Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Where's Personal Gallery -

    Share

    MBN 2254

    Re: Where's Personal Gallery -

    Post by MBN 2254 on Tue Mar 23, 2010 3:39 pm

    camner korang tau???

    betul ker semuanye SCAM..

    DAMN...

    evilme

    Re: Where's Personal Gallery -

    Post by evilme on Wed Mar 24, 2010 12:03 am

    where wrote:
    evilme wrote:ari tu org nak minum racun sipu tak bawa pulak.. mcm mana nak tau best ke tak...

    jom esok malam minum2 kt serdang/kajang..aku bwk turun. hehehe


    kasi sms aku kalau compom esok.. ni tgh dok pikir ni nak jual moto cub ke kips ni.. azzo dok tunggu je tu..

    is

    Re: Where's Personal Gallery -

    Post by is on Wed Mar 24, 2010 7:19 am

    nampaknya mahasifu where dah berjaya menarik riders kips ke jalan yg benar.... rabbit

    where

    Re: Where's Personal Gallery -

    Post by where on Wed Mar 24, 2010 9:19 am

    evilme wrote:
    kasi sms aku kalau compom esok.. ni tgh dok pikir ni nak jual moto cub ke kips ni.. azzo dok tunggu je tu..


    erk? sape sms sape ni? hehe
    aku available arini kul 10.30-12.00 tgh mlm.
    boley je lepak kt area kajang/bangi. jauh2 payah sket la.. moto takdak nombo plet n lampu.. mcm moto supakips awin laa.. What a Face

    azzo tgh tggu? tggu ape?
    fuad lak? Laughing

    serangga jalanan

    Re: Where's Personal Gallery -

    Post by serangga jalanan on Wed Mar 24, 2010 1:38 pm

    where wrote:
    evilme wrote:
    kasi sms aku kalau compom esok.. ni tgh dok pikir ni nak jual moto cub ke kips ni.. azzo dok tunggu je tu..


    erk? sape sms sape ni? hehe
    aku available arini kul 10.30-12.00 tgh mlm.
    boley je lepak kt area kajang/bangi. jauh2 payah sket la.. moto takdak nombo plet n lampu.. mcm moto supakips awin laa.. What a Face

    azzo tgh tggu? tggu ape?
    fuad lak? Laughing

    kalu takat lepak 1jam pastu dh dpt call suruh blk umah xpayah la...wt abes minyak jek...muahahhaa...
    aku ngn azzo kene tunggu budjet tahunan keluaq bln 6 ni....lgpon xde buyer lg utk moto aku...
    lg 1...aku ngn azzo tunggu ko tlg paymentkn klx kt kami sorg 1..gerenti kami akn join ko... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    where

    Re: Where's Personal Gallery -

    Post by where on Wed Mar 24, 2010 3:01 pm

    oklaa oklaa..mlm ni aku lepak lame2..
    aritu aku ngantok oi...

    tk dpt klx,demak pun boleyy...kate mmber2 aku n owner2 yg aku knal, scrambler demak tahan jugakk.. tak mcm kapcai2 demak yg ntah hape2 tuu..







    bkz murah sket dr klx.. dalam 2k.. sgt sesuai utk org yg tinggi2...

    Art

    Re: Where's Personal Gallery -

    Post by Art on Wed Mar 24, 2010 5:05 pm

    alldisc wrote:
    where wrote:

    ieka shzazlina wrote:
    cute nyeeeeeeeee Suspect

    pergh..bile mase lak forum ni ade pompuan lak nii... kee... penyamaran jee..

    aku mmg tak percaya langsung dgn awek2 yg register kat forum kips ni.
    albino <--- awek2 register kat kips

    Aku baru register kat sini. Kalau tau register sbg pompuan pastu tengok brapa ramai antar PM. Razz Laughing Kat MBC ada yg dh terkena kat member aku.. Rolling Eyes

    Sorry lari tajuk. Saja nak bermesra.. cheers

    carlnain

    Re: Where's Personal Gallery -

    Post by carlnain on Sat Mar 27, 2010 2:17 pm

    Geng KLX ada main selut mlm2 ker ??

    Smlm masa aku lepak kdi mak aku kat SUNWAY , adala 2 bijik dak KLX dtg .
    aku perhatikan jela full suite beb , memang complete riding gear diorg .

    sekali member aku tanya , ada ke diorg ni main selut mlm2 ? aku ckp x ada kot may b
    baru lepas pusing2 je ni.... Laughing Laughing Laughing

    Wah nampaknya ramai gak yg pki KLX ni........ cheers cheers cheers
    Selalu gak aku tgk diorg lalu dpn kdi mak aku ni petang2....


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    THE KAWASAKI KLX150S CHALLENGE 2010

    Post by carlnain on Sun Mar 28, 2010 3:35 am

    Geng2 KLX mesti suke ni....moh main selut d ipoh.... Laughing Laughing Laughing

    http://kawasaki.com.my/index.php?do=events&content_id=153


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    where

    Re: Where's Personal Gallery -

    Post by where on Mon Mar 29, 2010 9:01 pm

    alamak carlnain..aku tk kenal sgt geng2 klx..dari dulu smpai skang...aku kureng berminat nk geng2 satu2 jenis moto..aku geng ngn semua moto..

    psl event kt ipoh tu,ade denga..tp.. jawoh sgt la pulak..

    carlnain

    Re: Where's Personal Gallery -

    Post by carlnain on Tue Mar 30, 2010 2:59 am

    where wrote:alamak carlnain..aku tk kenal sgt geng2 klx..dari dulu smpai skang...aku kureng berminat nk geng2 satu2 jenis moto..aku geng ngn semua moto..

    psl event kt ipoh tu,ade denga..tp.. jawoh sgt la pulak..

    Woo agaknya KLX lom ada porum khas kot . Anyway semangat bikers mcm ni la canteq.
    x hanya join dlm kelompok yg sama.

    Perghh...event kawa tu beb , beruntung beb geng KLX moto baru siap
    ada EVENT tok diorng.... Cool Cool

    KIPS apa ada????... Sad Sad Sad Sad

    P/S: baru tgk proposal RIDE JELAJAH SELATAN tadi...harap2 kawasaki kasi sponsor KIPS ckit... sunny sunny


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    where

    Re: Where's Personal Gallery -

    Post by where on Tue Mar 30, 2010 8:15 am

    ade..klx150malaysia.proboards.com. semangat asabiyah aku tak tinggi.. hahaha Laughing

    2 3 keping gmba ride ahad lepas.. What a Face






    zampd

    Re: Where's Personal Gallery -

    Post by zampd on Tue Mar 30, 2010 9:35 am

    bro where.........agak2 Demak yg baru tu boleh tak follow masuk hutan?................. scratch Smile

    Sponsored content

    Re: Where's Personal Gallery -

    Post by Sponsored content Today at 7:36 pm


      Current date/time is Sat Dec 03, 2016 7:36 pm