Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Tshirt baru kips

    Share

    NinjaGreen

    Re: Tshirt baru kips

    Post by NinjaGreen on Thu Jan 27, 2011 4:24 pm

    nak order t-shirt saiz L tapi nak bayor mcm mana pastu saya dok penang nie blh send guna pos laju ker? bounce bounce

    asrolsani

    Re: Tshirt baru kips

    Post by asrolsani on Thu Jan 27, 2011 5:19 pm

    berita dari alldisc (internet line dia down)
    baju dah siap!! tapi kat kilang lagi. esok dia ambik.
    sapa2 nak pakai time ride sabtu ni, bole collect mlm esok masa tts.

    teodolit @ ishak

    Re: Tshirt baru kips

    Post by teodolit @ ishak on Thu Jan 27, 2011 8:56 pm

    x dapat update sebab diluar kawasan liputan
    duit dah bankin sebanyak rm39.00
    tarikh : 26.01.2011
    masa : 04:53pm
    Razz Razz Razz

    alha_98320

    Re: Tshirt baru kips

    Post by alha_98320 on Thu Jan 27, 2011 9:14 pm

    asrolsani wrote:berita dari alldisc (internet line dia down)
    baju dah siap!! tapi kat kilang lagi. esok dia ambik.
    sapa2 nak pakai time ride sabtu ni, bole collect mlm esok masa tts.


    bro..tts kt mane eh?den mano tau..baru je join ni..
    cyclops

    paeach

    Re: Tshirt baru kips

    Post by paeach on Fri Jan 28, 2011 3:29 am

    alha_98320 wrote:
    asrolsani wrote:berita dari alldisc (internet line dia down)
    baju dah siap!! tapi kat kilang lagi. esok dia ambik.
    sapa2 nak pakai time ride sabtu ni, bole collect mlm esok masa tts.


    bro..tts kt mane eh?den mano tau..baru je join ni..
    cyclops

    slalunya kat putrajaya bro alldisc turun..
    kalau nk turun, pukul 10pm kat mamak kembar presint 9..
    cheers

    Pak_Utih

    Re: Tshirt baru kips

    Post by Pak_Utih on Fri Jan 28, 2011 8:57 am

    Hehe, thanks for the info Bro Paeach. Malam ni kan? Pak Utih turun...
    P/s Dah janji kat bini aku baju Kippers... Very Happy

    alha_98320

    Re: Tshirt baru kips

    Post by alha_98320 on Fri Jan 28, 2011 10:53 am

    paeach wrote:
    alha_98320 wrote:
    asrolsani wrote:berita dari alldisc (internet line dia down)
    baju dah siap!! tapi kat kilang lagi. esok dia ambik.
    sapa2 nak pakai time ride sabtu ni, bole collect mlm esok masa tts.


    bro..tts kt mane eh?den mano tau..baru je join ni..
    cyclops

    slalunya kat putrajaya bro alldisc turun..
    kalau nk turun, pukul 10pm kat mamak kembar presint 9..
    cheers

    oh..ok2 thanks bro bom 4 da info..

    alldisc

    Re: Tshirt baru kips

    Post by alldisc on Fri Jan 28, 2011 11:47 am

    ninjagreen, baju saiz L tinggal kolar butang saja. RM35 sehelai. kalau join ride sabtu ni, boleh jumpa encik mambang atau geng2 central lain. kena konpem cepat sblm malam ni.

    teodolit, TQ

    aku jumpa zampd mlm ni kat KLIA. delivery baju 3 helai, aku pass sekali baju toepack 2 helai dan baju azizan (kwn zampd).

    asrolsani, kalau tak join teh tarik malam ni aku pass baju kat zampd, ok ke?

    paeach, aku ingat nak teh tarik (TT) kat subang atau serdang... asik aku je turun putrajaya nak suruh korang ride jauh sket. tapi takpe lah, mlm ni aku turun putrajaya.

    alha dan pak utih, jumpa di putrajaya.

    shawal

    Re: Tshirt baru kips

    Post by shawal on Fri Jan 28, 2011 1:38 pm

    aku x dpt turun g tts mlm nie.... aku dok area bangi n shah alam.... bro alldsc dok mane???? nant, aku g amek...

    asrolsani

    Re: Tshirt baru kips

    Post by asrolsani on Fri Jan 28, 2011 2:57 pm

    pass je baju tu kat zampd... nanti aku g ambik...
    mlm ni aku tak join tts.. penat sikit.. pastu esok nak ride lagi... nak rehat

    alldisc

    Re: Tshirt baru kips

    Post by alldisc on Fri Jan 28, 2011 5:19 pm

    shawal wrote:aku x dpt turun g tts mlm nie.... aku dok area bangi n shah alam.... bro alldsc dok mane???? nant, aku g amek...

    aku keja kat bangi. senang meh datang amik. seksyen 10. kalau senang, join TT malam ni.

    alha_98320

    Re: Tshirt baru kips

    Post by alha_98320 on Fri Jan 28, 2011 9:31 pm

    alldisc wrote:
    shawal wrote:aku x dpt turun g tts mlm nie.... aku dok area bangi n shah alam.... bro alldsc dok mane???? nant, aku g amek...

    aku keja kat bangi. senang meh datang amik. seksyen 10. kalau senang, join TT malam ni.

    hallamak bro..dekat dgn sony bangi x?keje situ je..klu tau da lame g angkat trus trus je.

    bravekids

    Re: Tshirt baru kips

    Post by bravekids on Fri Jan 28, 2011 10:39 pm

    dapat da baju...nice Razz

    Pak_Utih

    Re: Tshirt baru kips

    Post by Pak_Utih on Sat Jan 29, 2011 12:12 pm

    Baju terbaik...haha, dengan tamak aku dapat menambah extra 1 ...hehe...apapun, korang memang best! Twisted Evil

    shawal

    Re: Tshirt baru kips

    Post by shawal on Sat Jan 29, 2011 6:34 pm

    bro all disc, pmkan number ko kat aku.... leh???

    anuar

    Re: Tshirt baru kips

    Post by anuar on Tue Feb 01, 2011 1:20 pm

    dok tunggu baju gak nih..bla la nk sampai penang nih....

    dart_haitaara

    Re: Tshirt baru kips

    Post by dart_haitaara on Wed Feb 02, 2011 8:06 am

    anuar wrote:dok tunggu baju gak nih..bla la nk sampai penang nih....

    srupa la... tgh tggu bju ni dari posmen

    alldisc

    Re: Tshirt baru kips

    Post by alldisc on Sun Feb 06, 2011 4:07 pm

    salam. semua. syukur alhamdulillah, sambutan peminat baju kips menggalakkan. aku pun lega jugak sebab buat baju guna duit sendiri. kira main redah aje, tapi advantej 2 minggu aje dah siap. dan komen yg beli pun puas hati dgn harga dan material baju. perlu diingat aku tak amik untung pun melainkan duit minyak dan duit tepon saja. sehelai baju aku amik extra rm1 sahaja.

    so aku ucapkan terima kasih. projek ini diwujudkan atas usaha nak mengidupkan forum. sbb sejak 5-6 bulan lepas ni aku perati forum ni ada tapi yg guna tak seberapa. banyak yg lari ke FB sedangkan rata2 di forum ni lah kita kenal geng2 kips. termasuk juga otai2 yang ramai dah menyepi sejak forum dipecahbelahkan oleh geng2 rempit... aku dapat rasa tak lama lagi forum ni akan mati begitu saja.

    90% peminat baju kips dah terima kecuali syawal, faiz_krz dan lunacy.

    harap maklum semua baju bersaiz L SOLD OUT.

    saiz kolar bulat XL pun SOLD OUT.

    yg tinggal

    kolar bulat XXL - 3 helai

    kolar zip XL - 5 helai

    kolar zip XXL - 3 helai

    kolar butang XL - 3 helai

    kolar butang XXL - 4 helai.


    teodolit @ ishak

    Re: Tshirt baru kips

    Post by teodolit @ ishak on Sun Feb 06, 2011 7:43 pm

    bro, baju aku masih dlm simpanan bro lg ke ?

    asrolsani

    Re: Tshirt baru kips

    Post by asrolsani on Sun Feb 06, 2011 8:30 pm

    aku ngan bini aku dah pakai baju tu semalam...
    kain ok
    quality printing ok
    semua ok
    yg tak oknya... apahal korang tak beli baju yg ok nih??? ada 18 helai lagi tu...
    tolongler beli weiii...
    bro alldisc, 10% What a Face

    alldisc

    Re: Tshirt baru kips

    Post by alldisc on Mon Feb 07, 2011 9:03 am

    teodolit... masih ada... itu baju tulis PUTRA punya... tarak bulih jual maa... haiyaa... lu mau gua kurier atau lu mahu collect masa ride ke melaka?

    asrolsani,... aku tengok kat FB pum pang pum pang pasal baju tapi dah sebulan takde tindakan... he he so aku amik inisiatif sendiri saja. yg sbnrnya aku yg nak baju kips sbb edisi dulu aku tak berkenan dgn material.

    ko nak 10%? boleh... setiap baju aku amik RM1.00. ko amik seposen.

    nak lagi? aku up 5%!! ha ha haaa..


    Last edited by alldisc on Mon Feb 07, 2011 9:06 am; edited 1 time in total (Reason for editing : lupa reply asrol)

    cik goku

    Re: Tshirt baru kips

    Post by cik goku on Mon Feb 07, 2011 11:32 am

    [quote="alldisc"]salam. semua. syukur alhamdulillah, sambutan peminat baju kips menggalakkan. aku pun lega jugak sebab buat baju guna duit sendiri. kira main redah aje, tapi advantej 2 minggu aje dah siap. dan komen yg beli pun puas hati dgn harga dan material baju. perlu diingat aku tak amik untung pun melainkan duit minyak dan duit tepon saja. sehelai baju aku amik extra rm1 sahaja.

    so aku ucapkan terima kasih. projek ini diwujudkan atas usaha nak mengidupkan forum. sbb sejak 5-6 bulan lepas ni aku perati forum ni ada tapi yg guna tak seberapa. banyak yg lari ke FB sedangkan rata2 di forum ni lah kita kenal geng2 kips. termasuk juga otai2 yang ramai dah menyepi sejak forum dipecahbelahkan oleh geng2 rempit... aku dapat rasa tak lama lagi forum ni akan mati begitu saja.


    haha jgn di kata forum ni akan berkubur..ramai lg yg still follow forum ni..saya pn dapat kenal geng2 kips kat sini la..hari2 on pc buka kips forum..tp ada gak masuk fb superkips tu haha..tp forum kips follow aje..

    hidup forum kips!!!!

    asrolsani

    Re: Tshirt baru kips

    Post by asrolsani on Mon Feb 07, 2011 4:41 pm

    20% wooowww... Shocked

    teodolit @ ishak

    Re: Tshirt baru kips

    Post by teodolit @ ishak on Mon Feb 07, 2011 9:47 pm

    alldisc wrote:teodolit... masih ada... itu baju tulis PUTRA punya... tarak bulih jual maa... haiyaa... lu mau gua kurier atau lu mahu collect masa ride ke melaka?

    wokey.. gua amik masa ride ke melaka nanti ..
    tgk kt 1st page dgn nama aku xde tulis PAID .. takut payment x sampai je..
    hehehe

    alldisc

    Re: Tshirt baru kips

    Post by alldisc on Tue Feb 08, 2011 12:17 pm

    Very Happy ada, ada. sori. maklumat tak update kat sini.

    Sponsored content

    Re: Tshirt baru kips

    Post by Sponsored content Today at 9:08 am


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 9:08 am