Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


  Kopi Ibnu Sina - Healing Start With You!

  Share
  avatar
  syahril_riz

  Kopi Ibnu Sina - Healing Start With You!

  Post by syahril_riz on Sun Apr 17, 2011 2:00 am

  Asslmkum wrb.

  Khas untuk kippers semua.
  Saya menjual Kopi Herba Ibnu Sina.  Rahsia minuman kopi ulamak silam. Hindiba' ialah herba perubatan Islam sudah terkenal sejak 1400 tahun lalu yang mana akarnya digunakan sebagai minuman pengganti kopi.

  Kandungan Kopi Ibnu Sina terdiri daripada herba-herba penting untuk kesihatan manusia yang mana setiap satu dari herba tersebut mempunyai nas atau dalil kebaikannya dari Nabi Muhammad SAW sendiri serta disokong oleh sahabat-sahabat Baginda dan seterusnya Ulamak Perubatan Islam dahulu dan sekarang.

  Antara kenyataan Ibnu Sina tentang khasiat Hindiba’ : Hindiba’ dapat membuka segala yang tersumbat di saluran makan (di usus) dan di dalam urat saraf.

  Mengubati penyakit mata, menghapuskan penyakit keputihan di mata (selaput mata) dan menstabilkan denyutan jantung.

  Bermanfaat untuk penyakit kerongkongan, (kepanasan, kemerahan kerongkong) dapat melegakan kahak, gelema serta memperbaiki usus-usus di perut.

  Hindiba’ merupakan penawar yang terpilih untuk mengatasi segala masalah kelemahan di perut. (Kitab Al-Qanun fi al-Tib m.s. 550)

  Kopi Ibnu Sina dihasilkan dari Herba Tamadun Islam bersumberkan Al-Quran, Hadis & Kitab Ulamak Silam khusus untuk kesihatan tubuh badan.
  Penyembuhan secara semulajadi akan berlaku setiap kali anda meminum Kopi Ibnu Sina.
  Kopi Ibnu Sina adalah Khazanah Perubatan Islam keluaran syarikat Perniagaan Qurba Sdn Bhd. dan merupakan produk ahli Persatuan Pengguna Islam Malaysia.

  Harga
  Semenanjung Malaysia - RM19.00
  Sabah / Sarawak - RM20.50
  Brunei - $12.00

  Penghantaran percuma untuk KIPPERS di kawasan Gombak, Selayang & Rawang.

  Hubungi saya Syahril 019-6962869

  * memandangkan saya jual kopi ni secara part time, waktu untuk COD adalah selepas jam 6.00 ptg (Isnin - Jumaat) dan selepas jam 10.30 pg (Sabtu & Ahad). Harap maklum.

   Current date/time is Fri Jan 18, 2019 7:06 am