Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    budak baru.. baru belajar

    Share

    armmat

    Re: budak baru.. baru belajar

    Post by armmat on Tue May 31, 2011 12:03 am

    owh, k bro... hu.. tq3x

    armmat

    Re: budak baru.. baru belajar

    Post by armmat on Sun Jun 05, 2011 4:50 pm

    fuh...
    bru blik dari kdai ahcheng dkt sunway ma... pegi2 pusing2 cari kdai dye tu, lame jgak, akhirnya jumpa lah hamba mencari, sedih nya tutup lak ahad, tnya owang2 kat situ, ahad slalunya dia bkak, tp ari ni tutup lak...

    last2, servis motor dekat umah sewa ku jgak, TT Jaya seksyen 7 shah alm.. Very Happy

    armmat

    Re: budak baru.. baru belajar

    Post by armmat on Sun Jun 05, 2011 7:41 pm

    servis minyak hitam nga cuci lubang, minyak hitam@4T sy pkai brand shell aex5 ke kalu x slap, coz bgtaw pomen sy nak pkai 2T SX, so dye gtaw pkai 4T shell aex5 kalu x slap, coz sesuai dgn 2T shell SX,

    na tnya, sape2 leh tlong gtaw, kalu na pkai 2T shell SX ni kena tunggu 2T kilang btui2 abes dulu ke cne? sbb ad trbaca lam forum 2T YG adaa ester x leh cmpur dgn 2T kilang.. 2T shell SX ni cne lak? x de ester kan? yg pasal semi synthetic tu??

    newbie ..

    sharifuddin

    Re: budak baru.. baru belajar

    Post by sharifuddin on Fri Jun 10, 2011 8:04 pm

    senang tak nak carik spare parts kat kelantan?aku belajar kat kota bharu..

    armmat

    Re: budak baru.. baru belajar

    Post by armmat on Fri Jun 10, 2011 9:38 pm

    sharifuddin wrote:senang tak nak carik spare parts kat kelantan?aku belajar kat kota bharu..

    senang gak kot, tp x taw sbenar nya.. hehe

    hamba angkat moto kat kl jgk aritu, sebab na pkai wat praktikal kat shah alam...

    *sparepart bole di cari,senang atau susa cket je, susa cket pe salahnya nak ride moto bez*

    Sponsored content

    Re: budak baru.. baru belajar

    Post by Sponsored content Today at 8:23 am


      Current date/time is Mon Dec 05, 2016 8:23 am