Kawasaki Kips Owners

FORUM FOR ALL GENERATION OF KAWASAKI KIPS


    Hutan Lipur Lentang Ride & Makan Patin Umah Wadin

    Share

    cdan

    Re: Hutan Lipur Lentang Ride & Makan Patin Umah Wadin

    Post by cdan on Tue Jun 16, 2009 12:58 am



    bro noor... rock star.... bukan alor setar na....

    arninja5984

    Re: Hutan Lipur Lentang Ride & Makan Patin Umah Wadin

    Post by arninja5984 on Tue Jun 16, 2009 1:42 am

    cdan wrote:

    bro noor... rock star.... bukan alor setar na....

    salam...oit2 cdan..
    ko ni macam ada apa2 je ngan noor..
    gambar orang lain ko tak tempek pun..
    jangan woi..patut la time ride aritu rapat
    semacam..hu..hu..


    _________________
    "You better gived all out or do nothing"
    legend #34

    cdan

    Re: Hutan Lipur Lentang Ride & Makan Patin Umah Wadin

    Post by cdan on Tue Jun 16, 2009 2:10 am

    arninja5984 wrote:
    cdan wrote:

    bro noor... rock star.... bukan alor setar na....

    salam...oit2 cdan..
    ko ni macam ada apa2 je ngan noor..
    gambar orang lain ko tak tempek pun..
    jangan woi..patut la time ride aritu rapat
    semacam..hu..hu..

    mana ada bro sto*** aku cuma paste dari dakad punye galeri da....

    arninja5984

    Re: Hutan Lipur Lentang Ride & Makan Patin Umah Wadin

    Post by arninja5984 on Tue Jun 16, 2009 2:29 am

    cdan wrote:
    arninja5984 wrote:
    cdan wrote:

    bro noor... rock star.... bukan alor setar na....

    salam...oit2 cdan..
    ko ni macam ada apa2 je ngan noor..
    gambar orang lain ko tak tempek pun..
    jangan woi..patut la time ride aritu rapat
    semacam..hu..hu..

    mana ada bro sto*** aku cuma paste dari dakad punye galeri da....

    va..va..va..
    ko ingat lagi nickname aku dpat kat termeloh yer..
    he..he..takper..
    at least aku bwa balik kenangan yang best kan...
    aku rindu nak tts and konvoi kat sana lagi..
    ketagih ho..ha..ha..


    _________________
    "You better gived all out or do nothing"
    legend #34

    ranjau_berduri

    Re: Hutan Lipur Lentang Ride & Makan Patin Umah Wadin

    Post by ranjau_berduri on Tue Jun 16, 2009 8:55 am

    evilme wrote:weng ckp je lebih... kang dia sampai siap pakai jaket yg ada bonggol unta kat blakang Rolling Eyes
    2yg wat laju tu... potong angin.... aerodinamik... kui2...

    deen325

    Re: Hutan Lipur Lentang Ride & Makan Patin Umah Wadin

    Post by deen325 on Tue Jun 16, 2009 10:32 am

    ali_wng wrote:
    evilme wrote:weng ckp je lebih... kang dia sampai siap pakai jaket yg ada bonggol unta kat blakang Rolling Eyes
    2yg wat laju tu... potong angin.... aerodinamik... kui2...

    jgn nanti bonggol unta kat belakang ko.. tu berlaga ngan
    bonggol jalan kat taman perumahan udah lah...
    hehehehe

    dol

    Re: Hutan Lipur Lentang Ride & Makan Patin Umah Wadin

    Post by dol on Tue Jun 16, 2009 11:53 am

    MANE NI GAMBAR KORANG.TAKKAN SKIT JEK...
    BWK MASUK LA LAGI...

    skido

    Re: Hutan Lipur Lentang Ride & Makan Patin Umah Wadin

    Post by skido on Tue Jun 16, 2009 11:54 am

    gambar kat tapah tuh takde ke??

    deen325

    Re: Hutan Lipur Lentang Ride & Makan Patin Umah Wadin

    Post by deen325 on Tue Jun 16, 2009 12:32 pm

    TUL TU..
    dengar kata ramai yg bawa camera..
    tapi...??
    jgn lah malu2..
    in mesti byk yg 18sx masa kat air terjun ni...
    Laughing Laughing

    atau saja nak bagi kippers yg tak follow.. ter tgu2.. geram..
    hehehe

    wadin

    Re: Hutan Lipur Lentang Ride & Makan Patin Umah Wadin

    Post by wadin on Tue Jun 16, 2009 2:50 pm

    helu....
    mana gambar lagi niii....
    ni mesti buta i.t...

    arninja5984

    Re: Hutan Lipur Lentang Ride & Makan Patin Umah Wadin

    Post by arninja5984 on Wed Jun 17, 2009 12:46 am

    wadin wrote:helu....
    mana gambar lagi niii....
    ni mesti buta i.t...

    bukan diorang tak nak bagi..
    tapi masing2 masa nak mandi tu
    macam kambing jumpa air,..teketar2 macm kena
    demam kora,org utara kata..
    tapi paling steady awin la...
    pergh!! ikan flower horn pun leh kalah ngan dier..
    win jgn marah win nanti kena jual..


    _________________
    "You better gived all out or do nothing"
    legend #34

    cdan

    Re: Hutan Lipur Lentang Ride & Makan Patin Umah Wadin

    Post by cdan on Wed Jun 17, 2009 2:09 am

    arninja5984 wrote:
    wadin wrote:helu....
    mana gambar lagi niii....
    ni mesti buta i.t...

    bukan diorang tak nak bagi..
    tapi masing2 masa nak mandi tu
    macam kambing jumpa air,..teketar2 macm kena
    demam kora,org utara kata..
    tapi paling steady awin la...
    pergh!! ikan flower horn pun leh kalah ngan dier..
    win jgn marah win nanti kena jual..

    hehe ko kena simbah dulu... baru berendam... huhuh

    arninja5984

    Re: Hutan Lipur Lentang Ride & Makan Patin Umah Wadin

    Post by arninja5984 on Wed Jun 17, 2009 2:20 am

    cdan wrote:
    arninja5984 wrote:
    wadin wrote:helu....
    mana gambar lagi niii....
    ni mesti buta i.t...

    bukan diorang tak nak bagi..
    tapi masing2 masa nak mandi tu
    macam kambing jumpa air,..teketar2 macm kena
    demam kora,org utara kata..
    tapi paling steady awin la...
    pergh!! ikan flower horn pun leh kalah ngan dier..
    win jgn marah win nanti kena jual..

    hehe ko kena simbah dulu... baru berendam... huhuh

    he..he.. yer la tu, ko ngan awin takper la..
    jaket 3 lapis..macam aku ngan mal ni jeket selapis
    jer..tu pun mudah koyak maklum la jaket sutera teruna
    la katakan..har..har..har..harun...


    _________________
    "You better gived all out or do nothing"
    legend #34

    ranjau_berduri

    Re: Hutan Lipur Lentang Ride & Makan Patin Umah Wadin

    Post by ranjau_berduri on Wed Jun 17, 2009 10:23 am

    deen325 wrote:
    ali_wng wrote:
    evilme wrote:weng ckp je lebih... kang dia sampai siap pakai jaket yg ada bonggol unta kat blakang Rolling Eyes
    2yg wat laju tu... potong angin.... aerodinamik... kui2...

    jgn nanti bonggol unta kat belakang ko.. tu berlaga ngan
    bonggol jalan kat taman perumahan udah lah...
    hehehehe
    naseb baik ade bonggol unta... kalo xde, per yg akan jadik ek???? leh patah tengkok wooo...

    serangga jalanan

    Re: Hutan Lipur Lentang Ride & Makan Patin Umah Wadin

    Post by serangga jalanan on Wed Jun 17, 2009 5:00 pm

    arninja5984 wrote:
    wadin wrote:helu....
    mana gambar lagi niii....
    ni mesti buta i.t...

    bukan diorang tak nak bagi..
    tapi masing2 masa nak mandi tu
    macam kambing jumpa air,..teketar2 macm kena
    demam kora,org utara kata..
    tapi paling steady awin la...
    pergh!! ikan flower horn pun leh kalah ngan dier..
    win jgn marah win nanti kena jual..

    flower horn ketul atas kepala...awin punye ketul besaq kt perut..
    bkn kata flower horn...ikan lumbe2 pn kalah... Laughing Laughing Laughing

    Azroy

    Re: Hutan Lipur Lentang Ride & Makan Patin Umah Wadin

    Post by Azroy on Thu Jun 18, 2009 2:10 pm

    mana lagi gambar ni?? ape la.. tak best betul.

    arninja5984

    Re: Hutan Lipur Lentang Ride & Makan Patin Umah Wadin

    Post by arninja5984 on Thu Jun 18, 2009 3:39 pm

    Azroy wrote:mana lagi gambar ni?? ape la.. tak best betul.

    tu la pasal azroy...
    aku ajak ko ikut tak nak...
    muka2 yang pi ari tu suma muka
    lapar je..muka nak bergambar tak
    nak pun..masing2 nampak patin wadin jer..

    p/s: aku dengar awin ada bungkus patin bwa balik sorok2
    apa la awin...makan 5 hinggit wat mcm 10 hinggit lak
    he..he awin jgn mare ek...


    _________________
    "You better gived all out or do nothing"
    legend #34

    deen325

    Re: Hutan Lipur Lentang Ride & Makan Patin Umah Wadin

    Post by deen325 on Sat Jun 20, 2009 10:39 am

    mana lagi ni gambar2...
    jurufoto kelab kita yg tak pernah lupa amik gambar..
    carlnain.. ngapa senyap ajer sejak dari balik.. tak upload pun gambar2..???

    doctor kura-kura

    Re: Hutan Lipur Lentang Ride & Makan Patin Umah Wadin

    Post by doctor kura-kura on Sat Jun 20, 2009 1:21 pm

    deen325 wrote:mana lagi ni gambar2...
    jurufoto kelab kita yg tak pernah lupa amik gambar..
    carlnain.. ngapa senyap ajer sejak dari balik.. tak upload pun gambar2..???
    ye tak ya ga lama tak mucul bro Carlnain?? pasai bro takda gallery jadi sunyi sepi je..bro upload jaga tak upload..

    deen325

    Re: Hutan Lipur Lentang Ride & Makan Patin Umah Wadin

    Post by deen325 on Sun Jun 21, 2009 1:03 pm

    doctor kura-kura wrote:
    deen325 wrote:mana lagi ni gambar2...
    jurufoto kelab kita yg tak pernah lupa amik gambar..
    carlnain.. ngapa senyap ajer sejak dari balik.. tak upload pun gambar2..???
    ye tak ya ga lama tak mucul bro Carlnain?? pasai bro takda gallery jadi sunyi sepi je..bro upload jaga tak upload..
    tu lah pasal.. ngapa bro carlnain senyap menyepi ajer..
    mukin.. bro kipas tau kot.. nanti lah kita minta bro kipas siasat...

    rapoo

    Re: Hutan Lipur Lentang Ride & Makan Patin Umah Wadin

    Post by rapoo on Sun Jun 21, 2009 5:45 pm

    Amir wrote:
    arninja5984 wrote:
    Amir wrote:
    ali_wng wrote:
    arninja5984 wrote:time kasih atas sokongan Abg deen (terharu nie isk..isk..)

    Lagi satu banyak dari kita yang tak tau termasuk la sya sendiri,apa isyarat dan undang2 dalam konvoi,nampak mcm remeh temehkan? tapi suma tu leh mengajar kita disiplin dan melindungi kita dan sahabat2 kita dalam ride walaupun kita dalam keadaan high speed ride (cecah dinding meter).
    ini suma kita leh belajar dari mod2 kita yang dah berpengalaman mcm azzo dn awin (yang join aritu la..)
    tak cukup ngan tu leh belajar teori kat buku macam aku belajar kat umah azzo( kalu dia bagi baca la he..he..) 2jam pun aku tak terasa baca buku tu..
    bajek kips laju....

    haha, oit weng, sape x knal ko mesti panas jer bace ko nyer post.. hahaha

    ishh.ishh..

    weng punya post sikit pun tak bagi panas..ala pendirian masing2 kan..lagi pun hak individu kita kena la respek amir..anyway masa pi k.l dulu banyak gak dengar cerita tentang bro aliwng kite ni.hehe.. mantap2.. gua respek bro..
    anyways suma gua kawan..gua takder musuh..gua tak suka nak terasa2..
    macam pompuan la..huhu...

    haha, btul tuh bro.. aku kalo bace post weng.. tersenyum jer.. wakakaka..

    hahaha jugak la. aku baru kat sini, baru pakai kips. tambah komen sikit, kalo kenal xpe kalo nak sembang cam budak budak tapi x sedap la untuk member2 yang x kenal baca, kot kot ada orang lama kat sini kasi respect sikit, bangsa kita bersopan santun. member2 nak post pon kureng bernafsu bile bace posting2 ke-anak2-kan walopon bajet da otai besar kips. (sembang cam budak budak).

    kipas

    Re: Hutan Lipur Lentang Ride & Makan Patin Umah Wadin

    Post by kipas on Mon Jun 22, 2009 10:35 am

    deen325 wrote:
    doctor kura-kura wrote:
    deen325 wrote:mana lagi ni gambar2...
    jurufoto kelab kita yg tak pernah lupa amik gambar..
    carlnain.. ngapa senyap ajer sejak dari balik.. tak upload pun gambar2..???
    ye tak ya ga lama tak mucul bro Carlnain?? pasai bro takda gallery jadi sunyi sepi je..bro upload jaga tak upload..
    tu lah pasal.. ngapa bro carlnain senyap menyepi ajer..
    mukin.. bro kipas tau kot.. nanti lah kita minta bro kipas siasat...
    dier MC seminggu...entah ari ni masuk ker tidak...


    _________________
    12/10/2008 dr kiri:skido,ali weng,koboi gurun,azzo,kipas,lumin,chokey

    22/01/2012 http://kips.forumotions.net/t2447-1st-tts-siang-2012-di-putrajaya-22-january-2012

    carlnain

    Re: Hutan Lipur Lentang Ride & Makan Patin Umah Wadin

    Post by carlnain on Mon Jun 22, 2009 12:15 pm

    hahaha.....tunggu......aku ada banyak pict pasal konboi tu...

    cheers cheers cheers


    _________________
    Shocked Twisted Evil UnLeAsH ThE MoNstEr EnErGY Twisted Evil Shocked


    Mai buat duit....click n register beb pree je...http://www.catcheye.com.my/?r=92194 carl9-0173380851/0178484768

    deen325

    Re: Hutan Lipur Lentang Ride & Makan Patin Umah Wadin

    Post by deen325 on Mon Jun 22, 2009 12:26 pm

    carlnain wrote:hahaha.....tunggu......aku ada banyak pict pasal konboi tu...

    cheers cheers cheers

    yo..yo..
    terlebih mkn patin ker sampai mc seminggu...
    hehehe

    ranjau_berduri

    Re: Hutan Lipur Lentang Ride & Makan Patin Umah Wadin

    Post by ranjau_berduri on Mon Jun 22, 2009 3:20 pm

    rapoo wrote:
    Amir wrote:
    arninja5984 wrote:
    Amir wrote:
    ali_wng wrote:
    arninja5984 wrote:time kasih atas sokongan Abg deen (terharu nie isk..isk..)

    Lagi satu banyak dari kita yang tak tau termasuk la sya sendiri,apa isyarat dan undang2 dalam konvoi,nampak mcm remeh temehkan? tapi suma tu leh mengajar kita disiplin dan melindungi kita dan sahabat2 kita dalam ride walaupun kita dalam keadaan high speed ride (cecah dinding meter).
    ini suma kita leh belajar dari mod2 kita yang dah berpengalaman mcm azzo dn awin (yang join aritu la..)
    tak cukup ngan tu leh belajar teori kat buku macam aku belajar kat umah azzo( kalu dia bagi baca la he..he..) 2jam pun aku tak terasa baca buku tu..
    bajek kips laju....

    haha, oit weng, sape x knal ko mesti panas jer bace ko nyer post.. hahaha

    ishh.ishh..

    weng punya post sikit pun tak bagi panas..ala pendirian masing2 kan..lagi pun hak individu kita kena la respek amir..anyway masa pi k.l dulu banyak gak dengar cerita tentang bro aliwng kite ni.hehe.. mantap2.. gua respek bro..
    anyways suma gua kawan..gua takder musuh..gua tak suka nak terasa2..
    macam pompuan la..huhu...

    haha, btul tuh bro.. aku kalo bace post weng.. tersenyum jer.. wakakaka..

    hahaha jugak la. aku baru kat sini, baru pakai kips. tambah komen sikit, kalo kenal xpe kalo nak sembang cam budak budak tapi x sedap la untuk member2 yang x kenal baca, kot kot ada orang lama kat sini kasi respect sikit, bangsa kita bersopan santun. member2 nak post pon kureng bernafsu bile bace posting2 ke-anak2-kan walopon bajet da otai besar kips. (sembang cam budak budak).


    huhu... xpaham.... explain cket...

    Sponsored content

    Re: Hutan Lipur Lentang Ride & Makan Patin Umah Wadin

    Post by Sponsored content Today at 6:11 pm


      Current date/time is Tue Dec 06, 2016 6:11 pm