Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    akhirnya aku pandai gak upload gamba.. hihi

    Share

    NeXY

    akhirnya aku pandai gak upload gamba.. hihi

    Post by NeXY on Fri May 27, 2011 1:23 am

    ok kekawan... ni aku... NeXY aka Afai... ramai bebudak panggil aku apai je... puchong area... kalau nak carik dalam facebook plak NeXY MooCyla... selalu sembang kat group Superkips Fb... salam kenal... kalau jumpa jangan lupa hon hon... hihi

    iz85

    Re: akhirnya aku pandai gak upload gamba.. hihi

    Post by iz85 on Fri May 27, 2011 2:07 am

    salam nexy.salam kenal kenalan.moto baru tu bro.dah abis running kew?nak tanye ckit la.camne nak upload gambar kat cni ye

    NeXY

    Re: akhirnya aku pandai gak upload gamba.. hihi

    Post by NeXY on Sat May 28, 2011 12:33 am

    iz85 wrote:salam nexy.salam kenal kenalan.moto baru tu bro.dah abis running kew?nak tanye ckit la.camne nak upload gambar kat cni ye


    moto ni da nak masuk minggu ke3 da... hehehe... tak penah pantang... hari pertama dah blasah kat NKVE... hehe... nak upload gamba senang je... first skali ko kena carik file hosting... contoh cam imageshack ke.... photobucket ke... pastu ko upload gamba kat situ dulu.... bila da dapat link dia.. ko COPY...... then... masuk forum nie.... time ko nak type post ko akan perasan deretan huruf ngan logo kat bahagian bawak [Post Title].... ada B I U S pastu ko carik logo IMAGE..... click... then PASTE link yg ko dapat tadi...

    iz85

    Re: akhirnya aku pandai gak upload gamba.. hihi

    Post by iz85 on Sat May 28, 2011 7:59 pm

    ok tq bro.hari2 masuk nkve ke?x penah lak tserempak.kalo tserempak tu hon2 la ye

    Matthew

    Re: akhirnya aku pandai gak upload gamba.. hihi

    Post by Matthew on Sat May 28, 2011 9:33 pm

    Yang naik highway dari sungai buloh ke kuala lumpur tadeke seorang insan???

    iz85

    Re: akhirnya aku pandai gak upload gamba.. hihi

    Post by iz85 on Sat May 28, 2011 9:39 pm

    ade2 .tp kl to shah alam la.to sg buluh kadang2 je.bro tu u punye moto ye.cun gle

    NeXY

    Re: akhirnya aku pandai gak upload gamba.. hihi

    Post by NeXY on Sun May 29, 2011 1:57 am

    iz85 wrote:ok tq bro.hari2 masuk nkve ke?x penah lak tserempak.kalo tserempak tu hon2 la ye

    yeah!... hari hari masuk.... biasanya dalam pukul 6.30 - 7.00 petang ada dalam highway... Enter tol duta... Exit tol subang.... huhu.... kekadang lambat skit.... hheeh... tapi kalau jumpa dalam highway... helmet KHI... baju kotor... ride langsung tak pakai glove dan jacket tu aku laa tu... huhuhu... almaklum laa... keje mekanik... eh.. satu lagi... no surat beranak moto aku WVG 2344.... kalau jumpa sila hon hon... gerenti balas balik...

    iz85

    Re: akhirnya aku pandai gak upload gamba.. hihi

    Post by iz85 on Sun May 29, 2011 3:03 am

    lbh krg aku je bro.x de nak pakai2 jaket n glove ni kecuali pg jauh2.time bro masuk n aku masuk nkve tu lbh krg je.cume aku masuk s.alam to duta pastu terus masuk duke.keje aku pun ari2 gak balik dgn baju kotor2 .tu yg malas nak pakai jaket tu.keje site biase la ari2 main ngan tanah n minyak ni.o lg 1 aku nye bini punye surat branak wvc 6538 warne same mcm bro punye

    NeXY

    Re: akhirnya aku pandai gak upload gamba.. hihi

    Post by NeXY on Sun May 29, 2011 10:58 am

    iz85 wrote:lbh krg aku je bro.x de nak pakai2 jaket n glove ni kecuali pg jauh2.time bro masuk n aku masuk nkve tu lbh krg je.cume aku masuk s.alam to duta pastu terus masuk duke.keje aku pun ari2 gak balik dgn baju kotor2 .tu yg malas nak pakai jaket tu.keje site biase la ari2 main ngan tanah n minyak ni.o lg 1 aku nye bini punye surat branak wvc 6538 warne same mcm bro punye

    umah kat Kl ek?... hehehehe.... patut laa tak penah jumpa... hehehe.... lain arah rupanya... anyway... salam kenal... kat fb pon aku agak active gak... nanti carik NeXY Moocyla.... selalu gak merepek kat forum superkips kat fb tu...

    Sponsored content

    Re: akhirnya aku pandai gak upload gamba.. hihi

    Post by Sponsored content Today at 6:45 pm


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 6:45 pm