Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Share

    Poll

    Perlukah Forum Pemilik Kips?

    [ 263 ]
    76% [76%] 
    [ 73 ]
    21% [21%] 
    [ 10 ]
    3% [3%] 
    [ 1 ]
    0% [0%] 

    Total Votes: 347

    AbgKP

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by AbgKP on Tue Apr 12, 2011 3:57 pm

    Hehe lau bwat union owner2 kips stu malaysia mesti gempak kan2?akunye pendapat lak memang bgus lau ade forum mcm nie wt owner2 kips ktew leh kongsi2 pendapat n information tentang ktew punye jentera nie(hehe dh mcm superbike la plak gne word jentere2 nie hihihi) ok ape2 hal pun gudluck to all kippers n have funs!ops! Lpe plak safety first aharkz!.. .

    alep

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by alep on Tue Apr 12, 2011 4:19 pm

    yang lepas TTS konvoi semalaysia melibatkan 97 buah kips sahaja, tapi rasa macam x selamat plak, hiway da berubah rupa jadi Sepang International Circuit Smile

    AbgKP

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by AbgKP on Thu Apr 21, 2011 12:34 pm

    alep wrote:yang lepas TTS konvoi semalaysia melibatkan 97 buah kips sahaja, tapi rasa macam x selamat plak, hiway da berubah rupa jadi Sepang International Circuit Smile
    haha 2 kne adew beberape org jd marshal brulah x b'terabur b'gerak pun dlm grup jew hehehe lau nk race 2 g genting time trun genting aku pun nk joen jgak hehehe i like!i like! Hehe

    alep

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by alep on Thu Apr 21, 2011 8:01 pm

    marshall yg ke sentral n selatan pon terbang jugak kot

    AbgKP

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by AbgKP on Sat Apr 23, 2011 4:05 pm

    alep wrote:marshall yg ke sentral n selatan pon terbang jugak kot
    aharks! Ala beserla 2 marshal pun nk lepas gian terbang skali hahaha lol!

    faiz_krr

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by faiz_krr on Fri May 13, 2011 7:09 pm

    AbgKP wrote:
    alep wrote:yang lepas TTS konvoi semalaysia melibatkan 97 buah kips sahaja, tapi rasa macam x selamat plak, hiway da berubah rupa jadi Sepang International Circuit Smile
    haha 2 kne adew beberape org jd marshal brulah x b'terabur b'gerak pun dlm grup jew hehehe lau nk race 2 g genting time trun genting aku pun nk joen jgak hehehe i like!i like! Hehe

    nak race kat trek la bro...x elok untuk anda dan org lain kalo men tmpt awam... Razz


    _________________
    http://my.ipanelonline.com/register.html?inviter_id=452796

    kr150c87

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by kr150c87 on Fri May 13, 2011 7:55 pm

    faiz_krr wrote:
    AbgKP wrote:
    alep wrote:yang lepas TTS konvoi semalaysia melibatkan 97 buah kips sahaja, tapi rasa macam x selamat plak, hiway da berubah rupa jadi Sepang International Circuit Smile
    haha 2 kne adew beberape org jd marshal brulah x b'terabur b'gerak pun dlm grup jew hehehe lau nk race 2 g genting time trun genting aku pun nk joen jgak hehehe i like!i like! Hehe

    nak race kat trek la bro...x elok untuk anda dan org lain kalo men tmpt awam... Razz


    Paling setuju,ada brani,meh datang trek sic,saya mengalukan,anda bersaing di trek sepang, janji race for fun atau racing spirit.

    asrolsani

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by asrolsani on Sat May 14, 2011 12:35 am

    6/6 ni ada trackday <400cc meh ramai2 merempit ditempat yg benar....

    AbgKP

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by AbgKP on Sat May 14, 2011 8:48 am

    faiz_krr wrote:
    AbgKP wrote:
    alep wrote:yang lepas TTS konvoi semalaysia melibatkan 97 buah kips sahaja, tapi rasa macam x selamat plak, hiway da berubah rupa jadi Sepang International Circuit Smile
    haha 2 kne adew beberape org jd marshal brulah x b'terabur b'gerak pun dlm grup jew hehehe lau nk race 2 g genting time trun genting aku pun nk joen jgak hehehe i like!i like! Hehe

    nak race kat trek la bro...x elok untuk anda dan org lain kalo men tmpt awam... Razz
    haha aku grau jep la kikiki ride it right wakakaka

    AbgKP

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by AbgKP on Sat May 14, 2011 8:51 am

    kr150c87 wrote:
    faiz_krr wrote:
    AbgKP wrote:
    alep wrote:yang lepas TTS konvoi semalaysia melibatkan 97 buah kips sahaja, tapi rasa macam x selamat plak, hiway da berubah rupa jadi Sepang International Circuit Smile
    haha 2 kne adew beberape org jd marshal brulah x b'terabur b'gerak pun dlm grup jew hehehe lau nk race 2 g genting time trun genting aku pun nk joen jgak hehehe i like!i like! Hehe

    nak race kat trek la bro...x elok untuk anda dan org lain kalo men tmpt awam... Razz


    Paling setuju,ada brani,meh datang trek sic,saya mengalukan,anda bersaing di trek sepang, janji race for fun atau racing spirit.
    haha xleh nk bwak laju2 dh wife tgh mengandung . . .hehe tpi kdang2 teringin jgak nk rser bwak moto yg besau2 tpi x mampu lg wawawa ade rezeki ade la kot hehe peace r salam

    PKD9977

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by PKD9977 on Fri Jun 10, 2011 10:30 pm

    boleh share pengalaman masing2...........
    tambah2 buat kaki2 bru mcm aku

    PCK4554

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by PCK4554 on Mon Jun 13, 2011 4:44 am

    sgt proaktif!!!

    hairulzi

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by hairulzi on Tue Jun 21, 2011 1:44 pm

    awin wrote:Salam suma.. aku rasa perlu sbb klu kita kat cni, xda sapa bleh ganggu kita nak borak pasal ape pun.. kite boleh share info pasal moto kita dgn. mana la tau nanti ada rezki & dah banyak geng kippers dlm ni boleh buat ride pg mana2 jln2 crik pasal... heehehehh Very Happy

    akk setuju!!!!!!

    NaMe_SaYe_LeE

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by NaMe_SaYe_LeE on Tue Jun 21, 2011 2:30 pm

    forum ni penting la...semua orang jadi kan forum ni sebagai rujukan....

    cumaaaaaa.....

    makin sunyiiiii~

    zali

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by zali on Fri Oct 07, 2011 11:02 pm

    berani kerana benar... kenapa nak perlu risau... kita kan bersaudara, saudara sesama islam, kalau bukan islam pun kita tetap 1MALAYSIA Laughing

    zali

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by zali on Fri Oct 07, 2011 11:08 pm

    alamak, camana nak letak muka sendiri ni... maklumla org baru..

    zali

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by zali on Sat Oct 08, 2011 9:18 am

    okkk...dah tau

    Josiv

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by Josiv on Tue Feb 28, 2012 5:01 pm

    Admin wrote:
    dol wrote:aku ade cadangan skit la Tan Sri Admin...
    aku rasa sgt bagus kalau semua letak gamba muka sebenar.atleat yang mana kita tak penah jumpa tu kalo terserempak kat luar,bole la tegur2...
    bila da ada muka sebenar yang handsome tu(mcm avatar aku)bole jgk le kita melepas kan rindu nak tgk muka kawan2..(aku rindu nak tgk muka awin) Cool

    tuan dol,
    boley boley..tadak hal punyaa. buat ape yg tuan dol suka, no restriction at all. ni forum KITA semua.
    mungkin tuan dol boleh bukak topik baru tentanG cadangan ni. kalau ramai yang stuju..kasik onnnn...
    ramai yang tak stuju,kasik off lah.. What a Face

    sy setuju sgt. hehe lol!

    casterside

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by casterside on Wed Feb 29, 2012 12:47 pm

    sy amik zx ni pun sbb terbaca info2 dlm forum nie..good info

    vicksonchew

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by vicksonchew on Sat Mar 03, 2012 2:46 pm

    Betul cakap Tu..Tan Sri Admin tongue ,Lagi pun kurang gambar-gambar Ninja yang dah..modification...kat forum,Tak.. pa yang saya mula dulu...Harap dapat banyak gambah2 kat forum ini sikit hari nanti What a Face ,Yang Ini Ninja saya dah modification 60% sila beri cadangan..... What a Face [img][/img]

    ranjau_berduri

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by ranjau_berduri on Mon Mar 05, 2012 12:21 pm

    mane 60% nyer???


    _________________
    xpuas hati, kasik banned ajer...

    Paan Pajar

    betul2. setuju..

    Post by Paan Pajar on Sun Nov 04, 2012 3:00 pm

    awin wrote:Salam suma.. aku rasa perlu sbb klu kita kat cni, xda sapa bleh ganggu kita nak borak pasal ape pun.. kite boleh share info pasal moto kita dgn. mana la tau nanti ada rezki & dah banyak geng kippers dlm ni boleh buat ride pg mana2 jln2 crik pasal... heehehehh Very Happy

    bexkr150

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by bexkr150 on Sun Nov 04, 2012 5:54 pm

    Salam kippers aku rase forum ni mmg sgt diperlukan... Sbb bg kiteorng yg newbies ni forum ni sgt bermakna utk kiteorg buat rujukan n minx pendapat serta minx bantuan secara lisan mahupun secara teknikal dr otai-2 kippers...

    faiz_krr

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by faiz_krr on Tue Nov 06, 2012 8:09 am

    dulu forum memang naik..tp semenjak masing2 duk sibuk men fb..semua x layan dah..
    bukan forum ni saje..kebanyakkan forum


    _________________
    http://my.ipanelonline.com/register.html?inviter_id=452796

    GhostRideR

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by GhostRideR on Sat Nov 10, 2012 2:14 pm

    aku mmg setuju mmg perlu wujud nya forum.. sebab.. boleh berbincang satu satu perkara dalam satu thread... kalo FB.. bercampur aduk dgn topik yg tak de kaitan ngan kippers.. nak layan game lagi..

    Sponsored content

    Re: Polls: Perlukah Forum Pemilik Kips?

    Post by Sponsored content Today at 9:50 am

      Similar topics

      -

      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 9:50 am