Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    motor dicuri

    Share

    zenkage

    Re: motor dicuri

    Post by zenkage on Mon Aug 15, 2011 4:33 am

    Maverick wrote:
    Matthew wrote:
    kurt2812 wrote:
    makaii wrote:kunci padlock hang depan n belakang brake pump,maknanya brake tu in between dua disc lock.. nnti xdela pencurik bole tolak bg kunci patah.. aku buat cenggitu,4x depa try curik gagai..

    tp satu hari tu aku rushing sbb ujan dan lupa buat cenggitu hari tu la motot aku kena curik.. demit pencurik..

    mcm tu plak citer ko,lalai skit trus kena..motor pe yg kena curi tu?

    Ni poencuri tu tunggu timing sesuai dahla dia aim!!!!! so tak berhenti usaha la tu....cilka..
    Usaha tangga kecelakaan la wat sang pencuri tu.. tobat leer wahai pencorik!

    Bro kurt! saba je la ye.. insyaAllah ade rezki lain tu.. saje nak test hang.. kalo lulus nanti dapat la hadiahnya.. zx10r ke.. huhu.. Amin!

    AMin~~~~

    ninja150se

    Re: motor dicuri

    Post by ninja150se on Mon Aug 15, 2011 10:35 am

    salam takziah...ang gua kat area ampang gak tapi bkan kips la...RXZ dlm pagar umah hilang...smpai krg snyap...pada kaki2 balas moto 2 hentikan la...tobat la org nak pakai dia nak pkai klu x mmpu jgan la myushkn org lain..mnta la pd allah spya allah p'kenankan..jgan la duk balas moto kita sesama manusia ni..

    irsyadpenang

    Re: motor dicuri

    Post by irsyadpenang on Mon Aug 22, 2011 1:48 pm

    Hmmm... dah banyak betui pencuri pakai kunci besar2 pun depa bole sapu..ishhh lepaih nie kena bela hantu raya letak jaga moto biaq kasi dia ikut itu pencuri balik rumah.. Evil or Very Mad Evil or Very Mad

    kurt2812

    Re: motor dicuri

    Post by kurt2812 on Sun Sep 11, 2011 7:19 pm

    motor dah dijumpai!!!

    anakjin

    Re: motor dicuri

    Post by anakjin on Sun Sep 11, 2011 8:31 pm

    mcm mana condition moto kurt?

    silap2 mamat yang curi tu dah tolong tukar barang yg rosak tu.

    tapi yang penting.... pencuri tu dapat x??????

    zenkage

    Re: motor dicuri

    Post by zenkage on Sun Sep 11, 2011 9:17 pm

    pe cer moto bro ?

    pesa1341

    Re: motor dicuri

    Post by pesa1341 on Tue Sep 20, 2011 5:10 pm

    moto jumpe kt mane bro ? kondisi ok lg x ?
    kalo dpt skali ngn pencurik 2 bg je skit "buah tangan" kt die hehe

    Matthew

    Re: motor dicuri

    Post by Matthew on Wed Sep 21, 2011 12:23 am

    Jumpa kat mane bro apa conditon moto?? pencuri ape cerita?? Question

    Khaza

    Re: motor dicuri

    Post by Khaza on Thu Sep 22, 2011 8:52 pm

    Motor apa citer bro? Harap² semuanya ok la..

    MasterSpeed

    Re: motor dicuri

    Post by MasterSpeed on Thu Sep 29, 2011 2:38 am

    Risau Gak Letak Motor Merata2 ni...ish....

    Sponsored content

    Re: motor dicuri

    Post by Sponsored content Today at 8:30 pm


      Current date/time is Mon Dec 05, 2016 8:30 pm