Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    bersukan la pulak

    Share

    deen325

    Re: bersukan la pulak

    Post by deen325 on Sat Jul 11, 2009 1:46 pm

    alldisc wrote:
    deen325 wrote:
    alldisc wrote:siapa layan boling? aaa... jom kita layan bowling kat nilai n9. pastu karaoke sekali. pastu ronda2 ke somban lak. makan nasi lemak kat ampangan.
    abg tak reti lah..
    klu setakat baling tu bole lah..
    tapi nak bagi spin ker..
    nak asik strike ker..
    tak reti lah taktiknya..
    Laughing Laughing

    for beginners tak perlu spin bola. kalau main guna house ball pun semua jenis straight ball. aim aje kat poket pastu golekkan bola.

    kalau lorong licin, bola tu akan spin sendiri... he he he..

    kipas jom kita layan boling!! nanti kita diskas time TTS. saper menang belanja makan, kalah kena buat tarian bogel!!! cheers

    cuma satu saja masalah... memandangkan sperkips skrg dah panas sangup ke dibiarkan kat tmpt parkign selama 2 jam selama kita berboling?
    affraid affraid affraid
    tak sanggup.....

    Azroy

    Re: bersukan la pulak

    Post by Azroy on Sat Jul 11, 2009 2:06 pm

    alldisc wrote:
    deen325 wrote:
    alldisc wrote:siapa layan boling? aaa... jom kita layan bowling kat nilai n9. pastu karaoke sekali. pastu ronda2 ke somban lak. makan nasi lemak kat ampangan.
    abg tak reti lah..
    klu setakat baling tu bole lah..
    tapi nak bagi spin ker..
    nak asik strike ker..
    tak reti lah taktiknya..
    Laughing Laughing

    for beginners tak perlu spin bola. kalau main guna house ball pun semua jenis straight ball. aim aje kat poket pastu golekkan bola.

    kalau lorong licin, bola tu akan spin sendiri... he he he..

    kipas jom kita layan boling!! nanti kita diskas time TTS. saper menang belanja makan, kalah kena buat tarian bogel!!! cheers

    cuma satu saja masalah... memandangkan sperkips skrg dah panas sangup ke dibiarkan kat tmpt parkign selama 2 jam selama kita berboling?

    Boleh je.. Saye naik cub cai la cam tu...

    evilme

    Re: bersukan la pulak

    Post by evilme on Sat Jul 11, 2009 2:53 pm

    hahaha nanti aku cari balik mana aku letak kasut ngan bola boling aku...

    Guest
    Guest

    Re: bersukan la pulak

    Post by Guest on Sat Jul 11, 2009 5:33 pm

    aku folo jer boling nih Very Happy tak terer, so.. don't expect aku dpt strike la. Very Happy

    kipas

    Re: bersukan la pulak

    Post by kipas on Mon Jul 13, 2009 10:58 am

    alldisc wrote:
    deen325 wrote:
    alldisc wrote:siapa layan boling? aaa... jom kita layan bowling kat nilai n9. pastu karaoke sekali. pastu ronda2 ke somban lak. makan nasi lemak kat ampangan.
    abg tak reti lah..
    klu setakat baling tu bole lah..
    tapi nak bagi spin ker..
    nak asik strike ker..
    tak reti lah taktiknya..
    Laughing Laughing

    for beginners tak perlu spin bola. kalau main guna house ball pun semua jenis straight ball. aim aje kat poket pastu golekkan bola.

    kalau lorong licin, bola tu akan spin sendiri... he he he..

    kipas jom kita layan boling!! nanti kita diskas time TTS. saper menang belanja makan, kalah kena buat tarian bogel!!! cheers

    cuma satu saja masalah... memandangkan sperkips skrg dah panas sangup ke dibiarkan kat tmpt parkign selama 2 jam selama kita berboling?
    bereh...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    jam_loceng

    Re: bersukan la pulak

    Post by jam_loceng on Mon Jul 13, 2009 12:03 pm

    alldisc wrote:siapa layan boling? aaa... jom kita layan bowling kat nilai n9. pastu karaoke sekali. pastu ronda2 ke somban lak. makan nasi lemak kat ampangan.

    menarik nie....den pon layan bowling jugak...nilai kat maner yer bowling nye

    skido

    Re: bersukan la pulak

    Post by skido on Mon Jul 13, 2009 2:28 pm

    alldisc wrote:
    deen325 wrote:
    alldisc wrote:siapa layan boling? aaa... jom kita layan bowling kat nilai n9. pastu karaoke sekali. pastu ronda2 ke somban lak. makan nasi lemak kat ampangan.
    abg tak reti lah..
    klu setakat baling tu bole lah..
    tapi nak bagi spin ker..
    nak asik strike ker..
    tak reti lah taktiknya..
    Laughing Laughing

    for beginners tak perlu spin bola. kalau main guna house ball pun semua jenis straight ball. aim aje kat poket pastu golekkan bola.

    kalau lorong licin, bola tu akan spin sendiri... he he he..

    kipas jom kita layan boling!! nanti kita diskas time TTS. saper menang belanja makan, kalah kena buat tarian bogel!!! cheers

    cuma satu saja masalah... memandangkan sperkips skrg dah panas sangup ke dibiarkan kat tmpt parkign selama 2 jam selama kita berboling?

    sanggup..kalau kite bawak rantai panjang..cam wadin tuh..lock semua tayar..
    kalau kena angkut...semua skali balik jalan kaki..huhuhu..
    kalau karaoke tuh menarik aa!!

    carlnain

    Re: bersukan la pulak

    Post by carlnain on Mon Jul 20, 2009 3:16 pm

    so apa cite axtvt bersukan ni beb ??


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    deen325

    Re: bersukan la pulak

    Post by deen325 on Mon Jul 20, 2009 10:44 pm

    Cadang2 kan lah..
    sesiapa yg berhajat...
    klu kena masa n tarikh... insya Allah saya joint..
    lagi pun saya setiap jumaat mlm sabtu.. dah ader game badmainton..

    Guest
    Guest

    Re: bersukan la pulak

    Post by Guest on Mon Jul 20, 2009 11:03 pm

    deen325 wrote:Cadang2 kan lah..
    sesiapa yg berhajat...
    klu kena masa n tarikh... insya Allah saya joint..
    lagi pun saya setiap jumaat mlm sabtu.. dah ader game badmainton..
    sy plak ader game lain.. hehehe.. Very Happy

    alldisc

    Re: bersukan la pulak

    Post by alldisc on Mon Jul 20, 2009 11:56 pm

    sinclair wrote:
    deen325 wrote:Cadang2 kan lah..
    sesiapa yg berhajat...
    klu kena masa n tarikh... insya Allah saya joint..
    lagi pun saya setiap jumaat mlm sabtu.. dah ader game badmainton..
    sy plak ader game lain.. hehehe.. Very Happy

    kui kui kui... mendalam maksudnya tu.

    apa kata kita layan boling lepas pegi wedding encik koboigurun? kita biarkan encik koboi dgn isterinya. kita layan bowling...

    kalau area bangi boleh main di kajang metro, the mines atau endah parade. nak murah - nilai golf resort. ekekekkee... parking pun selamat.

    Guest
    Guest

    Re: bersukan la pulak

    Post by Guest on Tue Jul 21, 2009 12:52 am

    alldisc wrote:
    sinclair wrote:
    deen325 wrote:Cadang2 kan lah..
    sesiapa yg berhajat...
    klu kena masa n tarikh... insya Allah saya joint..
    lagi pun saya setiap jumaat mlm sabtu.. dah ader game badmainton..
    sy plak ader game lain.. hehehe.. Very Happy

    kui kui kui... mendalam maksudnya tu.

    apa kata kita layan boling lepas pegi wedding encik koboigurun? kita biarkan encik koboi dgn isterinya. kita layan bowling...

    kalau area bangi boleh main di kajang metro, the mines atau endah parade. nak murah - nilai golf resort. ekekekkee... parking pun selamat.
    mana2 jer Very Happy

    rapoo

    Re: bersukan la pulak

    Post by rapoo on Thu Sep 03, 2009 1:00 pm

    sape2 nak join badminton malam minggu 10.30pm just let me know,.. ewah ewah skeping pulak...

    Lokasi : Dewan Badminton MBA, Bandar Puteri Puchong.

    Kalau kippers ramai leh booking 1 court = RM25 sejam.. pot baek nih.. 36 court.. kalau x ramai meh join aku ngan member2 main suke2 xcercise jer.

    wan tuah

    Re: bersukan la pulak

    Post by wan tuah on Mon Dec 07, 2009 11:22 am

    rasanya mcm dah lama tak bukak topik ni..macam mana kippers semua...minat bersukan tak???ape kata kita bersukan plak.. slalu tts je..aku bagi cadangan nanti sama2 kite pilih sukan yg mendapat sambutan..pastu kite set tarikh dan masa...

    1. futsal..ada sesapa beminat tak???ade 10 org dah leh main..

    2. badminton..pun ok gak.kalu xde reket kita main futsal je..

    alldisc

    Re: bersukan la pulak

    Post by alldisc on Mon Dec 07, 2009 11:52 am

    wan tuah wrote:rasanya mcm dah lama tak bukak topik ni..macam mana kippers semua...minat bersukan tak???ape kata kita bersukan plak.. slalu tts je..aku bagi cadangan nanti sama2 kite pilih sukan yg mendapat sambutan..pastu kite set tarikh dan masa...

    1. futsal..ada sesapa beminat tak???ade 10 org dah leh main..

    2. badminton..pun ok gak.kalu xde reket kita main futsal je..

    amacam aku boleh tak perasan thread ni? aku nak badminton. tapi kaki lebam laa...

    azzo, kumpul la 12 orang. kita leh main doubles winner stay.

    wan tuah

    Re: bersukan la pulak

    Post by wan tuah on Mon Dec 07, 2009 12:38 pm

    alldisc wrote:
    wan tuah wrote:rasanya mcm dah lama tak bukak topik ni..macam mana kippers semua...minat bersukan tak???ape kata kita bersukan plak.. slalu tts je..aku bagi cadangan nanti sama2 kite pilih sukan yg mendapat sambutan..pastu kite set tarikh dan masa...

    1. futsal..ada sesapa beminat tak???ade 10 org dah leh main..

    2. badminton..pun ok gak.kalu xde reket kita main futsal je..

    amacam aku boleh tak perasan thread ni? aku nak badminton. tapi kaki lebam laa...

    azzo, kumpul la 12 orang. kita leh main doubles winner stay.

    nampaknye bro alldisc minat badminton..sama la kita..kaki yg lebam tu cubalah tuam dulu..cepat skit baik..nanti kalu dah ramai setuju leh set tarikh dan masa..

    cdan

    Re: bersukan la pulak

    Post by cdan on Mon Dec 07, 2009 1:01 pm

    wan tuah wrote:
    alldisc wrote:
    wan tuah wrote:rasanya mcm dah lama tak bukak topik ni..macam mana kippers semua...minat bersukan tak???ape kata kita bersukan plak.. slalu tts je..aku bagi cadangan nanti sama2 kite pilih sukan yg mendapat sambutan..pastu kite set tarikh dan masa...

    1. futsal..ada sesapa beminat tak???ade 10 org dah leh main..

    2. badminton..pun ok gak.kalu xde reket kita main futsal je..

    amacam aku boleh tak perasan thread ni? aku nak badminton. tapi kaki lebam laa...

    azzo, kumpul la 12 orang. kita leh main doubles winner stay.

    nampaknye bro alldisc minat badminton..sama la kita..kaki yg lebam tu cubalah tuam dulu..cepat skit baik..nanti kalu dah ramai setuju leh set tarikh dan masa..

    nak join juga main badminton set time aje lah..

    alldisc

    Re: bersukan la pulak

    Post by alldisc on Mon Dec 07, 2009 1:02 pm

    wan tuah wrote:
    alldisc wrote:
    wan tuah wrote:rasanya mcm dah lama tak bukak topik ni..macam mana kippers semua...minat bersukan tak???ape kata kita bersukan plak.. slalu tts je..aku bagi cadangan nanti sama2 kite pilih sukan yg mendapat sambutan..pastu kite set tarikh dan masa...

    1. futsal..ada sesapa beminat tak???ade 10 org dah leh main..

    2. badminton..pun ok gak.kalu xde reket kita main futsal je..

    amacam aku boleh tak perasan thread ni? aku nak badminton. tapi kaki lebam laa...

    azzo, kumpul la 12 orang. kita leh main doubles winner stay.

    nampaknye bro alldisc minat badminton..sama la kita..kaki yg lebam tu cubalah tuam dulu..cepat skit baik..nanti kalu dah ramai setuju leh set tarikh dan masa..

    patah kaki tahun 2007.bukan lebam biasa. lum sembuh sepenuhnya sbb soft tissue banyak yg damage. selalu sengal2. so tak fit 100%.

    serangga jalanan

    Re: bersukan la pulak

    Post by serangga jalanan on Mon Dec 07, 2009 1:14 pm

    alldisc wrote:
    wan tuah wrote:
    alldisc wrote:
    wan tuah wrote:rasanya mcm dah lama tak bukak topik ni..macam mana kippers semua...minat bersukan tak???ape kata kita bersukan plak.. slalu tts je..aku bagi cadangan nanti sama2 kite pilih sukan yg mendapat sambutan..pastu kite set tarikh dan masa...

    1. futsal..ada sesapa beminat tak???ade 10 org dah leh main..

    2. badminton..pun ok gak.kalu xde reket kita main futsal je..

    amacam aku boleh tak perasan thread ni? aku nak badminton. tapi kaki lebam laa...

    azzo, kumpul la 12 orang. kita leh main doubles winner stay.

    nampaknye bro alldisc minat badminton..sama la kita..kaki yg lebam tu cubalah tuam dulu..cepat skit baik..nanti kalu dah ramai setuju leh set tarikh dan masa..

    patah kaki tahun 2007.bukan lebam biasa. lum sembuh sepenuhnya sbb soft tissue banyak yg damage. selalu sengal2. so tak fit 100%.

    utk pengetahuan sume...abg kte sorg ni xbleh join xtvt lasak a.k.a melibatkn lebih tenaga..
    kalu nk ajk bersukan ngn dia ajk main catur or dam...xpon teka silang kata...bersenam minda.. What a Face

    nol_kips

    Re: bersukan la pulak

    Post by nol_kips on Mon Dec 07, 2009 2:51 pm

    Aku ske men futsal..

    badminton ske gak..tapi dah lama tak men..

    reket pun ntah ada tidak lagi..

    wat ler aktiviti sukan nih..best gak nak join

    wan tuah

    Re: bersukan la pulak

    Post by wan tuah on Mon Dec 07, 2009 4:05 pm

    nampaknya ada sambutan...tunggu lagi beberapa orang lagi..mister tak berminat ke???

    deen325

    Re: bersukan la pulak

    Post by deen325 on Mon Dec 07, 2009 4:43 pm

    salam.
    abg dah tua lah nak main futsal.. nafas semput..
    klu badmainton ok lah gak..
    Very Happy Very Happy

    serangga jalanan

    Re: bersukan la pulak

    Post by serangga jalanan on Tue Dec 08, 2009 9:42 am

    wan tuah wrote:nampaknya ada sambutan...tunggu lagi beberapa orang lagi..mister tak berminat ke???

    aku minat main congkak jer... Twisted Evil
    xpon baru seremban... What a Face

    deen325

    Re: bersukan la pulak

    Post by deen325 on Tue Dec 08, 2009 10:56 am

    mister wrote:
    wan tuah wrote:nampaknya ada sambutan...tunggu lagi beberapa orang lagi..mister tak berminat ke???

    aku minat main congkak jer... Twisted Evil
    xpon baru seremban... What a Face

    budak2 perempuan pun tak mau main mainan ni tau..
    ini pulak yg ko dah nak jadi bapak budak lagi 2 minggu nak main mainan mcm tu..
    heee gemelan abg dengar...
    hahahaha Surprised Surprised Surprised

    wan tuah

    Re: bersukan la pulak

    Post by wan tuah on Wed Dec 09, 2009 1:37 am

    deen325 wrote:
    mister wrote:
    wan tuah wrote:nampaknya ada sambutan...tunggu lagi beberapa orang lagi..mister tak berminat ke???

    aku minat main congkak jer... Twisted Evil
    xpon baru seremban... What a Face

    budak2 perempuan pun tak mau main mainan ni tau..
    ini pulak yg ko dah nak jadi bapak budak lagi 2 minggu nak main mainan mcm tu..
    heee gemelan abg dengar...
    hahahaha Surprised Surprised Surprised

    nak main congkak tu boleh..tapi jgn pandang belakang congkak. Twisted Evil Twisted Evil

    abg deen..kita main badminton lah...tgu ramai sikit yg nak join nanti kita cari court.huhu..

    Sponsored content

    Re: bersukan la pulak

    Post by Sponsored content Today at 9:52 am


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 9:52 am