Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Kawasaki Blood Donation

    Share

    Ebby Nasir

    Kawasaki Blood Donation

    Post by Ebby Nasir on Thu Mar 17, 2011 2:53 pm





    Free Kawasaki Bike Parking


    Last edited by Ebby Nasir on Fri Mar 25, 2011 11:43 am; edited 1 time in total

    asrolsani

    Re: Kawasaki Blood Donation

    Post by asrolsani on Thu Mar 17, 2011 9:53 pm

    terbuka pada semua cc ke?
    biasanya kawasaki buat utk >250cc
    atau kadang2 utk CBU je... Suspect

    hakim

    Re: Kawasaki Blood Donation

    Post by hakim on Fri Mar 18, 2011 12:22 am

    CBU je? Marah local/CKD kang... Hehehe.. Anyway jom meriahkan... Dapat baju tu...

    asrolsani

    Re: Kawasaki Blood Donation

    Post by asrolsani on Fri Mar 18, 2011 7:31 am

    kawa memang camtu... descriminasi
    pada 150cc dan ckd
    aku apply team green, sampai sekarang tak approve....
    sbb tu aku pilih honda... Twisted Evil

    alep

    Re: Kawasaki Blood Donation

    Post by alep on Fri Mar 18, 2011 4:22 pm

    kalau moto lain boleh x? duccati? sbb yg lain saya ada zx150 je yg kecik Smile, he..he..

    Ebby Nasir

    Re: Kawasaki Blood Donation

    Post by Ebby Nasir on Fri Mar 25, 2011 11:43 am

    open bang EX5 pun boleh..

    kurt2812

    Re: Kawasaki Blood Donation

    Post by kurt2812 on Sun Mar 27, 2011 3:00 am

    nak tanyer
    reserved parking utk kawasaki bike tu ada pilih kasih x antara cc motor..bkan sbb pe..dah penah terkena dah geng2 kawa cc kecik ni..mcm Sdr asrolsanickp.diskriminasi..
    n lg 1 nak tanye
    program di bwah seliaan tabung darah ke hosp swasta??
    klo bwh TABUNG DARAH NEGARA.it's ok...klo bwh organisasi selain dr TDN..im just no komen!!!

    Sponsored content

    Re: Kawasaki Blood Donation

    Post by Sponsored content Today at 7:05 am


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 7:05 am