6:38 pm

    nak order t-shirt kolar butang..size L sehelai.
    nak bayar kat mane?pastu nk collect kt mane?

    anuar

    Re: Tshirt baru kips

    Post by anuar on Tue Jan 18, 2011 9:47 am

    saya nk baju no 3.. saiz xl.. sulam nama ANUAR...TQ payment mcmana?
    0125912106

    bravekids

    Re: Tshirt baru kips

    Post by bravekids on Tue Jan 18, 2011 11:17 am

    nk baju...saiz M n L ade lagi x?
    baju kolar butang. tolong update

    alldisc

    Re: Tshirt baru kips

    Post by alldisc on Wed Jan 19, 2011 9:37 am

    maaf pada semua sbb tak update. jatuh sakit 3 hari disebabkan komplikasi 17 tahun lepas operation pada badan. nak angkat mouse pun tak larat...

    ok di sini ada beberapa update.

    siapa nak bayar terus ke akaun bank boleh berbuat demikian, selepas bayar simpan slip dan beri pada saya masa ambil tshirt.

    no akaun saya beri dua utk memudahkan anda

    1. maybank 1-1409-3409-509 nama Fauzan Bin Hussin
    2. public bank 4-5174991-31 nama Fauzan Bin Hussin

    siapa yang berada dalam lingkungan 20km dari klang, atau 20km dari bangi anda boleh bayar secara tunai. macam disebut oleh penasihat kewangan dan janakuasa asrolsani, paling bagus peminat t-shirt bayar dulu terutama yang minta nama disulam kerana susah nak jual kat org lain sekiranya anda membatalkan hasrat. bagaimanapun, saya percaya semangat kips yg menebal di paru-paru dan buah pinggang anda tidak akan menyebabkan anda membatalkan tempahan.

    alldisc

    Re: Tshirt baru kips

    Post by alldisc on Wed Jan 19, 2011 9:42 am


    more updates...

    1. PaeacH, kolar butang print (PaeacH)
    2. mambang, ko order 2 kali ni nak 2 tshirt ke? ko jgn memain...aku tebang tiang umah jiran ko nanti!
    3. rocket terbang & iz_88, saiz M aku takmo buat. ko badan dah kiut, pakai tshirt kips tambah kiut... tak boleh. aku jeles! ha ha ha...
    4. syawal - update sudah.
    5. alha - update sudah
    6. anuar - update sudah
    7. bravekids - saiz M takde, L kolar butang masih ada. konpem mahu ye...

    asrolsani

    Re: Tshirt baru kips

    Post by asrolsani on Wed Jan 19, 2011 10:42 am

    alldisc wrote:
    1. maybank 1-1409-3409-509 nama Fauzan Bin Hussin
    2. public bank 4-5174991-31 nama Fauzan Bin Hussin
    aku dah bank-in RM80 ke maybank...
    adalah lebih baik nombor akaun ni tepek kat post no.1

    bravekids

    Re: Tshirt baru kips

    Post by bravekids on Wed Jan 19, 2011 11:11 am

    confirm baju button saiz L. letak nama Bravekids. muehehehe
    kalo ade round neck M nk gak kalo ade.

    aWe89

    Re: Tshirt baru kips

    Post by aWe89 on Wed Jan 19, 2011 4:09 pm

    den berminat yg berkolar..
    tp lg minat kalau gmbar kips depan tu dikecikkan dan letak area poket dada..

    nt den tunggu next version la plak...

    zampd

    Re: Tshirt baru kips

    Post by zampd on Wed Jan 19, 2011 4:58 pm

    bro alldisc...........tetiba dalam sehari dua ni perasaan tamak menghantui diri.......aku nak sekali dengan yg kolar berzip tu saiz XXL dan siap sulam nama ZamPD........aku matematik fail jadi aku tak tau nak kira berapa sumernya nak kena bayar........tolong sms kat aku berapa jumlah keseluruhan aku punya dan aku akan terus buat full payment kat accnt maybank...........tolong sms secepat mungkin ek............hehehehehe

    asrolsani

    Re: Tshirt baru kips

    Post by asrolsani on Wed Jan 19, 2011 7:07 pm

    zampd wrote:bro alldisc...........tetiba dalam sehari dua ni perasaan tamak menghantui diri.......aku nak sekali dengan yg kolar berzip tu saiz XXL dan siap sulam nama ZamPD........aku matematik fail jadi aku tak tau nak kira berapa sumernya nak kena bayar........tolong sms kat aku berapa jumlah keseluruhan aku punya dan aku akan terus buat full payment kat accnt maybank...........tolong sms secepat mungkin ek............hehehehehe
    3 helai? tamak haloba betulll... Shocked

    Skillo

    Re: Tshirt baru kips

    Post by Skillo on Wed Jan 19, 2011 8:39 pm

    salam bro.. boleh tolong update kesemua name2 org yg order?? takut2 bro ade terlepas pandang.. skali dgn size & sualaman nama.. mane tau kot2 org tgh tggu2 nie..beriya2... skali out the list daaaa.. eheheh kalo ade kelapangan la kan.. ehehe

    alldisc

    Re: Tshirt baru kips

    Post by alldisc on Thu Jan 20, 2011 9:15 am

    aku cari cara nak tepek fail excel kat sini. tapi tak gheti ler... sbb dalam excel aku prepare detail

    tengok, aku salin dari excel, tak cantik kan? but dont wori. sebarang kesilapan aku bayar gantirugi 2 kali ganda. heh heh... jom lepak ngeteh, aku print out detail.

    Round L name print RM XL name print RM XXL name print RM
    1 greatteacherjeff GTJeff 28.00 Lunacy HiDeTo(top)SaKaMoTO 28.00 zamPD ZamPD 28.00
    2 faiz krz faiz 28.00 Sinclair Encik Ahmad 28.00 23.00
    3 pak utih 23.00 23.00 23.00
    4 mambang 23.00 23.00 23.00
    5 Paeach PaeacH 28.00 23.00 23.00
    130.00 125.00 120.00

    Zip L name print RM XL name print RM XXL name print RM
    1 Syawal syawal 39.00 34.00 Skillo Skillo 39.00
    2 Nekman Nekman 39.00 34.00 zamPD ZamPD 39.00
    3 teodolit PUTRA 39.00 34.00 34.00
    4 ibnu paid 34.00 34.00 34.00
    5 ibnu paid 34.00 34.00 34.00
    185.00 170.00 180.00

    Button L name print RM XL name print RM XXL name print RM
    1 asrolsani asrolsani 40.00 Anuar ANUAR 40.00 zamPD ZamPD 40.00
    2 aida aida 40.00 35.00 35.00
    3 pak utih Pak_Utih 40.00 35.00 35.00
    4 Dart Dart 40.00 35.00 35.00
    5 alha_98320 35.00 35.00 35.00
    6 bravekids Bravekids 40.00 180.00 180.00
    7 alldisc alldisc 40.00
    8 35.00
    9 35.00
    10 35.00


    Skillo

    Re: Tshirt baru kips

    Post by Skillo on Thu Jan 20, 2011 9:35 am

    ahahaha agak DAVINCI CODE la satu kali..tp aku paham bro.. ehheheh yess on da a list.. 1st baju kippers nie.. tu excited lebay... ahaha

    Sponsored content

    Re: Tshirt baru kips

    Post by Sponsored content Today at 6:07 pm


      Current date/time is Tue Dec 06, 2016 6:07 pm