Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Salam semua....

    Share

    Matthew

    Re: Salam semua....

    Post by Matthew on Wed Jul 13, 2011 4:02 pm

    rukis wrote:
    Khaza wrote:Single seat kalau nak beli dlm Rm320 jg kalau x silap aku. Yang original la..

    Ada? ada yang nak tolak dak? kalau ada hallo hallo kat aku....


    Untuk benda2 macam ni sentiasa chcek kat classifieds section bro bom

    rukis

    Re: Salam semua....

    Post by rukis on Wed Jul 13, 2011 4:25 pm

    Matthew wrote:
    rukis wrote:
    Khaza wrote:Single seat kalau nak beli dlm Rm320 jg kalau x silap aku. Yang original la..

    Ada? ada yang nak tolak dak? kalau ada hallo hallo kat aku....


    Untuk benda2 macam ni sentiasa chcek kat classifieds section bro bom

    Thank you....aku selalu check situ tapi mendukacitakan....ada kedai area Bukit Kayu Hitam jual....amik dari siam katanya....mak oi...mahal gila dia jual....single seat je RM400...tapi bkn bentuk yang standard SE punya....windscreen bubble khas utk ZX RM130...set ekoq tajam...tah apa lagi tah...

    Matthew

    Re: Salam semua....

    Post by Matthew on Wed Jul 13, 2011 5:58 pm

    rukis wrote:
    Matthew wrote:
    rukis wrote:
    Khaza wrote:Single seat kalau nak beli dlm Rm320 jg kalau x silap aku. Yang original la..

    Ada? ada yang nak tolak dak? kalau ada hallo hallo kat aku....


    Untuk benda2 macam ni sentiasa chcek kat classifieds section bro bom

    Thank you....aku selalu check situ tapi mendukacitakan....ada kedai area Bukit Kayu Hitam jual....amik dari siam katanya....mak oi...mahal gila dia jual....single seat je RM400...tapi bkn bentuk yang standard SE punya....windscreen bubble khas utk ZX RM130...set ekoq tajam...tah apa lagi tah...

    Takde competitor bro pasal tu yang mahal ..kena rajin check threat ni..

    rukis

    Re: Salam semua....

    Post by rukis on Thu Jul 21, 2011 9:03 pm

    Tak da ka set nak kumpul minum2 area Gurun nih....

    zakuan

    assalamualaikum....

    Post by zakuan on Sun Jul 24, 2011 12:55 am

    salam semua...
    sy newbies kt snih....
    mntk tunjuk ajar...
    skang nih blajar kt skudai...
    so, mne2 kips'an yg dkt2 situ...
    bleh le jmpe...
    bnyk bnde nk tnye nih...
    time kasih..=)..

    nekman

    Re: Salam semua....

    Post by nekman on Sun Jul 24, 2011 8:20 am

    zakuan wrote:salam semua...
    sy newbies kt snih....
    mntk tunjuk ajar...
    skang nih blajar kt skudai...
    so, mne2 kips'an yg dkt2 situ...
    bleh le jmpe...
    bnyk bnde nk tnye nih...
    time kasih..=)..
    Kat skudai tuh cari lar sifoo ranjau berduri dan faiz-krr.. Welcome

    Sponsored content

    Re: Salam semua....

    Post by Sponsored content Today at 2:04 pm


      Current date/time is Sun Dec 11, 2016 2:04 pm