Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Azzo photo gallery

    Share

    azzo

    Azzo photo gallery

    Post by azzo on Sat May 30, 2009 5:51 pm

    zaman baru baru belajar corner







    corner klakar punya,hahaha

    yang ni dah ok skit


    deen325

    Re: Azzo photo gallery

    Post by deen325 on Sat May 30, 2009 6:07 pm

    azzo wrote:zaman baru baru belajar corner







    corner klakar punya,hahaha

    yang ni dah ok skit


    masa zaman memula tu.. ko pakai tayar standard ajer ker ?? atau ko tukar tayar racing punya??

    carlnain

    Re: Azzo photo gallery

    Post by carlnain on Sat May 30, 2009 7:40 pm

    ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
    hush.........tayar standard gaban x dapat buat cam 2 de...
    kureng2 duro 2 bro....standard takat layan je , meleper mesti cecah
    siku n main hantuk2 pala dgn kuman. Laughing Laughing

    memang banyak peningkatan kalo d compare masa mula n skrg.
    x sia2 ko senaman kat klawang. bukit tinggi nanti kasi turun ckit Twisted Evil Twisted Evil


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    erryfumi

    Re: Azzo photo gallery

    Post by erryfumi on Sun May 31, 2009 2:35 pm

    Baguih ..... baguih .... baguih .... :thumb: Semangat camnilah baru dikatakan sejati...

    deen325

    Re: Azzo photo gallery

    Post by deen325 on Sun May 31, 2009 11:00 pm

    thanks bro azzo explain pasal tayar yg sesuai...
    tapi budget bln ni tuk rantai n service lah..
    insyallah tayar bln depan kot, klu ader lebihan..
    hehehe..
    apa2 nanti saya pm kamu.. bro azzo..

    koboygurun

    Re: Azzo photo gallery

    Post by koboygurun on Mon Jun 08, 2009 7:36 pm

    tue dia.....
    datok paduka azzo...
    mmg mantop....

    cyclope

    Re: Azzo photo gallery

    Post by cyclope on Tue Jun 09, 2009 12:24 am

    .pergghh mmg dasat bro azzo ni..saya pernah ikut blakang dia kt klawang masa tu saya rasa dah maximum dah..tiba2 slamber je dia potong Evil or Very Mad...mmg jiwa seorang racer la azzo ni

    alldisc

    Re: Azzo photo gallery

    Post by alldisc on Tue Jun 30, 2009 10:02 am

    cyclope wrote:.pergghh mmg dasat bro azzo ni..saya pernah ikut blakang dia kt klawang masa tu saya rasa dah maximum dah..tiba2 slamber je dia potong Evil or Very Mad...mmg jiwa seorang racer la azzo ni

    kalau nak tahu bukan jiwa saja racer malah buah pinggang pun dah upgrade tahap racer.

    azzo

    Re: Azzo photo gallery

    Post by azzo on Tue Jun 30, 2009 10:32 am

    hehehe,jangan ler mcm tu bang Very Happy

    arninja5984

    Re: Azzo photo gallery

    Post by arninja5984 on Tue Jun 30, 2009 12:11 pm

    azzo wrote:hehehe,jangan ler mcm tu bang Very Happy

    betul..betul..
    aku yang dri penang ni pun
    baru sekali ikut ride ngan dier
    pun dah jadi ketagih..
    dah tak sabar nak ajak sifu bwa pi
    klawang tunjuk ajar..
    terketik ketik dah kaki nie..
    seronok woo ride ngan azzo..


    _________________
    "You better gived all out or do nothing"
    legend #34

    azzo

    Re: Azzo photo gallery

    Post by azzo on Thu Sep 10, 2009 10:35 pm

    siapa nak join 12/10/09 kat klawang

    Aku ajar korang cara corner mcm ni

    Hahaha

    arninja5984

    Re: Azzo photo gallery

    Post by arninja5984 on Thu Sep 10, 2009 11:13 pm

    azzo wrote:siapa nak join 12/10/09 kat klawang

    Aku ajar korang cara corner mcm ni

    Hahaha

    sifu...
    12/10 tu bkn ari isnin ker..?
    kalu sabtu ahad leh la aku ikut..
    pastu aku berhajat sangat nak ajak bro
    panjat awana leh ker..
    ni bukan SL tau kasi confirm awal2..


    _________________
    "You better gived all out or do nothing"
    legend #34

    alldisc

    Re: Azzo photo gallery

    Post by alldisc on Fri Sep 11, 2009 9:09 am

    isnin? giler isim betul!

    azzo

    Re: Azzo photo gallery

    Post by azzo on Fri Sep 11, 2009 10:21 am

    12/9/09 hahahaha

    mira_buruk

    Re: Azzo photo gallery

    Post by mira_buruk on Fri Sep 11, 2009 10:30 am

    kalo den dah kuar moto...
    kompom akan ikut sifu Azzo meleper, bukan senang nak menuntut dgn sifu...

    dgr kalo kat Klawang sifu Azzo memang expert... hai lah Klawang

    doctor kura-kura

    Re: Azzo photo gallery

    Post by doctor kura-kura on Fri Sep 11, 2009 1:09 pm

    azzo wrote:12/9/09 hahahaha

    bulan 10 insyaAllah turun..ketagih klawang ni

    azzo

    Re: Azzo photo gallery

    Post by azzo on Fri Sep 11, 2009 3:54 pm

    doctor kura-kura wrote:
    azzo wrote:12/9/09 hahahaha

    bulan 10 insyaAllah turun..ketagih klawang ni

    Update dan inform aku,kalau kena masanya mungkin dapat layan 2 hari

    Sabtu layan klawang
    Ahad layan Bukit tinggi

    kipas

    Re: Azzo photo gallery

    Post by kipas on Fri Sep 11, 2009 4:22 pm

    azzo wrote:
    doctor kura-kura wrote:
    azzo wrote:12/9/09 hahahaha

    bulan 10 insyaAllah turun..ketagih klawang ni

    Update dan inform aku,kalau kena masanya mungkin dapat layan 2 hari

    Sabtu layan klawang
    Ahad layan Bukit tinggi
    mcm best jer nih...rase hati nak ikut...diam2 jer lah...tau2 jer aku ade...tak leh bising2...nanti mod marah...katanya pahat lak...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    waktanDUKE

    Re: Azzo photo gallery

    Post by waktanDUKE on Sat Sep 26, 2009 12:55 pm

    azzo wrote:hehehe,jangan ler mcm tu bang Very Happy


    kira hebat jugak la awak nie ek???
    penah race mana2 ke? gaya mcm otai giler dah nie??
    dah mcm professional level dah...
    boleh la ajar ek

    waktanDUKE

    Re: Azzo photo gallery

    Post by waktanDUKE on Sat Sep 26, 2009 12:56 pm

    doctor kura-kura wrote:
    azzo wrote:12/9/09 hahahaha

    bulan 10 insyaAllah turun..ketagih klawang ni

    tggu moto baru keluar... nnt aku nak ikut sekali

    nol_kips

    Re: Azzo photo gallery

    Post by nol_kips on Sun Sep 27, 2009 12:30 pm

    Hek eleh..sapa yg minta ajar tuh??

    Waktanduke??low profile nyer profesional rider nih..hehehe Twisted Evil

    waktanDUKE

    Re: Azzo photo gallery

    Post by waktanDUKE on Sun Sep 27, 2009 12:47 pm

    down to earth bro... down to earth.. manusia sentiasa ada kelemahan.. mana la tau kalau2 azzo leh isi kekurangan tu.. Azzo.. dah dapat rider ke?? apa kata kalau bro azzo sendiri yang jadik rider MSS cyclops Basketball

    evilme

    Re: Azzo photo gallery

    Post by evilme on Sun Sep 27, 2009 4:50 pm

    waktanDUKE wrote:
    azzo wrote:hehehe,jangan ler mcm tu bang Very Happy


    kira hebat jugak la awak nie ek???
    penah race mana2 ke? gaya mcm otai giler dah nie??
    dah mcm professional level dah...
    boleh la ajar ek

    bro pun apa kurangnye.. leh panggil sifu gak ni...

    arninja5984

    Re: Azzo photo gallery

    Post by arninja5984 on Sun Sep 27, 2009 5:13 pm

    evilme wrote:
    waktanDUKE wrote:
    azzo wrote:hehehe,jangan ler mcm tu bang Very Happy


    kira hebat jugak la awak nie ek???
    penah race mana2 ke? gaya mcm otai giler dah nie??
    dah mcm professional level dah...
    boleh la ajar ek

    bro pun apa kurangnye.. leh panggil sifu gak ni...


    he..he...
    masaalahnya ramai sifu yang simpan taring kips...
    nak tau atau kenal kena la turun TTs dan yang penting
    turun ride kemana2..baru kenal...
    he..he...
    aku banyak lagi sifu tak jumpa nih..
    banyak lagi yang aku kena dan nak belajar...
    cheers cheers cheers


    _________________
    "You better gived all out or do nothing"
    legend #34

    BooNSianG

    Re: Azzo photo gallery

    Post by BooNSianG on Sat Oct 03, 2009 4:01 am

    Sifu Azzo , teach me some cornerin skills pleaseee ~ cheers

    Sponsored content

    Re: Azzo photo gallery

    Post by Sponsored content Today at 9:08 am


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 9:08 am