Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Tasik banding, Gerik..

    Share

    khor

    Tasik banding, Gerik..

    Post by khor on Sun Mar 27, 2011 11:29 pm

    abg ad dan otai2 kips utara, yg kita dok sembang2 tadi pasal nak ride ke tasik banding tu apa macam? dah ada kata putus? jadi kah?

    http://www.panoramio.com/photo/25611017

    adzhar

    Re: Tasik banding, Gerik..

    Post by adzhar on Sun Mar 27, 2011 11:59 pm


    Hello Khor ! afro

    Terima kasih atas cadangan you yg bagus ni ! hehehe..! aku akan bawa cadangan

    hang kat Majlis Tertinggi KIPS Utara untuk di bincangkan dan tentukan tarikh yang

    sesuai...! may be hari buroh ni ( bulan May 2011 ).

    Perkara2 yg akan di bincangkan...cost perbelanjaan , activty2 kat sana ,

    laluan2 yang akan di lalui , maybe kalau ada sponsor ke !!!!! huhuhu ! perkara2

    saperti ini akan di ambil kira untuk menceriakan lagi CONVOI yg kita akan buat !

    Akhir sekali Terima Kasih sekali lagi aku ucapkan ! Majulah KIPS Utara ! flower flower flower


    *** satu perkara lagi aku nak tambah - minggu depan kita buat TTs ke

    Kuala Sepetang , makan mee Udang yg FAMOUS tu ! udang fresh dari laut !

    *** TTs di Kebun Member kita di Changkat Jering MAKAN DURIAN sampai

    pecah perut dan makan ikan Patin Bakar - di anjurkan Kippers Taiping bersama

    Geng2 TZM Ipoh ! pertengahan April 2011 !

    *** hujong April 2011 TTs pi Pantai Merdeka , naik Kapchai semua

    pakai safety - anjuran Kippers Alor Star , Kedah !

    Sekian hebahan xtvty kita akan datang 2011 ! T/Q . lol! lol! lol!

    dart_haitaara

    Re: Tasik banding, Gerik..

    Post by dart_haitaara on Mon Mar 28, 2011 4:07 am

    abg at tlong gtau tarikh... nk booking cuti....

    pcq5913

    Re: Tasik banding, Gerik..

    Post by pcq5913 on Tue Mar 29, 2011 10:51 am

    salam,abg at tolong sertakan tarikh bila nak pi,
    rv dimana, pi ikut jalan mana..
    ada sahabat kita bertanya,
    kerana berminat katanya.. Smile

    shamsudin

    Re: Tasik banding, Gerik..

    Post by shamsudin on Tue Mar 29, 2011 12:41 pm

    abg at ;sya bermint utk ride p t.banding... kang fowrd msg tue kat sya.. (afif dan wan polis- rr merah)

    anuar

    Re: Tasik banding, Gerik..

    Post by anuar on Wed Mar 30, 2011 12:30 pm

    best..best...i like..nnti bgtau tarikh awai skit nohh

    krole

    Re: Tasik banding, Gerik..

    Post by krole on Tue Apr 19, 2011 3:39 am

    Ride to tasik Banding..wahh..
    tapi kalo buat 1 Mei confirm xdapat join sebab 30hb pi KL.
    malam tu baru balik. Embarassed

    khor

    Re: Tasik banding, Gerik..

    Post by khor on Sat May 21, 2011 1:51 am

    baru balik dari tts kat tol pantai bersih.. ok confirmed date konvoi ke tasik banding - 19/6/2011 hari ahad, Kompul kat station petronas Tepi JPJ seberang prai 7:30am, bertolak 8:00am ( utk kippers dari utara ). kippers perak i tak pasti RV kat mana lagi, nnt otai kippers central akan umum kan..

    thank you & c u there!..

    khor

    Re: Tasik banding, Gerik..

    Post by khor on Sun May 22, 2011 5:01 pm

    sorry.. masa ada tukar cikit.. 7am tunggu...ok

    http://www.facebook.com/home.php#!/event.php?eid=156976894367613¬if_t=event_invite

    khor

    Re: Tasik banding, Gerik..

    Post by khor on Tue Jun 14, 2011 12:15 am

    6 hari lagi.. bersiap sedia la kawan2 yg nak ikut semua, pastikan motor anda dlm keadaan yg tip top, jumapa di petronas tepi JPJ prai, 7am hari ahad 19/6/2011.

    doctor kura-kura

    Re: Tasik banding, Gerik..

    Post by doctor kura-kura on Wed Jun 15, 2011 6:09 pm

    khor wrote:6 hari lagi.. bersiap sedia la kawan2 yg nak ikut semua, pastikan motor anda dlm keadaan yg tip top, jumapa di petronas tepi JPJ prai, 7am hari ahad 19/6/2011.

    lambat keja smpai dapat... Wink

    khor

    Re: Tasik banding, Gerik..

    Post by khor on Fri Jun 17, 2011 2:58 pm

    doctor kura-kura wrote:
    khor wrote:6 hari lagi.. bersiap sedia la kawan2 yg nak ikut semua, pastikan motor anda dlm keadaan yg tip top, jumapa di petronas tepi JPJ prai, 7am hari ahad 19/6/2011.

    lambat keja smpai dapat... Wink


    doctor dah muncul balik, otai kippers utara ni.. 1 hari lagi doc, dah ready?

    khor

    Re: Tasik banding, Gerik..

    Post by khor on Mon Jun 20, 2011 11:27 am

    dah selesai xtvt konvoi ke tasik banding, topic closed! terima kasih kpd semua kippers yg datang menjayakannya.. nnt i share gambaq kat picture gallery.. c ya on next event..

    Sponsored content

    Re: Tasik banding, Gerik..

    Post by Sponsored content Today at 9:55 am


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 9:55 am