Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    tolong aku wat keputusan,antara adik atau motor~~=(

    Share

    kipas

    Re: tolong aku wat keputusan,antara adik atau motor~~=(

    Post by kipas on Wed Aug 17, 2011 10:52 pm

    alldisc wrote:aku pun berpendapat bagus tlg adik kita dulu... sbb sampai mati dia itulah adik kita. kips tu bersama kita cuma beberapa tahun saja.

    tapi ginilah.. cdangan lain... kalau adik lelaki, biar ko tolong. kalau adik pompan biar aku je berkorban tlg dia....

    ko jgn percaya sgt citer si kipas tu. motor dia bughuk. tp segala mcm toyol kat dalam, boleh beli zx tu....
    mana ada pakcik...slow jer...takot laju2 nih...dah 20thn dah moto nih...dah naik repot dah pon....


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    Matthew

    Re: tolong aku wat keputusan,antara adik atau motor~~=(

    Post by Matthew on Thu Aug 18, 2011 12:36 am

    kipas wrote:
    alldisc wrote:aku pun berpendapat bagus tlg adik kita dulu... sbb sampai mati dia itulah adik kita. kips tu bersama kita cuma beberapa tahun saja.

    tapi ginilah.. cdangan lain... kalau adik lelaki, biar ko tolong. kalau adik pompan biar aku je berkorban tlg dia....

    ko jgn percaya sgt citer si kipas tu. motor dia bughuk. tp segala mcm toyol kat dalam, boleh beli zx tu....
    mana ada pakcik...slow jer...takot laju2 nih...dah 20thn dah moto nih...dah naik repot dah pon....

    Boleh percaya ke ni??? scratch

    whatsupbro

    Re: tolong aku wat keputusan,antara adik atau motor~~=(

    Post by whatsupbro on Thu Aug 18, 2011 1:17 am

    kite xtau perjalanan hidup kita ni... jadi tlg je adik dulu... moto ta ke mane.. mane tau 2012 kuar kips 150 ala2 body RS.. hehehe.. time tu plak bro mmg da ade duit.. sng je beli.. kesimpulannya.. family always comes first... utk moto tu.. semuanya sementara

    kipas

    Re: tolong aku wat keputusan,antara adik atau motor~~=(

    Post by kipas on Thu Aug 18, 2011 1:29 am

    Matthew wrote:
    kipas wrote:
    alldisc wrote:aku pun berpendapat bagus tlg adik kita dulu... sbb sampai mati dia itulah adik kita. kips tu bersama kita cuma beberapa tahun saja.

    tapi ginilah.. cdangan lain... kalau adik lelaki, biar ko tolong. kalau adik pompan biar aku je berkorban tlg dia....

    ko jgn percaya sgt citer si kipas tu. motor dia bughuk. tp segala mcm toyol kat dalam, boleh beli zx tu....
    mana ada pakcik...slow jer...takot laju2 nih...dah 20thn dah moto nih...dah naik repot dah pon....

    Boleh percaya ke ni??? scratch
    cube la percaya...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    Matthew

    Re: tolong aku wat keputusan,antara adik atau motor~~=(

    Post by Matthew on Thu Aug 18, 2011 1:57 am

    kipas wrote:
    Matthew wrote:
    kipas wrote:
    alldisc wrote:aku pun berpendapat bagus tlg adik kita dulu... sbb sampai mati dia itulah adik kita. kips tu bersama kita cuma beberapa tahun saja.

    tapi ginilah.. cdangan lain... kalau adik lelaki, biar ko tolong. kalau adik pompan biar aku je berkorban tlg dia....

    ko jgn percaya sgt citer si kipas tu. motor dia bughuk. tp segala mcm toyol kat dalam, boleh beli zx tu....
    mana ada pakcik...slow jer...takot laju2 nih...dah 20thn dah moto nih...dah naik repot dah pon....

    Boleh percaya ke ni??? scratch
    cube la percaya...

    Tapi dari komen para otai2 dan geng2 tempatan..ni kate pelecit moto hang...selalunye rider yang rendah diri ni kena beware jugak kan??

    shinichi_1412

    Re: tolong aku wat keputusan,antara adik atau motor~~=(

    Post by shinichi_1412 on Thu Aug 18, 2011 11:14 pm

    alhamdulillah,,,moto dalam proses,,,,sebelum raye insyaAllah keluar la,,,,,n adik aku plak,die ckap x payah tolong die,sbb die cakap aku dah banyak tolong die,,,,,lgpun die kesian moto aku burok sgt,,,,so skang,beraye ngan kips la aku,,,alhamdulillah,,,huhu

    Matthew

    Re: tolong aku wat keputusan,antara adik atau motor~~=(

    Post by Matthew on Fri Aug 19, 2011 12:30 am

    shinichi_1412 wrote:alhamdulillah,,,moto dalam proses,,,,sebelum raye insyaAllah keluar la,,,,,n adik aku plak,die ckap x payah tolong die,sbb die cakap aku dah banyak tolong die,,,,,lgpun die kesian moto aku burok sgt,,,,so skang,beraye ngan kips la aku,,,alhamdulillah,,,huhu

    Tulah bro... kalau buat baik kita akan dibalas baik bro..TAPI BERWAS-WAS 5 Exclamation ....beli lock yang bagus dan jagan cuai parking kat mane2 musim perayaan ni..pencuri pun nak buat sales raya dengan barang moto KIPS ni...ok bro so selamat kips raya plus merdeka hoooohoooo....

    armmat

    Re: tolong aku wat keputusan,antara adik atau motor~~=(

    Post by armmat on Fri Aug 19, 2011 3:02 am

    shinichi_1412 wrote:alhamdulillah,,,moto dalam proses,,,,sebelum raye insyaAllah keluar la,,,,,n adik aku plak,die ckap x payah tolong die,sbb die cakap aku dah banyak tolong die,,,,,lgpun die kesian moto aku burok sgt,,,,so skang,beraye ngan kips la aku,,,alhamdulillah,,,huhu

    good news bro...
    raya nga moto baru la...
    Very Happy

    kodng

    Re: tolong aku wat keputusan,antara adik atau motor~~=(

    Post by kodng on Fri Aug 19, 2011 10:35 am

    caya la bro. rezeki tu...

    shinichi_1412

    Re: tolong aku wat keputusan,antara adik atau motor~~=(

    Post by shinichi_1412 on Fri Aug 19, 2011 6:31 pm

    hari ni aku separuh sasau kat opis,,,
    pas dapat tau loan aku lulus and moto dalam proses,keje aku stady jek bab moto kat opis arini,,,x sabonyer la aku~~~~hahahaha,,,,best bace thread2 yg ade,,,,,yg pasti bnyak mende yg aku blaja,,,(n takut pon ade),,,this is my first time using 2stroe bikes,,,,,takut gak salah "didik" moto nih,bese la,melentur buluh biar dari rebungnye,salah lentur,lain jadinye,,,huhu

    kodng

    Re: tolong aku wat keputusan,antara adik atau motor~~=(

    Post by kodng on Fri Aug 19, 2011 6:41 pm

    shinichi_1412 wrote:hari ni aku separuh sasau kat opis,,,
    pas dapat tau loan aku lulus and moto dalam proses,keje aku stady jek bab moto kat opis arini,,,x sabonyer la aku~~~~hahahaha,,,,best bace thread2 yg ade,,,,,yg pasti bnyak mende yg aku blaja,,,(n takut pon ade),,,this is my first time using 2stroe bikes,,,,,takut gak salah "didik" moto nih,bese la,melentur buluh biar dari rebungnye,salah lentur,lain jadinye,,,huhu
    kasi up gambar la, ape lagik...

    shinichi_1412

    Re: tolong aku wat keputusan,antara adik atau motor~~=(

    Post by shinichi_1412 on Fri Aug 19, 2011 6:42 pm

    insyaAllah dapat jek moto,first introduction n gamba sambil wat muke kiut lg aku post kat sni nnt,,,hahahaha

    kodng

    Re: tolong aku wat keputusan,antara adik atau motor~~=(

    Post by kodng on Fri Aug 19, 2011 8:10 pm

    shinichi_1412 wrote:insyaAllah dapat jek moto,first introduction n gamba sambil wat muke kiut lg aku post kat sni nnt,,,hahahaha
    buleh la den torai se-lap duo

    shinichi_1412

    Re: tolong aku wat keputusan,antara adik atau motor~~=(

    Post by shinichi_1412 on Sat Aug 20, 2011 6:09 pm

    kodng wrote:
    shinichi_1412 wrote:insyaAllah dapat jek moto,first introduction n gamba sambil wat muke kiut lg aku post kat sni nnt,,,hahahaha
    buleh la den torai se-lap duo


    haish,,,jaat statement nih,,,hahaha


    adoi,menghitung hari nye la aku,,,,,lambat la 27hb,,,hahahaha

    kodng

    Re: tolong aku wat keputusan,antara adik atau motor~~=(

    Post by kodng on Sat Aug 20, 2011 6:39 pm

    hari sabtu tu...boleh la bawak cikaro pegi taman...


    kodng

    Re: tolong aku wat keputusan,antara adik atau motor~~=(

    Post by kodng on Sat Aug 20, 2011 6:49 pm

    lupa pulak tanya, amik kaler apa?

    mainjet290

    Re: tolong aku wat keputusan,antara adik atau motor~~=(

    Post by mainjet290 on Sun Aug 21, 2011 1:19 am

    kipas wrote:
    alldisc wrote:aku pun berpendapat bagus tlg adik kita dulu... sbb sampai mati dia itulah adik kita. kips tu bersama kita cuma beberapa tahun saja.

    tapi ginilah.. cdangan lain... kalau adik lelaki, biar ko tolong. kalau adik pompan biar aku je berkorban tlg dia....

    ko jgn percaya sgt citer si kipas tu. motor dia bughuk. tp segala mcm toyol kat dalam, boleh beli zx tu....
    mana ada pakcik...slow jer...takot laju2 nih...dah 20thn dah moto nih...dah naik repot dah pon....

    tu dia stetmen raja trapik lite..penuh sopan santun tu,hehehe..

    kodng

    Re: tolong aku wat keputusan,antara adik atau motor~~=(

    Post by kodng on Sat Aug 27, 2011 2:21 am

    ha...27hb dah mari...

    kasi up itu gambo moto...pose cun-cun skit Very Happy

    shinichi_1412

    Re: tolong aku wat keputusan,antara adik atau motor~~=(

    Post by shinichi_1412 on Sat Aug 27, 2011 5:07 am

    kodng wrote:ha...27hb dah mari...

    kasi up itu gambo moto...pose cun-cun skit Very Happy


    hahaha,,,bro,cepat jek ko tangkap kan,,,hahaha,,,,alhamdulillah,moto dah dapat,,,aku dah jalan2 dah smpai ckup 1000 odometer td,,,,hahaha,,,,balik raye ngn kips la aku,,,, Razz

    Sponsored content

    Re: tolong aku wat keputusan,antara adik atau motor~~=(

    Post by Sponsored content Today at 8:27 pm


      Current date/time is Mon Dec 05, 2016 8:27 pm