Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    bersukan la pulak

    Share

    deen325

    Re: bersukan la pulak

    Post by deen325 on Sun Jun 21, 2009 1:09 pm

    mrfooart wrote:
    deen325 wrote:bila nak set ni..???
    cadangkan lah... kaki abg ni dah mengigil ajer ni...
    hehehehe

    bahaye kalu menggigil tu bang...blk nti suruh org umah tlg bedungkn...hihi Laughing Laughing Laughing

    hehehe.. mana tau ni...
    Laughing Laughing Laughing

    Amir

    Re: bersukan la pulak

    Post by Amir on Tue Jun 23, 2009 2:44 pm

    mrfooart wrote:
    deen325 wrote:bila nak set ni..???
    cadangkan lah... kaki abg ni dah mengigil ajer ni...
    hehehehe

    bahaye kalu menggigil tu bang...blk nti suruh org umah tlg bedungkn...hihi Laughing Laughing Laughing

    menggigil? bahaya nih. kalo men futsal.. abes pecah bola dibuatnyer..

    PIE

    Re: bersukan la pulak

    Post by PIE on Wed Jun 24, 2009 9:58 am

    Amir wrote:
    mrfooart wrote:
    deen325 wrote:bila nak set ni..???
    cadangkan lah... kaki abg ni dah mengigil ajer ni...
    hehehehe

    bahaye kalu menggigil tu bang...blk nti suruh org umah tlg bedungkn...hihi Laughing Laughing Laughing

    menggigil? bahaya nih. kalo men futsal.. abes pecah bola dibuatnyer..

    Pecah bola tu satu hal, takut nanti kuar skill sepakan dewa tahap ke tujuh..... Haaaa amik ko. Menggigil punyer pasal

    wadin

    Re: bersukan la pulak

    Post by wadin on Wed Jun 24, 2009 7:43 pm

    futsal jee

    PIE

    Re: bersukan la pulak

    Post by PIE on Thu Jun 25, 2009 10:02 am

    wadin wrote:futsal jee

    aku setuju.. bukan setakat dapat kuar peluh je,malah merapatkan silaturrahim antara rider2 kippers..

    where

    Re: bersukan la pulak

    Post by where on Thu Jun 25, 2009 2:30 pm

    mane OTAI2 leper, OTAI2 konboi. tak respon pon kat sini.
    tanpa sokongan OTAI2 leper n OTAI2 konboi, aku yakin,bnda ni takkan jadi.

    siapalah kami tanpa sokongan OTAI2 dan orang2 lamo.. Laughing

    azzo

    Re: bersukan la pulak

    Post by azzo on Thu Jun 25, 2009 2:38 pm

    aku minta maaf.games yg melibatkan berlari ke sepak ke aku tak pandai main.kaki bangku.kalau main indoor mcm snuker tu pandai la main skit.hehehe

    carlnain

    Re: bersukan la pulak

    Post by carlnain on Thu Jun 25, 2009 4:06 pm

    azzo wrote:aku minta maaf.games yg melibatkan berlari ke sepak ke aku tak pandai main.kaki bangku.kalau main indoor mcm snuker tu pandai la main skit.hehehe

    OK GAK 2 DAH LAMA BEBENOR TAK MAIN SNUKER OR LUCKY BALL
    Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    KANG X PASAL2 AKU TERJEBAK MAIN KUDO BALIK...... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    carlnain

    Re: bersukan la pulak

    Post by carlnain on Thu Jun 25, 2009 4:15 pm

    PIE wrote:
    wadin wrote:futsal jee

    aku setuju.. bukan setakat dapat kuar peluh je,malah merapatkan silaturrahim antara rider2 kippers..

    Futsal melibatkan ramai player , sedangkan tts pon susah cam ne nak cite 2??

    badminton or takraw pon ok gak ....... court kat apartment umah aku ni free je
    kalo nak pki Laughing Laughing


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    skido

    Re: bersukan la pulak

    Post by skido on Thu Jun 25, 2009 4:39 pm

    jom laa pegi karaoke...
    teringin laa wei nak ber-karok dengan brader motor ni..

    kipas

    Re: bersukan la pulak

    Post by kipas on Thu Jun 25, 2009 5:17 pm

    main dam ular...dam haji...chess...pon best gak...dah lame aku tak main ping-pong nih...saper pandai main ping-pong kat sini...kat rmh aku ader meja ping-pong...dah berabok dah...dah lame tak main...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    ranjau_berduri

    Re: bersukan la pulak

    Post by ranjau_berduri on Thu Jun 25, 2009 5:45 pm

    azzo wrote:aku minta maaf.games yg melibatkan berlari ke sepak ke aku tak pandai main.kaki bangku.kalau main indoor mcm snuker tu pandai la main skit.hehehe
    dulu mase awal2 dulu, ade hajat main snooker ngan paduka... tapi takut moto ilang jer time parking... Razz Razz

    Amir

    Re: bersukan la pulak

    Post by Amir on Thu Jun 25, 2009 7:43 pm

    where wrote:mane OTAI2 leper, OTAI2 konboi. tak respon pon kat sini.
    tanpa sokongan OTAI2 leper n OTAI2 konboi, aku yakin,bnda ni takkan jadi.

    siapalah kami tanpa sokongan OTAI2 dan orang2 lamo.. Laughing

    kalo OTAI xder.. kte cri sifu... heheh

    cheers cheers

    -sifu where, pekabo? sihat?

    carlnain

    Re: bersukan la pulak

    Post by carlnain on Fri Jun 26, 2009 10:14 am

    ali_wng wrote:
    azzo wrote:aku minta maaf.games yg melibatkan berlari ke sepak ke aku tak pandai main.kaki bangku.kalau main indoor mcm snuker tu pandai la main skit.hehehe
    dulu mase awal2 dulu, ade hajat main snooker ngan paduka... tapi takut moto ilang jer time parking... Razz Razz

    iye gak tu , serik aku hilang basikal time tgh2 syok main game/snooker dulu2....
    kuar2 kdi game basikal dah ilang.... pale pale kalo moto x tau la cam ne scratch scratch


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    alldisc

    Re: bersukan la pulak

    Post by alldisc on Mon Jun 29, 2009 9:54 am

    azzo wrote:aku minta maaf.games yg melibatkan berlari ke sepak ke aku tak pandai main.kaki bangku.kalau main indoor mcm snuker tu pandai la main skit.hehehe

    kau tak pandai main bola?? kes kes kes... teruknya!! kira aku terer sket laa dari kau. aku pandai jadi goalkeeper dengan ball picker.

    skido wrote:jom laa pegi karaoke...
    teringin laa wei nak ber-karok dengan brader motor ni..

    weyy... tu bukan sukan la. lagi pulak bila ada GRO, peluh tak keluar tapi benda lain pulak yg keluar.

    antaranya keluar duit dan keluar pusat karaoke bila nak balik.

    serangga jalanan

    Re: bersukan la pulak

    Post by serangga jalanan on Mon Jun 29, 2009 1:45 pm

    alldisc wrote:
    azzo wrote:aku minta maaf.games yg melibatkan berlari ke sepak ke aku tak pandai main.kaki bangku.kalau main indoor mcm snuker tu pandai la main skit.hehehe

    kau tak pandai main bola?? kes kes kes... teruknya!! kira aku terer sket laa dari kau. aku pandai jadi goalkeeper dengan ball picker.

    skido wrote:jom laa pegi karaoke...
    teringin laa wei nak ber-karok dengan brader motor ni..

    weyy... tu bukan sukan la. lagi pulak bila ada GRO, peluh tak keluar tapi benda lain pulak yg keluar.

    antaranya keluar duit dan keluar pusat karaoke bila nak balik.

    kire bersenam la tu bro...hihi...xkuar peluh pn kuar air pn boleee lol!

    deen325

    Re: bersukan la pulak

    Post by deen325 on Mon Jun 29, 2009 1:51 pm

    ooooiiii...
    SPAM....SPAM...
    hehehehe

    Amir

    Re: bersukan la pulak

    Post by Amir on Mon Jun 29, 2009 6:07 pm

    deen325 wrote:ooooiiii...
    SPAM....SPAM...
    hehehehe

    marah dier bang deen.. marah si fooart tuh.. keh3...
    lol! lol! lol!

    azzo

    Re: bersukan la pulak

    Post by azzo on Mon Jun 29, 2009 6:36 pm

    jomlah main snuker,

    boleh tengok siapa pereng cecah siku nanti,hehehe Very Happy

    deen325

    Re: bersukan la pulak

    Post by deen325 on Mon Jun 29, 2009 7:11 pm

    azzo wrote:jomlah main snuker,

    boleh tengok siapa pereng cecah siku nanti,hehehe Very Happy

    jommm.....
    abg pun dah lama tak main snooker ni...
    gian gak ni.. heheheh

    alldisc

    Re: bersukan la pulak

    Post by alldisc on Fri Jul 10, 2009 4:04 pm

    siapa layan boling? aaa... jom kita layan bowling kat nilai n9. pastu karaoke sekali. pastu ronda2 ke somban lak. makan nasi lemak kat ampangan.

    Guest
    Guest

    Re: bersukan la pulak

    Post by Guest on Fri Jul 10, 2009 4:57 pm

    alldisc wrote:siapa layan boling? aaa... jom kita layan bowling kat nilai n9. pastu karaoke sekali. pastu ronda2 ke somban lak. makan nasi lemak kat ampangan.
    kawe layan boling, boling layan kawe, kawe baling boling, boling hempuk kawe Razz

    deen325

    Re: bersukan la pulak

    Post by deen325 on Fri Jul 10, 2009 7:19 pm

    alldisc wrote:siapa layan boling? aaa... jom kita layan bowling kat nilai n9. pastu karaoke sekali. pastu ronda2 ke somban lak. makan nasi lemak kat ampangan.
    abg tak reti lah..
    klu setakat baling tu bole lah..
    tapi nak bagi spin ker..
    nak asik strike ker..
    tak reti lah taktiknya..
    Laughing Laughing

    kipas

    Re: bersukan la pulak

    Post by kipas on Fri Jul 10, 2009 7:28 pm

    sinclair wrote:
    alldisc wrote:siapa layan boling? aaa... jom kita layan bowling kat nilai n9. pastu karaoke sekali. pastu ronda2 ke somban lak. makan nasi lemak kat ampangan.
    kawe layan boling, boling layan kawe, kawe baling boling, boling hempuk kawe Razz
    jom...bile????


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    alldisc

    Re: bersukan la pulak

    Post by alldisc on Fri Jul 10, 2009 8:36 pm

    deen325 wrote:
    alldisc wrote:siapa layan boling? aaa... jom kita layan bowling kat nilai n9. pastu karaoke sekali. pastu ronda2 ke somban lak. makan nasi lemak kat ampangan.
    abg tak reti lah..
    klu setakat baling tu bole lah..
    tapi nak bagi spin ker..
    nak asik strike ker..
    tak reti lah taktiknya..
    Laughing Laughing

    for beginners tak perlu spin bola. kalau main guna house ball pun semua jenis straight ball. aim aje kat poket pastu golekkan bola.

    kalau lorong licin, bola tu akan spin sendiri... he he he..

    kipas jom kita layan boling!! nanti kita diskas time TTS. saper menang belanja makan, kalah kena buat tarian bogel!!! cheers

    cuma satu saja masalah... memandangkan sperkips skrg dah panas sangup ke dibiarkan kat tmpt parkign selama 2 jam selama kita berboling?

    Sponsored content

    Re: bersukan la pulak

    Post by Sponsored content Today at 9:06 am


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 9:06 am