Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Introducktion

    Share

    ajai_fza@yahoo.com

    Introducktion

    Post by ajai_fza@yahoo.com on Sat Apr 23, 2011 12:09 pm

    Salam semua.

    Saya orang baru. tinggal kat bangi, seksyen 4.

    Sila beri tunjuk ajaq kt saya sbb kt sini mesti ramai otai2 ni.

    Saya mmg foul sket bab moto-moto ni. Lebih2 lagi pasal benda teknikal. Kecuali pasal cuci moto. Yang tu mmg reti la.

    Kalau nampak saya kat bangi tu, honk2 ler saya yek.

    Mekasih~

    Ajai drunken

    Matthew

    Re: Introducktion

    Post by Matthew on Sat Apr 23, 2011 2:53 pm

    Selamat datang ke ruang ahli kips...semoga jumpa kat jalan mane2 tu jgn race udah hehe clown

    zampd

    Re: Introducktion

    Post by zampd on Sun Apr 24, 2011 11:45 pm

    salam bro ajai.......kalo nak kenal lebih lagi, kasik masuk la gambar moto ngan owner sekali kat ruangan gallery........nak lebih senang kenal, elok kat moto tu letak sekali sticker kawasakikips.com..........nak sticker tu, cari bro nama aja.....dia tokan sticker tu..........peace bro.....hehehe

    ajai_fza@yahoo.com

    Re: Introducktion

    Post by ajai_fza@yahoo.com on Mon Apr 25, 2011 7:25 pm

    wah wah. thanks thanks!
    dpt reply dari otai ni Smile
    ok der.. nanti aku amik gamba dgn moto (tak penah amik gamba dgn moto nie! hahaha)

    bro aja ek? takda hal, akan ku dapatkan sticker tu!

    salam matthew! takde jack aku tak race. aku bawak asal selamat je Very Happy

    zalie78

    Re: Introducktion

    Post by zalie78 on Mon Apr 25, 2011 7:58 pm

    welkam to the club bro...

    krole

    Re: Introducktion

    Post by krole on Mon Apr 25, 2011 9:30 pm

    Welcome to the KIPS Family..Smile

    bradpit

    Re: Introducktion

    Post by bradpit on Tue Apr 26, 2011 12:35 pm

    huiii wa bru jgk..
    ari2 ad lalu bangi pas2 ad kips se perhangat kipt den..
    ko ke 2?? hehe

    pokokpalasss

    Re: Introducktion

    Post by pokokpalasss on Tue Apr 26, 2011 3:45 pm

    salam dr utara....
    assalamualaikum semua....wahhhh..bro zalie...mantap bersama jentera baru ker.....huhuhhuu

    hkm

    Re: Introducktion

    Post by hkm on Tue Apr 26, 2011 5:36 pm

    welkem bro cheers

    insan_biasa

    Re: Introducktion

    Post by insan_biasa on Tue Apr 26, 2011 7:14 pm

    bro ajai, pm la no fon... aku pun br gak kt sini... ley lepak kt bangi same3..

    rashide

    Re: Introducktion

    Post by rashide on Tue Apr 26, 2011 8:02 pm

    welcome bro...ak pown duk bangi gak..tp bkan asal org bangi..

    insan_biasa

    Re: Introducktion

    Post by insan_biasa on Thu Apr 28, 2011 1:31 am

    bro bg kt ne? pm no fon ley lepak...

    rashide

    Re: Introducktion

    Post by rashide on Thu Apr 28, 2011 3:34 pm

    sy blajr kat bangi..kat GMI

    firdausz

    Re: Introducktion

    Post by firdausz on Wed May 04, 2011 10:30 am

    ejos moto zalie tu ada tulis "for competition use ONLY" nnti polis tgkap woh! Very Happy Very Happy

    ranjau_berduri

    Re: Introducktion

    Post by ranjau_berduri on Wed May 04, 2011 1:12 pm

    firdausz wrote:ejos moto zalie tu ada tulis "for competition use ONLY" nnti polis tgkap woh! Very Happy Very Happy
    perghhh... mantap2...


    _________________
    xpuas hati, kasik banned ajer...

    iltizamz

    Re: Introducktion

    Post by iltizamz on Wed May 04, 2011 2:50 pm

    cite sal ejos ni kan..nak tanya skitla coz saya ada dengar kabo..kalo kita pasang ejos lain nanti tangkap piston ek??saya pun budak baru blaja gak..tlg beri tunjuk ajar ye..minta tlg dr otai2 smua ye..tq

    ajai_fza@yahoo.com

    Re: Introducktion

    Post by ajai_fza@yahoo.com on Mon May 16, 2011 3:46 pm

    bradpit wrote:huiii wa bru jgk..
    ari2 ad lalu bangi pas2 ad kips se perhangat kipt den..
    ko ke 2?? hehe


    ishhh takkan la kot.. aku bawok moto pelann je tiap2 ari.
    tak mampu nk hangat2 kt moto sgt..minyak mahal skrg ni.. jimatt jimattt~ Very Happy

    rashide wrote:sy blajr kat bangi..kat GMI
    kau bangi duk kt mana bos? bagus2, belajar baik2. jgn hampakan ibu bapa Smile


    kpd yg lain tu :
    boleh2.. aku PM no fon aku kt korang (pada sapa2 yg inginkan no fon aku la..kalo tak, aku tak syok2 sendiri pi bg no fon hehe)
    nti bole kita lepak sepam dua ke..
    aku mcm nk cuba "cendol rimba" la. jom ramai2 pi sana!
    hahahah :p

    hiro

    Re: Introducktion

    Post by hiro on Tue May 31, 2011 11:33 am

    salam semua kipster!
    saaya baru belajar baru reg juga..
    dari Rawang, ada kipster dari Rawang halo2 la ya..
    boleh kita hangout cocok r-ejek..haha

    dgr citer kat rawang ada cyclone samseng tank kuning berlegar2 mencari mangsa...hati-hati dgn beliau..

    iz85

    Re: Introducktion

    Post by iz85 on Tue May 31, 2011 1:34 pm

    salam hiro.salam pekenalan.cyclone tank kuning tu cari mangse nak ajak main or penyamun

    hiro

    Re: Introducktion

    Post by hiro on Tue May 31, 2011 3:47 pm

    dia otai, tak ajak main pun.juga tidak menyamun.
    harao maklum.

    zenkage

    Re: Introducktion

    Post by zenkage on Wed Jun 01, 2011 4:15 am

    iltizamz wrote:cite sal ejos ni kan..nak tanya skitla coz saya ada dengar kabo..kalo kita pasang ejos lain nanti tangkap piston ek??saya pun budak baru blaja gak..tlg beri tunjuk ajar ye..minta tlg dr otai2 smua ye..tq
    Aku pon x pro sangat pasal motor ni tp setahu aku la if tuka ekzos langkah terbaik ialah setting balik supaya running sekata ngan enjin ........kan kan kan ?

    hiro wrote:salam semua kipster!
    saaya baru belajar baru reg juga..
    dari Rawang, ada kipster dari Rawang halo2 la ya..
    boleh kita hangout cocok r-ejek..haha

    dgr citer kat rawang ada cyclone samseng tank kuning berlegar2 mencari mangsa...hati-hati dgn beliau..

    Haha.....amboi cam ada maksud tertentu je samseng tank kuning.

    Btw HI kepada semua gak,saya pon budak baru,salam perkenalan. Smile

    Sponsored content

    Re: Introducktion

    Post by Sponsored content Today at 11:57 am


      Current date/time is Thu Dec 08, 2016 11:57 am