Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    DEJAVUUU...Se

    Share
    avatar
    Matthew

    DEJAVUUU...Se

    Post by Matthew on Mon Jun 06, 2011 8:43 pm


    Entahla kenapa hari ni bile saya pergi ke kerja hari ni saya terserempak dengan banyak kippers SE macam DEJA VU JE....semua yang saya nampak semua ke arah tuju masing masing ade sekali aku perasan brader kips SE keluar dari selekoh yang lagi satu dari bertentangan yang lagi satu pulak kat petrol station isi minyak 3 sekali gus aku nampak fuhhhhh...dah semakin banyak dah kippers ni tapi tahukah mereka tentang forum ni????Ade ke bro kippers Terdeja vu macam saya??? Question Question Question
    avatar
    r0cket_terbang

    Re: DEJAVUUU...Se

    Post by r0cket_terbang on Mon Jun 06, 2011 8:50 pm

    Matthew wrote:
    Entahla kenapa hari ni bile saya pergi ke kerja hari ni saya terserempak dengan banyak kippers SE macam DEJA VU JE....semua yang saya nampak semua ke arah tuju masing masing ade sekali aku perasan brader kips SE keluar dari selekoh yang lagi satu dari bertentangan yang lagi satu pulak kat petrol station isi minyak 3 sekali gus aku nampak fuhhhhh...dah semakin banyak dah kippers ni tapi tahukah mereka tentang forum ni????Ade ke bro kippers Terdeja vu macam saya??? Question Question Question

    byk... tp bile honk2, dbwt xtw je....
    tah le...
    avatar
    Maverick

    Re: DEJAVUUU...Se

    Post by Maverick on Mon Jun 06, 2011 11:46 pm

    So, KIPS/SUPERKIPS dah jadi common bike kat mana2.. takleh nak 'perasan' nek sopobike dah pasni.. huhu

    Simpan la KIPS/SUPERKIPS anda.. model2 ni bakal menjadi rare, vintage item.. believe me, just look at RD's,RGV's,AP's.. even the TZ,RXZ,NSR's pun akan ada value someday nanti.. huhu

    Mana taknya, MotoGP pun dah beralih ke 4stroker..
    avatar
    ryuganz

    Re: DEJAVUUU...Se

    Post by ryuganz on Tue Jun 07, 2011 12:30 am

    aku tak bleh hon.batery abes. huhu.angkat tgn je la.haha
    avatar
    ginagong

    Re: DEJAVUUU...Se

    Post by ginagong on Tue Jun 07, 2011 9:30 am

    oooo...ingatkan betul2 dejavu tadi...
    hehehhe...
    bagus la sebab dah makin ramai kips user...
    dapat tangkap, leh TTS seround...

    Sponsored content

    Re: DEJAVUUU...Se

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Mon Apr 24, 2017 1:37 am