Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Where's Personal Gallery -

    Share

    where

    Where's Personal Gallery -

    Post by where on Tue Mar 03, 2009 2:57 pm

    saja bukak personal gallery. nak share smbil imbau kenangan2 lama..hahaa

    zaman aku pkai 125jek dulu..



    Last edited by where on Mon Mar 08, 2010 12:03 pm; edited 4 times in total

    where

    Re: Where's Personal Gallery -

    Post by where on Tue Mar 03, 2009 3:04 pm



    Last edited by where on Sun Oct 25, 2009 8:06 pm; edited 1 time in total

    where

    Re: Where's Personal Gallery -

    Post by where on Tue Mar 03, 2009 3:38 pm



    Last edited by where on Mon Mar 08, 2010 12:12 pm; edited 3 times in total

    where

    Re: Where's Personal Gallery -

    Post by where on Tue Mar 03, 2009 3:48 pm



    2008


    Last edited by where on Mon Mar 08, 2010 12:07 pm; edited 2 times in total

    evilme

    Re: Where's Personal Gallery -

    Post by evilme on Wed Mar 04, 2009 7:44 am

    takkan ni je koleksen yg ko ada where..

    where

    Re: Where's Personal Gallery -

    Post by where on Wed Mar 04, 2009 3:12 pm

    evilme wrote:takkan ni je koleksen yg ko ada where..

    byk lg bro..saja lepak2..tunggu org lain bukak galeri sndri jugak.
    kang boh gmba aku byk2..cam syok sndri lak..
    wakakakakak

    saje je nak penuhkan topik galeri ni... What a Face

    ^romen_GPS^

    Re: Where's Personal Gallery -

    Post by ^romen_GPS^ on Wed Mar 04, 2009 3:17 pm

    aku pown tringin gak nak bukak galeri sendiri
    tapi gambar lucah je yg byk Twisted Evil
    gambar motor ada 2 jer

    where

    Re: Where's Personal Gallery -

    Post by where on Wed Mar 04, 2009 3:27 pm

    ^romen_GPS^ wrote:aku pown tringin gak nak bukak galeri sendiri
    tapi gambar lucah je yg byk Twisted Evil
    gambar motor ada 2 jer

    bukak je..
    tengok nama pun tau,kaki romen bro ni.kah kah kah


    ni gmba kat klawang..bila tah aku tak ingat..
    tkyah susah2 pakai suit,pkai skate punya padding pun dah memadai.
    dapat bunyi sret sret sikit pun jadi la..



    lagi feelll dari scrap suit punya padding..

    wadin

    Re: Where's Personal Gallery -

    Post by wadin on Fri Mar 13, 2009 8:49 am

    salam , best best...
    Bila equipment aku dah cukup nanti aku akan join Cool
    Harap harap dapat mengajar sikit lah, maklum lah straight guy for straight road Laughing


    cau

    serangga jalanan

    Re: Where's Personal Gallery -

    Post by serangga jalanan on Tue Mar 31, 2009 1:17 am

    wadin wrote:salam , best best...
    Bila equipment aku dah cukup nanti aku akan join Cool
    Harap harap dapat mengajar sikit lah, maklum lah straight guy for straight road Laughing


    cau

    hihi...agak2 bleh ke nk meleper?tkt moto jln sendri jerk nti...

    panjang

    Re: Where's Personal Gallery -

    Post by panjang on Wed Apr 01, 2009 1:26 am

    bile 'meleper' tu ..ko ibarat cam buat nose sliding skate board...cuber..cuber...dah cuber comfirm nak turun lagi...hehhehee

    serangga jalanan

    Re: Where's Personal Gallery -

    Post by serangga jalanan on Wed Apr 01, 2009 12:14 pm

    panjang wrote:bile 'meleper' tu ..ko ibarat cam buat nose sliding skate board...cuber..cuber...dah cuber comfirm nak turun lagi...hehhehee

    itu kalu x meleper ats jln bro mmg la sedap n nk lg...hihi

    cyclope

    Re: Where's Personal Gallery -

    Post by cyclope on Thu Apr 16, 2009 6:08 pm

    kagum dgn bro where,harap kalau jumpa boleh lah tunjuk ajar skit ye bro Laughing

    kipas

    Re: Where's Personal Gallery -

    Post by kipas on Fri Apr 17, 2009 10:39 am

    cyclope wrote:kagum dgn bro where,harap kalau jumpa boleh lah tunjuk ajar skit ye bro Laughing
    bro where sifu aku mase first time dtg klawang...perlahan dier adalah laju bg aku...cube bayangkan kalo laju dier cam ner plak...

    rapoo

    Re: Where's Personal Gallery -

    Post by rapoo on Sun Jun 21, 2009 5:59 pm

    where wrote:
    ^romen_GPS^ wrote:aku pown tringin gak nak bukak galeri sendiri
    tapi gambar lucah je yg byk Twisted Evil
    gambar motor ada 2 jer

    bukak je..
    tengok nama pun tau,kaki romen bro ni.kah kah kah


    ni gmba kat klawang..bila tah aku tak ingat..
    tkyah susah2 pakai suit,pkai skate punya padding pun dah memadai.
    dapat bunyi sret sret sikit pun jadi la..



    lagi feelll dari scrap suit punya padding..


    pergh.. ensem..

    where

    Re: Where's Personal Gallery -

    Post by where on Mon Mar 08, 2010 12:10 pm

    selepas setahun setengah pencen kejap..
    aku kmbali berak-si..hehe

    dah bosan main trek n cecah lutut atas tarmac..layan offroad pulak..
    masih setia bersama kawasaki.. What a Face



    penat smpai terduduk teruss tak terdaya nak bangun..
    30minit offroad sama letih dengan 2 jam non-stop main trek sepang. gampang gla babun penat.

    nak bubuh gmba sndri sliding, tak jadik2 lagi..tompang buh gmba sifu dulu laa..
    lg sebulan aku boh gmba sendiri sliding.. Laughing


    serangga jalanan

    Re: Where's Personal Gallery -

    Post by serangga jalanan on Mon Mar 08, 2010 1:28 pm

    cayalah la en where...nk join jgk leh x?tp sy ader demak jer... pirat

    ranjau_berduri

    Re: Where's Personal Gallery -

    Post by ranjau_berduri on Mon Mar 08, 2010 2:57 pm

    nak layan scram gak ar pas neh...

    where

    Re: Where's Personal Gallery -

    Post by where on Mon Mar 08, 2010 5:48 pm

    mister wrote:cayalah la en where...nk join jgk leh x?tp sy ader demak jer... pirat

    dipersilakan.. seperti dibincangkn tghari tadi... Very Happy

    ali_wng wrote:nak layan scram gak ar pas neh...
    ape brg scram..drift ngn waja laa sifuu... What a Face


    beza..beginner baru blajo jumping - depan landing dulu..


    otai jumping - blkg landing dulu..



    mri JUAL KIPS RAMAI2...main scram pulakk.. kaedah memantapkan teknik menunggang yang teragung..


    Last edited by where on Mon Mar 08, 2010 6:47 pm; edited 1 time in total

    where

    Re: Where's Personal Gallery -

    Post by where on Mon Mar 08, 2010 5:57 pm

    selepas penat lelah berak-si..
    boley mandi sungai on da spot...
    air sungai sejukkkk segar dari ladangg...


    gmbar terpksa dikaburkan kerana ada aksi kelucahan melampau..

    ranjau_berduri

    Re: Where's Personal Gallery -

    Post by ranjau_berduri on Mon Mar 08, 2010 7:41 pm

    where wrote:
    mister wrote:cayalah la en where...nk join jgk leh x?tp sy ader demak jer... pirat

    dipersilakan.. seperti dibincangkn tghari tadi... Very Happy

    ali_wng wrote:nak layan scram gak ar pas neh...
    ape brg scram..drift ngn waja laa sifuu... What a Face


    mri JUAL KIPS RAMAI2...main scram pulakk.. kaedah memantapkan teknik menunggang yang teragung..
    2 yg bengong waja 2... rosak sebab wat rear wheel... huhu...

    nak jual kips gak ar... xpun mod kips wat scram...

    ranjau_berduri

    Re: Where's Personal Gallery -

    Post by ranjau_berduri on Mon Mar 08, 2010 7:48 pm

    where wrote:selepas penat lelah berak-si..
    boley mandi sungai on da spot...
    air sungai sejukkkk segar dari ladangg...


    gmbar terpksa dikaburkan kerana ada aksi kelucahan melampau..
    gambar ade kat FB... wakakakaka....

    kurt2812

    Re: Where's Personal Gallery -

    Post by kurt2812 on Mon Mar 08, 2010 9:45 pm

    ali_wng wrote:
    where wrote:selepas penat lelah berak-si..
    boley mandi sungai on da spot...
    air sungai sejukkkk segar dari ladangg...


    gmbar terpksa dikaburkan kerana ada aksi kelucahan melampau..
    gambar ade kat FB... wakakakaka....

    hahaha!! mmg stylo la..main scram lg kecut perut woo!! scram bro where ni 150 ke 250 pnyer??ke klr 650??

    serangga jalanan

    Re: Where's Personal Gallery -

    Post by serangga jalanan on Tue Mar 09, 2010 11:11 am

    gambar kelucahan sifu where...bahaya ni kalu ade org asli nmpk time mandi ni...mau jd menantu tok batin ni...muahahaha

    koboygurun

    Re: Where's Personal Gallery -

    Post by koboygurun on Wed Mar 10, 2010 12:46 am

    giler mantap aktiviti baru.....
    hahhahahahaha....

    Sponsored content

    Re: Where's Personal Gallery -

    Post by Sponsored content Today at 9:04 am


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 9:04 am