Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    KIPPERS DI KELANTAN (CIK SITI WAN KEMPIS)

    Share

    kurt2812

    KIPPERS DI KELANTAN (CIK SITI WAN KEMPIS)

    Post by kurt2812 on Sun Jan 30, 2011 12:25 am

    A'kum pd sumer kippers..
    sape2 yg berada di kelantan..hallo2 la aku..jgn malu jgn segan..sbb aku x nampak pon ada kips kt sini melainkan motor aku n motor obasan (kips design ducati)..
    ni no aku..klo ada kelapangan roger la aku..
    0147231099..
    papehal msg je n gtau korang dr forum kips..

    kipas

    Re: KIPPERS DI KELANTAN (CIK SITI WAN KEMPIS)

    Post by kipas on Sun Jan 30, 2011 1:26 am

    kurt2812 wrote:A'kum pd sumer kippers..
    sape2 yg berada di kelantan..hallo2 la aku..jgn malu jgn segan..sbb aku x nampak pon ada kips kt sini melainkan motor aku n motor obasan (kips design ducati)..
    ni no aku..klo ada kelapangan roger la aku..
    0147231099..
    papehal msg je n gtau korang dr forum kips..
    waaa...sulah bukak tread cik siti wan kempis dah....


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    Skillo

    Re: KIPPERS DI KELANTAN (CIK SITI WAN KEMPIS)

    Post by Skillo on Sun Jan 30, 2011 9:18 pm

    mak aih..watpe kt area sane bro

    ginagong

    Re: KIPPERS DI KELANTAN (CIK SITI WAN KEMPIS)

    Post by ginagong on Sun Jan 30, 2011 9:40 pm

    bro...
    demo buke anok kelate kan?
    lo ni dok kelate buat projek mega ko?
    kawe lo ni dok kelate untuk seminggu jah....
    cuti rayo....
    nok tubik derak pun payoh ni, huje sokmo....

    kurt2812

    Re: KIPPERS DI KELANTAN (CIK SITI WAN KEMPIS)

    Post by kurt2812 on Mon Jan 31, 2011 6:02 am

    kawe kijo spita..6 bln doh dok sini..umah kawe di telipot.demo dok mano?
    mmg dok ujan pon
    tp alhamdulillah la
    mase nak kuar umah je x ujan..pastu ujan la
    sampai mase nak blik x ujan plak
    mcm tu la seminggu ni hahaha!!

    kurt2812

    Re: KIPPERS DI KELANTAN (CIK SITI WAN KEMPIS)

    Post by kurt2812 on Mon Jan 31, 2011 6:06 am

    kipas wrote:
    kurt2812 wrote:A'kum pd sumer kippers..
    sape2 yg berada di kelantan..hallo2 la aku..jgn malu jgn segan..sbb aku x nampak pon ada kips kt sini melainkan motor aku n motor obasan (kips design ducati)..
    ni no aku..klo ada kelapangan roger la aku..
    0147231099..
    papehal msg je n gtau korang dr forum kips..
    waaa...sulah bukak tread cik siti wan kempis dah....
    haha..setelah 6 bulan,bru la ada ruang mase utk bersosial..haha!! bler da ada mase,xda geng la plak..aku kat sini mungkin sampai blan 6 je kot..klo bos sayang aku,doe soh aku lanjutkan lg tempoh keja sini..haha!

    aku masih belum ase setitik budu pon lg hahaha!!sbb ni kot aku selalu sesat cari jalan area kb ni..

    kurt2812

    Re: KIPPERS DI KELANTAN (CIK SITI WAN KEMPIS)

    Post by kurt2812 on Mon Jan 31, 2011 6:08 am

    Skillo wrote:mak aih..watpe kt area sane bro

    keja kat jabatan kecemasan dan trauma..hospital raja pepuey jenab.kota bharu..

    wadin

    Re: KIPPERS DI KELANTAN (CIK SITI WAN KEMPIS)

    Post by wadin on Mon Jan 31, 2011 10:43 am

    sALAM...
    insyaallah kipper ada ride ke pantai timur bulan 6.... kita makan ayam percik....
    Jumpa di sana

    kurt2812

    Re: KIPPERS DI KELANTAN (CIK SITI WAN KEMPIS)

    Post by kurt2812 on Tue Feb 01, 2011 1:57 am

    wadin wrote:sALAM...
    insyaallah kipper ada ride ke pantai timur bulan 6.... kita makan ayam percik....
    Jumpa di sana

    insya'allah,klo aku masih ada di kelantan..aku sedia menanti..klo ada cuti.aku follow sampai abis ride di perak..

    kame87

    Re: KIPPERS DI KELANTAN (CIK SITI WAN KEMPIS)

    Post by kame87 on Sun Feb 06, 2011 4:55 am

    kurt2812 wrote:
    Skillo wrote:mak aih..watpe kt area sane bro

    keja kat jabatan kecemasan dan trauma..hospital raja pepuey jenab.kota bharu..

    dekat je tempat keja bro tu ngan umah kawe..
    kawe dok berdekatan ngan hotel new pacific tu..memang kt kelantan ni susah nk jumpa moto kips..
    biasa bro pegi bengkel moto mana kt kb?

    mambang

    Re: KIPPERS DI KELANTAN (CIK SITI WAN KEMPIS)

    Post by mambang on Sun Feb 06, 2011 12:35 pm

    kurt.,hari tu aku ada balik kampung tgk makcik aku masuk spital kat KB...dah sampai spital nak call kau..handset xde bateri pulak nak tgk no phone kau....adohai xde rezeki la..x pe la lain kali jumpa..aku balik 2 hari jer pun.. Sad

    pokju79

    Re: KIPPERS DI KELANTAN (CIK SITI WAN KEMPIS)

    Post by pokju79 on Tue Feb 08, 2011 9:00 am

    Kena tukar kerja kat sini ker? Atau buat sementara waktu ajer.....patutlah asyik nampak kips slalu ke arah hospital. Wife kawe pun kerja kat sana bahagian unit patalogi. Slalu pergi pick up dia pulang dr kerja kat unit sajian...tapi bawak kereta ajer sbb motor bini takut nak naik.... Very Happy Very Happy Very Happy welcome to kelate

    Skillo

    Re: KIPPERS DI KELANTAN (CIK SITI WAN KEMPIS)

    Post by Skillo on Mon Feb 14, 2011 10:12 am

    wadin wrote:sALAM...
    insyaallah kipper ada ride ke pantai timur bulan 6.... kita makan ayam percik....
    Jumpa di sana

    ajak den skali ye.. ehehe

    haq

    Re: KIPPERS DI KELANTAN (CIK SITI WAN KEMPIS)

    Post by haq on Sat Feb 19, 2011 11:07 pm

    salam,kawe br pakakrz kmarin...huhu..area PC

    haq

    Re: KIPPERS DI KELANTAN (CIK SITI WAN KEMPIS)

    Post by haq on Mon Feb 21, 2011 8:29 pm

    mano eh kedai hok jual suis asing2 d KB nih?ada tu jual 1 set,depe,tank,blake...rasa mcm membazir plok kalu nk beli 1 set sebb hok rosaknyo swith depe tu jah...

    fazren

    Re: KIPPERS DI KELANTAN (CIK SITI WAN KEMPIS)

    Post by fazren on Fri Feb 25, 2011 3:06 pm

    kalu nk overhaul mano eh kt klate ni? Question

    wadin

    Re: KIPPERS DI KELANTAN (CIK SITI WAN KEMPIS)

    Post by wadin on Fri Feb 25, 2011 3:10 pm

    salam pantai timur...
    jom makan ayam percik yatie......
    tangkap leleh:)

    haq

    Re: KIPPERS DI KELANTAN (CIK SITI WAN KEMPIS)

    Post by haq on Sat Feb 26, 2011 1:50 am

    uihhh...dkt bena doh denga kawe tuh bounce

    pokju79

    Re: KIPPERS DI KELANTAN (CIK SITI WAN KEMPIS)

    Post by pokju79 on Tue Mar 01, 2011 10:59 am

    Saya dengan rasminya telah mengundurkan diri daripada menjadi pengguna Kawasaki Kips 150SE dan beralih kepada NAZA Blade 250R EFI. Namun hati tetap bersama kelab KIPS dan kalau jumpa tuh, tegur2lah terutamanya bila datang ke Kota Bharu. X guna KIPS still boleh continue ahli KIPS kan Smile Smile Smile

    zalie78

    Re: KIPPERS DI KELANTAN (CIK SITI WAN KEMPIS)

    Post by zalie78 on Wed Mar 02, 2011 9:54 am

    fulamak cayalah pok ju...selamat

    kr150c87

    Re: KIPPERS DI KELANTAN (CIK SITI WAN KEMPIS)

    Post by kr150c87 on Wed Mar 02, 2011 11:27 am

    beralihlah ke EFI ,disebabkan harga minyak meningkat,dan cost yang tinggi.

    pokju79

    Re: KIPPERS DI KELANTAN (CIK SITI WAN KEMPIS)

    Post by pokju79 on Wed Mar 02, 2011 4:30 pm

    Setuju tuh ... hihihi ... tapi nampak berat sebelah pulak kalau aku ajer yg setuju Smile

    kurt2812

    Re: KIPPERS DI KELANTAN (CIK SITI WAN KEMPIS)

    Post by kurt2812 on Wed Mar 02, 2011 10:54 pm

    motor baru ke? bleh la g minum klo ada kelapangan..sy skrg dok kt jalan telipot..pokju dok mane?

    haq

    Re: KIPPERS DI KELANTAN (CIK SITI WAN KEMPIS)

    Post by haq on Wed Mar 02, 2011 11:44 pm

    tts mano sokmo2 bos? Razz

    kurt2812

    Re: KIPPERS DI KELANTAN (CIK SITI WAN KEMPIS)

    Post by kurt2812 on Wed Mar 02, 2011 11:55 pm

    haq wrote:tts mano sokmo2 bos? Razz

    x penah bertts pon kt KB ni..tts syok sendiri dgn obasan (zx ducati merah) ada la..nak join ke??

    klo ada kippers KB yg free..contact2 la sy..
    014-7231099..

    Sponsored content

    Re: KIPPERS DI KELANTAN (CIK SITI WAN KEMPIS)

    Post by Sponsored content Today at 6:07 pm


      Current date/time is Tue Dec 06, 2016 6:07 pm