Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    kips pilihan hati korang

    Share

    Poll

    antara semua adik beradik kips yang ada , mana yang korang paling suka

    [ 0 ]
    0% [0%] 
    [ 1 ]
    3% [3%] 
    [ 5 ]
    17% [17%] 
    [ 6 ]
    20% [20%] 
    [ 18 ]
    60% [60%] 

    Total Votes: 30

    amerACL3276

    kips pilihan hati korang

    Post by amerACL3276 on Thu May 26, 2011 6:51 pm

    antara adik beradik kips,,mana yg paling suka.. sila lah buat pilihan ye Smile

    lie_kips

    Re: kips pilihan hati korang

    Post by lie_kips on Thu May 26, 2011 8:50 pm

    ape lg, yg adik bongsu la pilihan hati..

    armmat

    Re: kips pilihan hati korang

    Post by armmat on Thu May 26, 2011 8:58 pm

    lie_kips wrote:ape lg, yg adik bongsu la pilihan hati..

    yg bongsu mnja... hehe

    amerACL3276

    Re: kips pilihan hati korang

    Post by amerACL3276 on Thu May 26, 2011 9:03 pm

    armmat wrote:
    lie_kips wrote:ape lg, yg adik bongsu la pilihan hati..

    yg bongsu mnja... hehe

    banyak ek suka yg bongsu..huhuhu

    saya mampu pakai abang nombo 2 ja . . budak sekolah ..huhuhu


    lie_kips

    Re: kips pilihan hati korang

    Post by lie_kips on Thu May 26, 2011 9:07 pm

    bongsu mmg manje, tp bile nangis siap la nk memujuknye..huhu..

    amerACL3276

    Re: kips pilihan hati korang

    Post by amerACL3276 on Thu May 26, 2011 9:10 pm

    kalau abang dya plak mcmna?? kuat nanges jugak tak??hehehe
    tapi abg kr dya dah turun temurun kluarga saya guna,, takda la masalah terok sgt Smile

    lie_kips

    Re: kips pilihan hati korang

    Post by lie_kips on Thu May 26, 2011 9:15 pm

    oo yg tu sy x bpe pasti la plak, psal sy pkai pn yg bongsu je, ru pkai 6tahun.

    amerACL3276

    Re: kips pilihan hati korang

    Post by amerACL3276 on Thu May 26, 2011 9:17 pm

    setia ye Smile

    saya ni baru nk jinak2 dgn kawasaki lepas abg saya pass kat saya tahun lepas
    moto ni

    harap banyak le bntuan dri anda semua ye Smile

    reza

    Re: kips pilihan hati korang

    Post by reza on Thu May 26, 2011 9:53 pm


    kalu zaman kegemilangan kips dulu2 aku minat krz...time tu hanyer tzm ajelah yg boleh kasi saingan tapi pada aku lambang lampu brek blakang krz tu menceritakan segalanya....jenuh mintak member nak pinjam time tu nak beli mmg x mampu......kalu kat taiping tu layan kat lake garden jerr lerrr ...kalu nak action lebih cikit layan jln ke batu kurau nun.... Very Happy

    amerACL3276

    Re: kips pilihan hati korang

    Post by amerACL3276 on Fri May 27, 2011 6:44 am

    sekarang ni nak beseronok pi nek hgway trus,
    tpg utara smpai cgkat jering..
    memang syok layan angin Smile

    AsTaLaVisTa

    Re: kips pilihan hati korang

    Post by AsTaLaVisTa on Fri May 27, 2011 9:13 am

    Aku minat dua bijik aka nak berbini dua la...1st choice aku minat KRZ pasal body dier beso..Untuk long distance stabil..Moto yg skang nih la....Aku bukan kaki speed or leper pun...Second aku minat cyclone...X dapat cyclone...Klon pun jadi la...Ader rezeki nak cari KR lama...Then copy paste jadi klon cyclone...huhu


    iz85

    Re: kips pilihan hati korang

    Post by iz85 on Fri May 27, 2011 10:16 am

    aku pun pakai yg bongsu je.baru pakai 2 bln lebih.nak bli sbk x mampu.pakai kips pun ok jgk la macam pelesit pg nye.ha...3x Twisted Evil hari2 layan higway duke n nkve syok2 puas ati lol!

    AbgKP

    Re: kips pilihan hati korang

    Post by AbgKP on Fri May 27, 2011 2:07 pm

    Asatalavista muehehe aku pun nk convert jd cyclone nie pelan2 kayuh muehehe bler sume dh ok bru la aku ura2 nk carik blok cyclone racing plak (gold)muehehehe tuh kire yg last kopek aku nk pasang kt motot bruk aku tuh hehehe

    AsTaLaVisTa

    Re: kips pilihan hati korang

    Post by AsTaLaVisTa on Fri May 27, 2011 4:08 pm

    AbgKP wrote:Asatalavista muehehe aku pun nk convert jd cyclone nie pelan2 kayuh muehehe bler sume dh ok bru la aku ura2 nk carik blok cyclone racing plak (gold)muehehehe tuh kire yg last kopek aku nk pasang kt motot bruk aku tuh hehehe

    Pelan2 cari...Jgn ikut sgt ati...Kita berdua nih bukan bujang lagi..Tangungjawab pada kuarga perlu diutamakan....Ader duit lebih beli sikit2...Lame2 nanti complete la barang moto... Laughing Laughing

    amerACL3276

    Re: kips pilihan hati korang

    Post by amerACL3276 on Fri May 27, 2011 7:28 pm

    AbgKP wrote:Asatalavista muehehe aku pun nk convert jd cyclone nie pelan2 kayuh muehehe bler sume dh ok bru la aku ura2 nk carik blok cyclone racing plak (gold)muehehehe tuh kire yg last kopek aku nk pasang kt motot bruk aku tuh hehehe

    kos nak convert dri kr ke cyclone anggaran brapa??

    AsTaLaVisTa

    Re: kips pilihan hati korang

    Post by AsTaLaVisTa on Fri May 27, 2011 11:20 pm

    amerACL3276 wrote:
    AbgKP wrote:Asatalavista muehehe aku pun nk convert jd cyclone nie pelan2 kayuh muehehe bler sume dh ok bru la aku ura2 nk carik blok cyclone racing plak (gold)muehehehe tuh kire yg last kopek aku nk pasang kt motot bruk aku tuh hehehe

    kos nak convert dri kr ke cyclone anggaran brapa??

    X nak cakap byk...Click kat sini jer untuk information

    http://www.mudah.my/KRF+ZSR+Cover+Set+red+and+black-9719212.htm

    http://www.mudah.my/KAWASAKI+KRF+ZSR+Tail+Cover-9631739.htm?last=1

    Dah naik rega pun..Ari tuh aku survey dalam RM600 je..Makin laris lak moto barang moto KIPS skang nih...Tokey2 pun daa demand....huhu

    amerACL3276

    Re: kips pilihan hati korang

    Post by amerACL3276 on Fri May 27, 2011 11:24 pm

    AsTaLaVisTa wrote:
    amerACL3276 wrote:
    AbgKP wrote:Asatalavista muehehe aku pun nk convert jd cyclone nie pelan2 kayuh muehehe bler sume dh ok bru la aku ura2 nk carik blok cyclone racing plak (gold)muehehehe tuh kire yg last kopek aku nk pasang kt motot bruk aku tuh hehehe

    kos nak convert dri kr ke cyclone anggaran brapa??

    X nak cakap byk...Click kat sini jer untuk information

    http://www.mudah.my/KRF+ZSR+Cover+Set+red+and+black-9719212.htm

    http://www.mudah.my/KAWASAKI+KRF+ZSR+Tail+Cover-9631739.htm?last=1

    Dah naik rega pun..Ari tuh aku survey dalam RM600 je..Makin laris lak moto barang moto KIPS skang nih...Tokey2 pun daa demand....huhu

    block cyclone boleh tapak dekat kr ke??

    Sponsored content

    Re: kips pilihan hati korang

    Post by Sponsored content Today at 12:01 pm


      Current date/time is Thu Dec 08, 2016 12:01 pm