Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Bike Review Show

    Share

    whatsupbro

    Bike Review Show

    Post by whatsupbro on Sat Mar 26, 2011 1:37 pm

    Salam, Saye nak mencari ahli2 untuk fil crew untuk rancangan tentang bike.. first review plannye adelah untuk review KIPS ni la..

    so kalu sape2 minat nak join.. ade beberape position yg open.. Camera Operator(2 post.) Corrdinator (2 Post.) Audio & Sound (1 Post.) Video Editor(1 post.) Special Effects (1 post.)

    buat mase ni... project ni untuk minat dan penubuhan fan-base and portfolio... so tidak ade gaji la buat amse ni.. Very Happy

    terbuka untuk sume lapisan masyarakat... asalkan minat dan sanggup belajar...

    Teaser dah di-release semalam... walaupon agak noob...

    http://www.youtube.com/watch?v=HclZzvZYXLk&feature=feedu


    sekiranye berminat emailkan resume dan position mane yg nak disambar...

    malaysianriders[@]gmail.com


    Last edited by whatsupbro on Sat Mar 26, 2011 3:01 pm; edited 2 times in total

    krole

    Re: Bike Review Show

    Post by krole on Sat Mar 26, 2011 2:31 pm

    whatsupbro wrote:Salam, Saye nak mencari ahli2 untuk fil crew untuk rancangan tentang bike.. first review plannye adelah untuk review KIPS ni la..

    so kalu sape2 minat nak join.. ade beberape position yg open.. Camera Operator(2 post.) Corrdinator (2 Post.) Audio & Sound (1 Post.) Video Editor(1 post.) Special Effects (1 post.)

    buat mase ni... project ni untuk minat dan pebunuhan fan-base and portfolio... so tidak ade gaji la buat amse ni.. Very Happy

    terbuka untuk sume lapisan masyarakat... asalkan minat dan sanggup belajar...

    Teaser dah di-release semalam... walaupon agak noob...

    http://www.youtube.com/watch?v=HclZzvZYXLk&feature=feedu

    cheers
    memang terbaik..hehe..tapi ada sikit kesilapan perkataan kat atas tu..
    *pebunuhan = penubuhan. Smile

    whatsupbro

    Re: Bike Review Show

    Post by whatsupbro on Sat Mar 26, 2011 2:43 pm

    hehehe... sorry.. dah dibetuikan... ;p

    ryuganz

    Re: Bike Review Show

    Post by ryuganz on Sat Mar 26, 2011 8:27 pm

    hi there,aku tang video editing nih mmg suka.aku lagi suka lagu dapat syncronize dgn video transition.
    http://www.youtube.com/watch?v=-E7buLD67ZA
    1st 15 sec transition ikut lagu.masuk peak time, lagu jadi aggressive,maka video patut jadi aggressive gak
    bleh tgk my other video. but based on my 'hobby' simulator la.but can refer my style on this.
    http://www.youtube.com/user/ryuganz#p/a/u/2/C8hv5884c8s
    pakai ape untuk record?
    DSLR ke handy cam?

    whatsupbro

    Re: Bike Review Show

    Post by whatsupbro on Sun Mar 27, 2011 5:42 am

    minat ke bro.. kalu minat.. send resume la ke email kat atas tuu.... ape2 pon kite same2 belajar...

    ryuganz

    Re: Bike Review Show

    Post by ryuganz on Thu Mar 31, 2011 11:20 pm

    mmg minat.masa plak kurang

    whatsupbro

    Re: Bike Review Show

    Post by whatsupbro on Fri Apr 01, 2011 1:42 am

    dan.... sape2 rider yg nak menyumbang kepakaran mengendalikan NINJA 150 ni ;p
    sila2 la email ye...

    zenkage

    Re: Bike Review Show

    Post by zenkage on Wed Jul 20, 2011 1:48 am

    bro video production terbengkalai ker ?? =.=

    Muddno

    Re: Bike Review Show

    Post by Muddno on Fri Jul 22, 2011 1:48 pm

    tengah dok carik cara kot...

    whatsupbro

    Re: Bike Review Show

    Post by whatsupbro on Sun Aug 14, 2011 3:49 am

    terbengkalai tu sbenarnye disebabkan oleh respond yg negatif.. so.. nak harap kan hamba sorang.. mmg xdapat la... xcukup ilmu didada nak memberi ulasan yg adil dan saksama pada moto kesayangan hamba...

    jadi... masih lagi "ON" perancangan tu... sekiranya ade yg berminat nak buat film/nak beri pendapat/nak buat script/nak handle camera.. sila2 la post kat sini.. atau contact la hamba dekat email dia atas....

    Sponsored content

    Re: Bike Review Show

    Post by Sponsored content Today at 1:58 pm


      Current date/time is Sun Dec 11, 2016 1:58 pm