Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Alat-alat ganti & aksesori ZX150RR dari jenama Faito..

    Share

    khor

    Alat-alat ganti & aksesori ZX150RR dari jenama Faito..

    Post by khor on Sat Feb 19, 2011 12:21 am

    bro kippers sekalian, Barangan Faito ni ok ka? ada siapa pernah coba?

    http://faito.com.my/vehiclebrand.aspx


    GreenNinja

    Re: Alat-alat ganti & aksesori ZX150RR dari jenama Faito..

    Post by GreenNinja on Wed Mar 23, 2011 1:39 am

    soon nak cuba..
    Very Happy

    Maverick

    Re: Alat-alat ganti & aksesori ZX150RR dari jenama Faito..

    Post by Maverick on Sat Apr 02, 2011 11:44 pm

    Piston set oversize ader ke dari brand Faito ni?? Ader saper2 penah tanya ke?

    khor

    Re: Alat-alat ganti & aksesori ZX150RR dari jenama Faito..

    Post by khor on Sun Apr 03, 2011 12:53 am

    i biasa beli jetting dari faito, ok gak kualiti... piston tak pasti la, boleh cuba tanya kedai spare part, byk yg membawa jenama ni..
    bro maverick.. gambar zx9r tu model E ka F? motor ni memang power la.. 150bhp lor.. kat america 2nd hand usd4500 je.. tapi kat boleh land ni RM40k ++ Sad

    Maverick

    Re: Alat-alat ganti & aksesori ZX150RR dari jenama Faito..

    Post by Maverick on Sun Apr 03, 2011 2:16 am

    khor wrote:i biasa beli jetting dari faito, ok gak kualiti... piston tak pasti la, boleh cuba tanya kedai spare part, byk yg membawa jenama ni..
    bro maverick.. gambar zx9r tu model E ka F? motor ni memang power la.. 150bhp lor.. kat america 2nd hand usd4500 je.. tapi kat boleh land ni RM40k ++ Sad
    Rasanya takde kot piston oversized utk ZX ni..

    ZX9 tu mmg latest (but last kot) model.. lepas model tu tak kuar dah zx9, kuar mass produce zx10r je skang ni.. tp zx9 ni mmg power.. berangan nak angkat satu tak tau bila.. huhu

    Sponsored content

    Re: Alat-alat ganti & aksesori ZX150RR dari jenama Faito..

    Post by Sponsored content Today at 4:11 pm


      Current date/time is Tue Dec 06, 2016 4:11 pm