Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    feedback or postmotem trip ke hot spring sg kelah..

    Share

    cik goku

    feedback or postmotem trip ke hot spring sg kelah..

    Post by cik goku on Sat Jan 29, 2011 4:13 pm

    salam bro2 kipper 1malaya...
    wpn sya xjoin trip ni tp sj je nk tya cmane feedback yg join trip ni..ada best ke? hope best la.wpn xdpt join g konboi, tp pg td sempat jgak la saing ngan abg2 kips kita ni.myb dari group n9 kot..kalu ada yg perasan td kips merah join kejap ikut hiway nkve dari subang sampai la kota damansara..rasa bangga walaupun kejap je saing td hehe... ddan pin2 n angkat tangan jd la..next time will c again..insyaAllah...pg td kena keje gelek padang da... Rolling Eyes Rolling Eyes

    zampd

    Re: feedback or postmotem trip ke hot spring sg kelah..

    Post by zampd on Sat Jan 29, 2011 10:44 pm

    tak perasan la pulak tadi........kalo tau memang ko dah kena racun join ride sekali............hehehehehehe

    cik goku

    Re: feedback or postmotem trip ke hot spring sg kelah..

    Post by cik goku on Sat Jan 29, 2011 11:21 pm

    hahaha..dpt join kejap pn jd la..td ada gak lc sebijik n 1 lg tu momos kot..nwaysmua slamat pegi slamat pulang..Alhamdulillah..

    Pak_Utih

    Re: feedback or postmotem trip ke hot spring sg kelah..

    Post by Pak_Utih on Sun Jan 30, 2011 12:14 am

    terbaek cheers

    dart_haitaara

    Re: feedback or postmotem trip ke hot spring sg kelah..

    Post by dart_haitaara on Sun Jan 30, 2011 2:15 am

    mmg best la.... cheers smua bgi kerja sama... hope dapat lgi wat konvoi cm ni.... bounce bounce Basketball

    zalie78

    Re: feedback or postmotem trip ke hot spring sg kelah..

    Post by zalie78 on Sun Jan 30, 2011 7:47 am

    cik goku wrote:salam bro2 kipper 1malaya...
    wpn sya xjoin trip ni tp sj je nk tya cmane feedback yg join trip ni..ada best ke? hope best la.wpn xdpt join g konboi, tp pg td sempat jgak la saing ngan abg2 kips kita ni.myb dari group n9 kot..kalu ada yg perasan td kips merah join kejap ikut hiway nkve dari subang sampai la kota damansara..rasa bangga walaupun kejap je saing td hehe... ddan pin2 n angkat tangan jd la..next time will c again..insyaAllah...pg td kena keje gelek padang da... Rolling Eyes Rolling Eyes

    rasa nya aku perasan...yg angkat tangan semalam..dekat subang tu semalam kan..

    zampd

    Re: feedback or postmotem trip ke hot spring sg kelah..

    Post by zampd on Sun Jan 30, 2011 10:41 am

    Zalie.......yg kita kena tapau ngan awek pakai Z750 masa kat hiway Elite tu ko jangan citer tau................. Embarassed Embarassed Embarassed

    zalie78

    Re: feedback or postmotem trip ke hot spring sg kelah..

    Post by zalie78 on Sun Jan 30, 2011 2:06 pm

    zampd wrote:Zalie.......yg kita kena tapau ngan awek pakai Z750 masa kat hiway Elite tu ko jangan citer tau................. Embarassed Embarassed Embarassed

    jgn takut bro saya dah tapau dia balik semalam masa dia berhenti minum wakakakaka

    Annuar

    Re: feedback or postmotem trip ke hot spring sg kelah..

    Post by Annuar on Sun Jan 30, 2011 10:26 pm

    memang best la konvio ni...harap2 dapat diteruskan..

    iz 88

    Re: feedback or postmotem trip ke hot spring sg kelah..

    Post by iz 88 on Sun Jan 30, 2011 10:28 pm

    memang die ad angkat tangan..sal kene tapau 2 sj bg ladies first...muahahahahaha Razz Razz Razz

    wadin

    Re: feedback or postmotem trip ke hot spring sg kelah..

    Post by wadin on Mon Jan 31, 2011 9:02 am

    salam...
    terbaik:) aku gerak awal sebab ada motor mentol terbakar...makan mee kari zul kat r nr ulu bernam.
    Singgah tanjong malim jap , pasang rantai motor kawan2. pas tu tts rnr jejantas sebelum pulang balik...
    mana gambar ? diorg tak letak dalam forum ni ke?

    terimakasiah semua:)

    Pak_Utih

    Re: feedback or postmotem trip ke hot spring sg kelah..

    Post by Pak_Utih on Mon Jan 31, 2011 10:50 am

    pergh, best. Lain kali mesti ikut ride...Well done lads Very Happy

    NinjaGreen

    Re: feedback or postmotem trip ke hot spring sg kelah..

    Post by NinjaGreen on Mon Jan 31, 2011 12:16 pm

    terbesar penah aku join setakat nie..thank to all kiperrs yg join konvoi kali nie cheers cheers

    asrolsani

    Re: feedback or postmotem trip ke hot spring sg kelah..

    Post by asrolsani on Tue Feb 01, 2011 1:45 am

    tak besh!
    1. hujan
    2. aku silap masuk simpang dari restoran jejantas... terpaksa lalu kl utk ke puchong Evil or Very Mad
    3. penat







    ps: sapa tak pegi rugi...hahaha

    hakim

    Re: feedback or postmotem trip ke hot spring sg kelah..

    Post by hakim on Tue Feb 01, 2011 8:11 am

    meroket tak nih? Twisted Evil

    asrolsani

    Re: feedback or postmotem trip ke hot spring sg kelah..

    Post by asrolsani on Tue Feb 01, 2011 9:41 am

    arah balik 140kmj je..
    ader yg tak tahan follow slow2 nih... Razz

    zampd

    Re: feedback or postmotem trip ke hot spring sg kelah..

    Post by zampd on Tue Feb 01, 2011 9:58 am

    hakim wrote:meroket tak nih? Twisted Evil

    masa pergi sumer cool jer.........tak ada adegan meroket.........tapi masa balik, dengar citer ada yg meroket......biasalah bro, moto ada PV mana boleh slow memanjang.....jem PV tu nanti penuh carbon......apa2 hal pon, memang the BEST la ride kali nih.................... Very Happy Very Happy Very Happy

    matbert

    Re: feedback or postmotem trip ke hot spring sg kelah..

    Post by matbert on Tue Feb 01, 2011 12:39 pm

    semua sekali selatan dgn utara ada lebih kurang 96biji..
    tpi mmg best semua sporting..

    ginagong

    Re: feedback or postmotem trip ke hot spring sg kelah..

    Post by ginagong on Tue Feb 01, 2011 12:51 pm

    96 biji....?
    ada yang kata 97 biji....yang mana sebetulnya ni? hehehe.......
    takut makin naik plak....jadi 98 biji....

    matbert

    Re: feedback or postmotem trip ke hot spring sg kelah..

    Post by matbert on Tue Feb 01, 2011 1:23 pm

    semua 97biji la...yg balik sebiji...yg masik dalam 96biji

    ginagong

    Re: feedback or postmotem trip ke hot spring sg kelah..

    Post by ginagong on Tue Feb 01, 2011 1:50 pm

    ooooo.........
    ingatkan yang 97 tu belum campur ngan yang balik sebiji tu hehehe....

    banyak tu...
    lagi 3 bijik cukup 100.....

    adzhar

    Re: feedback or postmotem trip ke hot spring sg kelah..

    Post by adzhar on Tue Feb 01, 2011 3:59 pm

    ginagong wrote:ooooo.........
    ingatkan yang 97 tu belum campur ngan yang balik sebiji tu hehehe....

    banyak tu...
    lagi 3 bijik cukup 100.....

    Salam bro ! se bijik ke ? 2 biji ke ? 3 biji ke tak usah kira sangat ! kadang2

    konfius tuu banyak sangat ! kalau nak sampai 100 tu...nanti hang invite rider2

    tu sendiri ! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes bagi cukup seratus...! hehehe..!

    maaf ye..aku gurau je ! jangan mare ! Cool

    ginagong

    Re: feedback or postmotem trip ke hot spring sg kelah..

    Post by ginagong on Tue Feb 01, 2011 4:10 pm

    ehhehe....kalau aku ajak sendiri...
    tak sampai 5 bijik pun laa....hehhe....

    ps: sorry yek, yang balik sebijik tu adalah saya....
    kejar masa sebab ride jauh lagi nak balik KB...
    dalam 350km dari Sg. Klah....solo ride...

    mambang

    Re: feedback or postmotem trip ke hot spring sg kelah..

    Post by mambang on Mon Feb 07, 2011 3:46 pm

    tahniah pada semua kerana bersopan santun di jalan raya..sekali-sekali nakal tu boleh dimaafkan hehehe....aku balik malam stay 60-80 jer jln kabur hujan lebat...mata pulak kurang nampak...helmet viser gelap..terima kasih pada member yg follow aku sampai putra perdana puchong...aku lupa sapa dia...thanks guy

    Sponsored content

    Re: feedback or postmotem trip ke hot spring sg kelah..

    Post by Sponsored content Today at 6:03 am


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 6:03 am