Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Azzo photo gallery

    Share

    azzo

    Re: Azzo photo gallery

    Post by azzo on Thu Feb 11, 2010 3:51 pm

    evilme wrote:track day tak gi ke sipu

    ban td

    kurt2812

    Re: Azzo photo gallery

    Post by kurt2812 on Sat Feb 13, 2010 5:47 am

    21/2 bagus gak tarikh tu..bukit tinggi ke?? na ikot..da lama x meleper..

    cdan

    Re: Azzo photo gallery

    Post by cdan on Sat Feb 13, 2010 10:15 am

    kurt2812 wrote:21/2 bagus gak tarikh tu..bukit tinggi ke?? na ikot..da lama x meleper..

    kalau keja umah tak byk aku ikut juga na... (rindu owh lama tak jumpe korang)

    azzo

    Re: Azzo photo gallery

    Post by azzo on Thu Feb 18, 2010 11:48 am

    cdan wrote:
    kurt2812 wrote:21/2 bagus gak tarikh tu..bukit tinggi ke?? na ikot..da lama x meleper..

    kalau keja umah tak byk aku ikut juga na... (rindu owh lama tak jumpe korang)

    ok,jumpa kat shell gombak,sebelum uia(karak) mrr2 menghala selayang pukul 830am

    zuanblack

    Re: Azzo photo gallery

    Post by zuanblack on Thu Feb 18, 2010 12:02 pm

    azzo wrote:
    cdan wrote:
    kurt2812 wrote:21/2 bagus gak tarikh tu..bukit tinggi ke?? na ikot..da lama x meleper..

    kalau keja umah tak byk aku ikut juga na... (rindu owh lama tak jumpe korang)

    ok,jumpa kat shell gombak,sebelum uia(karak) mrr2 menghala selayang pukul 830am

    aiseh... gua x dpt join... kerja...
    pehal pon gua sokong bro...

    eman_92

    Re: Azzo photo gallery

    Post by eman_92 on Thu Feb 18, 2010 1:38 pm

    kalau moto sempat siap den pollow...huhu...

    amirburn

    Re: Azzo photo gallery

    Post by amirburn on Thu Feb 18, 2010 3:14 pm

    azzo wrote:
    cdan wrote:
    kurt2812 wrote:21/2 bagus gak tarikh tu..bukit tinggi ke?? na ikot..da lama x meleper..

    kalau keja umah tak byk aku ikut juga na... (rindu owh lama tak jumpe korang)

    ok,jumpa kat shell gombak,sebelum uia(karak) mrr2 menghala selayang pukul 830am

    21/02/2010 ke?
    jam 0830 am?
    lokasi bukit tinggi? Very Happy

    azzo

    Re: Azzo photo gallery

    Post by azzo on Thu Feb 18, 2010 3:44 pm

    amirburn wrote:
    azzo wrote:
    cdan wrote:
    kurt2812 wrote:21/2 bagus gak tarikh tu..bukit tinggi ke?? na ikot..da lama x meleper..

    kalau keja umah tak byk aku ikut juga na... (rindu owh lama tak jumpe korang)

    ok,jumpa kat shell gombak,sebelum uia(karak) mrr2 menghala selayang pukul 830am

    21/02/2010 ke?
    jam 0830 am?
    lokasi bukit tinggi? Very Happy

    Ya,betul dan sebetulnyer,pastu pekena teh tarik kat awana,jom,

    Apa apa call aku,

    Idris Bin Mat Seman

    azzo photo gallery

    Post by Idris Bin Mat Seman on Thu Feb 18, 2010 4:27 pm

    aku nak g.nok blj meleper gak

    amirburn

    Re: Azzo photo gallery

    Post by amirburn on Thu Feb 18, 2010 4:52 pm

    azzo wrote:
    amirburn wrote:
    azzo wrote:
    cdan wrote:
    kurt2812 wrote:21/2 bagus gak tarikh tu..bukit tinggi ke?? na ikot..da lama x meleper..

    kalau keja umah tak byk aku ikut juga na... (rindu owh lama tak jumpe korang)

    ok,jumpa kat shell gombak,sebelum uia(karak) mrr2 menghala selayang pukul 830am

    21/02/2010 ke?
    jam 0830 am?
    lokasi bukit tinggi? Very Happy

    Ya,betul dan sebetulnyer,pastu pekena teh tarik kat awana,jom,

    Apa apa call aku,

    ade sen ikot je..

    eman_92

    Re: Azzo photo gallery

    Post by eman_92 on Sat Feb 20, 2010 6:51 pm


    kawesakai_penang

    Re: Azzo photo gallery

    Post by kawesakai_penang on Mon Feb 22, 2010 7:31 pm


    macam nak solat tepi jalan pn ada....... Laughing





    bro azzo tnjuk ketiak sambil ketawa kat bro arninja.. hehe

    arninja5984

    Re: Azzo photo gallery

    Post by arninja5984 on Fri Feb 26, 2010 12:44 am

    Ha..ha..ha...
    wakakaka...
    aku memang takleh tahan tengok gambar nih..
    memang pun azzo nak solat..tapi aku cakap kat dia,
    kalu yer pun bawak2 lah tanggal helmet tu dulu(tau la helmet Champ)..
    gambar ke2 tu bukan tunjuk ketiak..sebenarnya
    ketiak dia baru pas cukur..so rasa geli2 tak tahan..
    mengikut kata sifu..boleh mengurangkan serta menganggu konsentrasi semasa meleper..
    WAKAKAKAKA.... Laughing Laughing


    _________________
    "You better gived all out or do nothing"
    legend #34

    Sponsored content

    Re: Azzo photo gallery

    Post by Sponsored content Today at 11:57 am


      Current date/time is Thu Dec 08, 2016 11:57 am