Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Kenapa Sombong????

    Share

    Matthew

    Re: Kenapa Sombong????

    Post by Matthew on Thu Jul 21, 2011 1:39 pm

    crashzeromze wrote:skrg nie byk org join group kt fb jer..jrg tgk forum dh..


    Walaupun semua berhijrah ke Facebook maklumlah yang takde Facebook mcm saya ni bole remain dan support kat forum ni...dont forget your roots...huhu No

    shamsudin

    Re: Kenapa Sombong????

    Post by shamsudin on Thu Jul 21, 2011 1:45 pm

    itu ak sokong Very Happy

    zenkage

    Re: Kenapa Sombong????

    Post by zenkage on Thu Jul 21, 2011 1:55 pm

    forum still the best place to find info la i think

    kr150c87

    Re: Kenapa Sombong????

    Post by kr150c87 on Thu Jul 21, 2011 2:16 pm

    yes,best place to find drag,track race,sempit also.

    zenkage

    Re: Kenapa Sombong????

    Post by zenkage on Fri Jul 22, 2011 2:14 am

    LOL poket sempit mmg bnyk kt sini

    RiLL

    Re: Kenapa Sombong????

    Post by RiLL on Sat Aug 20, 2011 9:52 pm

    err....deme segan kot...bukan sombong.....

    ngee....hehe......

    hazel

    Re: Kenapa Sombong????

    Post by hazel on Sun Aug 21, 2011 2:12 pm

    Matthew wrote:
    crashzeromze wrote:skrg nie byk org join group kt fb jer..jrg tgk forum dh..


    Walaupun semua berhijrah ke Facebook maklumlah yang takde Facebook mcm saya ni bole remain dan support kat forum ni...dont forget your roots...huhu No

    wah2...da jugak org yang ada tenet tp xda facebook..ingat aku sorang ja...ahakzzz Laughing

    Matthew

    Re: Kenapa Sombong????

    Post by Matthew on Sun Aug 21, 2011 2:35 pm

    hazel wrote:
    Matthew wrote:
    crashzeromze wrote:skrg nie byk org join group kt fb jer..jrg tgk forum dh..


    Walaupun semua berhijrah ke Facebook maklumlah yang takde Facebook mcm saya ni bole remain dan support kat forum ni...dont forget your roots...huhu No

    wah2...da jugak org yang ada tenet tp xda facebook..ingat aku sorang ja...ahakzzz Laughing

    Ade pun geng utk ni... What a Face

    kipas

    Re: Kenapa Sombong????

    Post by kipas on Sun Aug 21, 2011 11:39 pm

    Matthew wrote:
    hazel wrote:
    Matthew wrote:
    crashzeromze wrote:skrg nie byk org join group kt fb jer..jrg tgk forum dh..


    Walaupun semua berhijrah ke Facebook maklumlah yang takde Facebook mcm saya ni bole remain dan support kat forum ni...dont forget your roots...huhu No

    wah2...da jugak org yang ada tenet tp xda facebook..ingat aku sorang ja...ahakzzz Laughing

    Ade pun geng utk ni... What a Face
    elok buat tread geng2 yg tak de fb...hahaha...masukkan nama aku skali....


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    Matthew

    Re: Kenapa Sombong????

    Post by Matthew on Mon Aug 22, 2011 9:25 am

    kipas wrote:
    Matthew wrote:
    hazel wrote:
    Matthew wrote:
    crashzeromze wrote:skrg nie byk org join group kt fb jer..jrg tgk forum dh..


    Walaupun semua berhijrah ke Facebook maklumlah yang takde Facebook mcm saya ni bole remain dan support kat forum ni...dont forget your roots...huhu No

    wah2...da jugak org yang ada tenet tp xda facebook..ingat aku sorang ja...ahakzzz Laughing

    Ade pun geng utk ni... What a Face
    elok buat tread geng2 yg tak de fb...hahaha...masukkan nama aku skali....

    Untuk tu hang yang kena create..saya mesti NO,1 firestarter kat sana huhuhu

    ranjau_berduri

    Re: Kenapa Sombong????

    Post by ranjau_berduri on Mon Aug 22, 2011 10:03 am

    SL... SL....


    _________________
    xpuas hati, kasik banned ajer...

    Sponsored content

    Re: Kenapa Sombong????

    Post by Sponsored content Today at 9:54 am


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 9:53 am