Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Share

    Poll

    Perlukah Forum Pemilik Kips?

    [ 263 ]
    76% [76%] 
    [ 73 ]
    21% [21%] 
    [ 10 ]
    3% [3%] 
    [ 1 ]
    0% [0%] 

    Total Votes: 347

    Guest
    Guest

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by Guest on Tue Sep 29, 2009 4:48 pm

    zorro_night2 wrote:betul beb.....
    oppss maap , saya zorro saya budak baru kat cn n harap dapat dterima seadanya..........
    hehehehehehhe....1st masa aku buka laman ni aku baca korang punyer kipps best r, sempoi jer, 2 r aku nk join korg.........aku pun ada kipps jg thn 2008
    salam dan selamat dtg, leh perkenalkan diri sedara kat sini >>
    http://kips.forumotions.net/general-talks-f1/pembuka-bicara-aka-introduction-t108.htm

    kipas

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by kipas on Wed Jan 20, 2010 4:55 pm

    ternyata forum kips ini perlu...ia lebih menyatukan sume kippers seluruh negara...dibawah satu bendara...bena kite pe macam???tak lah tahan aku tgk bena geng lain masa ride gedangsa...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    green_wtm6891

    perlunya forum superkips nie

    Post by green_wtm6891 on Fri Feb 05, 2010 10:42 am

    forum nie perlu sesangat..untuk mengeratkan lagi hubungan antara pemilik2x superkips satu malaysia...

    Guest
    Guest

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by Guest on Fri Feb 05, 2010 10:59 am

    community ini penting bukannya forum Very Happy tukar la pemikiran kawan2ku,
    and bila wujud satu community tu, jgn lah kita claim hak kita, kita buat sesuatu disini utk semua, bukan hak kita, tp hak sedara2 dan sedari2 kita disini.

    Bena or T-Shirt pun, hak semua kippers, bukan hak 1 org saje, Leader diperlukan utk lead kita, bukan utk dominasi hak dia. Kalu ader masalah, kite selesaikan beramai2. Very Happy

    chayok2 wonderkips! Very Happy Ape yg penting? KERJASAMA!! cheers cheers

    green_wtm6891

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by green_wtm6891 on Fri Feb 05, 2010 11:00 am

    sinclair wrote:community ini penting bukannya forum Very Happy tukar la pemikiran kawan2ku,
    and bila wujud satu community tu, jgn lah kita claim hak kita, kita buat sesuatu disini utk semua, bukan hak kita, tp hak sedara2 dan sedari2 kita disini.

    Bena or T-Shirt pun, hak semua kippers, bukan hak 1 org saje, Leader diperlukan utk lead kita, bukan utk dominasi hak dia. Kalu ader masalah, kite selesaikan beramai2. Very Happy

    chayok2 wonderkips! Very Happy Ape yg penting? KERJASAMA!! cheers cheers

    betol3x.. tongue

    alldisc

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by alldisc on Fri Feb 05, 2010 11:59 am

    sinclair wrote:community ini penting bukannya forum Very Happy tukar la pemikiran kawan2ku,
    and bila wujud satu community tu, jgn lah kita claim hak kita, kita buat sesuatu disini utk semua, bukan hak kita, tp hak sedara2 dan sedari2 kita disini.

    Bena or T-Shirt pun, hak semua kippers, bukan hak 1 org saje, Leader diperlukan utk lead kita, bukan utk dominasi hak dia. Kalu ader masalah, kite selesaikan beramai2. Very Happy

    chayok2 wonderkips! Very Happy Ape yg penting? KERJASAMA!! cheers cheers

    betul, betul. tapi komuniti ke, forum ke, TT ke yg sepatutnya semua dimiliki oleh Kawasaki Heavy Machineries Japan sbb tanpa mereka mengeluarkan model kips ni, kita semua tidak berjumpa.

    he he he..

    p/s tapi semunya terjadi dengan ketentuan Tuhan juga.

    adzhar

    Forum Pemilek Kips.

    Post by adzhar on Thu Mar 04, 2010 11:49 pm

    cadangan aku perlu ! untuk pemilik yg ada Kips ! aku cadang buboh gambar motor + gambar owner skali.
    ini skurg2nya baru kenal sikit . no.2 untok extvty kips. 3) latest news ahli2 . 4) cit chat 5) jual beli motor /
    spare-part ( harga discount laa...) 6) explore . dan lain2 bla..bla..blaaah..! sorry gambar lom ada lagi nanti aku
    boh...! maaf ini cadangan aku yg bodoh ni ...! Sleep

    alldisc

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by alldisc on Fri Mar 05, 2010 8:50 am

    adzhar wrote:cadangan aku perlu ! untuk pemilik yg ada Kips ! aku cadang buboh gambar motor + gambar owner skali.
    ini skurg2nya baru kenal sikit . no.2 untok extvty kips. 3) latest news ahli2 . 4) cit chat 5) jual beli motor /
    spare-part ( harga discount laa...) 6) explore . dan lain2 bla..bla..blaaah..! sorry gambar lom ada lagi nanti aku
    boh...! maaf ini cadangan aku yg bodoh ni ...! Sleep

    helo bro. welkam to the clubbing!! cheers

    1. kita dah ada gambar kippers dgn motor di ruangan galeri.

    2. aktiviti kips pun kita ada. meleper di trek. meleper di pergunungan. TTS di lokasi2 strategik setiap minggu. konvoi bermalam di melaka, penang dan akan datang di negeri selatan semenanjung.

    3. latest news ahli ada di ruangan borak2 kosong

    4. cit cat pun boleh di ruangan chatbox.

    5. jual beli motor ada di ruangan want to sell/buy. harga boleh diskaun, asal berani gegar.

    6. explore? explore lah semua thread (org kampung cakap trit sunny ) dalam forum ini.

    r0cket_terbang

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by r0cket_terbang on Sun May 30, 2010 11:14 pm

    sgt100x diperLukn...
    hehehe...

    (^O^)

    sendayanloneranger

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by sendayanloneranger on Mon May 31, 2010 8:38 am

    setuju!!!!!!!!!!!

    kuzzie

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by kuzzie on Fri Jun 11, 2010 9:28 pm

    Admin wrote:Sila vote untuk masa depan forum ni.. Razz Razz

    Boleh bagi komen kat sini gak kalau ada...
    salam satu malaysia...harapan agar ramai lagi owner kips akan join forum nih..tambah kenalan,setia kawan,satu pasukan,saling hormat-menghormati,rock n ride...yyyeeeaaahhh..

    ranjau_berduri

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by ranjau_berduri on Mon Jun 14, 2010 1:00 am

    xpayah ade pun xpe. kui2...

    alidoublef

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by alidoublef on Mon Jun 14, 2010 1:43 am

    sy sgt stju..kta bukan sy bley tambah geng malah kita jgk dapat berkongsi
    masalah2 yang kita hadapi dengan moto sendiri dgn tnya kpd bro2 yang byk pengalaman
    sekurang2 kita dapat tahu cara nk jg moto spya sentiasa lancar dan elakkan dari rosak..

    kurt2812

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by kurt2812 on Mon Jun 14, 2010 5:40 am

    tingkatkan aktiviti..kurangkan konfrontasi..huhuhu!! 1 kips!!

    mambang

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by mambang on Mon Jun 14, 2010 1:30 pm

    Sangat Diperlukan Kepada Ahli Baru

    matbert

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by matbert on Thu Oct 21, 2010 12:55 am

    memang best ar....
    setuju sesangat

    Boyesen

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by Boyesen on Thu Oct 21, 2010 1:17 pm

    salam...

    orang baru disini...


    nk tanya...sape ketua forum ni eh?...

    kenape bnyk sindir menyindir je...

    alldisc

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by alldisc on Thu Oct 21, 2010 6:39 pm

    forum ni takde ketua.

    sindir menyindir membawa bahagia. biasalah, org tu rasa dia hebat, kita rasa kita hebat, mereka dan keluarga mereka rasa lain pulak... he he.. kalau ditegur secara terbuka, nanti menjatuhkan maruah. tak baik membuka keaiban org. ditegah dalam Islam. nanti di akhirat, Allah akan buka keaiban kita.

    harap2 sendiri faham sudah. semua dah besar panjang, matang dan rasional.

    YUS 2373

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by YUS 2373 on Wed Nov 17, 2010 12:47 am

    sangat2 perlu.... kips bkn saja ZX... banyak lagi model kips lama yang lain.... dan skarang ni susah nak dapat spare part... dgn forum ni bulehlah kita dapatkan info ttg moto yang kita gunakan skang ni..... sekurang kurangnya aku tau kat luar sana banyak lagi pengguna kips yang fanatik terhadap model2 kips terdahulu...... dan dpt tambah kenalan.... thanks a lot to all of you specially bro nekman.... THANKS....

    anuar

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by anuar on Tue Dec 07, 2010 1:08 pm

    salam semua..im just new ere...nk dapat kan kenalan dr area utara n kalu leh nk join aktiviti sama2...my email kuanuar_kaka@yahoo.com

    Guest
    Guest

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by Guest on Sat Dec 11, 2010 8:13 pm

    cadangan : menaik tarafkan forum ni kepada website SEO..


    hkm

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by hkm on Sun Mar 27, 2011 12:55 am

    sgt perlu!!!

    pokokpalasss

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by pokokpalasss on Sun Mar 27, 2011 4:07 pm

    salam dr utara

    nak join2....cuma masalah skarang nih....dok tgh cari moto nih tak jumpa2 lagi....adessss!!!!

    am69

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by am69 on Tue Mar 29, 2011 4:00 pm

    pipe ap y sesuai tok kips nie erk?

    asrolsani

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by asrolsani on Tue Mar 29, 2011 4:20 pm

    am69 wrote:pipe ap y sesuai tok kips nie erk?

    paip air...
    sori bro.. sila introduce dulu... tak kenal maka tak cinta... dah kenal nanti bounce http://kips.forumotions.net/t108-pembuka-bicara-aka-introduction

    satu lagi.. harap tulis perkataan penuh... ramai gak dlm ni yg dah berumur... tak reti nak baca.. Razz

    Sponsored content

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by Sponsored content Today at 9:06 am

      Similar topics

      -

      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 9:06 am