Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Fork Guard?

    Share

    makaii

    Fork Guard?

    Post by makaii on Sat May 21, 2011 3:45 pm

    Salam bro kippers semua,
    memandangkan kips xde fork cover/guard,rasa risau pulak sbb saya ada beberapa sejarah oil seal rosak pasal fork berpasir/kotor..

    harap bole bagi guide kat mana nk cari fork guard/cover utk ZX?

    Terima kasih

    AsTaLaVisTa

    Re: Fork Guard?

    Post by AsTaLaVisTa on Sat May 21, 2011 9:31 pm

    Nak sumbat cam fork guard motocross ker.....Klakau la....Ala..Lap je tiap2 hari..X susah pun..Kena rajin sket....huhu...

    makaii

    Re: Fork Guard?

    Post by makaii on Sun May 22, 2011 2:07 am

    fork guard biasa2 je,low profile,asalkan masa tgh ride kalo ada batu ke ape ke xdela direct calarkan fork.. da penah kena dulu,sakit woo..

    Matthew

    Re: Fork Guard?

    Post by Matthew on Sun May 22, 2011 9:15 am


    Untuk zx ni takde fork guard in specific kalau nak safety tukar mudguard 250 pny je sebahagian fork dah cover nampak smart lagi tapi kena modify banyak sikitla...safety pun safety syle pun style... What a Face

    AsTaLaVisTa

    Re: Fork Guard?

    Post by AsTaLaVisTa on Tue May 24, 2011 11:13 am

    Matthew wrote:
    Untuk zx ni takde fork guard in specific kalau nak safety tukar mudguard 250 pny je sebahagian fork dah cover nampak smart lagi tapi kena modify banyak sikitla...safety pun safety syle pun style... What a Face

    Tukau itu barang maaa....Stujuuuuuuuuuu.....Modal sket la....Tp ...Memang lawa... Laughing Laughing Laughing

    makaii

    Re: Fork Guard?

    Post by makaii on Tue Sep 13, 2011 8:39 pm

    setuju!

    Sponsored content

    Re: Fork Guard?

    Post by Sponsored content Today at 2:01 pm

      Similar topics

      -

      Current date/time is Sun Dec 11, 2016 2:01 pm