Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Kawasaki Weekend Ride

    Share

    gammafiber

    Re: Kawasaki Weekend Ride

    Post by gammafiber on Fri Jun 17, 2011 2:23 am

    asrolsani wrote:kemana minggu ni? aku keje.. takdapat join...
    minggu depan aku nak join..


    mab4n

    Re: Kawasaki Weekend Ride

    Post by mab4n on Fri Jun 17, 2011 3:16 am

    gammafiber wrote:
    asrolsani wrote:kemana minggu ni? aku keje.. takdapat join...
    minggu depan aku nak join..



    http://www.facebook.com/home.php?sk=group_209387172417533&ap=1#!/event.php?eid=178424635548740

    kipas

    Re: Kawasaki Weekend Ride

    Post by kipas on Mon Jun 20, 2011 1:01 pm

    ahad lepas...seramai 31 bijik kawasaki kips menghadiri kawasaki weekend ride ke pekan karak...best...terima kasih kepada pihak kawasaki kerana telah menaja kami sarapan pagi beserta cenderahati...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    mab4n

    Re: Kawasaki Weekend Ride

    Post by mab4n on Wed Jun 22, 2011 3:29 am

    kipas wrote:ahad lepas...seramai 31 bijik kawasaki kips menghadiri kawasaki weekend ride ke pekan karak...best...terima kasih kepada pihak kawasaki kerana telah menaja kami sarapan pagi beserta cenderahati...







    http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2038286510977.2117697.1058698254


    mab4n

    Re: Kawasaki Weekend Ride

    Post by mab4n on Wed Jun 22, 2011 3:36 am

    26 Jun 2011
    8.30 am - Berkumpul di Kawasaki Glenmarie
    - Bincang tempat tuju. (ikut majority)
    8.50 am - Breakfast(Kawasaki Belanja)
    9.15 am - Ride n roll

    Extra info:
    - Half day ride only (end at 1pm)
    - Highway normal speed 120kmh-140kmh(SBK)=145-160Kmh(150cc)
    - Can bring pillion (pembonceng)

    Salam
    Semua Kippers. Ahad lepas 5Jun Kawasaki bagi Stiker, Pen & Card Hadir(kalau dah cop hadir 6 kali dapat T-shirt & Rain Coat), kalau Kipers boleh hadir ramai2 tunjuk kpd Kawasaki yg group Kippers besar & Ramai, Kawasaki boleh bantu sikit2 kalau kita gi Riding atau Konvoi)t-shirt atau lain2 bantuan)
    mari kita ramai2 hadir dan AJAK semua kawan2 kawa sekali.
    TQ


    Meet out Point:
    1)Yg Dari K.L Jumpa di Shell Tol Jalan DUTA 8am
    http://maps.google.com.my/maps?f=d&source=s_d&saddr=Lebuhraya+Utara+-+Selatan&daddr=12,+Jalan+Jurunilai+U1%2F20,+Seksyen+U1,+Hicom+Glenmarie+Industrial+Park,+Shah+Alam,+Selangor&geocode=FSN0MAAdCCUPBg%3BFRYpLwAdSbcNBinr8x7ttk3MMTEdas86vTPSUw&hl=en&mra=dme&mrsp=0&sz=17&sll=3.175139,101.653361&sspn=0.005067,0.009602&ie=UTF8&t=h&ll=3.136745,101.615295&spn=0.162148,0.307274&z=12
    2)Dan yg dari Lain2 Daerah, boleh cadang meet out point masing dan Sy akan add kan.

    Apa- cal/sms sy-012-3838688 atau FB-Mohammed Ali Basri

    pirate

    Re: Kawasaki Weekend Ride

    Post by pirate on Wed Jun 22, 2011 6:53 pm

    tq en ali..pic aq kat dpn skali..hohoho

    mab4n

    Re: Kawasaki Weekend Ride

    Post by mab4n on Fri Jun 24, 2011 12:55 pm

    pirate wrote:tq en ali..pic aq kat dpn skali..hohoho

    ini kena minta belanja minum ni. Pirate. hi hi

    asrolsani

    Re: Kawasaki Weekend Ride

    Post by asrolsani on Sat Jul 02, 2011 10:02 pm

    esok 3/7 ada sapa2 yg follow ride kawasaki tak?
    aku abis keje kol 8pg, kalau tak penat, aku nak follow...
    sbb tengahari tu ada makan durian... What a Face

    emir izzat hasmidan

    Re: Kawasaki Weekend Ride

    Post by emir izzat hasmidan on Sun Jul 10, 2011 5:09 pm

    salam semua otai2 dan bro2 kippers.. saya duduk dekat batu tiga shah alam, nak bertanya area sini ade ke kippers lepak2 ke brkumpul or riding.. saya baru lagi kat sini nak blajar pasal kips yg baru jugak beli.. tapi kips lame la.. mnx maap bertanya..

    wadin

    Re: Kawasaki Weekend Ride

    Post by wadin on Mon Jul 11, 2011 12:13 pm

    Salam.
    Kau gi bengkal pok mie kat seksyen 26 Shah Alam...
    ada juga dioarg lepak.... kips lama kena contact ali victor rafeal


    selamat semua

    DikNy91

    Re: Kawasaki Weekend Ride

    Post by DikNy91 on Thu Jul 14, 2011 12:54 am

    Askom , Saya org baru kt cini....
    pakai motor kawasaki....
    Saya teringin cgt nak ikot pergi event ramai2....
    Saya stdnt kat bangi,
    Law ada apa2 program tlg inform kt saye k...

    asrolsani

    Re: Kawasaki Weekend Ride

    Post by asrolsani on Thu Jul 14, 2011 1:27 am

    DikNy91 wrote:Askom , Saya org baru kt cini....
    pakai motor kawasaki....
    Saya teringin cgt nak ikot pergi event ramai2....
    Saya stdnt kat bangi,
    Law ada apa2 program tlg inform kt saye k...

    ahad ni 17/7/2011 tunggu kat kawasaki glenmarie kol 08:30pagi...
    jgn lambat... nanti kena tinggal...

    kawarangers

    Re: Kawasaki Weekend Ride

    Post by kawarangers on Thu Jul 14, 2011 9:47 am

    shell jalan duta kul 8 pagi jgn lambat..

    pirate

    Re: Kawasaki Weekend Ride

    Post by pirate on Thu Jul 14, 2011 8:23 pm

    lambat kena tinggallllllll..

    kipas

    Re: Kawasaki Weekend Ride

    Post by kipas on Sun Aug 28, 2011 4:04 am

    adakah selepas raya/bulan syawal akan ada program seperti ini lagi????


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    xafee

    Re: Kawasaki Weekend Ride

    Post by xafee on Sun Aug 28, 2011 12:37 pm

    rasa nak join la lepas ni.. >.<

    Matthew

    Re: Kawasaki Weekend Ride

    Post by Matthew on Sun Aug 28, 2011 3:55 pm

    kipas wrote:adakah selepas raya/bulan syawal akan ada program seperti ini lagi????

    Ye saya pun nak tanya benda yang sama..mungkinkah ade lagi tak event ni?? scratch

    mab4n

    Re: Kawasaki Weekend Ride

    Post by mab4n on Wed Aug 31, 2011 12:40 am

    Matthew wrote:
    kipas wrote:adakah selepas raya/bulan syawal akan ada program seperti ini lagi????

    Ye saya pun nak tanya benda yang sama..mungkinkah ade lagi tak event ni?? scratch


    Dengar masa last event tu Kawasaki kata Masih Ada,
    kalau ada Fb tu Add Saya Mohammed Ali Basri.

    Nanti saya Invite kan

    asrolsani

    Re: Kawasaki Weekend Ride

    Post by asrolsani on Wed Aug 31, 2011 1:28 am

    adakah kawasaki akan buka lagi kpd semua cc??
    ataupun terbuka kpd >250cc?
    kita tunggu dan lihat....

    Matthew

    Re: Kawasaki Weekend Ride

    Post by Matthew on Wed Aug 31, 2011 6:18 pm

    mab4n wrote:
    Matthew wrote:
    kipas wrote:adakah selepas raya/bulan syawal akan ada program seperti ini lagi????

    Ye saya pun nak tanya benda yang sama..mungkinkah ade lagi tak event ni?? scratch


    Dengar masa last event tu Kawasaki kata Masih Ada,
    kalau ada Fb tu Add Saya Mohammed Ali Basri.

    Nanti saya Invite kan

    Aiseyyman saya takde facebook kalau boleh tolong updatelah dalam forum...Thanks

    shinichi_1412

    Re: Kawasaki Weekend Ride

    Post by shinichi_1412 on Sun Sep 04, 2011 5:24 pm

    amcam weekend ride???ada cerita tak lepas raya punya?????

    asn198

    Re: Kawasaki Weekend Ride

    Post by asn198 on Mon Sep 05, 2011 1:38 am

    sound best lah...rasa nak ikut juga lah...otai-otai sekalian tolong jaga saya sikit ok...?budak baru ni...hehehe...

    mab4n

    Re: Kawasaki Weekend Ride

    Post by mab4n on Thu Oct 06, 2011 8:33 pm

    Ebby Nasir wrote:

    OPEN TO KAWASAKI RIDERS

    Setiap Hari Ahad sehingga 24 Julai 2011

    8.30 am - Berkumpul di Kawasaki Glenmarie
    - Bincang tempat tuju. (ikut majority)
    8.50 am - Breakfast
    9.15 am - Ride n roll

    Extra info:
    - Half day ride only (end at 1pm)
    - Highway normal speed 120kmh-140kmh
    - Can bring pillion (pembonceng)


    BRO Bila start balik Week End ride ni??

    gojoil

    Re: Kawasaki Weekend Ride

    Post by gojoil on Fri Nov 18, 2011 12:47 pm



    kips boleh ikut ker nih?

    ninja_cherasbt9

    Re: Kawasaki Weekend Ride

    Post by ninja_cherasbt9 on Sat Nov 26, 2011 11:17 am

    salam semua.....
    esok 27/11 bukan ada week ride ker........sila confirm kan semula..
    tq

    Sponsored content

    Re: Kawasaki Weekend Ride

    Post by Sponsored content Today at 4:24 am


      Current date/time is Sun Dec 11, 2016 4:24 am