Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Kawasakikips Owner KIPPERS Utara V2

    Share

    ranjau_berduri

    Kawasakikips Owner KIPPERS Utara V2

    Post by ranjau_berduri on Fri May 06, 2011 12:25 am

    sambung sini plak.....


    _________________
    xpuas hati, kasik banned ajer...

    iltizamz

    Re: Kawasakikips Owner KIPPERS Utara V2

    Post by iltizamz on Fri May 06, 2011 10:03 am

    salam kippers.. bulan may ni takde ke konvoi gi mana2?kalo ada kabo2 la ek...tq

    krole

    Re: Kawasakikips Owner KIPPERS Utara V2

    Post by krole on Sat May 07, 2011 2:20 am

    kippers utara, jom le berTTs kalo berkelapangan Sabtu @ Ahad ni..

    pcq5913

    Re: Kawasakikips Owner KIPPERS Utara V2

    Post by pcq5913 on Sat May 07, 2011 9:16 pm

    krole wrote:kippers utara, jom le berTTs kalo berkelapangan Sabtu @ Ahad ni..


    cadangan yang baik... bgtau je bila n kat mana.. insyaallah mungkin kippers yang berhampian akan turut serta.. Smile

    krole

    Re: Kawasakikips Owner KIPPERS Utara V2

    Post by krole on Sat May 07, 2011 10:58 pm

    pcq5913 wrote:
    krole wrote:kippers utara, jom le berTTs kalo berkelapangan Sabtu @ Ahad ni..


    cadangan yang baik... bgtau je bila n kat mana.. insyaallah mungkin kippers yang berhampian akan turut serta.. Smile

    orait..cadangan esok malam.
    berpindah ke thread event & activities..hehe

    harap dapat jumpa ramai seberapa ramai geng2 kippers utara. Very Happy Very Happy

    longjack

    Re: Kawasakikips Owner KIPPERS Utara V2

    Post by longjack on Tue Jun 07, 2011 11:05 pm

    salam semua..
    kalau area penang ni,kat mna nak cari gasket top set yg ori..?
    rasenye moto dh nak kena buat top servis ler..
    sapa2 tau boleh sms 012-5529057 (mr.q)
    jarang online lerrr..
    thnks!!!

    Rasta

    Re: Kawasakikips Owner KIPPERS Utara V2

    Post by Rasta on Mon Jul 11, 2011 6:11 pm

    assalamualaikum..
    baru dapat moto minggu lepas, jadi kira orang baru gak la aku ni.
    ada lagi ke tak kippers dari utara ni?
    aku dok belah taiping, setakat ni belom ada geng kippers lagi..kalo ada apa2 xtiviti habaq la, insyaAllah join.

    selamat berkenalan

    pcq5913

    Re: Kawasakikips Owner KIPPERS Utara V2

    Post by pcq5913 on Wed Jul 27, 2011 2:54 pm

    Rasta wrote:assalamualaikum..
    baru dapat moto minggu lepas, jadi kira orang baru gak la aku ni.
    ada lagi ke tak kippers dari utara ni?
    aku dok belah taiping, setakat ni belom ada geng kippers lagi..kalo ada apa2 xtiviti habaq la, insyaAllah join.

    selamat berkenalan


    salam.. ada banyak xtvt. tp la ni depa dok post dalam pesbuk.. ang ada no phone x? ni no aku 0103877718( along) area bagan serai.. msg je. aklu kol mgkin aku x angkat, coz hp speaker rosak..

    krole

    Re: Kawasakikips Owner KIPPERS Utara V2

    Post by krole on Fri Sep 09, 2011 12:16 am

    Assalamualaikum & selamat hari raya to all forumers.. Smile

    Lama tak bersiaran dari forum. hehe.. masing-masing dah banyak beralih ke FB. terpaksa la jugak banyak ke sana. apa-apa pun lebih banyak info yg boleh dapat dalam forum nak dibandingkan kat FB. kat forum lebih tersusun & agak mudah nak cari sesuatu info. Smile

    kipas

    Re: Kawasakikips Owner KIPPERS Utara V2

    Post by kipas on Fri Sep 09, 2011 5:06 am

    krole wrote:Assalamualaikum & selamat hari raya to all forumers.. Smile

    Lama tak bersiaran dari forum. hehe.. masing-masing dah banyak beralih ke FB. terpaksa la jugak banyak ke sana. apa-apa pun lebih banyak info yg boleh dapat dalam forum nak dibandingkan kat FB. kat forum lebih tersusun & agak mudah nak cari sesuatu info. Smile
    betol...kat sini utk sembang teknikal lebih elok berbanding FB yg byk sembang kosong...ini fakta dan kenyataan..jgn marah ha sape2 yg ade FB..aku tak de FB...hihihi...tp masih ada byk lg sampah sarap yg perlu dikutip dan dibersihkan kat forum nih...gara2 moderator lain tak mo tolong kemaskan...jgn marah ha momod lain...hehehe....


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    Matthew

    Re: Kawasakikips Owner KIPPERS Utara V2

    Post by Matthew on Fri Sep 09, 2011 7:36 pm

    kipas wrote:
    krole wrote:Assalamualaikum & selamat hari raya to all forumers.. Smile

    Lama tak bersiaran dari forum. hehe.. masing-masing dah banyak beralih ke FB. terpaksa la jugak banyak ke sana. apa-apa pun lebih banyak info yg boleh dapat dalam forum nak dibandingkan kat FB. kat forum lebih tersusun & agak mudah nak cari sesuatu info. Smile
    betol...kat sini utk sembang teknikal lebih elok berbanding FB yg byk sembang kosong...ini fakta dan kenyataan..jgn marah ha sape2 yg ade FB..aku tak de FB...hihihi...tp masih ada byk lg sampah sarap yg perlu dikutip dan dibersihkan kat forum nih...gara2 moderator lain tak mo tolong kemaskan...jgn marah ha momod lain...hehehe....

    Hahah gembiranye hati ade support ..lalalalalalaaa...

    Faizal Kamisan

    Re: Kawasakikips Owner KIPPERS Utara V2

    Post by Faizal Kamisan on Wed Feb 01, 2012 8:15 am

    huh..nmpknye sengsorg je a aku ni kt perlis...kt area perlis xde geng kips g ke..ade sesape dri perlis???...contAct2 la k...0132669881..pejal..

    damienjl

    Re: Kawasakikips Owner KIPPERS Utara V2

    Post by damienjl on Fri Mar 02, 2012 5:18 pm

    area penang mana kedai ada kips stock baru... roger2 saya tunggu dah 1bulan + tak mai gi motor kat hot bikes

    Sponsored content

    Re: Kawasakikips Owner KIPPERS Utara V2

    Post by Sponsored content Today at 4:08 pm


      Current date/time is Tue Dec 06, 2016 4:08 pm