Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    trackday 24/5/2009

    Share

    faiz_krr

    Re: trackday 24/5/2009

    Post by faiz_krr on Wed May 27, 2009 9:48 am

    where wrote:kagum aku tgk teknik azzo..



    hebat..chantekkk.ada ciri2 rider MSS.
    DIAM2 UBI BERISI ko ah bro!! salute! saspek!

    nnti ko akan smpai satu tahap da bosan dgn moto stended,da tkley improved timing dgn moto stended.
    baru mod kaw2 bro! skill dah hebat!

    next trkday nk p tgk ah kehebatan ko depan mata. Twisted Evil


    dr gmba ni,seems mcm ko duduk dpn sangat, himpit telo kat tank. saket telor satu hal, lg 1,movement ko terbatas sket bile nak gerak ke kiri ke kanan bontot tu. cube pasni ko dok blkg sket, msti lagi leper n kondifen kat t1 t2 & t5 Twisted Evil t6.

    HUh...mengancam..salute lu bro..memang ada gaya..
    siap fullsuit tu...leh masuk MSS ni..

    kipas

    Re: trackday 24/5/2009

    Post by kipas on Wed May 27, 2009 10:42 am

    faiz_krr wrote:
    where wrote:kagum aku tgk teknik azzo..



    hebat..chantekkk.ada ciri2 rider MSS.
    DIAM2 UBI BERISI ko ah bro!! salute! saspek!

    nnti ko akan smpai satu tahap da bosan dgn moto stended,da tkley improved timing dgn moto stended.
    baru mod kaw2 bro! skill dah hebat!

    next trkday nk p tgk ah kehebatan ko depan mata. Twisted Evil


    dr gmba ni,seems mcm ko duduk dpn sangat, himpit telo kat tank. saket telor satu hal, lg 1,movement ko terbatas sket bile nak gerak ke kiri ke kanan bontot tu. cube pasni ko dok blkg sket, msti lagi leper n kondifen kat t1 t2 & t5 Twisted Evil t6.

    HUh...mengancam..salute lu bro..memang ada gaya..
    siap fullsuit tu...leh masuk MSS ni..
    tu enjen standad gaban jer tuh...blom turun enjen masok racing komponen lg...tunggu je la sikit mase lg...

    Azroy

    Re: trackday 24/5/2009

    Post by Azroy on Wed May 27, 2009 12:44 pm

    dan sedikit masa lagi mungkin aku pun dah pencen main motor.. huhuhu.. Sad Sad Sad

    carlnain

    Re: trackday 24/5/2009

    Post by carlnain on Wed May 27, 2009 12:47 pm

    Azroy wrote:dan sedikit masa lagi mungkin aku pun dah pencen main motor.. huhuhu.. Sad Sad Sad

    Shocked Shocked jgn mcm 2 baru nak berjinak2 semula dgn motot ni Shocked Shocked

    mau main sopobike ke bro ???cheers cheers cheers

    P/S: korang x ada ke photo atoks tgh meleper ari 2, buat bakar semangat
    Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    Azroy

    Re: trackday 24/5/2009

    Post by Azroy on Wed May 27, 2009 12:53 pm

    carlnain wrote:
    Azroy wrote:dan sedikit masa lagi mungkin aku pun dah pencen main motor.. huhuhu.. Sad Sad Sad

    Shocked Shocked jgn mcm 2 baru nak berjinak2 semula dgn motot ni Shocked Shocked

    mau main sopobike ke bro ???cheers cheers cheers

    P/S: korang x ada ke photo atoks tgh meleper ari 2, buat bakar semangat
    Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    lepas ni aku dah tidak sekawasan lagi dgn korang.. Very Happy gambo aku takde la bro.. aku lebih suka dibelakang tabir.. sape amik gambo aku mesti tak jadi punya.. hahaha..

    kipas

    Re: trackday 24/5/2009

    Post by kipas on Wed May 27, 2009 12:55 pm

    Azroy wrote:
    carlnain wrote:
    Azroy wrote:dan sedikit masa lagi mungkin aku pun dah pencen main motor.. huhuhu.. Sad Sad Sad

    Shocked Shocked jgn mcm 2 baru nak berjinak2 semula dgn motot ni Shocked Shocked

    mau main sopobike ke bro ???cheers cheers cheers

    P/S: korang x ada ke photo atoks tgh meleper ari 2, buat bakar semangat
    Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    lepas ni aku dah tidak sekawasan lagi dgn korang.. Very Happy gambo aku takde la bro.. aku lebih suka dibelakang tabir.. sape amik gambo aku mesti tak jadi punya.. hahaha..
    huhuhu...atok dah low profile...

    carlnain

    Re: trackday 24/5/2009

    Post by carlnain on Wed May 27, 2009 12:56 pm

    Azroy wrote:
    carlnain wrote:
    Azroy wrote:dan sedikit masa lagi mungkin aku pun dah pencen main motor.. huhuhu.. Sad Sad Sad

    Shocked Shocked jgn mcm 2 baru nak berjinak2 semula dgn motot ni Shocked Shocked

    mau main sopobike ke bro ???cheers cheers cheers

    P/S: korang x ada ke photo atoks tgh meleper ari 2, buat bakar semangat
    Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    lepas ni aku dah tidak sekawasan lagi dgn korang.. Very Happy gambo aku takde la bro.. aku lebih suka dibelakang tabir.. sape amik gambo aku mesti tak jadi punya.. hahaha..

    woit mau ke luar kawasan ke?? scratch scratch
    korang ni upload2la kalo ada gambar dia , merujak la member ni...
    ke ko masyuk corner dlm kelajuan cahaya affraid affraid sampe member2 x
    dpt angkt gambo ko .


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    deen325

    Re: trackday 24/5/2009

    Post by deen325 on Wed May 27, 2009 12:58 pm

    Azroy wrote:
    carlnain wrote:
    Azroy wrote:dan sedikit masa lagi mungkin aku pun dah pencen main motor.. huhuhu.. Sad Sad Sad

    Shocked Shocked jgn mcm 2 baru nak berjinak2 semula dgn motot ni Shocked Shocked

    mau main sopobike ke bro ???cheers cheers cheers

    P/S: korang x ada ke photo atoks tgh meleper ari 2, buat bakar semangat
    Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    lepas ni aku dah tidak sekawasan lagi dgn korang.. Very Happy gambo aku takde la bro.. aku lebih suka dibelakang tabir.. sape amik gambo aku mesti tak jadi punya.. hahaha..
    mana mau gi?? gi study oversea ker??
    menuntut ilmu meleper kat sana....
    good luck.. moga balik jadi sifu tuk generasi baru..

    ranjau_berduri

    Re: trackday 24/5/2009

    Post by ranjau_berduri on Wed May 27, 2009 2:29 pm

    azzo wrote:Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    jom jom layan corner lagi,hehehe

    Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    bile nak cecah siku plak????

    kipas

    Re: trackday 24/5/2009

    Post by kipas on Wed May 27, 2009 2:56 pm

    ali_wng wrote:
    azzo wrote:Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    jom jom layan corner lagi,hehehe

    Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    bile nak cecah siku plak????
    kalo cecah siku lutut kena rapat sket...siku kasi kembang sket...moto kasi tegak sket...baru bleh cecah...mcm cecah timun dgn sambal blacan...huhuhu...pedas...

    faiz_krr

    Re: trackday 24/5/2009

    Post by faiz_krr on Wed May 27, 2009 3:41 pm

    kipas wrote:
    ali_wng wrote:
    azzo wrote:Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    jom jom layan corner lagi,hehehe

    Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    bile nak cecah siku plak????
    kalo cecah siku lutut kena rapat sket...siku kasi kembang sket...moto kasi tegak sket...baru bleh cecah...mcm cecah timun dgn sambal blacan...huhuhu...pedas...

    silap buat helmet yg cecah dulu.. Laughing

    kipas

    Re: trackday 24/5/2009

    Post by kipas on Wed May 27, 2009 3:48 pm

    faiz_krr wrote:
    kipas wrote:
    ali_wng wrote:
    azzo wrote:Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    jom jom layan corner lagi,hehehe

    Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    bile nak cecah siku plak????
    kalo cecah siku lutut kena rapat sket...siku kasi kembang sket...moto kasi tegak sket...baru bleh cecah...mcm cecah timun dgn sambal blacan...huhuhu...pedas...

    silap buat helmet yg cecah dulu.. Laughing
    itu jam main hantok pale ngan kuman la...

    Azroy

    Re: trackday 24/5/2009

    Post by Azroy on Wed May 27, 2009 5:50 pm

    adeh!! giannye aku nak meleper.. 5.30 kang ingat nak layan kelawang jap.. huhu.. tongue

    kipas

    Re: trackday 24/5/2009

    Post by kipas on Wed May 27, 2009 5:55 pm

    Azroy wrote:adeh!! giannye aku nak meleper.. 5.30 kang ingat nak layan kelawang jap.. huhu.. tongue
    baik2 bro...hati2...awek kat sebelah tu sentiasa menanti didpn pintu rumah...hehehe...

    Azroy

    Re: trackday 24/5/2009

    Post by Azroy on Wed May 27, 2009 6:08 pm

    kipas wrote:
    Azroy wrote:adeh!! giannye aku nak meleper.. 5.30 kang ingat nak layan kelawang jap.. huhu.. tongue
    baik2 bro...hati2...awek kat sebelah tu sentiasa menanti didpn pintu rumah...hehehe...

    takde maknenye.. aku lone ranjer je.. saje nak mengetest kesedapan gear terbalik aku ni.. huhu.. dah macam quickshifter la polaq.. tak payah beli racing footrest.. terbaik dari ladang.. tongue tongue

    Alamak.. lari topik la poolak.. sori MOD.. lol!

    azzo

    Re: trackday 24/5/2009

    Post by azzo on Wed May 27, 2009 6:22 pm

    ali_wng wrote:
    azzo wrote:Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    jom jom layan corner lagi,hehehe

    Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    bile nak cecah siku plak????

    aku dah buat apa,bulan 2 punya trackday 2 kali dalam trek,satu kali di klawang

    ha,apa lagi ko nak aku cecah???

    hahahaha cheers

    cdan

    Re: trackday 24/5/2009

    Post by cdan on Wed May 27, 2009 8:55 pm

    azzo wrote:
    ali_wng wrote:
    azzo wrote:Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    jom jom layan corner lagi,hehehe

    Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    bile nak cecah siku plak????

    aku dah buat apa,bulan 2 punya trackday 2 kali dalam trek,satu kali di klawang

    ha,apa lagi ko nak aku cecah???

    hahahaha cheers

    cecahkan itik 'awin' ke jalan... huhuhu

    Amir

    Re: trackday 24/5/2009

    Post by Amir on Wed May 27, 2009 11:11 pm

    azzo wrote:
    ali_wng wrote:
    azzo wrote:Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    jom jom layan corner lagi,hehehe

    Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    bile nak cecah siku plak????

    aku dah buat apa,bulan 2 punya trackday 2 kali dalam trek,satu kali di klawang

    ha,apa lagi ko nak aku cecah???

    hahahaha cheers

    cecah lutut kanan time leper ke kiri
    haha..

    cdan

    Re: trackday 24/5/2009

    Post by cdan on Wed May 27, 2009 11:30 pm

    Amir wrote:
    azzo wrote:
    ali_wng wrote:
    azzo wrote:Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    jom jom layan corner lagi,hehehe

    Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    bile nak cecah siku plak????

    aku dah buat apa,bulan 2 punya trackday 2 kali dalam trek,satu kali di klawang

    ha,apa lagi ko nak aku cecah???

    hahahaha cheers

    cecah lutut kanan time leper ke kiri
    haha..

    susah nak bayangankan... kalau nak beramah mesra dgn kuman dangan mengira butir pasir boleh kowt....

    panjang

    Re: trackday 24/5/2009

    Post by panjang on Fri May 29, 2009 12:38 am

    wallawey...your guys so success....go KIPS rider!...all thumbs up! cheers cheers cheers

    awin

    Re: trackday 24/5/2009

    Post by awin on Fri May 29, 2009 1:29 am

    panjang wrote:wallawey...your guys so success....go KIPS rider!...all thumbs up! cheers cheers cheers

    aiyoooo panjang,, mane ko menghilang da...

    carlnain

    Re: trackday 24/5/2009

    Post by carlnain on Fri May 29, 2009 4:38 am

    azzo wrote:
    ali_wng wrote:
    azzo wrote:Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    jom jom layan corner lagi,hehehe

    Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    bile nak cecah siku plak????

    aku dah buat apa,bulan 2 punya trackday 2 kali dalam trek,satu kali di klawang

    ha,apa lagi ko nak aku cecah???

    hahahaha cheers

    banyak bebenor cecahnya 2. tak pa skill pon bertambah
    dah terbukti di litar sepang. Very Happy


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    Amir

    Re: trackday 24/5/2009

    Post by Amir on Fri May 29, 2009 1:48 pm

    cdan wrote:
    Amir wrote:
    azzo wrote:
    ali_wng wrote:
    azzo wrote:Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    jom jom layan corner lagi,hehehe

    Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    bile nak cecah siku plak????

    aku dah buat apa,bulan 2 punya trackday 2 kali dalam trek,satu kali di klawang

    ha,apa lagi ko nak aku cecah???

    hahahaha cheers

    cecah lutut kanan time leper ke kiri
    haha..

    susah nak bayangankan... kalau nak beramah mesra dgn kuman dangan mengira butir pasir boleh kowt....

    ok ar tuh... bru ar mesra alam... haha..

    Sponsored content

    Re: trackday 24/5/2009

    Post by Sponsored content Today at 9:06 am


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 9:06 am