Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Tshirt baru kips

    Share

    asrolsani

    Re: Tshirt baru kips

    Post by asrolsani on Thu Jan 20, 2011 12:58 pm

    print screen je.. tepek sini jd gambar

    alldisc

    Re: Tshirt baru kips

    Post by alldisc on Thu Jan 20, 2011 1:27 pm

    dah cuba, tapi agak bengap sket. paste takleh. he he tak gheti. tapi takpe lah, dont wori. dengan izin Allah, semuanya baik dan lancar.

    alldisc

    Re: Tshirt baru kips

    Post by alldisc on Thu Jan 20, 2011 1:33 pm

    zampd wrote:bro alldisc...........tetiba dalam sehari dua ni perasaan tamak menghantui diri.......aku nak sekali dengan yg kolar berzip tu saiz XXL dan siap sulam nama ZamPD........aku matematik fail jadi aku tak tau nak kira berapa sumernya nak kena bayar........tolong sms kat aku berapa jumlah keseluruhan aku punya dan aku akan terus buat full payment kat accnt maybank...........tolong sms secepat mungkin ek............hehehehehe

    zam, aku faham sangat. aku pun sbnrnya nak ketiga2 jenis shirt walaupun sbnrnya, design sama saja. eyes deceived by perception. tapi aku takut bini aku ejek tiap2 hari aku pakai tshirt yg sama. walaupun sbnrnya tiap2 hari tshirt kips yg berbeza.

    update

    aku cuba masukkan tulisan 2011, bermakna baju ni edisi 2011 dan design Ninja konsep, tapi tak berjaya sebab design dah siap dan dah standby nak print...

    Pak_Utih

    Re: Tshirt baru kips

    Post by Pak_Utih on Fri Jan 21, 2011 10:30 am

    Wohoo...tak sabar dah ni... Smile

    zampd

    Re: Tshirt baru kips

    Post by zampd on Fri Jan 21, 2011 9:31 pm

    alldisc wrote:
    zampd wrote:bro alldisc...........tetiba dalam sehari dua ni perasaan tamak menghantui diri.......aku nak sekali dengan yg kolar berzip tu saiz XXL dan siap sulam nama ZamPD........aku matematik fail jadi aku tak tau nak kira berapa sumernya nak kena bayar........tolong sms kat aku berapa jumlah keseluruhan aku punya dan aku akan terus buat full payment kat accnt maybank...........tolong sms secepat mungkin ek............hehehehehe

    zam, aku faham sangat. aku pun sbnrnya nak ketiga2 jenis shirt walaupun sbnrnya, design sama saja. eyes deceived by perception. tapi aku takut bini aku ejek tiap2 hari aku pakai tshirt yg sama. walaupun sbnrnya tiap2 hari tshirt kips yg berbeza.

    update

    aku cuba masukkan tulisan 2011, bermakna baju ni edisi 2011 dan design Ninja konsep, tapi tak berjaya sebab design dah siap dan dah standby nak print...

    ha ha ha........bini aku tak kesah....aku cakap yg aku dah siap beli baju raya untuk tahun nih..........hehehehehehehe

    NinjaGreen

    Re: Tshirt baru kips

    Post by NinjaGreen on Fri Jan 21, 2011 10:03 pm

    nape la wat limited jer kan yg lambt order dah dpt peluang huhuhu..nie yg sedih nie Sad Sad

    alldisc

    Re: Tshirt baru kips

    Post by alldisc on Sat Jan 22, 2011 9:04 am

    ninjagreen,

    baju dicetak terhad sebab saya buat dulu guna duit sendiri. tak berani print terlalu banyak. saya takde untung, tengok harga tshirt pun mmg rendah. cuma duit minyak sket dan duit telefon berhubung/calling dengan pencetak.

    anyway, cuma baju saiz L yang sold out, tapi saiz XL dan XXL masih banyak ada.

    konsep baju - simple dan sempoi dan tak kelam kabut dgn tulisan yang terlalu banyak.

    dart_haitaara

    Re: Tshirt baru kips

    Post by dart_haitaara on Sat Jan 22, 2011 9:01 pm

    NinjaGreen wrote:nape la wat limited jer kan yg lambt order dah dpt peluang huhuhu..nie yg sedih nie Sad Sad

    pul, bro alldisk kate saiz zl da lgi... so leh la oder...

    matbert

    Re: Tshirt baru kips

    Post by matbert on Sun Jan 23, 2011 2:03 am

    saya saiz M nie mcm mn mau order?????

    zampd

    Re: Tshirt baru kips

    Post by zampd on Sun Jan 23, 2011 1:45 pm

    matbert wrote:saya saiz M nie mcm mn mau order?????

    kalo badan saiz M........yg tinggal saiz XL. jadinya kena makan lebih banyak la bro supaya badan membesar ke saiz XL..............hehehehehehehe

    p/s: jangan marah bro Matbert........gurau jer.......hehehe

    dart_haitaara

    Re: Tshirt baru kips

    Post by dart_haitaara on Sun Jan 23, 2011 11:57 pm

    zampd wrote:
    matbert wrote:saya saiz M nie mcm mn mau order?????

    kalo badan saiz M........yg tinggal saiz XL. jadinya kena makan lebih banyak la bro supaya badan membesar ke saiz XL..............hehehehehehehe

    p/s: jangan marah bro Matbert........gurau jer.......hehehe

    apa susah... oter ja kt kedai

    alldisc

    Re: Tshirt baru kips

    Post by alldisc on Mon Jan 24, 2011 4:04 pm

    update list peminat tshirt, saiz, nama nak print dan status bayaran ada di posting no.2.

    boleh buat bayaran skrg. utk tshirt tanpa nama boleh dapat dalam minggu ni, tapi utk print nama sekali saya akan usahakan. berjaya atau tidak, terpulang pada kejayaan pembuat baju itu.

    tshirt sudah terjual 24 helai, masih ada dalam tempahan 24 helai.

    ada kolar bulat, kolar zip dan kolar butang, ada saiz L, XL dan XXL.

    SEGERA!! RAIKAN TAHUN BARU CINA dengan baju raya kips yang bergaya dan mengancam pengetuk deram tarian singa.

    alha_98320

    Re: Tshirt baru kips

    Post by alha_98320 on Mon Jan 24, 2011 4:39 pm

    bro alldisc..baya jumaat bleh??xpn mase amik t shirt..bleh x?gaji blom masuk..hehe

    asrolsani

    Re: Tshirt baru kips

    Post by asrolsani on Mon Jan 24, 2011 5:50 pm

    tak sempat pakai time konvoi sg kelah ke?

    cik goku

    kesian la yg berbadan asia size

    Post by cik goku on Tue Jan 25, 2011 8:16 am

    abg2 incas, nt next time wat le size S n M..sy kalo pkai saiz L pn da besau hahaha Crying or Very sad Crying or Very sad
    tingin gak nk pakai tshirt ni

    NinjaGreen

    Re: Tshirt baru kips

    Post by NinjaGreen on Tue Jan 25, 2011 1:25 pm

    ada lagi ker saiz L kalu ada nak order nie tak kisah la jenis apa pun janji leh merasa pakai hehehe bounce bounce

    asrolsani

    Re: Tshirt baru kips

    Post by asrolsani on Tue Jan 25, 2011 1:43 pm

    cik goku wrote:abg2 incas, nt next time wat le size S n M..sy kalo pkai saiz L pn da besau hahaha Crying or Very sad Crying or Very sad
    tingin gak nk pakai tshirt ni
    beli je XL ke XXL pon... dah dapat nanti leh wat baju tidor...haha.. jangan mare..


    ps: dah dapat nanti jahit le bagi kecik

    dart_haitaara

    Re: Tshirt baru kips

    Post by dart_haitaara on Wed Jan 26, 2011 5:02 am

    asrolsani wrote:
    cik goku wrote:abg2 incas, nt next time wat le size S n M..sy kalo pkai saiz L pn da besau hahaha Crying or Very sad Crying or Very sad
    tingin gak nk pakai tshirt ni
    beli je XL ke XXL pon... dah dapat nanti leh wat baju tidor...haha.. jangan mare..


    ps: dah dapat nanti jahit le bagi kecik

    agak xreti jahit, hantar kt kedai ja... keluar modal pon xbyak klu nk oter baju nih

    alldisc

    Re: Tshirt baru kips

    Post by alldisc on Wed Jan 26, 2011 8:41 am

    NinjaGreen wrote:ada lagi ker saiz L kalu ada nak order nie tak kisah la jenis apa pun janji leh merasa pakai hehehe bounce bounce

    ada, kolar berbutang masih ada 3 helai. tapi tanpa namalah. sebab blok utk print nama dah dibuat oleh pencetak.

    asrolsani

    Re: Tshirt baru kips

    Post by asrolsani on Wed Jan 26, 2011 9:11 am

    alldisc wrote:
    ada, kolar berbutang masih ada 3 helai. tapi tanpa namalah. sebab blok utk print nama dah dibuat oleh pencetak.
    print ker sulam?

    alldisc

    Re: Tshirt baru kips

    Post by alldisc on Wed Jan 26, 2011 12:20 pm

    asrolsani wrote:
    alldisc wrote:
    ada, kolar berbutang masih ada 3 helai. tapi tanpa namalah. sebab blok utk print nama dah dibuat oleh pencetak.
    print ker sulam?

    print laa.. sulam mana dapat RM3. ekekekeke...

    asrolsani

    Re: Tshirt baru kips

    Post by asrolsani on Wed Jan 26, 2011 12:31 pm

    alldisc wrote:
    asrolsani wrote:
    alldisc wrote:
    ada, kolar berbutang masih ada 3 helai. tapi tanpa namalah. sebab blok utk print nama dah dibuat oleh pencetak.
    print ker sulam?

    print laa.. sulam mana dapat RM3. ekekekeke...


    alldisc wrote:
    Sekiranya nak nama disulamkan, boleh tambah RM5 (nama RM3, blok RM30 dikongsi beramai-ramai).
    ingat sulam sbb refer pada ayat ni kat post no.1...

    alldisc

    Re: Tshirt baru kips

    Post by alldisc on Wed Jan 26, 2011 5:51 pm

    asrolsani wrote:
    alldisc wrote:
    asrolsani wrote:
    alldisc wrote:
    ada, kolar berbutang masih ada 3 helai. tapi tanpa namalah. sebab blok utk print nama dah dibuat oleh pencetak.
    print ker sulam?

    print laa.. sulam mana dapat RM3. ekekekeke...


    alldisc wrote:
    Sekiranya nak nama disulamkan, boleh tambah RM5 (nama RM3, blok RM30 dikongsi beramai-ramai).
    ingat sulam sbb refer pada ayat ni kat post no.1...

    actually, kurang pasti samada nama tu print atau sulam. sbb zaman teknologi ni mmg mudah nak sulamkan tapi dengan jenis baju yang agak nipis, rasanya elok print. harap semua peminat t-shirt tak kisah dan roger saja. TQ arigato.

    alha_98320

    Re: Tshirt baru kips

    Post by alha_98320 on Wed Jan 26, 2011 7:30 pm

    bro tshirt siap bile eh?nk g angkat sndri jumaat mlm..bleh?tp bgtau tmpat ler..bayar time 2..

    LuNaCy

    Re: Tshirt baru kips

    Post by LuNaCy on Wed Jan 26, 2011 10:38 pm

    yup.. nk bayor gak.. hehe

    Sponsored content

    Re: Tshirt baru kips

    Post by Sponsored content Today at 8:25 am


      Current date/time is Mon Dec 05, 2016 8:25 am