Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Gambar-gambar KIPS sewaktu Eidaman Bikers Club ride to Penang 1/7 - 3/7/2011

    Share

    sTRe3tHunt3R

    Gambar-gambar KIPS sewaktu Eidaman Bikers Club ride to Penang 1/7 - 3/7/2011

    Post by sTRe3tHunt3R on Sun Jul 10, 2011 11:13 am

    Assalamualaikum dan salam sejahtera.

    Nak share sikit gambar gambar Kawasaki KIPS yang turut serta dalam konvoi Eidaman Bikers Club tempoh hari.

    Enjoy!







    gambar member Utara KIPS


    Anyway, join kami di Eidaman Bikers Club!

    zenkage

    Re: Gambar-gambar KIPS sewaktu Eidaman Bikers Club ride to Penang 1/7 - 3/7/2011

    Post by zenkage on Sun Jul 10, 2011 11:35 am

    Terbaik r bro..... boleh meleleh air liur tgk........lagi2 3 pic pertama tu.
    Very nice!

    iltizamz

    Re: Gambar-gambar KIPS sewaktu Eidaman Bikers Club ride to Penang 1/7 - 3/7/2011

    Post by iltizamz on Sun Jul 10, 2011 12:13 pm

    yup...wat kat mana??

    kick_ingoal

    Re: Gambar-gambar KIPS sewaktu Eidaman Bikers Club ride to Penang 1/7 - 3/7/2011

    Post by kick_ingoal on Sun Jul 10, 2011 6:22 pm

    iltizamz wrote:yup...wat kat mana??

    Ni gambar konvoi EBC ke Penang aritu.
    Kat sana kami berjumpa dengan member2 kips utara,memang terbaik Smile
    Terima kasih banyak2 untuk kips utara Very Happy

    sTRe3tHunt3R

    Re: Gambar-gambar KIPS sewaktu Eidaman Bikers Club ride to Penang 1/7 - 3/7/2011

    Post by sTRe3tHunt3R on Sun Jul 10, 2011 8:06 pm

    zenkage wrote:Terbaik r bro..... boleh meleleh air liur tgk........lagi2 3 pic pertama tu.
    Very nice!

    Thanks you Very Happy aku tukang bawak jer tukang amek gambaq org laen

    iltizamz wrote:yup...wat kat mana??

    wat kat mana apa bro? single seater cover? gambar?

    kick_ingoal wrote:
    Ni gambar konvoi EBC ke Penang aritu.
    Kat sana kami berjumpa dengan member2 kips utara,memang terbaik Smile
    Terima kasih banyak2 untuk kips utara Very Happy

    Ini dia model no 3 Very Happy

    Anyway, aku baru tau ko sama baya dengan aku syam? 23?

    alep

    Re: Gambar-gambar KIPS sewaktu Eidaman Bikers Club ride to Penang 1/7 - 3/7/2011

    Post by alep on Tue Jul 12, 2011 3:15 am

    wah, yg pic no3 tu bro sham ka? aritu jumpa kat shell melati, kat forum xtau nickname dia

    sTRe3tHunt3R

    Re: Gambar-gambar KIPS sewaktu Eidaman Bikers Club ride to Penang 1/7 - 3/7/2011

    Post by sTRe3tHunt3R on Tue Jul 12, 2011 10:21 am

    alep wrote:wah, yg pic no3 tu bro sham ka? aritu jumpa kat shell melati, kat forum xtau nickname dia

    tu kickingoal tu. bro dok area Melati? aku stay Gombak Setia/Taman Setia. meh la join kami kalu rajen Very Happy

    kick_ingoal

    Re: Gambar-gambar KIPS sewaktu Eidaman Bikers Club ride to Penang 1/7 - 3/7/2011

    Post by kick_ingoal on Tue Jul 12, 2011 9:35 pm

    alep wrote:wah, yg pic no3 tu bro sham ka? aritu jumpa kat shell melati, kat forum xtau nickname dia

    Yup saya la tu,nickname kick_ingoal,nama betol syam Laughing

    alep

    Re: Gambar-gambar KIPS sewaktu Eidaman Bikers Club ride to Penang 1/7 - 3/7/2011

    Post by alep on Wed Jul 13, 2011 6:39 pm

    smart, bro syam ni org lama ni, insyaallah, selalu tgk geng2 eidaman ni mcm byk yg pakai 250, er6, z750, sbk, sogan la den

    mineral dunia

    Re: Gambar-gambar KIPS sewaktu Eidaman Bikers Club ride to Penang 1/7 - 3/7/2011

    Post by mineral dunia on Wed Jul 13, 2011 7:01 pm

    sTRe3tHunt3R wrote:Assalamualaikum dan salam sejahtera.

    Nak share sikit gambar gambar Kawasaki KIPS yang turut serta dalam konvoi Eidaman Bikers Club tempoh hari.

    Enjoy!







    gambar member Utara KIPS


    Anyway, join kami di Eidaman Bikers Club!

    cun tgk tail pic 1 2...tliur tgk..gak2 bp kos 2?

    kick_ingoal

    Re: Gambar-gambar KIPS sewaktu Eidaman Bikers Club ride to Penang 1/7 - 3/7/2011

    Post by kick_ingoal on Wed Jul 13, 2011 9:31 pm

    alep wrote:smart, bro syam ni org lama ni, insyaallah, selalu tgk geng2 eidaman ni mcm byk yg pakai 250, er6, z750, sbk, sogan la den

    Eh takdak la lama pon,masih baru dalam dunia permotoran ni,umo pon baru 23 Laughing
    Tak payah segan2,EBC terima semua jenis motor tak kira kecik or besar Very Happy

    Sponsored content

    Re: Gambar-gambar KIPS sewaktu Eidaman Bikers Club ride to Penang 1/7 - 3/7/2011

    Post by Sponsored content Today at 8:24 pm


      Current date/time is Mon Dec 05, 2016 8:24 pm