Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    bersukan la pulak

    Share

    paeach

    Re: bersukan la pulak

    Post by paeach on Sun Jul 18, 2010 12:16 am

    mambang hijau wrote:jogging aku tak minat tak blh race..beskal bosan2 blh ajak member race ..hihihi..untuk beginner pakai beskal moutainbike yg murah2 dah ler badget rm200.00 ++ jer

    lor...
    badminton ke..
    tp den punyo badminton kalau nk pukul bola xleh..
    tembus je..pukul angin la jawabnya...
    talinya sudah tala...

    mambang

    Re: bersukan la pulak

    Post by mambang on Sun Jul 18, 2010 12:22 am

    mambang hijau wrote:jogging aku tak minat tak blh race..beskal bosan2 blh ajak member race ..hihihi..untuk beginner pakai beskal moutainbike yg murah2 dah ler badget rm200.00 ++ jer
    lama2 nanti baru kite upgrade...tukar bearing racing..rim aloi araya...omega ...brek yushimura..shimano..handle aloi..tayar sotong ..dll...

    wengweng

    Re: bersukan la pulak

    Post by wengweng on Mon Jul 19, 2010 12:30 pm

    den ari2 bersukan...sukan moto...

    @zri

    Re: bersukan la pulak

    Post by @zri on Mon Jul 19, 2010 12:50 pm

    mambang hijau wrote:
    mambang hijau wrote:jogging aku tak minat tak blh race..beskal bosan2 blh ajak member race ..hihihi..untuk beginner pakai beskal moutainbike yg murah2 dah ler badget rm200.00 ++ jer
    lama2 nanti baru kite upgrade...tukar bearing racing..rim aloi araya...omega ...brek yushimura..shimano..handle aloi..tayar sotong ..dll...

    brembo,renthal,penzoil,son of a gun,lerun...dlu time men beskal..spe yg ad bmx 2,kre cm da ad sbk da..hehe

    wan tuah

    Re: bersukan la pulak

    Post by wan tuah on Wed Jul 21, 2010 11:11 pm

    aku dah lama berkecimpung dalam sukan berbasikal ni..jom kayuh..

    paeach

    Re: bersukan la pulak

    Post by paeach on Wed Jul 21, 2010 11:18 pm

    wan tuah wrote:aku dah lama berkecimpung dalam sukan berbasikal ni..jom kayuh..

    mcm ku penah lalu la tempat ni..
    huhu..


    fuyoooo!!
    wan_tuah main ni la..

    mambang

    Re: bersukan la pulak

    Post by mambang on Thu Jul 22, 2010 4:02 am

    perghhh..ni yg semangat nak join nih...tengah kumpul duit beli beskal racing berserta riding gear...nanti ride sama2 la tuah...

    kurt2812

    Re: bersukan la pulak

    Post by kurt2812 on Sat Jul 24, 2010 12:00 am

    mambang hijau wrote:perghhh..ni yg semangat nak join nih...tengah kumpul duit beli beskal racing berserta riding gear...nanti ride sama2 la tuah...

    aku pon nak join gak..insya'allah ble da tamat tempoh berpantang aku ni kat kelantan..aku dpt keja kat kl blik..bleh la aku aktif..stakat ni plg jauh aku g pon putrajaya ke bangi ikot jalan dalam.blik ikut highway..

    wan tuah

    Re: bersukan la pulak

    Post by wan tuah on Thu Jul 29, 2010 4:57 pm

    mambang wrote:perghhh..ni yg semangat nak join nih...tengah kumpul duit beli beskal racing berserta riding gear...nanti ride sama2 la tuah...

    aku on je mambang..ko jgn lupa ajak jebat sekali..aku tengok dah semakin besau perut dia...mesti dia tak amalkan segala petua yg telah tok guru perturunkan..

    ok satu lagi..ni PENGUMUMAN PENTING!!!

    kepada sesiapa kippers yg duk berdekatan nilai/sepang/salak tinggi/putrajaya dan kawasan2 yg sama waktu dengannya..
    malam ni aku nak jemput korang semua join aku main badminton bersama isteri dan beberapa org hulubalang istana..
    maklumat seperti dibawah:

    TEMPAT : DEWAN BADMINTON MAJLIS PERBANDARAN NILAI..
    MASA : 9.00PM - 11.00PM
    TARIKH : 29/07/2010

    Jangan lupa datng bawak reket masing2..duit sewa court dan bulu tangkis nanti kite tong2
    Sebarang pertanyaan sila hubungi aku di talian bebas tol : 012-3819591

    paeach

    Re: bersukan la pulak

    Post by paeach on Thu Jul 29, 2010 6:36 pm

    wan tuah wrote:
    PENGUMUMAN PENTING!!!

    kepada sesiapa kippers yg duk berdekatan nilai/sepang/salak tinggi/putrajaya dan kawasan2 yg sama waktu dengannya..
    malam ni aku nak jemput korang semua join aku main badminton bersama isteri dan beberapa org hulubalang istana..
    maklumat seperti dibawah:

    TEMPAT : DEWAN BADMINTON MAJLIS PERBANDARAN NILAI..
    MASA : 9.00PM - 11.00PM
    TARIKH : 29/07/2010

    Jangan lupa datng bawak reket masing2..duit sewa court dan bulu tangkis nanti kite tong2
    Sebarang pertanyaan sila hubungi aku di talian bebas tol : 012-3819591

    den mungkin join..

    mambang

    Re: bersukan la pulak

    Post by mambang on Fri Jul 30, 2010 11:15 am

    kurt2812 wrote:
    mambang hijau wrote:perghhh..ni yg semangat nak join nih...tengah kumpul duit beli beskal racing berserta riding gear...nanti ride sama2 la tuah...

    aku pon nak join gak..insya'allah ble da tamat tempoh berpantang aku ni kat kelantan..aku dpt keja kat kl blik..bleh la aku aktif..stakat ni plg jauh aku g pon putrajaya ke bangi ikot jalan dalam.blik ikut highway..
    kau dapat pindah KL ke?....berita baik tu..hihihih

    paeach

    Re: bersukan la pulak

    Post by paeach on Fri Jul 30, 2010 10:51 pm

    paeach wrote:
    wan tuah wrote:
    PENGUMUMAN PENTING!!!

    kepada sesiapa kippers yg duk berdekatan nilai/sepang/salak tinggi/putrajaya dan kawasan2 yg sama waktu dengannya..
    malam ni aku nak jemput korang semua join aku main badminton bersama isteri dan beberapa org hulubalang istana..
    maklumat seperti dibawah:

    TEMPAT : DEWAN BADMINTON MAJLIS PERBANDARAN NILAI..
    MASA : 9.00PM - 11.00PM
    TARIKH : 29/07/2010

    Jangan lupa datng bawak reket masing2..duit sewa court dan bulu tangkis nanti kite tong2
    Sebarang pertanyaan sila hubungi aku di talian bebas tol : 012-3819591

    den mungkin join..

    fuhh...
    mmg best la tgk wantuah main semalam..
    gila kentang la..kalah Lee Chong Wei main..
    haha..

    yg x disangka2 tu bro Lon pon pon ada tu..igt bro wantuah je..
    huhu..
    khusyuk den tgk korang main..sampai lupo nk balik..plan nk balik cpt jd lambat..
    haha..


    lepas ni plan nak bersukan apo plk?

    wan tuah

    Re: bersukan la pulak

    Post by wan tuah on Mon Aug 02, 2010 10:11 pm

    paeach ko ni kipas lebih ni..mano ado den lebih terer dari lee chong wei...
    kalu ekau ckp lbh handal dari lin dan den pecayo..huhu..
    nanti kte buat futsal plak..tapi badminton ni kalu bleh paling kurang main seminggu sekali..
    lepas ni kalu datang jangan tengok je..join la sekali..

    paeach

    Re: bersukan la pulak

    Post by paeach on Tue Aug 03, 2010 12:53 am

    wan tuah wrote:paeach ko ni kipas lebih ni..mano ado den lebih terer dari lee chong wei...
    kalu ekau ckp lbh handal dari lin dan den pecayo..huhu..
    nanti kte buat futsal plak..tapi badminton ni kalu bleh paling kurang main seminggu sekali..
    lepas ni kalu datang jangan tengok je..join la sekali..

    huhu....
    orait..
    futsal den leh join..kalau bdminton ni ssh ckt..xreti main x bdminton pon dah uzur..
    nnti main futsal kita amik gambo sekali..haha..
    bg dorg jelez ckt..

    paeach

    Re: bersukan la pulak

    Post by paeach on Sun Oct 31, 2010 12:23 am

    sedikit gambar aktiviti sukan iaitu bermain skateboard di Putrajaya bersama Lee(NaMe_SaYe_LeE)..







    Lee




    PaeacH



    amacam?
    jom la kasi aktif sikit topic ni..
    p jogging ke, apa ke...
    barulah sihat..

    cheers cheers



    so,
    kepada sesiapa yg berminat untuk bermain sukan paintball boleh tgk tread "Jom Main Paintball" meh check link ni http://kips.forumotions.net/events-activities-f2/jom-main-paintball-t1389.htm


    cheers cheers

    paeach

    Re: bersukan la pulak

    Post by paeach on Wed Nov 03, 2010 10:13 pm

    sabtu ni (7/10/10) kemungkinan main lg skateboard..
    hihihi..


    tempat : skatepark putrajaya - presint 5 / jalan p5 putrajaya
    masa : 9am


    cheers cheers

    "majulah sukan untuk negara!"


    cheers cheers cheers

    ADREY

    Re: bersukan la pulak

    Post by ADREY on Thu Nov 04, 2010 11:57 am

    futsal, bangi?

    kurt2812

    Re: bersukan la pulak

    Post by kurt2812 on Sat Nov 13, 2010 5:12 pm

    aku da bli beskal..GIANT TCR 1..bajet dlm 5.5k la utk semua..beskal dan safety gear..mmg puas hati..!!pasni kiter pakat kayuh kililing putrajaya..!!jom!! cheers cheers cheers cheers

    Sponsored content

    Re: bersukan la pulak

    Post by Sponsored content Today at 4:11 pm


      Current date/time is Tue Dec 06, 2016 4:11 pm