Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    (WTA) Personal Loan

    Share

    Maverick

    (WTA) Personal Loan

    Post by Maverick on Sat Apr 02, 2011 3:49 pm

    Salam.. nak tanya sape2 kat sini yg bole atau tau mana2 info pasal personal loan..

    * bukan along yer..

    TQ

    asrolsani

    Re: (WTA) Personal Loan

    Post by asrolsani on Sat Apr 02, 2011 4:26 pm

    bank islam atau bank rakyat

    Maverick

    Re: (WTA) Personal Loan

    Post by Maverick on Sat Apr 02, 2011 11:08 pm

    asrolsani wrote:bank islam atau bank rakyat
    Tq.. dah tanya dua2 bank ni, probnya sy ni tentera, dua2 bank tgk TTP so, setakat bole buat sampai 5 thn je, tak cukup.. kalo ade contact mana2 ejen yg bole ejas tahun potongan tu cantik gak..

    fdaus1985

    Re: (WTA) Personal Loan

    Post by fdaus1985 on Sun Apr 03, 2011 3:31 am

    try BSN tgk.. skrg ni bank tu tgk promote gila2

    monta

    Re: (WTA) Personal Loan

    Post by monta on Sun Apr 03, 2011 4:46 am

    try tengok ni, skim ni famous kalau nak buat loan ASB tapi kalau personal loan lain tak pasti la
    Easy RHB Express Loan

    Maverick

    Re: (WTA) Personal Loan

    Post by Maverick on Mon Apr 04, 2011 1:12 am

    Ok2 tq semua!! Smile

    kurt2812

    Re: (WTA) Personal Loan

    Post by kurt2812 on Mon Apr 04, 2011 1:37 am

    try MBSB loan..kt lebuh ampang..aku wat kat situ..

    Maverick

    Re: (WTA) Personal Loan

    Post by Maverick on Tue Apr 05, 2011 9:37 am

    kurt2812 wrote:try MBSB loan..kt lebuh ampang..aku wat kat situ..
    Lebuh ampang?? Bro ader contact no ejen kat situ? Nak try tanya.. tq

    Maverick

    Re: (WTA) Personal Loan

    Post by Maverick on Tue Apr 05, 2011 8:42 pm

    fdaus1985 wrote:try BSN tgk.. skrg ni bank tu tgk promote gila2
    DAh tgk kat website diaorg tadak apa yg menarik pun..

    Tp apa2 pun tq bro..

    ketupat

    Re: (WTA) Personal Loan

    Post by ketupat on Fri Oct 07, 2011 7:40 pm

    Bro..kat forum ni ade macam2...try la tgk..

    Forum Cari Gold

    kipas

    Re: (WTA) Personal Loan

    Post by kipas on Sat Oct 08, 2011 3:38 am

    ketupat wrote:Bro..kat forum ni ade macam2...try la tgk..

    Forum Cari Gold
    pergh...byknyer...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    Sponsored content

    Re: (WTA) Personal Loan

    Post by Sponsored content Today at 9:55 am


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 9:55 am