Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    bersukan la pulak

    Share

    where

    bersukan la pulak

    Post by where on Wed Jun 10, 2009 8:10 pm

    err..lepas aku mndpat kecederaan lutut jatuh moto bulan 10 dulu,aku dah tak bersukan.

    skrg kaki dah tiptop,baru 3 mggu lepas menjalani pmbedahan lutut dgn selamat.

    so,aku dah sehat tip top running condition.

    ape kate mmber forumers organise xtvt bersukan di malam minggu pulak??

    aku vote for futsal atau badminton. futsal kat area bangi n serdang byk port. badminton hall utk disewa aku kurang pasti. tapi kalau kat PJ,futsal n badminton,aku tau la port bes.

    kesimpulannya,mari la organise aktviti sukan pulak.

    selain daripada sembang,lepak,konboi,trek etc.

    aJa

    Re: bersukan la pulak

    Post by aJa on Wed Jun 10, 2009 8:15 pm

    where wrote:err..lepas aku mndpat kecederaan lutut jatuh moto bulan 10 dulu,aku dah tak bersukan.

    skrg kaki dah tiptop,baru 3 mggu lepas menjalani pmbedahan lutut dgn selamat.

    so,aku dah sehat tip top running condition.

    ape kate mmber forumers organise xtvt bersukan di malam minggu pulak??

    aku vote for futsal atau badminton. futsal kat area bangi n serdang byk port. badminton hall utk disewa aku kurang pasti. tapi kalau kat PJ,futsal n badminton,aku tau la port bes.

    kesimpulannya,mari la organise aktviti sukan pulak.

    selain daripada sembang,lepak,konboi,trek etc.

    berenang gak!!!!
    heheheheee..
    awin, atok n dol tau port best nak g berenang..
    kt putra jaya..
    rm2 utk 2 jam..
    hehehee..

    serangga jalanan

    Re: bersukan la pulak

    Post by serangga jalanan on Wed Jun 10, 2009 8:39 pm

    aJa wrote:
    where wrote:err..lepas aku mndpat kecederaan lutut jatuh moto bulan 10 dulu,aku dah tak bersukan.

    skrg kaki dah tiptop,baru 3 mggu lepas menjalani pmbedahan lutut dgn selamat.

    so,aku dah sehat tip top running condition.

    ape kate mmber forumers organise xtvt bersukan di malam minggu pulak??

    aku vote for futsal atau badminton. futsal kat area bangi n serdang byk port. badminton hall utk disewa aku kurang pasti. tapi kalau kat PJ,futsal n badminton,aku tau la port bes.

    kesimpulannya,mari la organise aktviti sukan pulak.

    selain daripada sembang,lepak,konboi,trek etc.

    berenang gak!!!!
    heheheheee..
    awin, atok n dol tau port best nak g berenang..
    kt putra jaya..
    rm2 utk 2 jam..
    hehehee..

    diorag tu berenang ada makna tu...bkn saje2 p berenang...tambahan plk yg tgk dok solo lg... What a Face

    deen325

    Re: bersukan la pulak

    Post by deen325 on Wed Jun 10, 2009 10:26 pm

    where wrote:err..lepas aku mndpat kecederaan lutut jatuh moto bulan 10 dulu,aku dah tak bersukan.

    skrg kaki dah tiptop,baru 3 mggu lepas menjalani pmbedahan lutut dgn selamat.

    so,aku dah sehat tip top running condition.

    ape kate mmber forumers organise xtvt bersukan di malam minggu pulak??

    aku vote for futsal atau badminton. futsal kat area bangi n serdang byk port. badminton hall utk disewa aku kurang pasti. tapi kalau kat PJ,futsal n badminton,aku tau la port bes.

    kesimpulannya,mari la organise aktviti sukan pulak.

    selain daripada sembang,lepak,konboi,trek etc.

    amat dialukan... saya amat berminat...
    pasal2 sukan ni... cuma klu saya cepat semput janganlah gelakkan yer..
    almaklumlah.. org lama..
    hehehe

    cdan

    Re: bersukan la pulak

    Post by cdan on Wed Jun 10, 2009 11:42 pm

    where wrote:err..lepas aku mndpat kecederaan lutut jatuh moto bulan 10 dulu,aku dah tak bersukan.

    skrg kaki dah tiptop,baru 3 mggu lepas menjalani pmbedahan lutut dgn selamat.

    so,aku dah sehat tip top running condition.

    ape kate mmber forumers organise xtvt bersukan di malam minggu pulak??

    aku vote for futsal atau badminton. futsal kat area bangi n serdang byk port. badminton hall utk disewa aku kurang pasti. tapi kalau kat PJ,futsal n badminton,aku tau la port bes.

    kesimpulannya,mari la organise aktviti sukan pulak.

    selain daripada sembang,lepak,konboi,trek etc.

    boleh aja... sukan yg paling aku minat tuh... huhuhu

    Azroy

    Re: bersukan la pulak

    Post by Azroy on Thu Jun 11, 2009 10:15 am

    where wrote:err..lepas aku mndpat kecederaan lutut jatuh moto bulan 10 dulu,aku dah tak bersukan.

    skrg kaki dah tiptop,baru 3 mggu lepas menjalani pmbedahan lutut dgn selamat.

    so,aku dah sehat tip top running condition.

    ape kate mmber forumers organise xtvt bersukan di malam minggu pulak??

    aku vote for futsal atau badminton. futsal kat area bangi n serdang byk port. badminton hall utk disewa aku kurang pasti. tapi kalau kat PJ,futsal n badminton,aku tau la port bes.

    kesimpulannya,mari la organise aktviti sukan pulak.

    selain daripada sembang,lepak,konboi,trek etc.

    jom p swiming kat percint 16 putrajaya..

    where

    Re: bersukan la pulak

    Post by where on Thu Jun 11, 2009 11:56 am

    swimming tak bes, tkde smgt berpasukan. kui3
    tak berinteraksi antara satu sama lain.

    aku da bosan swmming,kat kolej dulu selang 2-3 hari msti swmmg,selama 5 thn berturut2.wakakkaka

    jam_loceng

    Re: bersukan la pulak

    Post by jam_loceng on Thu Jun 11, 2009 1:43 pm

    aku setuju kalo kita bersukan...kalo main badminton pon ok...dah lama tak bersukan nie..perut pon dah kedepan ajer...kat putrajaya banyak court bole sewa....

    skido

    Re: bersukan la pulak

    Post by skido on Thu Jun 11, 2009 2:00 pm

    futsal kat PADI cyberjaya...area OLDTOWN
    open air..parking luas..main atas simen..
    sejam rm15..
    kalau ada 15 org sedap main...bleh main 2jam..sorang 2 ringgit jek..hahah
    bdak bdak rumah aku seminggu 2-3 kali main futsal..

    wadin

    Re: bersukan la pulak

    Post by wadin on Thu Jun 11, 2009 3:43 pm

    skido wrote:futsal kat PADI cyberjaya...area OLDTOWN
    open air..parking luas..main atas simen..
    sejam rm15..
    kalau ada 15 org sedap main...bleh main 2jam..sorang 2 ringgit jek..hahah
    bdak bdak rumah aku seminggu 2-3 kali main futsal..

    Salam..
    main futsal lah. kita join group mana mana yg selalu main... sebab takut nanti tak cukup org lah.

    Azroy

    Re: bersukan la pulak

    Post by Azroy on Thu Jun 11, 2009 5:25 pm

    berenang la wey.. berenang adalah sukan yang digalakkan nabi.. huhuhuhu.. Very Happy

    where

    Re: bersukan la pulak

    Post by where on Thu Jun 11, 2009 6:04 pm

    aku da nampak sape ciri2 kaki bangku.kekekeke

    jom futsal dulu la. tempat nmpak GAYA cam ada yang dah biasa main area kajang/bangi/putrajaya ni. boh nama sapa nak main futsal/bdmnton/berenang. kekeke

    roughly, 2 mggu dari skarang kot? futsal kalu, cukup korum 15-20 org,baru set time n date la kot.
    (dari 15-20 tu,biasanya 10 org je yg dtg.elok la, 5vs 5). heh

    futsal
    1. rider pencen
    2. skido
    3.

    bdmnton?renang?

    kipas

    Re: bersukan la pulak

    Post by kipas on Thu Jun 11, 2009 6:28 pm

    where wrote:aku da nampak sape ciri2 kaki bangku.kekekeke

    jom futsal dulu la. tempat nmpak GAYA cam ada yang dah biasa main area kajang/bangi/putrajaya ni. boh nama sapa nak main futsal/bdmnton/berenang. kekeke

    roughly, 2 mggu dari skarang kot? futsal kalu, cukup korum 15-20 org,baru set time n date la kot.
    (dari 15-20 tu,biasanya 10 org je yg dtg.elok la, 5vs 5). heh

    futsal
    1. rider pencen
    2. skido
    3.

    bdmnton?renang?
    aku nak naik kuda la...bkn kuda besi...bkn kuda kepang...
    KUDA...

    skido

    Re: bersukan la pulak

    Post by skido on Thu Jun 11, 2009 6:56 pm

    kalau kat tmpt yg aku cakap tuh besar ..
    kalau main 5vs5..penat gak..
    nak sedap main 6v6..syiok babe...tak panas..
    takde laa pancit cepat..
    kalau nak lepak..kedai sebelah jek..
    ade oldtown..padi..satu lagi aku tak ingat nama apa..
    nak cuci mata...awek pun ramai..hahaha..

    kipas

    Re: bersukan la pulak

    Post by kipas on Thu Jun 11, 2009 7:02 pm

    skido wrote:kalau kat tmpt yg aku cakap tuh besar ..
    kalau main 5vs5..penat gak..
    nak sedap main 6v6..syiok babe...tak panas..
    takde laa pancit cepat..
    kalau nak lepak..kedai sebelah jek..
    ade oldtown..padi..satu lagi aku tak ingat nama apa..
    nak cuci mata...awek pun ramai..hahaha..
    sehingga kini ku mencari aweks2...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    where

    Re: bersukan la pulak

    Post by where on Thu Jun 11, 2009 8:51 pm

    skido wrote:kalau kat tmpt yg aku cakap tuh besar ..
    kalau main 5vs5..penat gak..
    nak sedap main 6v6..syiok babe...tak panas..
    takde laa pancit cepat..
    kalau nak lepak..kedai sebelah jek..
    ade oldtown..padi..satu lagi aku tak ingat nama apa..
    nak cuci mata...awek pun ramai..hahaha..


    ooo....court besa rupenye. aku slalu layan indoor yg pdg tiruan tu. layan je la memane.
    tgk respon lg 2mggu cmna. hehe

    deen325

    Re: bersukan la pulak

    Post by deen325 on Thu Jun 11, 2009 9:35 pm

    where wrote:aku da nampak sape ciri2 kaki bangku.kekekeke

    jom futsal dulu la. tempat nmpak GAYA cam ada yang dah biasa main area kajang/bangi/putrajaya ni. boh nama sapa nak main futsal/bdmnton/berenang. kekeke

    roughly, 2 mggu dari skarang kot? futsal kalu, cukup korum 15-20 org,baru set time n date la kot.
    (dari 15-20 tu,biasanya 10 org je yg dtg.elok la, 5vs 5). heh

    futsal
    1. rider pencen
    2. skido
    3.

    bdmnton?renang?

    abg selalu main badminton ajer lah..
    futsal... yer.. takut semput lah..
    lama tak main bola ni.. hehehe

    tapi rasanya leh try kot.. tapi kena tengok time kot..
    klu sabtu mlm ahad.. ok kot..

    cdan

    Re: bersukan la pulak

    Post by cdan on Thu Jun 11, 2009 10:23 pm

    deen325 wrote:
    where wrote:aku da nampak sape ciri2 kaki bangku.kekekeke

    jom futsal dulu la. tempat nmpak GAYA cam ada yang dah biasa main area kajang/bangi/putrajaya ni. boh nama sapa nak main futsal/bdmnton/berenang. kekeke

    roughly, 2 mggu dari skarang kot? futsal kalu, cukup korum 15-20 org,baru set time n date la kot.
    (dari 15-20 tu,biasanya 10 org je yg dtg.elok la, 5vs 5). heh

    futsal
    1. rider pencen
    2. skido
    3.

    bdmnton?renang?

    abg selalu main badminton ajer lah..
    futsal... yer.. takut semput lah..
    lama tak main bola ni.. hehehe

    tapi rasanya leh try kot.. tapi kena tengok time kot..
    klu sabtu mlm ahad.. ok kot..

    betul yg nie saya setuju dgn bro deen

    where

    Re: bersukan la pulak

    Post by where on Thu Jun 11, 2009 10:52 pm

    saya pun stuju gak ngn abg deen. Twisted Evil

    sy pon sempot gak bang,da 8 bulan tak bersukan hatta berjogging skali pun,kecuali main snowboard winter disember aritu clown .ni baru nk start blk.

    marilah sama2 kta berpancit. Laughing

    deen325

    Re: bersukan la pulak

    Post by deen325 on Thu Jun 11, 2009 10:57 pm

    where wrote:saya pun stuju gak ngn abg deen. Twisted Evil

    sy pon sempot gak bang,da 8 bulan tak bersukan hatta berjogging skali pun,kecuali main snowboard winter disember aritu clown .ni baru nk start blk.

    marilah sama2 kta berpancit. Laughing
    set2 kan lah tarikh n masa yg sesuai.. serta.. lokasi stratigik..
    saya.. klu kena gaya, masa n tpt .. akan joint..

    jam_loceng

    Re: bersukan la pulak

    Post by jam_loceng on Fri Jun 12, 2009 10:56 am

    deen325 wrote:
    where wrote:saya pun stuju gak ngn abg deen. Twisted Evil

    sy pon sempot gak bang,da 8 bulan tak bersukan hatta berjogging skali pun,kecuali main snowboard winter disember aritu clown .ni baru nk start blk.

    marilah sama2 kta berpancit. Laughing
    set2 kan lah tarikh n masa yg sesuai.. serta.. lokasi stratigik..
    saya.. klu kena gaya, masa n tpt .. akan joint..

    saya pon sama...kalo kena dengan masa n tempat leh join

    Amir

    Re: bersukan la pulak

    Post by Amir on Fri Jun 12, 2009 1:16 pm

    cdan wrote:
    where wrote:err..lepas aku mndpat kecederaan lutut jatuh moto bulan 10 dulu,aku dah tak bersukan.

    skrg kaki dah tiptop,baru 3 mggu lepas menjalani pmbedahan lutut dgn selamat.

    so,aku dah sehat tip top running condition.

    ape kate mmber forumers organise xtvt bersukan di malam minggu pulak??

    aku vote for futsal atau badminton. futsal kat area bangi n serdang byk port. badminton hall utk disewa aku kurang pasti. tapi kalau kat PJ,futsal n badminton,aku tau la port bes.

    kesimpulannya,mari la organise aktviti sukan pulak.

    selain daripada sembang,lepak,konboi,trek etc.

    boleh aja... sukan yg paling aku minat tuh... huhuhu

    Vote for futsal, tp aku taw 1 tempat jer.. kt area nilai 3 (cdan, tempat kte gi tgk arituh). kalo nk g tmpat len kne ade org guide ar .

    cdan

    Re: bersukan la pulak

    Post by cdan on Sat Jun 13, 2009 12:08 am

    Amir wrote:
    cdan wrote:
    where wrote:err..lepas aku mndpat kecederaan lutut jatuh moto bulan 10 dulu,aku dah tak bersukan.

    skrg kaki dah tiptop,baru 3 mggu lepas menjalani pmbedahan lutut dgn selamat.

    so,aku dah sehat tip top running condition.

    ape kate mmber forumers organise xtvt bersukan di malam minggu pulak??

    aku vote for futsal atau badminton. futsal kat area bangi n serdang byk port. badminton hall utk disewa aku kurang pasti. tapi kalau kat PJ,futsal n badminton,aku tau la port bes.

    kesimpulannya,mari la organise aktviti sukan pulak.

    selain daripada sembang,lepak,konboi,trek etc.

    boleh aja... sukan yg paling aku minat tuh... huhuhu

    Vote for futsal, tp aku taw 1 tempat jer.. kt area nilai 3 (cdan, tempat kte gi tgk arituh). kalo nk g tmpat len kne ade org guide ar .

    owh tempat tuh... aku tau aku tau....

    deen325

    Re: bersukan la pulak

    Post by deen325 on Sat Jun 20, 2009 10:37 am

    bila nak set ni..???
    cadangkan lah... kaki abg ni dah mengigil ajer ni...
    hehehehe

    serangga jalanan

    Re: bersukan la pulak

    Post by serangga jalanan on Sat Jun 20, 2009 2:57 pm

    deen325 wrote:bila nak set ni..???
    cadangkan lah... kaki abg ni dah mengigil ajer ni...
    hehehehe

    bahaye kalu menggigil tu bang...blk nti suruh org umah tlg bedungkn...hihi Laughing Laughing Laughing

    Sponsored content

    Re: bersukan la pulak

    Post by Sponsored content Today at 8:24 am


      Current date/time is Mon Dec 05, 2016 8:24 am