Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    BLG 8583 melapor diri...

    Share

    noorasmara

    BLG 8583 melapor diri...

    Post by noorasmara on Thu Aug 04, 2011 5:22 pm

    Assalamulaikum dan Selamat sejahtera kepada semua Forumer ini..

    BUAH CHEMPEDAK DILUAR PAGAR
    AMBIL GALAH TOLONG JOLOKKAN
    SAYA NEWBIE BARU BELAJAR
    MINTAK TOLONG OTAI2 TUNJUKKAN..

    Nama : Noor Asmara
    No Pen : BLG8583 (RR SE Hijau)
    Lokasi : Klang / Shah Alam / Puchong

    zenkage

    Re: BLG 8583 melapor diri...

    Post by zenkage on Thu Aug 04, 2011 11:21 pm

    Welcome to the club er.....Sorry tp nak tau ni..... nak panggil Bro ke sis ??
    nama cam female je ?

    Matthew

    Re: BLG 8583 melapor diri...

    Post by Matthew on Fri Aug 05, 2011 12:26 am

    zenkage wrote:Welcome to the club er.....Sorry tp nak tau ni..... nak panggil Bro ke sis ??
    nama cam female je ?


    Selamat datang Bro/Sis tak kira usia, jantina atau bangsa asalkan you ride KIPS dah cukup..dah satu family What a Face

    zenkage

    Re: BLG 8583 melapor diri...

    Post by zenkage on Fri Aug 05, 2011 12:28 am

    Smile just nak tau ,curious Smile

    krole

    Re: BLG 8583 melapor diri...

    Post by krole on Fri Aug 05, 2011 1:07 am

    Selamat datang ke dalam keluarga besar KIPS Family..Smile
    yang paling penting jaga keselamatan diri semasa ride & jaga keselamatan SE semasa parking dimana-mana. Safety 1st. Smile

    Matthew

    Re: BLG 8583 melapor diri...

    Post by Matthew on Fri Aug 05, 2011 2:34 am

    krole wrote:Selamat datang ke dalam keluarga besar KIPS Family..Smile
    yang paling penting jaga keselamatan diri semasa ride & jaga keselamatan SE semasa parking dimana-mana. Safety 1st. Smile

    Contohnye macam abang krole tu..parking moto dalam rumah..safety 1st

    zenkage

    Re: BLG 8583 melapor diri...

    Post by zenkage on Fri Aug 05, 2011 3:26 am

    Matthew wrote:
    krole wrote:Selamat datang ke dalam keluarga besar KIPS Family..Smile
    yang paling penting jaga keselamatan diri semasa ride & jaga keselamatan SE semasa parking dimana-mana. Safety 1st. Smile

    Contohnye macam abang krole tu..parking moto dalam rumah..safety 1st

    Contoh Terbaik.Too bad umah aku kecik sangat nak letak dalam rumah Sad

    noorasmara

    Re: BLG 8583 melapor diri...

    Post by noorasmara on Sat Aug 06, 2011 2:11 am

    Nama cam Sis.....tapi yang nyatanya Bro...hehe..
    Dah lama benar x menggunakan jentera 2T ni...rasa seriau pun ada.....

    Matthew

    Re: BLG 8583 melapor diri...

    Post by Matthew on Sat Aug 06, 2011 2:47 am

    zenkage wrote:
    Matthew wrote:
    krole wrote:Selamat datang ke dalam keluarga besar KIPS Family..Smile
    yang paling penting jaga keselamatan diri semasa ride & jaga keselamatan SE semasa parking dimana-mana. Safety 1st. Smile

    Contohnye macam abang krole tu..parking moto dalam rumah..safety 1st

    Contoh Terbaik.Too bad umah aku kecik sangat nak letak dalam rumah Sad

    Kena pakai banyak rantai dan padlock bro...kalau luar rumah...

    Matthew

    Re: BLG 8583 melapor diri...

    Post by Matthew on Sat Aug 06, 2011 2:49 am

    noorasmara wrote:Nama cam Sis.....tapi yang nyatanya Bro...hehe..
    Dah lama benar x menggunakan jentera 2T ni...rasa seriau pun ada.....

    Aiiisseeymannn nampaknye impian tersembunyi tak kesampaian untuk curiosity zengkage ni huhuhu....

    zenkage

    Re: BLG 8583 melapor diri...

    Post by zenkage on Sat Aug 06, 2011 5:03 am

    Matthew wrote:
    noorasmara wrote:Nama cam Sis.....tapi yang nyatanya Bro...hehe..
    Dah lama benar x menggunakan jentera 2T ni...rasa seriau pun ada.....

    Aiiisseeymannn nampaknye impian tersembunyi tak kesampaian untuk curiosity zengkage ni huhuhu....

    hahaha xde ape2 udang sebalik mee pon Smile
    Hehe jom2 sambar ZX150.

    Matthew

    Re: BLG 8583 melapor diri...

    Post by Matthew on Sat Aug 06, 2011 6:54 am

    zenkage wrote:
    Matthew wrote:
    noorasmara wrote:Nama cam Sis.....tapi yang nyatanya Bro...hehe..
    Dah lama benar x menggunakan jentera 2T ni...rasa seriau pun ada.....

    Aiiisseeymannn nampaknye impian tersembunyi tak kesampaian untuk curiosity zengkage ni huhuhu....

    hahaha xde ape2 udang sebalik mee pon Smile
    Hehe jom2 sambar ZX150.

    Alang2 dah meeee.. aku nak maggi goreng dengan udang huhuhu.. What a Face

    zenkage

    Re: BLG 8583 melapor diri...

    Post by zenkage on Sat Aug 06, 2011 11:15 pm

    Matthew wrote:
    zenkage wrote:
    Matthew wrote:
    noorasmara wrote:Nama cam Sis.....tapi yang nyatanya Bro...hehe..
    Dah lama benar x menggunakan jentera 2T ni...rasa seriau pun ada.....

    Aiiisseeymannn nampaknye impian tersembunyi tak kesampaian untuk curiosity zengkage ni huhuhu....

    hahaha xde ape2 udang sebalik mee pon Smile
    Hehe jom2 sambar ZX150.

    Alang2 dah meeee.. aku nak maggi goreng dengan udang huhuhu.. What a Face

    Orait,siap. Total Rm 21.90. bayar kat counter k bang. hehe

    Matthew

    Re: BLG 8583 melapor diri...

    Post by Matthew on Mon Aug 08, 2011 9:41 pm

    zenkage wrote:
    Matthew wrote:
    zenkage wrote:
    Matthew wrote:
    noorasmara wrote:Nama cam Sis.....tapi yang nyatanya Bro...hehe..
    Dah lama benar x menggunakan jentera 2T ni...rasa seriau pun ada.....

    Aiiisseeymannn nampaknye impian tersembunyi tak kesampaian untuk curiosity zengkage ni huhuhu....

    hahaha xde ape2 udang sebalik mee pon Smile
    Hehe jom2 sambar ZX150.

    Alang2 dah meeee.. aku nak maggi goreng dengan udang huhuhu.. What a Face

    Orait,siap. Total Rm 21.90. bayar kat counter k bang. hehe

    Mak Aiyyyy 21.90?? aku makan dekat kedai umah aku makan dua pinggan dengan teo laici ais baru harge tu beb..kalau mcam ni hang dtg area aku biar aku je yang belanja huhuhu... geek

    zenkage

    Re: BLG 8583 melapor diri...

    Post by zenkage on Mon Aug 08, 2011 9:50 pm

    Matthew wrote:
    zenkage wrote:
    Matthew wrote:
    zenkage wrote:
    Matthew wrote:
    noorasmara wrote:Nama cam Sis.....tapi yang nyatanya Bro...hehe..
    Dah lama benar x menggunakan jentera 2T ni...rasa seriau pun ada.....

    Aiiisseeymannn nampaknye impian tersembunyi tak kesampaian untuk curiosity zengkage ni huhuhu....

    hahaha xde ape2 udang sebalik mee pon Smile
    Hehe jom2 sambar ZX150.

    Alang2 dah meeee.. aku nak maggi goreng dengan udang huhuhu.. What a Face

    Orait,siap. Total Rm 21.90. bayar kat counter k bang. hehe

    Mak Aiyyyy 21.90?? aku makan dekat kedai umah aku makan dua pinggan dengan teo laici ais baru harge tu beb..kalau mcam ni hang dtg area aku biar aku je yang belanja huhuhu... geek

    Wokeh deal! haha

    kipas

    Re: BLG 8583 melapor diri...

    Post by kipas on Mon Aug 08, 2011 9:59 pm

    noorasmara wrote:Assalamulaikum dan Selamat sejahtera kepada semua Forumer ini..

    BUAH CHEMPEDAK DILUAR PAGAR
    AMBIL GALAH TOLONG JOLOKKAN
    SAYA NEWBIE BARU BELAJAR
    MINTAK TOLONG OTAI2 TUNJUKKAN..

    Nama : Noor Asmara
    No Pen : BLG8583 (RR SE Hijau)
    Lokasi : Klang / Shah Alam / Puchong
    setahu saya bro ni de pakai belang r bg anak bro main kat trek elite usj kan???


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    Sponsored content

    Re: BLG 8583 melapor diri...

    Post by Sponsored content Today at 7:36 pm


      Current date/time is Sat Dec 03, 2016 7:36 pm