Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    trackday 24/5/2009

    Share
    avatar
    evilme

    trackday 24/5/2009

    Post by evilme on Mon May 25, 2009 4:39 am

    gambar trackday buh kat sini ...

    ni dr camera burok aku... baru blajar panning so banyak yg tak jadi...













































    ni je aku larat nak upload.. ada banyak lg.. esok-esok lg aku buat..
    avatar
    wadin

    Re: trackday 24/5/2009

    Post by wadin on Mon May 25, 2009 9:40 am

    slow dan steady upload gambar...
    nice pic
    thank a lot
    avatar
    Azroy

    Re: trackday 24/5/2009

    Post by Azroy on Mon May 25, 2009 10:10 am

    Cit.. gambar terakhir siap boleh tgk juru foto lagi tu.. hahaha..

    Woit!! mane gambo teman?? asyik gambo azzo je!! ini boleh mendatangkan kesedihan.. Sad Sad Sad
    avatar
    carlnain

    Re: trackday 24/5/2009

    Post by carlnain on Mon May 25, 2009 10:29 am

    Dari camera aku lak.....

    isi minyak dulu..........




    member baru kawasakikips.com , ekszos bawah seat 2 Shocked Shocked
    nanti aku register nama dia kat pembuka bicara..


    Last edited by carlnain on Mon May 25, 2009 11:01 am; edited 1 time in total


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768
    avatar
    azzo

    Re: trackday 24/5/2009

    Post by azzo on Mon May 25, 2009 10:34 am

    aku takleh bukak,huhu Sad
    avatar
    carlnain

    Re: trackday 24/5/2009

    Post by carlnain on Mon May 25, 2009 10:38 am


    baru sampe , bro deen tunjuk aksi nak rider 2. siap bengkok lutut Laughing Laughing
    jgn marah bro , gurau2 Laughing Laughing




    Bro killerbeazt , dari seremban...lone ranger





    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768
    avatar
    carlnain

    Re: trackday 24/5/2009

    Post by carlnain on Mon May 25, 2009 10:49 am




    gear up.....





    bro awin , sempat buat bisness baju 2 , cepat2 lambat bayor,
    lambat dapat kang Laughing Laughing


    ha, dah lebih sepuloh order 2 , bila agak2 dapat baju ni awin ??
    avatar
    carlnain

    Re: trackday 24/5/2009

    Post by carlnain on Mon May 25, 2009 10:54 am




    CBR single arm........

    avatar
    carlnain

    Re: trackday 24/5/2009

    Post by carlnain on Mon May 25, 2009 10:59 am

    Kawasakikips.com rider ........
    gentleman start your engine..... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil







    avatar
    carlnain

    Re: trackday 24/5/2009

    Post by carlnain on Mon May 25, 2009 11:04 am








    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768
    avatar
    cdan

    Re: trackday 24/5/2009

    Post by cdan on Mon May 25, 2009 3:02 pm

    huhu mcm kayu aku bawak... huhuh takper baru kali pertama... nanti dah prepare moto siap budak budak lc tuh... aku nak pancung diorang pulok...
    avatar
    carlnain

    Re: trackday 24/5/2009

    Post by carlnain on Mon May 25, 2009 3:13 pm

    cdan wrote:huhu mcm kayu aku bawak... huhuh takper baru kali pertama... nanti dah prepare moto siap budak budak lc tuh... aku nak pancung diorang pulok...

    budak2 LC 2 siap ada sponsor 2 , Member aku sponsor minyak JTX kat club diorg.
    aku mintak dia sponsor kat club kita , masih dlm perbincangan dgn
    member aku 2. Korang perasaan x sticker JTX kat moto2 LC sebelah pit kita ?
    itula minyak yg member aku sponsor.


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768
    avatar
    Amir

    Re: trackday 24/5/2009

    Post by Amir on Mon May 25, 2009 4:57 pm

    pic last evilme nyer aku x leh thn tuh... ngah atas trak pon azzo sempat toleh camera.
    seb bek x angkat tgn skali... haha...
    avatar
    where

    Re: trackday 24/5/2009

    Post by where on Mon May 25, 2009 5:39 pm

    kagum aku tgk teknik azzo..



    hebat..chantekkk.ada ciri2 rider MSS.
    DIAM2 UBI BERISI ko ah bro!! salute! saspek!

    nnti ko akan smpai satu tahap da bosan dgn moto stended,da tkley improved timing dgn moto stended.
    baru mod kaw2 bro! skill dah hebat!

    next trkday nk p tgk ah kehebatan ko depan mata. Twisted Evil


    dr gmba ni,seems mcm ko duduk dpn sangat, himpit telo kat tank. saket telor satu hal, lg 1,movement ko terbatas sket bile nak gerak ke kiri ke kanan bontot tu. cube pasni ko dok blkg sket, msti lagi leper n kondifen kat t1 t2 & t5 Twisted Evil t6.
    avatar
    Amir

    Re: trackday 24/5/2009

    Post by Amir on Mon May 25, 2009 6:01 pm

    Ni plak dr camera aku, tp byk gambar ngarut2 ar.. ni pun aku pilih mne yg aku rase ok, sry ek kalo x dpt memuaskan hati korang.. huhu..










    avatar
    azzo

    Re: trackday 24/5/2009

    Post by azzo on Mon May 25, 2009 6:30 pm

    where wrote:kagum aku tgk teknik azzo..



    hebat..chantekkk.ada ciri2 rider MSS.
    DIAM2 UBI BERISI ko ah bro!! salute! saspek!

    nnti ko akan smpai satu tahap da bosan dgn moto stended,da tkley improved timing dgn moto stended.
    baru mod kaw2 bro! skill dah hebat!

    next trkday nk p tgk ah kehebatan ko depan mata. Twisted Evil


    dr gmba ni,seems mcm ko duduk dpn sangat, himpit telo kat tank. saket telor satu hal, lg 1,movement ko terbatas sket bile nak gerak ke kiri ke kanan bontot tu. cube pasni ko dok blkg sket, msti lagi leper n kondifen kat t1 t2 & t5 Twisted Evil t6.

    ai,ai sifu cheers
    avatar
    evilme

    Re: trackday 24/5/2009

    Post by evilme on Mon May 25, 2009 9:04 pm

    gambar lain lusa baru aku buat... minggu ni bz skit
    avatar
    mal 5190

    Re: trackday 24/5/2009

    Post by mal 5190 on Mon May 25, 2009 11:22 pm

    bro azzo!
    mantap la bro ambik corner! Shocked Shocked Shocked
    nt bole ajar sy dlm trek..
    racing suit je x same mcm bro.. Laughing Laughing Laughing
    helmet,jaket,cover set moto da same..
    hehe! cheers cheers cheers
    avatar
    kr150c87

    Re: trackday 24/5/2009

    Post by kr150c87 on Tue May 26, 2009 12:56 am

    azzo ni expert nih boleh main dgn motogp 125cc,mmm ade potensi.

    saye masih lama nk blaja lagi.hehe

    maklumlah victor S gua dah ketinggalan zaman,,tetapi jiwaku,confidence tetap pada victor S.Selagi enjin victor S aku
    x mati,selagi aku takkan melepaskan peluang yg ade. Very Happy
    avatar
    cdan

    Re: trackday 24/5/2009

    Post by cdan on Tue May 26, 2009 1:08 am

    kr150c87 wrote:azzo ni expert nih boleh main dgn motogp 125cc,mmm ade potensi.

    saye masih lama nk blaja lagi.hehe

    maklumlah victor S gua dah ketinggalan zaman,,tetapi jiwaku,confidence tetap pada victor S.Selagi enjin victor S aku
    x mati,selagi aku takkan melepaskan peluang yg ade. Very Happy

    yeah... bile name ajer kips kita yakin moto nie boleh bawak laju...
    avatar
    koboygurun

    Re: trackday 24/5/2009

    Post by koboygurun on Tue May 26, 2009 3:23 am

    gile mantap trakday....
    hehehehhehe... cheers cheers cheers cheers
    avatar
    azzo

    Re: trackday 24/5/2009

    Post by azzo on Tue May 26, 2009 10:21 am

    koboygurun wrote:gile mantap trakday....
    hehehehhehe... cheers cheers cheers cheers

    Ko bila lagi????
    avatar
    kipas

    Re: trackday 24/5/2009

    Post by kipas on Tue May 26, 2009 12:49 pm

    where wrote:kagum aku tgk teknik azzo..



    hebat..chantekkk.ada ciri2 rider MSS.
    DIAM2 UBI BERISI ko ah bro!! salute! saspek!

    nnti ko akan smpai satu tahap da bosan dgn moto stended,da tkley improved timing dgn moto stended.
    baru mod kaw2 bro! skill dah hebat!

    next trkday nk p tgk ah kehebatan ko depan mata. Twisted Evil


    dr gmba ni,seems mcm ko duduk dpn sangat, himpit telo kat tank. saket telor satu hal, lg 1,movement ko terbatas sket bile nak gerak ke kiri ke kanan bontot tu. cube pasni ko dok blkg sket, msti lagi leper n kondifen kat t1 t2 & t5 Twisted Evil t6.
    mantap datok paduka kiter...sampai sifu where pon kagom...kasi tabik spring pada AZZO adik bradik nastro azzurro...hehehe...
    avatar
    carlnain

    Re: trackday 24/5/2009

    Post by carlnain on Tue May 26, 2009 12:59 pm

    kipas wrote:
    where wrote:kagum aku tgk teknik azzo..



    hebat..chantekkk.ada ciri2 rider MSS.
    DIAM2 UBI BERISI ko ah bro!! salute! saspek!

    nnti ko akan smpai satu tahap da bosan dgn moto stended,da tkley improved timing dgn moto stended.
    baru mod kaw2 bro! skill dah hebat!

    next trkday nk p tgk ah kehebatan ko depan mata. Twisted Evil

    dr gmba ni,seems mcm ko duduk dpn sangat, himpit telo kat tank. saket telor satu hal, lg 1,movement ko terbatas sket bile nak gerak ke kiri ke kanan bontot tu. cube pasni ko dok blkg sket, msti lagi leper n kondifen kat t1 t2 & t5 Twisted Evil t6.
    mantap datok paduka kiter...sampai sifu where pon kagom...kasi tabik spring pada AZZO adik bradik nastro azzurro...hehehe...

    rugi woo hang x pi , tgk dia leper secara live from sepang........
    avatar
    kipas

    Re: trackday 24/5/2009

    Post by kipas on Tue May 26, 2009 1:06 pm

    carlnain wrote:
    kipas wrote:
    where wrote:kagum aku tgk teknik azzo..



    hebat..chantekkk.ada ciri2 rider MSS.
    DIAM2 UBI BERISI ko ah bro!! salute! saspek!

    nnti ko akan smpai satu tahap da bosan dgn moto stended,da tkley improved timing dgn moto stended.
    baru mod kaw2 bro! skill dah hebat!

    next trkday nk p tgk ah kehebatan ko depan mata. Twisted Evil

    dr gmba ni,seems mcm ko duduk dpn sangat, himpit telo kat tank. saket telor satu hal, lg 1,movement ko terbatas sket bile nak gerak ke kiri ke kanan bontot tu. cube pasni ko dok blkg sket, msti lagi leper n kondifen kat t1 t2 & t5 Twisted Evil t6.
    mantap datok paduka kiter...sampai sifu where pon kagom...kasi tabik spring pada AZZO adik bradik nastro azzurro...hehehe...

    rugi woo hang x pi , tgk dia leper secara live from sepang........
    tak per..lain hari ader lg...

    Sponsored content

    Re: trackday 24/5/2009

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Wed Jun 28, 2017 9:53 pm