Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    KIPS kena curik...!!!!

    Share

    nytroz

    KIPS kena curik...!!!!

    Post by nytroz on Wed Jun 15, 2011 1:32 pm

    Salam, just nak info pada member2, baru2 ni member sy punye kips baru, mmg baru gila sampai 1st installment pun tak sempat baya lagi, dah kena kopak, kips single seat cover warna ijau, no plet WVG6442, yg sayang nye pasal member beli trus bikin masuk barang, ekzos yypang, footrest racing warna brown, steelbraided brake warna merah depan & blakang, bubble windscreen clear....kalau pecurik tu kopak malam lepas tu maybe dia dapat tayar racing dpn blakang.....member dah beli tayar seb baik lum pasang, tolong ye kwn2...ada barang mcm murah semacam je tlg check ye, barang curik tak berkat, kalau Allah sayang kita pakai brg tu bleh eksiden....kalau tak eksiden...hehehhe sindri fikir.....

    insan_biasa

    Re: KIPS kena curik...!!!!

    Post by insan_biasa on Wed Jun 15, 2011 3:09 pm

    nytroz wrote:Salam, just nak info pada member2, baru2 ni member sy punye kips baru, mmg baru gila sampai 1st installment pun tak sempat baya lagi, dah kena kopak, kips single seat cover warna ijau, no plet WVG6442, yg sayang nye pasal member beli trus bikin masuk barang, ekzos yypang, footrest racing warna brown, steelbraided brake warna merah depan & blakang, bubble windscreen clear....kalau pecurik tu kopak malam lepas tu maybe dia dapat tayar racing dpn blakang.....member dah beli tayar seb baik lum pasang, tolong ye kwn2...ada barang mcm murah semacam je tlg check ye, barang curik tak berkat, kalau Allah sayang kita pakai brg tu bleh eksiden....kalau tak eksiden...hehehhe sindri fikir.....


    Area mne bro?

    Matthew

    Re: KIPS kena curik...!!!!

    Post by Matthew on Wed Jun 15, 2011 4:40 pm


    Kenape benda curik2 ni dah mula berlambak dengan kips pulak ni... haram jadahhh betul pencurik2 ni....moga tuhan membalas atas kesalahan mereka tu No

    whatsupbro

    Re: KIPS kena curik...!!!!

    Post by whatsupbro on Wed Jun 15, 2011 10:47 pm

    alahai~

    Nauzibillah.. mintak dijauhkan dari dugaan macam ni....

    Maverick

    Re: KIPS kena curik...!!!!

    Post by Maverick on Wed Jun 15, 2011 11:51 pm

    KIPS ni dah mula panas semula sejak kemunculan semula generasi yang latest dlm keluarga kips, ZX150 tahun 2002 dulu lagi.. sejak Kawasaki Cup 150cc yg rata2 superkips dan kips bertarung kat SIC.. dan sejak mat2 rempit dah mula berani menggunakan kips utk merempit..

    chaiikipp

    Re: KIPS kena curik...!!!!

    Post by chaiikipp on Thu Jun 16, 2011 4:31 am

    wa syang sama jentera nii...tolong jgan kasi curik...

    Muddno

    Re: KIPS kena curik...!!!!

    Post by Muddno on Thu Jun 16, 2011 12:43 pm

    bro, bg info lebeh sket psl motor kene piang tu... kawasan mana, umah suma... dah send sms pd kawan2 aku area KL, kalau terserempak kitorang roger2 la k...

    zenkage

    Re: KIPS kena curik...!!!!

    Post by zenkage on Fri Jun 17, 2011 5:53 pm

    Cam haram prangai...........Takziah bro...

    Mr Brightside

    Re: KIPS kena curik...!!!!

    Post by Mr Brightside on Sat Jun 18, 2011 12:00 am

    sabar ye saudara,saya pn dlm keadaan berjaga-jaga ni,nk bwk gi kerja pn syg kat moto ni,kene panas + hujan,risiko dibawak lari orang lagi,memang laknat diorng yg buat kerja mcm ni Mad Mad

    PCK4554

    Re: KIPS kena curik...!!!!

    Post by PCK4554 on Sun Jun 19, 2011 12:45 am

    sabar sedara...
    sme la cam sy..nsib bek dia xlepas nk kopak kunci solex dekat brek disk tu..
    law x, kne curik gak ler..
    dekat suis kunci, pncurik tu dh kopak..sabor2..

    Sponsored content

    Re: KIPS kena curik...!!!!

    Post by Sponsored content Today at 8:22 am

      Similar topics

      -

      Current date/time is Mon Dec 05, 2016 8:22 am