Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Kenapa Sombong????

    Share

    Matthew

    Re: Kenapa Sombong????

    Post by Matthew on Fri Jun 17, 2011 2:06 pm

    Hahhh Semalam ade kipper yg hon kat saya kt tol sungai buloh siap ade lampu kat bawah mudguard ia...siapakah kippers misteri itu... Question farao

    whatsupbro

    Re: Kenapa Sombong????

    Post by whatsupbro on Sun Jun 19, 2011 9:31 pm

    aaaa sakit mate plak da ramai rempit pakai kips... aku xnak dicop rempitttt.....

    iz85

    Re: Kenapa Sombong????

    Post by iz85 on Tue Jun 21, 2011 12:54 pm

    whatsupbro wrote:aaaa sakit mate plak da ramai rempit pakai kips... aku xnak dicop rempitttt.....
    tu x jd hal bro.ape moto pun yg kte pakai sume bdk rempit ade pakai.kecuali pakai sbk affraid

    whatsupbro

    Re: Kenapa Sombong????

    Post by whatsupbro on Tue Jun 21, 2011 1:14 pm

    ahahaha.. tu lah.. terima je lah.. semoga rempit2 ni berubah dan menjadi rider yg bersopan dan tak menyakitkan hati bile dah join kipers.. kite kene tarik dorg ni jadi rider yg berguna... ala2 dakwah la yek... jjauhkan mereka dari kegiatan x bermoral (rempitan) tu... wahahhaa

    hairulzi

    haha...btol2...angkat kening ssyle gak

    Post by hairulzi on Tue Jun 21, 2011 1:40 pm

    Maverick wrote:
    kei wrote:
    kipas wrote:kippers mana ha td angkat tgn n hon masa aku tgh U turn kat shell sect.7 kota damansara...sori geng wa tak sempat nak angkat tgn coz kt U-turn...kiri tarik clutch tgn..kanan tarik hand break...

    huhuhu..apsal x angkat kaki je kipas.. Surprised

    mesti yg angat tangan paham punye.. Very Happy
    Angkat kening pun bole gak.. hehe
    haha...btol2...angkat kening style gak

    Guest
    Guest

    Re: Kenapa Sombong????

    Post by Guest on Tue Jun 28, 2011 6:53 pm

    Bagi aku..

    Pernah aku jumpa rr di highway gurun-jitra. Aku try potong dia,then aku hon dan angkat tangan.
    Tapi dia buat bodoh je. Bila aku search no plate dia,rupanya bukan budak forum nie.

    Pernah aku jumpa rr di tol sungai petani. Ada dua rr sedang lepak2,mungkin ada tts or konvoi kot,sebab siap berjacket.
    Aku hon dan angkat tangan. Dia juga membalas dgn mengangkat tangan. Bila aku search no plate dia,dia adalah budak forum nie.

    Sekarang nie aku menetapkan pendirian. Jika sesiapa budak rr yg bukan budak forum nie,jgn harap aku nak jadi member.
    Aku just jadi member dgn geng2 forum nie sahaja. Lebih peramah dan profesional.

    Ini tidak,lebih kepada mat rempit. Beli motor harga rm10k,hidup sombong dan masih perangai seperti kebudak-budakkan.
    Jumpa di highway,ajak racing. Matured lah sedikit. Brader2 forum nie pun ada juga yg merempit tetapi tidak lah sombong.
    Mentang2 aku bawa motor 120km/jam sahaja,berlagak dgn aku. Evil or Very Mad

    Sahaja meluahkan perasaan dalam forum nie. Aku memang respect brader2 forum nie,profesional. Very Happy

    Matthew

    Re: Kenapa Sombong????

    Post by Matthew on Tue Jun 28, 2011 7:08 pm

    Fazrez wrote:Bagi aku..

    Pernah aku jumpa rr di highway gurun-jitra. Aku try potong dia,then aku hon dan angkat tangan.
    Tapi dia buat bodoh je. Bila aku search no plate dia,rupanya bukan budak forum nie.

    Pernah aku jumpa rr di tol sungai petani. Ada dua rr sedang lepak2,mungkin ada tts or konvoi kot,sebab siap berjacket.
    Aku hon dan angkat tangan. Dia juga membalas dgn mengangkat tangan. Bila aku search no plate dia,dia adalah budak forum nie.

    Sekarang nie aku menetapkan pendirian. Jika sesiapa budak rr yg bukan budak forum nie,jgn harap aku nak jadi member.
    Aku just jadi member dgn geng2 forum nie sahaja. Lebih peramah dan profesional.

    Ini tidak,lebih kepada mat rempit. Beli motor harga rm10k,hidup sombong dan masih perangai seperti kebudak-budakkan.
    Jumpa di highway,ajak racing. Matured lah sedikit. Brader2 forum nie pun ada juga yg merempit tetapi tidak lah sombong.
    Mentang2 aku bawa motor 120km/jam sahaja,berlagak dgn aku. Evil or Very Mad

    Sahaja meluahkan perasaan dalam forum nie. Aku memang respect brader2 forum nie,profesional. Very Happy



    Biasalah tu Bro....relax ya sunny

    kipas

    Re: Kenapa Sombong????

    Post by kipas on Tue Jun 28, 2011 7:12 pm

    kalo sombong2 terjon lombong la...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    krole

    Re: Kenapa Sombong????

    Post by krole on Tue Jun 28, 2011 9:56 pm

    Fazrez wrote:Bagi aku..

    Pernah aku jumpa rr di highway gurun-jitra. Aku try potong dia,then aku hon dan angkat tangan.
    Tapi dia buat bodoh je. Bila aku search no plate dia,rupanya bukan budak forum nie.

    Pernah aku jumpa rr di tol sungai petani. Ada dua rr sedang lepak2,mungkin ada tts or konvoi kot,sebab siap berjacket.
    Aku hon dan angkat tangan. Dia juga membalas dgn mengangkat tangan. Bila aku search no plate dia,dia adalah budak forum nie.

    Sekarang nie aku menetapkan pendirian. Jika sesiapa budak rr yg bukan budak forum nie,jgn harap aku nak jadi member.
    Aku just jadi member dgn geng2 forum nie sahaja. Lebih peramah dan profesional.

    Ini tidak,lebih kepada mat rempit. Beli motor harga rm10k,hidup sombong dan masih perangai seperti kebudak-budakkan.
    Jumpa di highway,ajak racing. Matured lah sedikit. Brader2 forum nie pun ada juga yg merempit tetapi tidak lah sombong.
    Mentang2 aku bawa motor 120km/jam sahaja,berlagak dgn aku. Evil or Very Mad

    Sahaja meluahkan perasaan dalam forum nie. Aku memang respect brader2 forum nie,profesional. Very Happy

    bro, nanti jumpa RR plate PKB5951, agkt tangan @ bg makan asap jer..hehe..xkisah punya..aku kalo org agkt tangan kt aku, aku balas balik. dah malas nak berkenalan dgn motor sejenis atas jalanraya/ hiway sbb mcm syok sendiri..agkt tangan kt 10, 3 je yg balas balik. hahaha..so sekarang ni buat xtau je la..

    Matthew

    Re: Kenapa Sombong????

    Post by Matthew on Fri Jul 01, 2011 1:36 pm

    kipas wrote:kalo sombong2 terjon lombong la...


    Aikkk lihat siapa yang berbicara tuuuu hehehe... What a Face

    haq

    Re: Kenapa Sombong????

    Post by haq on Tue Jul 05, 2011 1:11 pm

    ari3 de cruiser potong aku,tp sampai terepik light,aku breti sbelah die,slambe je die angkat tgn..pergh..rase sungguh dihormati..ehee

    iltizamz

    Re: Kenapa Sombong????

    Post by iltizamz on Tue Jul 05, 2011 7:48 pm

    tu org2 yg paham...tang yg tak reti2 nak paham tu susah lerr...

    Matthew

    Re: Kenapa Sombong????

    Post by Matthew on Wed Jul 06, 2011 8:12 pm

    Tapi kadang2 tu ade yang angkat tangan...tak semua sombong..majoriti yelah..segilintir ade yang respek.. Very Happy

    Guest
    Guest

    Re: Kenapa Sombong????

    Post by Guest on Thu Jul 07, 2011 6:20 pm

    sepanjang aku ulang alik melaka selama sebulan nie, tak penah lak aku jumpa kippers kat hiway....mcm mana hampa semua bunyi jumpa kippers macam ramai ja...dok jumpa FZ150 tue bersepah gak la...bosan gak ride sorang2 2 jam, bahu lengoh, palm pon sakit...

    zenkage

    Re: Kenapa Sombong????

    Post by zenkage on Fri Jul 08, 2011 2:48 am

    laekamil wrote:sepanjang aku ulang alik melaka selama sebulan nie, tak penah lak aku jumpa kippers kat hiway....mcm mana hampa semua bunyi jumpa kippers macam ramai ja...dok jumpa FZ150 tue bersepah gak la...bosan gak ride sorang2 2 jam, bahu lengoh, palm pon sakit...

    Kau ulang alik mlake sebab keje ke or study bro ?

    Guest
    Guest

    Re: Kenapa Sombong????

    Post by Guest on Fri Jul 08, 2011 8:28 am

    Sebb org rumh dok mlaka. Dia xmau pndh KL. Tpksa la ulng alik

    zenkage

    Re: Kenapa Sombong????

    Post by zenkage on Fri Jul 08, 2011 1:36 pm

    Oh......ic2..... da kawin rupanyer :-)

    hazel

    Re: Kenapa Sombong????

    Post by hazel on Sat Jul 09, 2011 9:52 am

    kawen muda....hahaha

    iltizamz

    Re: Kenapa Sombong????

    Post by iltizamz on Sat Jul 09, 2011 11:54 am

    tahniah2...

    zenkage

    Re: Kenapa Sombong????

    Post by zenkage on Sun Jul 10, 2011 1:20 am

    bagus la tu....... :-) anak da berapa ? Question

    hazel

    Re: Kenapa Sombong????

    Post by hazel on Sun Jul 10, 2011 12:00 pm

    anak tarak lagi ma...huhuhuhu...baru sebulan kawen...hahaha

    zenkage

    Re: Kenapa Sombong????

    Post by zenkage on Sun Jul 10, 2011 1:25 pm

    owh hahah.....xlogik gak soalan aku huhu.tarik blik.
    Erm so far kt mlake aku nampak la 1-2 biji kips ZX SE masa aku lepak kt eye on.
    ngan ada 1 group 4 biji TZM and 1 SBK yamaha set mcm rossi.....46.gempaks

    Matthew

    Re: Kenapa Sombong????

    Post by Matthew on Sun Jul 17, 2011 4:27 pm

    zenkage wrote:owh hahah.....xlogik gak soalan aku huhu.tarik blik.
    Erm so far kt mlake aku nampak la 1-2 biji kips ZX SE masa aku lepak kt eye on.
    ngan ada 1 group 4 biji TZM and 1 SBK yamaha set mcm rossi.....46.gempaks

    Kat mane2 pun anda berada kalau terjumpa yang pakai kips tu respeck jelah lantak ia kalau takde response,janji kita tahu menghormati...we do our partlo...

    geek

    hazel

    Re: Kenapa Sombong????

    Post by hazel on Sun Jul 17, 2011 6:17 pm

    aku baru terjumpa kips atas hiway balik KL moto biru muda kilat,berdezzup dia bawak, sapa tuan dia angkat tangan...no plat tak ingat...guna lane 3 jer al d way and satu lagi jumpa atas hiway gak bawak boleh tahan, tapi ejos dah convert to ejos mcm moto naza blade 250 punya..tak sempai aku nak keloi and say hai, just can say, tadaaaaa...suda hilang...

    crashzeromze

    Re: Kenapa Sombong????

    Post by crashzeromze on Thu Jul 21, 2011 1:28 pm

    skrg nie byk org join group kt fb jer..jrg tgk forum dh..

    Sponsored content

    Re: Kenapa Sombong????

    Post by Sponsored content Today at 8:23 am


      Current date/time is Mon Dec 05, 2016 8:23 am