Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    TTS official anjuran kippers N9

    Share

    alldisc

    TTS official anjuran kippers N9

    Post by alldisc on Tue Feb 15, 2011 10:15 am

    tolong zampd bukak topik saja... please dont shoot me.

    ok bro....kippers N9 nak buat TTS hari sabtu malam minggu nih 19/2/2011. info adalah seperti berikut

    lokasi: kedai makan sup Power batu 4 Port Dickson
    masa: 9 malam la kot.....
    RV point: Petronas Batu 4 Port Dickson.

    Contact person:
    cheers Zalie78 0126861844
    cheers Nopal 0193927731
    cheers ZamPD 0192612003

    malam tu juga ada pasar malam di Pekan Batu 4 tu, bolehlah rem2 enjin cari awek atau mat rempit yang selalu bakar PD malam minggu.jadi senang nak tahu bila dah sampai area tu........

    tujuan TTS: saja lepak2 sembang dan sambil tu boleh bincang sekali pasal ride ke Melaka 12/3/2011 nanti...ada beberapa rider nsr juga akan join TTS dekali untuk mengeratkan silaturrohim...........

    official ye, aku taip official lah ye...


    Last edited by alldisc on Tue Feb 15, 2011 10:16 am; edited 1 time in total (Reason for editing : delete ayat bakar mat rempit.)

    asrolsani

    Re: TTS official anjuran kippers N9

    Post by asrolsani on Tue Feb 15, 2011 11:08 am

    cantekkkk

    paeach

    Re: TTS official anjuran kippers N9

    Post by paeach on Tue Feb 15, 2011 12:24 pm

    asrolsani wrote:cantekkkk

    org yg ddk PD mmg la cantekk untuk TTS ni..hihihi..

    insya-ALLAH den turut serta jika tiada aral melintang..
    cheers cheers cheers

    zalie78

    Re: TTS official anjuran kippers N9

    Post by zalie78 on Wed Feb 16, 2011 7:21 pm

    paeach wrote:
    asrolsani wrote:cantekkkk

    org yg ddk PD mmg la cantekk untuk TTS ni..hihihi..

    insya-ALLAH den turut serta jika tiada aral melintang..
    cheers cheers cheers

    turun la paeach...dah lama aku x jumpa zebra..

    asrolsani

    Re: TTS official anjuran kippers N9

    Post by asrolsani on Thu Feb 17, 2011 2:44 am

    zebra tiub bocor... jokinya dah tukar pakai CT lak...

    zalie78

    Re: TTS official anjuran kippers N9

    Post by zalie78 on Thu Feb 17, 2011 8:22 am

    hahaaha zebra pakai tiub ker?

    paeach

    Re: TTS official anjuran kippers N9

    Post by paeach on Thu Feb 17, 2011 9:46 pm

    asrolsani wrote:zebra tiub bocor... jokinya dah tukar pakai CT lak...
    hahaha..
    CT kadang2.. C70 ada la..kekeke..


    zalie78 wrote:hahaaha zebra pakai tiub ker?
    moto lama..hihihi..
    sportrim tu nanti2 dulu..
    king

    asrolsani

    Re: TTS official anjuran kippers N9

    Post by asrolsani on Thu Feb 17, 2011 10:25 pm

    paeach... gi la tampal tiub tu...
    ko tak kesian ke kat zebra tu?
    dia pon nak bebas berlari Twisted Evil

    paeach

    Re: TTS official anjuran kippers N9

    Post by paeach on Thu Feb 17, 2011 10:28 pm

    asrolsani wrote:paeach... gi la tampal tiub tu...
    ko tak kesian ke kat zebra tu?
    dia pon nak bebas berlari Twisted Evil

    zebra cakap dia nak berehat dulu utk join ride melaka nnti..
    Razz



    geng seremban lalu jalan mana utk pg tts ni?

    scratch

    zalie78

    Re: TTS official anjuran kippers N9

    Post by zalie78 on Thu Feb 17, 2011 11:31 pm

    Geng seremban lalu highway terus lepak kat petronas bt 4

    asrolsani

    Re: TTS official anjuran kippers N9

    Post by asrolsani on Thu Feb 17, 2011 11:44 pm

    petronas batu 4 tu mungkin sesak sikit sebab ada pasar malam... kena sampai awal... kalau tak, parking berterabur la

    paeach

    Re: TTS official anjuran kippers N9

    Post by paeach on Fri Feb 18, 2011 12:45 am

    zalie78 wrote:Geng seremban lalu highway terus lepak kat petronas bt 4

    pkul brapa gerak dari seremban/tol?
    kalau den solo dari sini terpaksa ikut hiway dgn geng seremban..
    flower

    zalie78

    Re: TTS official anjuran kippers N9

    Post by zalie78 on Fri Feb 18, 2011 8:26 am

    ada geng nsr nak follow sekali...rv dekat tol rasah pukul 8

    HiPower

    Re: TTS official anjuran kippers N9

    Post by HiPower on Sat Feb 19, 2011 10:41 am

    salam, sy nak juin buleh.. moto kips buruk jer... RV dr sg.besi ader?

    paeach

    Re: TTS official anjuran kippers N9

    Post by paeach on Sat Feb 19, 2011 12:23 pm

    HiPower wrote:salam, sy nak juin buleh.. moto kips buruk jer... RV dr sg.besi ader?

    join je..
    semua boleh join x kira la moto lama ke baru..
    cheers cheers cheers

    RV sg besi xtau la ada ke x..

    asrolsani

    Re: TTS official anjuran kippers N9

    Post by asrolsani on Sun Feb 20, 2011 1:13 pm

    best giler sup power... satu mangkok bole makan 2 org tu...

    gambar2 boleh tengok kat sini

    momod nak tutup trit ni pon dah ok

    zalie78

    Re: TTS official anjuran kippers N9

    Post by zalie78 on Mon Feb 21, 2011 8:01 am

    gambar baru dah masuk... Very Happy Very Happy

    aiekempo

    Re: TTS official anjuran kippers N9

    Post by aiekempo on Mon Feb 21, 2011 11:53 am

    hajat nak pegi tapi ada event kat MAPKL.. kalau tak dpt rasa sup yg diggembargemburkan nihhh

    zalie78

    Re: TTS official anjuran kippers N9

    Post by zalie78 on Mon Feb 21, 2011 12:32 pm

    aiekempo wrote:hajat nak pegi tapi ada event kat MAPKL.. kalau tak dpt rasa sup yg diggembargemburkan nihhh

    tak per lah bro...pasti boleh join di lain kali...insyallah

    Sponsored content

    Re: TTS official anjuran kippers N9

    Post by Sponsored content Today at 8:26 am


      Current date/time is Mon Dec 05, 2016 8:26 am