Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS

    Salam perkenalan RR 150

    Share

    FixxerKips

    Salam perkenalan RR 150

    Post by FixxerKips on Mon Jun 20, 2011 9:17 pm

    Salam semua kawasaki member,saya dari terengganu baru start pakai Kips RR.Harap boleh berkomgsi maklumat dengan anda semua.

    reza

    Re: Salam perkenalan RR 150

    Post by reza on Mon Jun 20, 2011 9:36 pm


    slmt dtg broo

    akupon baru gakk..sama2lah kita mengeratkan silaturrahim dlm forum niee Very Happy

    Khaza

    Re: Salam perkenalan RR 150

    Post by Khaza on Mon Jun 20, 2011 10:58 pm

    Selamat datang..
    Berforumlah secara ilmiah..

    armmat

    Re: Salam perkenalan RR 150

    Post by armmat on Mon Jun 20, 2011 11:14 pm

    welcom gak!! sy pom bru gak..

    de pe2 mslah sal moto ajin2 search lam forum...

    kawe sblum bli oto ni pom, 2 3 bule jgok duk baco sajo... x register pom.. haha

    hairulzi

    Re: Salam perkenalan RR 150

    Post by hairulzi on Tue Jun 21, 2011 12:56 pm

    selamat bro.......

    FixxerKips

    Re: Salam perkenalan RR 150

    Post by FixxerKips on Wed Jun 22, 2011 10:43 am

    Kelmarin baru dapat moto RR 150 merah setelah menunggu hampir 2 bulan kerana kawasaki gmarie x dapat pasang barang x cukup
    akibat tsunami punya penangan.
    Apapun tengah run in lagi baru 120 km.Harap x ada masalah apa kot.Kalu baca dalam forum ni masalah super kips baru ni naik cuak jugak.
    Tapi xpa kot kengkawan dalam ni ramai yang dapat tolong berkongsi maklumat.

    kr150c87

    Re: Salam perkenalan RR 150

    Post by kr150c87 on Wed Jun 22, 2011 11:35 am

    salam, dinasihatkan pakai 5 solex,dan rantai moto anda di chasis enjin dan roda anda,kalau frust sangat,parking dekat balai je.

    apindisho

    Re: Salam perkenalan RR 150

    Post by apindisho on Wed Jun 22, 2011 7:25 pm

    salam semua, saya dari taman melawati baru dapat Kip SE 12 tgh tadi. harap dengan adanya forum ni bole la tanyakan hal2 yang perlu. Tq.

    sue_aemy@yahoo.com

    Re: Salam perkenalan RR 150

    Post by sue_aemy@yahoo.com on Fri Jun 24, 2011 4:13 pm

    salam..kepada abg2 sume sya pon baru amik kips 2006..second hand..harap dpt bantu saya dalam industri permotoran ini..tq..

    Matthew

    Re: Salam perkenalan RR 150

    Post by Matthew on Fri Jun 24, 2011 6:08 pm


    Selamat datang saya ucapkan pada para ahli kippers yang baru masuk..Happy tengok ramai dah meriahkan forum ni semula..pasai dah ramai berhijrah akibat penangan Facebook..walau apa apepun jumpa kat jalan nanti silalah honke, angkat tanganke, angkat kening pun jadilah kat area masing2...huhu...happy riding and joining ke forum saya ucapkan... cheers

    iltizamz

    Re: Salam perkenalan RR 150

    Post by iltizamz on Fri Jun 24, 2011 7:26 pm

    welcome to all kippers gak...

    Apit7395

    Re: Salam perkenalan RR 150

    Post by Apit7395 on Tue Jun 28, 2011 5:08 pm

    hye smua.. slamat brkenalan

    krole

    Re: Salam perkenalan RR 150

    Post by krole on Tue Jun 28, 2011 8:51 pm

    salam perkenlan pd member2 baru masuk forum..hehe..aku pun baru jugak..
    rajin2 la berkongsi ilmu & pengalaman anda di forum & bukan hanya di FB. Smile

    Jay Bond

    Re: Salam perkenalan RR 150

    Post by Jay Bond on Sun Jul 10, 2011 1:18 am

    Salam perkenalan kepada semua..
    Saya pengguna baru bagi jentera zx150R.
    Di harap dapat berkongsi segala maklumat dan juga ilmu.
    Terima Kasih

    iltizamz

    Re: Salam perkenalan RR 150

    Post by iltizamz on Sun Jul 10, 2011 11:13 am

    hidup forumerssss...!!!

      Current date/time is Fri Jul 25, 2014 4:00 am